2015. február 20., péntek

Party állatok! (26)

-Na gatyákat felkötni és maradjanak is fent! - indultunk bele az éjszakába.
Most nem szabad innom, vagy nagy bajok lesznek.Megint......

A portához érve találkoztunk Fannival.Imádom mikor ilyen dögösre kicsípi magát.Ritkán szokta pedig jól áll neki.Menet közben tettem egy fordulatot, hogy leellenőrizzem a fiúkat.Széles mosoly jelent meg az arcomon, ahogy megláttam, hogy máris levetkőztették a szemükkel.Férfiak.Csak csóváltam a fejemet amikor odaértünk Fannihoz, aki épp a portást próbálta felszedni.
-Korán kezded nem gondolod? - köszöntöttem.
-Dehogyis!Csak arról beszélgettünk, hogy mikor van szabadnapja. - nézett továbbra is Andrásra.
-Mellékesen megjegyezném kisasszony, hogy ugyan fiatalnak tűnök, de van barátnőm.
-Ahh fene!Ezt mért nem mondta korábban! - szomorodott el, majd felém fordult - Akkor itt nincs is több dolgom. - nevette el magát - Mehetünk!
András is jót kuncogott ezen és a monitorokat kezdte pásztázni.
-Jó éjszakát! - köszöntem el.
-Maguknak is! - hallottam a hátam mögül, ahogy kiléptünk az utcára.
Természetesen most nem vezetek, hisz én is fogok inni, így taxikat rendeltem.Sajnos egybe nem férünk be, de lehet, hogy most ez kivételesen jó.Én így is középre szorultam és ahogy elnéztem a másik taxiban Fannit is megpróbálták beszorítani, de a hét személyes autónak az az óriási előnye, hogy nincs ilyesmire szükség.Így ő megmenekült.
-Hopei!A kezed! - vettem le combomról a mancsát sokadszorra - Eddig csak azért nem szóltam, mert nem akartam, hogy ha odaérünk majd Jin elverjen, de kezd frusztrálni a dolog.Szóval állj le!
-Mit csinálsz te Hoseok!? - kiáltott fel a mellettem ülő Jin.
-Ááá ne üvölts!Itt ülök melletted. - kaptam fülemhez kezemet.
-Jaj bocsánat! - fogta meg kezemet - Szóval figyelek Hoseok! - hajolt előre J-Hope pillantását keresve és most ő fogta meg a combom.De Hopei csak nevetett, én pedig kezdtem átkozni a pillanatot, amikor úgy döntöttem, hogy koktélruhát veszek fel.Csak érjünk már oda!
-Jin! - csaptam rá kezére, ami egyre feljebb kúszott a combomon.
Most ős is nevetett és láttam, hogy már a taxisofőr is leskelődik a visszapillantóban.Keresztbe tettem lábaimat és mindentudó pillantással néztem szemeibe a tükör segítségével.
-Hazafelé te ülsz hátul Suga!
-Szerintem nem lennél előrébb vele. - vigyorgott ő is ahogy hátrafordult válaszolni.
-Akkor külön taxival megyek Fannival, ti meg szenvedhettek együtt kanok egy taxiban. - vágtam unott fejet.
-He? - fordult rám J-Hope.Nem értette mit mondtam.
-Hagyjuk! - legyintettem - Nem fontos.
-De mond csak, hogy értsem is! - kezdett csikizni.
-Ne! - röhögve dőltem Jinre.
-Ne taperold! - nyúlt át rajtam Jin J-Hope felé, hogy elkapja, de az nyúl cipőt húzott.
-Suga! - kiáltottam segítségért, de csak nevetett és nézett minket, ahogy szenvedünk.

Fanni POV

-És, ha én is itt élnék? - nézett még mindig hátra V és érdeklődött.
-Akkor talán.
-De akkor várjunk!Hogy választanál közülünk? - nézett rám Jungkookie is, aki mellettem ült.
-Ja, hogy van még jelentkező?Háremet nem tarthatnék? - néztem rájuk kérdően.
-Nem!Egyet kell választanod! - válaszolt V.
-És azt muszáj most?
-Igen!De mivel én voltam az utolsó, engem kell választanod! - szólt bele Jimin is.
-Jah persze!De akkor inkább Rapmonstert szeretném.
-Mért pont engem? - hallottam a hangját az első ülésről.
-Mert csak téged nem érdekellek és ez idegesítő.
-Pedig ha hallottad volna mit mondott a lakásban! - árulkodott Kookie.
-Na mit mondott!Ez érdekel.
-Nem kis maknae!Neked most csend a neved. - szólt rá Rapmon.
-Túl messze vagy Hyung!Nem félek. - üvöltött előre. - Szóval azt mondta, mikor meglátta Franciskát
-Csak Franci!Igen figyelek. - javítottam ki.Nem szeretem a teljes nevét.
-Szóval Francit igen.Hogy ha mindketten így fogtok kinézni, mint ő akkor, akkor inkább kötözzük ki.Vagy valami hasonló.De a lénye megvan. - magyarázott.
-Óóóóóóó.Akkor semmi kihívás és nem tudom kit válasszak!Szóval tessék teperni ma este fiúk! - dőltem hátra kényelmesen az ülésbe.
-Akkor én kezdeném.Ha már kéznél vagyok. - tette kezét combomra a kis maknae.
-Nyugodtan! - néztem rá és kacsintottam, majd megharaptam a számat. - De tudjad a határokat!
-Pár kör és nincsenek! - vigyorgott.
Na ezen nagyot nevettem.Végül is igaza van, de pont ő az akinek nem szabadna innia.Ha jól tudom, akkor még nem nagykorú.De persze ez csak pénztől függ.Amiben most dúskálunk.De csak mert Franciska is itt van meg én is.Különben meghúzhatnák a nadrágszíjat az este.

Odaértünk és mikor kiszálltunk a taxiból láttam, hogy Franciska nem is lehetne boldogabb, hogy kiszállhatott.
-Na mi van, hogy így örülsz?Nem volt elég levegő? - érdeklődtem.
-Nem az.Túl sok kéz egy helyen. - húzkodta lejjebb a szoknyáját jelzésképpen - Ehhez nem ittam ma még eleget.
Jól kinevetem, de nem osztozott örömömben.
-Na jó'van!Hazafelé csere van! - fenyegetőzött, de továbbra is kinevettem.
-Álmodozz csak!
Nyelvet öltött és elindultunk a szórakozóhely felé.Kicsit korábban raktak ki minket, mert volt egy kis nyüzsgés a bejáratnál, és ebben a buliban tuti fel fogják ismerni a srácokat.
-Ma este nem vagy a pasim. - szólt Franci Jinnek aki csak szomorúan nézett vissza rá.
-Nem azért mondja!Csak itt ismernek titeket.De majd beszélünk a szervezőkkel. - nyugtattam meg.
Így is lett.Franciska bájait és befolyását használva, no meg hitelkártyáját lengetve, rávette a rendezőket, hogy kobozzák el a telefonokat és mindent, amivel képet lehet készíteni.Ezzel hatalmas felfordulást okozott, de a fiúk így mulathatnak.Persze mindenki megutált minket azonnal, de ahogy meglátták kiket hoztunk ez el volt felejtve.Csak a buli fotósai készíthettek képet, és azokat is csak ellenőrzés után használhatják majd fel.
Ahogy kezdtek lepihenni a rajongók és kicsit hagyták a srácokat el is mentünk az első körért.
-Imádom, hogy kpop szól! - üvöltött a fülembe a pultnál.
-Egész jó zenék! - válaszoltam és láttam hogy furcsán néz.
-De majd ha a fiúk jönnek ne ezt mond! - markolt fel annyi felest amennyit elbírt és visszaindult a tömegben.

Nagyon jól ment a buli.Egyre jobb zenéket nyomtak be én pedig váltogattam partnereimet.Bár ahogy elnéztem Franci is.De a lány wcben még mikor bejöttünk elmondta, hogy ma este kikészíti Jint.Úgyhogy nem meglepő a szajhasága.
Én először Kookieval kezdtem a táncot, mer tő volt az első aki odafurakodott, de hamar akadt jelentkező a következő táncára, így új párt kaptam én is.Illetve párokat.J-Hope és V fogtak közre, én pedig nem tudtam merre forduljak.Jól van fiúk tényleg megküzdötök rendesen.
Teltek a számok és már majdnem mindenki sorra került amikor Franci megragadta a kezem és a pult felé rángatott.
-Emlékszel a macskás számra amit a pihi időkben nyomatta? - üvöltött fülembe.
-Ahha.Mért?
-Csak mert az jön és miénk a pult. - vigyorgott és kecsesen felpattant a pultra, keresztbe tette lábait és várta a zenét.
Követtem példáját és a fiúkat néztük míg el nem indult a zene.Ahogy elkezdődött hozzáláttunk a külön számunkhoz.Franci nagyon élvezte, ahogy lekapkodták előle a poharakat nehogy összetörje.Én inkább nem álltam fel, másztam a pulton az elején majd Franciska fölém mászott.Most nagyon kitesz magáért.Már hiányzott az ilyen bulis, laza énje.Nagy ujjongás hallatszott a tánctérről és mindenki minket nézett.Tapsoltak és fütyültek.Felálltunk és az egyetlen mozdulatsort amit tudunk szinkronban eltáncoltunk.Na akkor most én is visszahozom régi bulis, vad énemet, aki valahol útközben elveszett.Most én mentem közelebb Francihoz és szinte összeért arcunk, ahogy énekeltünk.Oldalra pillantottam és láttam, hogy a fiúk majd megőrülnek, úgyhogy nincs mit tenni.Akkor őrüljenek!Csak egy kis szájra puszi volt, de mivel már sokszor megesett, tudtuk, hogy leplezzük és tüntessük fel úgy, mintha igazi nyelves lett volna.Ezután táncoltunk tovább a szám végéig és a közönség nagyon megvadult.A kis műsorunkért pedig kaptunk egy ingyen kört.Ohh már megérte!
Lemászva a pultról Franciska fogott magának egy másik pasit, én pedig egy Monstert!Egy rappelő monstert, aki most nagyon be volt indulva.Élveztem is a táncot és csak szemem sarkából láttam, ahogy Franci elviharzik utána pedig Jin.Nem tudtam mire vélni, de gondoltam csak meg tudják oldani.Bajuk meg nem lesz, mert most ketten vannak, így nem aggódtam annyira.Csak átkaroltam Rapmon nyakát és élveztük a jó zenéket.
Egyszer csak megjelent Jimin iszonyat elázva.Ellökte tőlem Rapmont és valamit magyarázott, de nem hallottam a zajtól.Inkább kettejük közé furakodtam, mert úgy tűnt, hogy a leaderrel van baja a kis énekesnek.Most rajtam keresztül magyarázott, de annyira elharapta a szavait és összecsomozódott a nyelve hogy nem értettem semmit.Rapmon félretolt és nyugodtan próbált válaszolni neki, de Jimin meglendült. Jobb egyenessel nyitott a leader felé.Mivel részeg volt, könnyű volt elkerülni a kezdeményezését, de elvesztette az egyensúlyát és én kaptam el.Hahhh ISTENEM!Többet nem iszik senki!
Szavak nélkül is megértettük egymást Rapmonnal, hogy nagyon gyorsan ki kell vinnünk levegőzi a kis borsócskát.A folyosón sétálva megtaláltuk Franciékat.Franciska angolul üvöltött Jinnel, aki szintén nagyon ideges volt és a fogait csikorgatta.Ha jól vettem le a lényeget arról beszélgette...beszélgettek hülye vagyok, vitatkoztak, hogy Jin egy másik lánnyal táncolt, de sajnos nem csak táncolt.
-Én csak a barátnőmmel voltam, te meg egy vadidegen csajjal aki rajong érted és még a szádba is beengedted!
-Ezt meg honnan veszed!A meg csak a barátnőddel táncoltál elég fura!Akkor minden itt lévő pasi a barátnőd! - üvöltött vissza rá Jin, de nagyon kereste az angol szavakat amiket egymás mögé dobált a nyelvtanra ügyet sem vetve.
-Mi a!Tudod jól, hogy téged imádlak! - hadonászott mérgében Franci majd észrevett minket ahogy közeledünk - Mi történt? - váltott nyelvet és odarohant hozzánk.
Jin nagyot sóhajtott és ideges megfordult.Azonnal megváltozott.Inkább aggódni kezdett és elveszett mérge egy pillanatra.
-Semmi-semmi elintézzük, maradjatok! - intettem le őket - Ahogy elnézem, úgyis van mit megbeszélnetek!
-Hát lenne mit! - szólalt meg újra dühösen Jin.
-Most ne idegesíts ezzel! - fordult rá Franci - Vannak nagyobb gondjaink is! - mutatott felénk.
-Elintézik!Mi meg ezt! - üvöltött továbbra is Jin.
Távolodtunk és már csak azt hallottam, ahogy az egyik ordítja le a másik fejét, majd fordítva.

Kiértünk a friss levegőre és Jimint leültettük egy padra.
-Lehet mentőt kéne hívnom.Eléggé rosszul néz ki. - vakartam a fejemet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése