2015. február 14., szombat

Fanni (19)

-.......Imádlak titeket srácok. - suttogott még egyet utoljára, és végre csend lett.
Még izgultam egy öt percet és én is bealudtam.Csak éljem túl a holnapot!

J-Hope POV end

A másnap reggel a szokásos módon zajlott.Korábban keltem mint a fiúk és én ébresztettem őket.Jungkookot úgy ébresztettem, hogy ma a kis király a házban, ezért kapott egy kis papírkoronát, amit még a gyorsétteremben kaptam, valamikor nagyon régen.Rögtön azzal is indította a napját, hogy hatalmát demonstrálta.Még fel sem kelt az ágyból, de már parancsolgatni kezdett.Valamit mondott Sugának, az pedig mérgelődve teljesítette a kérést.Morcosan hozott reggelit a kis maknaenek, aki ezt a reggelt az ágyban kezdte.Ezekután, még mindig lusta dög volt és fel sem akart kelni az ágyból.Sugat kiküldte Vért, az pedig készségesen eleget tett a kérésnek.Úgy látszik ma Kookie még a lábait sem akarja használni, mert Vnek a hátán kellett kivinnie a fürdőszobáig.Én örömmel követtem az eseményeket, bár semmit nem értettem a beszélgetéseikből de az tény, hogy ezeket én is meg tudnám szokni.A Fürdő ajtajából mg visszafordult és angolul tette fel azt a kérdést, amire szerintem ő is nemleges választ várt.
-Nem akarja valaki fogni nekem? - vigyorgott és várta a reakciókat.
A többiek ledöbbentek, és egyöntetűen méltatlankodtak, hogy ez azért már több a sokból.Így Kookeinak egyedül kellett teljesítenie a reggeli feladatait.
Eközben pedig J-Hope készülődött a büntetésére.Szegény!Nagyon sajnáltam, de hamar túlesik rajta és már lesz belőle több gond.Mindenki izgatottan várta, hogy Hoseok kilépjen a fürdőből egy szál törülközőben.Hah!El is felejtettem a strandolás óta, hogy milyen jó teste van.
-Túleshetnénk rajta?! - fordult felém.
-Jaja, persze! - tértem magamhoz, és mentem utána, ahogy elindult a lift felé.
Persze a többiek is jöttek.Nagyon kíváncsiak voltak, hogy mi lesz.Jungkook pedig továbbra is élvezte az új taxiját, Vt.Ahogy lefelé haladtunk a lifttel, a fiúk beszélgettek.Továbbra sem voltam képben, de nevetgéltek, kivéve Hoseok.Ő egyre idegesebb lett, és már én is próbáltam nyugtatgatni.
-Hamar vége lesz, ne aggódj!
-Mondani könnyű.
Ahogy leértünk és kinyílt a lift, a hall tényleg tömve volt, elegáns üzletemberekkel.Huh!Jó nagy közönséged lesz drága.A fiúk kilökdösték a liftből, ő pedig útjára indult.Nagyon sietett, de így is megkapta a kellő figyelmet.Egy kicsit csökkent a teremben a zaj, és érezni lehetett a tekinteteket.Én mentem utána és felvettem az egészet.A portásnak majd kiesett a szeme, de amit magához tért, kiadta a kulcsokat.J-Hope pedig rohant vissza a lifthez amint megkapta.
-Megvan!És most menjünk! - nyomkodta sebesen a gombokat.
A többiek hihetetlenül nevettek.Alig bírtak magukkal, és amikor bezárult a lift ajtaja, a lehető leghangosabb nevetésben törtek ki.Hoseok a lift falának dőlve fújta ki magát és látszott rajta, hogy megkönnyebbült.Visszamentünk a lakásba, én pedig nyugtatgattam út közben, mert a kamera már nem ment.
-Jahj na nyugi.Teljesítetted és cserébe nézheted, ahogy Jungkook ugráltat mindenkit ma.
-Legalább ez az élvezet meglesz ma. - erőltetett mosolyt az arcára.

Megreggelizett mindenki és az induláshoz készülődtünk, amikor Jungkookie újra hasznát vette a napi egyeduralkodásának.Most Jint szólította magához és beköttette vele a cipőjét.A legidősebb hajol le a legfiatalabbnak.Jin arcán is látszott, hogy ezt majd még viszonozza Kooknak.De jókat kuncogtak ők is ezeken egész reggel, így nem aggódtam miattuk.Bár V hátát sajnáltam picit, aki egész nap Jungkookiet hurcolta.Csak nehogy sérvet kapjon.
Egészen a buszig vitte a kis Kookiet.Sajnos az autóba már magától kellett beszállnia.Innentől nem sok hasznát fogja venni a hatalmának, de majd még úgyis kiderül.Én ma se leszek sokat velük, de majd J-Hope kamerázik.
A stúdióba menet beszélgettem kicsit Jinnel.Elmondta Jimin kis esti fárasztását és azt is, hogy mit álmodott.Nagyon aranyos volt.Arról álmodott, hogy otthon van és egész nap az anyukájával beszélgethet, meg a családjával lehet.Kár, hogy nem tudom átérezni ezt a fajta hiányt.Én már nagyon megszoktam.Szinte nem is tudom milyen, ha nem egyedül vagyok.

-Na ma megint sok dolgom van, úgyhogy amíg zenéltek, én megyek is dolgomra.
-Akkor ma nem segítesz szöveget írni? - nézett rám Suga.
-Jaj tényleg!Teljesen el is felejtettem.Tudok maradni egy kicsit.Mihez is kellene a nyelvtudásom? - érdeklődtem, míg befelé sétáltunk.
-A számba több nyelven szeretnénk beleépíteni a szeretleket.Európai nyelveken persze. - magyarázott.
-Oh, persze persze.Minimum hány nyelvre gondoltatok?
-Öt.De lehet több is.
-Az jó, mert két nyelven beszélek.Hmm... - gondolkoztam, hátha tudok megoldást - Van egy barátnőm, aki beszél még két nyelvet, amit én nem.Ő esetleg segíthetne.Szerintem rá is ér egész nap.És beszéli a nyelveteket is.
-Na!Mik ki nem derülnek.Az nagyon jó lenne.Tudna téged helyettesíteni.
-Akkor telefonálok is, csak pár perc.
Hívtam Fannit, és elmagyaráztam neki a dolgokat.Ő nem ARMY, bár tudja miről van szó, ezért szívesen segít majd nekem.De egy újabb szívességgel tartozom valakinek.Érdekes, hogy ezek csak gyűlnek és gyűlnek, de sosem használja ki senki a lehetőségét.Már a stúdióban sétáltunk és közöltem Sugaval az információt.
-Egy fél óra és ideér.Addig maradok.Ő pedig délután négyig tud maradni.
-Swaaaaag.Akkor összedobjuk az ütős kis számot.Mindjárt felírjuk azokat, amiket te tudsz, eztán meghallgatnám a hangodat.
-Ami nincs, azt nem lehet meghallgatni. - nevettem magamon.
-Biztos van valamennyi.Nekem sincs jó hangom.Max rappelsz.
-Na az se megy.
-Majd gyakorlod.
Beértünk a kis székhelybe és azonnal tollat és papírt ragadott.Lediktáltam neki németül, meg finnül, mert ezen az egy nyelven tudtam még, hogy volt, de itt ki is merült a tudásom.Az angolt meg ő is tudta.Ezután, Jungkook segített bemelegíteni a hangom.Ami nem nagyon volt.Legalább is én nem tartottam szépnek.De a bemelegítés végére Jungkook nagyon boldogan hallgatott.Bezavartak a mikrofon mögé és berakták a Just one day-t.ez a kedvenc számom tőlük, de csak a refrént tudom.Úgyhogy előre tekertek.Nagyon ideges voltam, hogy vajon mit fognak szólni, mert nem volt túl szép hangom.Láttam is, hogy Jungkook magyaráz valamit Sugának, majd magához ragadta a mikrofont.
-Vigyél bele érzést! - hát ezt könnyű mondani - Nekem sem ment elsőre, amikor táncoltam, de meg tudod tanulni.Csak próbáld meg!
Hát jó akkor újra.De továbbra sem javult a hangom, szóval rappelni fogok.Na az is érdekelni fog.Viszont befutott Fanni, így mehettem is utamra.Gyorsan bemutattam és rohantam is el.

Jungkook POV

Sajnáltam, hogy nem tudta megcsinálni, amit kértem.Pedig mikor bemelegítettünk nagyon szép hangja volt már a végén.De talán ki tudom belőle húzni újra majd egyszer sunyiban.
-Te min gondolkozol?Nem akarsz hozzá tenni valamit a dalhoz? - zökkentett ki a gondolatmenetemből Fanni.
-Ja de!Hol tartunk? - kapcsolódtam vissza.
Elég nehéz volt most koncentrálni.Ott van Franciska hangja, amit elő kell csalogatnom, és még itt is áll mellettem egy lélegzetelállító lány, aki beszéli is a nyelvemet.Ráadásul a személyes tér nála nem létezik.Most is úgy térített magamhoz, hogy szinte felrázott.Nagyon jól elvan a többiekkel is, és velük is így viselkedik.Hoseokot szinte ölelgeti.Jiminnel pedig úgy indított, hogy leellenőrizte a kockás hasát.Ahhoz képest, hogy nem rajongónk, eléggé odavan értünk.Viszont jó érzéke van a szöveghez.Suga csak úgy issza a szavait és én is.
-Hol tanultál ilyesmit? - érdeklődtem.
-Anyukám énekkaros.Gyerekkoromban nekem is kellett mennem, de engem inkább tovább akart képezni.Viszont a legkevésbé zenész akartam lenni, szóval belém tört a bicskája. - mosolygott.
Pont olyan mosolygós, mint Franciska, de valahogy az ő mosolya szebb.

Gyorsan elrepült a nap és én semmi másra nem emlékszek, csak arra ahogy Fanni mosolygott rám.De kis édes olyankor.
-Merre jár már Franci?Direkt mondtam neki, hogy ne késsen! - türelmetlenkedett.
-Biztos jön lassan.Sose késik. - válaszolt neki V.
-Háháhá!Ez jó vicc volt.Általában ő az aki a legtöbbet késik, ha találkozunk.
-Tényleg? - döbbent meg mindenki.
-Igen.Csak a munkájában pontos.Azért reméltem, hogy most is az lesz.
Csak pár perc kellett még neki és oda is ért.Bocsánatot kért a késésért, én pedig kezdtem elszomorodni, hogy Fanni elmegy.
-Nem jössz át? - érdeklődtem.Húha!Ez elég konkrét volt - Mármint.Tarthatnánk egy kis pihenőt és Franciska se lenne most egyedül, mint lány.Biztosan jobban örülne. - mentettem a bőröm.
-Hát végül is.Nem halaszthatatlan dolog.Meg Francit amúgy is ritkán látom.Várj megbeszélem vele.
Egy pár percre magyarra váltott, majd visszafordult hozzám.
-Mehetünk is!  - mosolygott és megcsípte az arcom.

Hazafelé a lányok beugrottak egy boltba, de minket nem engedtek be, mert hogy éhesen nem mehetünk.Viszont siettek, ránk való tekintette.Nem tudom mit vettek, mert nem láttuk, csak az üvegcsörömpölésből sejtettük, hogy valami ihatót.
Visszaérve a lakásba ki is derült mit vettek.Fanni kipakolt és elkezdett italt keverni, Franciska pedig vacsorát szolgált fel nekünk.
-Mi ez? - érdeklődött Jimin.
-Margarita!Nagyon finom.Kóstold csak meg. - nyújtotta a poharat Jiminnek, aki bele is kóstolt.
-Hmmm!Nem is rossz.
-Én elmegyek fürdeni, addig egyetek. - szólalt meg közben Franciska, és el is tűnt a fürdőben.

Jungkook POV end

A zuhany alatt állva próbáltam lemosni magamról a nap fáradalmait.Szeretem ezt a forróvizet.De ahogy élveztem azt, hogy egyre tisztábbá válok, valaki benyitott.
-Franciska, csak rád várunk!Jaj zavarlak?Akkor leülök és megvárlak. - ült le felém nézve Rapmon.
-Legalább fordulnál el!
-Jhaj tényleg bocsi.Fel sem tűnt.
-Mi az isten.Várj!Vacsoráztál?
-Még nem.
-És ittál?
-Azt igen.Finom ez a cucc, amit a Fanni kever.
Na értem is az okát, a tökéletes mozgáskoordinációjának és gondolkodóképességének.Hajh Fanni!Mért itatod őket ha éhesek?!
Gyorsan végeztem a zuhannyal és kimentem a nappaliba, ahol már hangos zene ment és ropták a többiek.Csak a tv világított és villogott, Jin pedig mindenkit próbált etetni.Na legalább ő tudta a helyes sorrendet.Ahogy viszont végignéztem a táncoló bagázson, rájöttem, hogy felesleges kísérlet őket megetetni.Mindenki Fannival van elfoglalva.Főleg Jungkook.
-Sajnálom!Igyekeztem megakadályozni de csak ittak és ittak. - jött oda Jin aggódóan.
-Semmi gond.Várható volt.
-Franciskaaaaa! - tántorgott hozzám Suga, én pedig elkaptam Jinnel karöltve - Nagyon örüljknfhadfnuisbef.
Néztem rá nagyon erősen, de nem értettem.
-Mit mondott? - fordultam Jin felé.
-Azt, hogy nagyon örül ám nekünk, csak aggódik.
-Ohh király.Na tegyük le!
Ám Suga nem akart leülni.Visszatántorgott táncolni és tovább élvezték az estét.
-Van ám még kettő margarita csak nekünk.Kéred?
-Jaj persze!Imádom ezt a piát.
Megkaptam Jintől az italomat és koccintottunk.Úúúú !Ez most kivételesen jól sikerült!
-Táncolunk mi is? - érdeklődött Jin.
Én.....vele?Jaj ez most kicsit zavarba ejtő.De szívesen.
-Persze! - indultunk mi is táncolni a kanapé felé, amin Fanni és Kookie minden erkölcs nélkül táncoltak.A fiúk pedig mellettük őrültek meg.Nem is érdekelte őket a kis túlfűtött pár.De ismerem ezt a táncot.A kis bulizós Kook, akihez volt szerencsém nekem is.Na de elkezdtünk táncolni Jinnel és mi is összemelegedtünk.Nem is táncol olyan rosszul.Még mindig nem értem, mért mondják folyton ezt.
Persze a lejátszási listámon sorra került a BTS dubstep verzió is.Ezt imádtam a legjobban az összes közül, és még énekeltem is ott Jinnek, ő pedig mosolyogva hallgatta, ahogy a fülébe üvöltök.Szegény így utólag.Biztos fájt neki.De egyre közelebb voltunk mi is egymáshoz és elcsattant az este első csókja.Legalább is köztünk, mert Fanni pár percek óta nem akart kimászni Jungkook szájából, a sarokban.
Még táncoltunk egy kicsit majd Jin kihívott a folyosóra.
-Baj va - és letámadott.
A falnak nyomott és azt sem tudtam hol a fejem.Tépte volna le rólam a ruhámat, és levegőt is alig kaptam a heves csókjai között.Még sosem éreztem ilyen vadnak és nem is ilyennek képzeltem el.Viszont kellemes meglepetés.Ahogy nekem feszül, hogy végre megdöntsön.....nincs is jobb érzés.De még nem fogunk eljutni odáig.Próbáltam leállítani és nagy nehezen sikerült megszólalnom.
-Mondtam, hogy előbb ismerj meg jobban! - markoltam a hajába, hogy távol tartsam.
-Ha ennyire tiltod. - lihegett és eresztett szorításán - Ha már holnap úgyis szarul lesz mindenki, eljössz velem egy randira?
-Öhmm....persze.Ha már itt hangsúlyozgatom. - de azért meglepett.

(folytatáááááás következik :D)

2 megjegyzés:

  1. Szia. Nagyon tetszik a sztorid. Nem írnál egy Jiminest is? Előre köszönöm, és remélem megkapod ezt a kis "üzenetet".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Rendszeresen nézzük a beérkező kommenteket :D
      Minimum 7 ilyen hosszú sztori lesz, amik majd egymásra is épülnek. Ezek alatt mindegyik fiú becsajozását ismerhetjük majd meg. Csak tudjam végre folytatni és rohanunk is tovább :D

      Törlés