2015. február 19., csütörtök

Bécs! (25)

-Nyugi, nem duglak meg itt.Viszont felhúzlak, hogy érezd milyen volt a napom. - csúszott le keze olyan helyre, ahol még pont csak az nem járt.....

Vállaira kaptam kezemet és morcosan néztem rá.Azért is, mert nekinyomott a hideg csempének és ez egyáltalán nem kellemes.Viszont a keze az maradhat.
-Ezt még visszakapod. - nyögdécseltem.
-Mi?Hisz most törlesztek. - nevetgélt rajtam, ahogy látta, hogy szenvedek.
-Na kifelé! - toltam el magamtól.
Csak arrébb állt és sunyin mosolyogva szemlélt tovább.Nagyon szexi volt így, elázott ruhában.Most még jobban kirajzolódott az a tökéletes teste, én pedig siettem, hogy végezzek.
-Na gyere! - ragadtam meg és kihúztam magam után a zuhany alól.
Felkaptam a törülközőmet és rohantam a másik szobába.
-Nem! - szólt utána.
Mi van?Megfordultam és értetlenül néztem rá.Ezt most komolyan gondolta?
-Érd el, hogy utánad menjek! - tette keresztbe karjait.
Hát jó.Challenge Accepted!Van egy viszonylag egyszerű, ám csudálatos ötletem.Ledobtam magamról a törülközőt, miután megbizonyosodtam, hogy senki nincs már a szobában, és megemeltem bal szemöldökömet egy csábos tekintet kíséretében.Láttam, hogy nagyot nyel majd összeszorítja állkapcsát.
-Naaaaaa.Látom, hogy szenvedsz. - mosolyogtam.
-Ez........akkor sem elég. - küzdött nagyon magával.
Nagyot sóhajtottam, megnyaltam számat és visszasétáltam hozzá.Belekapaszkodtam pólójába majd megharaptam a fülét.Elindultam kifelé és most már jött utánam.A törülközőmet felkaptam, mert a folyosó be van kamerázva és nem szeretném, ha lent bennem gyönyörködnének.A szobába érve most én tepertem le és kifejezetten élvezte.Ráültem csípőjére és éreztem, hogy készen áll.Kezei cikáztak testemen és egy pillanatra sem engedte, hogy megszakítsam csókunkat.Majd mikor már megelégelte, hogy nem haladunk tovább, fordult a kocka.Most ő került felülre és lekapkodta magáról a vizes ruhákat.Beletúrtam nedves hajába és visszahúztam még egy csókra.Ám egyik kezemet elkapta és legmerevebb részére vezette.Ekkor megtörte csókunkat és heves lihegés közepette áttért a nyakamra.Elkezdtem ütemesen mozogni rajta, ő pedig már nyögdécselni kezdett és néha-néha elakadt lélegzete egy pillanatra.Egyre keményebb lett a kezem alatt.Úgy döntöttem, most én fogok játszani vele.Felültem és az ágytámlához vezettem.
-Szólj ha nem bírod! - csókolgattam végig testét.
Ahogy egyre lejjebb értem, ő egyre mélyebbeket nyögött és hatalmasabbakat sóhajtott.Amikor pedig nyelvemmel megnyaltam férfiassága hegyét, visszatartotta lélegzetét és láttam szemében, hogy már ezerszer lejátszotta ezt a fejében.Lassan a számba vettem és hatalmasat nyögött.Ahogy játszottam vele, egyre szabálytalanabbul lélegzet.Nagy ajkai elváltak egymástól és hátradöntötte olykor fejét az élvezettől.Nem sokáig bírt magával.Megfogta az arcomat és felhúzott magához.Hozzásimulva kúsztam fel rajta, ezzel még nagyobb szenvedést okozva neki, ugyanis pénisze hegye végigsimította testemet.Teljesen elvesztette az eszét, úgyhogy szerencse, hogy nekem eszembe jutott a koton.Gyorsan kikotortam egyet a szekrényből és el is intéztem, hogy folytassuk a dolgokat.Egy pillanatig sem tudott várni, azonnal ráültetett férfiasságára.Most én nyögtem nagyot, ő pedig mordult egyet válaszul.Fenekemre rakta kezeit és úgy irányított.Végig karmoltam közben testét és újabbat nyögött.Izmai egyre jobban megfeszültek és ez a látvány kikészített.Ott nyögdécseltem hatalmas péniszétől, de nem akartam én lenni az első.Rászorítottam és hatalmasat sóhajtott. Erősen markolta fenekemet és az utolsókat mozogtam rajta.Szeretem, ha egyszerre végzünk.Ráfeküdtem és apró csókokkal kényeztettem még a nyakát.Továbbra is megfeszült, de már nem annyira, mint pár pillanattal ezelőtt.
-Megőrjítesz. - lihegte a fülembe.
Én pedig csak mosolyogtam és büszke voltam magamra, hogy elértem célomat.

Reggel megint az ébresztőre keltem és kezdtem örülni, hogy nem telefonhívásra.Kimásztam az ágyból és Jint néztem, de nagyon fáradt volt.Fel sem ébredt a zajra.Nem is baj.Had aludjon még.
Elkezdtem dolgozni, meg reggelit szerezni és rendbe szedni magam.Ma hosszú napunk lesz.Mivel Budapesten lesz koncertjük majd, így a környező országokból ide kell csalnunk az embereket.Ezért ma Bécsben lesz fansignjuk.
Mikor összeszedtem magam, meg a reggelit is, felkeltettem mindenkit.Jint hagytam utoljára, de nehezen ébredt fel.Úgy látszik túlságosan lefárasztottam az este.Viszont most muszáj volt felkelni.Majd a kocsiban alszik.

Persze igazam lett.De nem csak ő aludt el.Mindenki a szemhéján keresztül szemlélte a tájat.Szegénykék!Én viszont unatkoztam, szóval átállítottam a hangszórókat, hogy csak elől szóljanak és beraktam az általam szerkesztett cdmet.Jó kis zenék és nem tudtam megállni, hogy ne daloljak.Persze próbáltam halkan, nehogy felkeltsem őket, de Jin így is felébredt mellettem.Csak nézett azokkal a nagy, álmos szemekkel, én pedig nem énekeltem tovább.Ám amikor az ő számuk következett, a Just one day, elkezdett énekelni és beszálltam mellé.Nagyon szép hangja van és élveztem, hogy végre nem egyedül kornyikálok.Végigénekeltünk pár számot és amikor a Danger következett meghallottam V hangját hátulról.Kiderült, hogy egy ideje már mindannyian fent vannak és hallgatóztak.Most mindenki a saját szövegét kezdte énekelni és igazi party hangulat lett a kisbuszban.Ezért az út második fele nagyon jól telt.

Gyorsan odaértünk a helyszínre és a hosszú sor, amit megláttunk a buszból, kicsit megrettentett engem. Mennyien eljöttek!Sokáig fog tartani ez a nap.Leparkoltam hátul és a legeldugottabb bejáraton beslisszoltak a srácok.Innentől nekem nem sok dolgom volt, mert volt helyettem más aki koordinálja az autogram osztást, így dolgozhattam tovább.
Telt az idő és közben megérkeztek a csajok is.Elbújtunk egy kis öltözőben és átöltöztünk a táncunkhoz.Sajnos nem lesz tökéletes a dolog, mert nem tudtunk gyakorolni legutóbb, de csak menni fog.Egyre még volt időnk az öltözőben és ki is használtuk majd megindultunk a cél felé.Nagyon izgultunk és reménykedtünk, hogy Jungkookie semmit sem kotyogott ki.A fiúk már a beszélgetésnél és hülyülésnél tartottak, mi pedig felvettük maszkjainkat.Nem akartuk, hogy bárki is lássa az arcunkat, így erre szükség volt.Persze fel fognak ismerni minket a fiúk, de csak a fiúk és ez a lényeg.
Tűkön ülve vártuk, hogy végre végezzenek és mikor mentek volna le, magához ragadt a szót a koordinátor. Most konferált fel minket és a szívünk majd kiugrott a helyéről.Fények le és mi jövünk.Gyorsan elfoglaltuk helyünket, aztán imádkoztunk, hogy semmi baj se legyen.Ahogy elkezdődött a zene igyekeztem koncentrálni, de érdekelt a fiúk arca is.Kookie nagyon vigyorgott, mert tudta mi ez, és a többiek is boldogok voltak. Sikerült meglepni őket!Még tetszett is nekik, de nem csak nekik, hanem a rajongóknak is. Nagyon lihegtünk, de gyorsan elmenekültünk a színpadról ahogy végeztünk.

-Jeeeeeej jók voltunk! - ölelkeztünk a kis öltözőnkben.
-Tudtam, hogy nem fogja kikotyogni, látod!?Igazam lett. - vettem le a maszkom.
-Szerencséd. - lihegett Sári.
-Láttátok az arcukat? - nevetett Fanni  - Ez mindent megért.
-Igen igen! - csatlakoztam és Sári is kuncogott velünk.
Nagyon boldogok voltunk, de sietnünk kellett, mert azonnal indulunk vissza Budapestre.
-Nem jöttök át este?Biztos örülnének a srácok. - hívtam meg a csajok.
-Dolgozok ma még. - utasított vissza Sári - De azért köszi.
-Én ráérek.Úgyis rég buliztunk együtt.
-Akkor már menjünk is el valahova.Talán lesz valami ázsiai buli az este. - dobtam fel az újabb ötletemet.
-Kiiiiirály! - nyugtázta Fanni.
-Nohát akkor majd jó szórakozást lányok.Legközelebb én is megyek.
-Csak szólj és már úton is vagyunk. - válaszolt neki Fanni.
-Útról jut eszembe.Sietnünk kéne.Nekem minimum. - néztem az órámra.

Siettem a hátsó kijárathoz, ahol a fiúk már vártak.Elsuhantam mellettük és rohantam a buszhoz.Azonnal beszálltunk és indultunk is.
-Nagyon jó volt Franciska! - hallottam Suga hangját - Bár én lusta lettem volna ehhez.
-Ezt rögtön gondoltuk és köszönöm.
-Látod!Nem mondtam el nekik. - hallottam Kookie hangját.
-Igen  - vigyorogtam - Ügyes vagy.
Elkezdtek koreaiul beszélgetni és megint nem értettem semmit.Biztos most szidják le, amiért nem osztotta meg velük ezt a titkot.
Jahj viszont elfáradtam, nem tudom hogy fogom így bírni az estét.
Ahogy elkezdtek elcsendesedni, egyszer csak Kookie hangját hallottam.Énekelni kezdett.Aztán Suga rappelt és megint mindenki belejött.Nekem most nem volt kedvem.Már a korábbit is megbántam.
-Naaaa! - jött oda Jimin - Énekelj! - és kezdett rá ő is.
-Minek?
-Mert délelőtt jó hangod volt! - hallottam Rapmont - És kíváncsiak lennénk rá megint, mert ez lehet az a hang, ami kell a számunkba.
Ez kedves volt, de nem hiszem, hogy olyan nagyon szuper hangom lenne.Nem nagyon akartam énekelni, úgyhogy csak elzavartam őket.Végül Jin volt az aki rávett.
-You're my chocolate, my sweetest chocolate, I relly wanna have youuuuuuu - és mosolygott.
-Utálod a csokit.
-De téged nem.
Jaj istenem, de aranyos tud lenni!Nem bánom!Énekeljünk.
-Na akkor olyat válasszatok amit tudok is.
-És mit tudsz? - érdeklődött Suga.
-Coffee!Az a kedvencem.
Ki is keresték a cdről és berakták, én pedig rázendítettem.
-Baby baby geudaeneun Caramel Macchiato - daloltam és csendben hallgattak.
Tényleg imádom ezt a számot.Mindig felvidít.Ilyenkor még én is érzem, hogy csillog a szemem. Felhangosítottam a zenét és a fiúk kísértek a háttérből.A végén pedig megtapsoltak.
-Na jó!Azért ennyire nem volt jó! - intettem csendre őket.
-De igen.És megvan a hangod.Ez kell nekünk! - szólt rám Suga és kezdett összeállni a közös munkánk.

Az út hátralevő részében inkább nem énekeltem, csak hallgattam az ingyen koncertet.Ennyi tökéletes hang egy helyen!Egy álom vált valóra.Kezd rendszeressé válni ez a dolog, de nem zavar.
Ahogy hazaértünk, közöltem velük, hogy ma még bulizni megyünk, csak keresnem kell valamit, és hogy Fanni is jön.Örültek, de fáradtak is voltak.Elküldtem őket zuhanyozni még az események előtt és mindegyiknek csináltam zöld teát.Ez majd ébren tartja őket.Bulit is sikerült találnom és gyorsan átöltöztem.
-Na hogy nézek ki? - álltam eléjük és láttam, hogy leesik az álluk.
-Ha Fanni is így fog jönni, akkor kössetek ki minket! - válaszolt kérdésemre Rapmon.
-Ezt bóknak veszem. - kacsintottam rá.
-A hajadat nem engeded le? - kérdezte V.
-M-Mert?......Leengedjem?
-Igen!Úgy szebb vagy! - mosolygott.
-Héj! - bökte meg Jin - Ne udvarolj a csajomnak! - no miket tud angolul Jin.
Jót nevettem rajtuk és eleget tettem a kérésnek.
Pár perc múlva csörgött a telefonom.Fanni volt az, hogy itt van és mehetünk.
-Na gatyákat felkötni és maradjanak is fent! - indultunk bele az éjszakába.
Most nem szabad innom, vagy nagy bajok lesznek.Megint......


(Képzelhetitek milyen bajok lesznek :D)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése