2016. június 8., szerda

Three sides of life 65. rész: A bárban

-Jjanggu.
-Jjanggu? - nézett fel újra Jinre - Nem is bolondos.
-Dehogynem. Kis cuki bolondos. Szerintem olyan.
-Te kutyád. - feküdt vissza.
-Miénk. Ő a mi kis családunk. - ölelgette a kölyköt Jin, miközben mondatával megmosolyogtatta Taehyungot. Az ő családjuk Jjanggu, összeköti őket a kis jövevény szorosabban, mint eddig, hiszen Jin úgy gondol rá, mint apró gyermekük, akiről mind a hármuknak gondoskodni kell.

-Tae, kiengedsz minket?
-Nem akartok még maradni? - feküdt oldalára és simogatni kezdte a kutyust.
-Mindketten ébren vagyunk. - mosolygott - Kimászunk, ha kiengedsz.
-Mmm. - kezdett mocorogni Kook.
-Mindjárt mi is felkelünk. - nyújtózott Taetae.
-Ohh, nem akarom felkelteni a picurt.
-Itt morog. Mindjárt ébren lesz. Add ide Jjanggut. - ült fel és elvette Seokjintől a kölyköt.
-Mit csinálsz?
-Felkeltem Kookot. - rakta oda hozzá mosolyogva a kicsit.
Persze az azonnal hozzá is látott feladatához, hogy felébressze a legfiatalabbat. Jobban örült neki, mint az ébren lévő másik két gazdájának, mire Jungkook hamar reagált is.
-Ahh... ne. - Tette rá karját a kutyára, kinek nehéz feladat volt megtartani azt, így inkább kiszökött alóla és folytatta a kisebb nyalogatását, harapdálását - Naaaah. - ébredt lassan Kookie szipogva.
-Hagyjad Jjanggu gyere! - vette fel inkább Jin mosolyogva - Hagyd aludni.
-Pedig mindketten aranyosak voltak mond, hogy nem. - engedte ki őket az ágyból Taehyung.
-De, de had aludjon szegény. - tette le Jjanggut a földre Seokjin - Gyere kiskutyám, reggelizzünk.
 - indultak a konyhába.
-Megyek én is. - követte őket Tae.
Ezzel egyedül hagyták az ébredező Kookot, aki így inkább visszaaludt, míg társai reggeliztek. Övé volt az egész ágy és ezt ki is használta. Jjanggu pedig Jin figyelmét élvezte ki teljes mértékben. Ugyan Taehyung mondta neki, ne etesse folyton mindennel, Seokjin nem bírta ki. Adott neki egy kicsit a reggeliből és kíváncsian figyelte, hogy fogadja. Társa csak forgatta szemeit, már érezte előre, Jjanggu egy nagy gömb lesz egész életében, ha Jinen múlik. Ám nem foglalkozhattak egész reggeli alatt a kölyökkel, így mikor beszélgetni kezdett, az besunnyogott Jungkookhoz, bár előbb tett még egy kitérőt, amit nem vettek észre és később hatalmas hibának bizonyult, miután a nyüszítésre felfigyeltek, majd elindultak a háló felé.
-Szobatisztaságra kell majd nevelned. - lépett mezítláb bele egy kis tócsába Taetae a fürdőszoba kellős közepén.
-Mért? - jelent meg az ajtóban Jin.
-Idepisilt.
-Ahh. Sok bajom lesz még vele.
-Mindjárt megmosom a lábam és feltörlöm.
-Köszönöm. - ment vissza a hálóba Seokjin ahol Jungkook már ölelgette is a rosszaságot - Ne dicsérd Kook!
-Mért?
-Odapisilt a fürdőbe. Add ide! - vette el tőle Jjanggut.
-Jaj, ne legyél gonosz vele.
-Meg kell tanulnia. - vitte oda a tett színhelyére és lerakta a kicsit, majd leszidta. Így tudta jól, mi a baj, mit rontott el. Seokjin nem szívesen dorgálta meg, mert neki is fájt a szíve a kis csöppséget úgy látni, hogy összehúzta magát. Ugyan Taeéknál is kapott már ilyenért, de még nem tanulta meg teljesen, hogy nyafogjon, ha ki akar menni, vagy használja a kis almot, amit Tae anyukája hozott, mert elege lett belőle, hogy neki kell takarítani utána. Így már tényleg mindene volt, csupán meg kellett szoknia.

-Remélem már várjátok az estét. - jelent meg a nappaliban Kook teljesen felöltözve.
-Jah, nagyon. - kutyázott Taetae, míg Jin a konyhában ügyködött.
A legkisebb egész nap ezt emlegette és érdeklődött, Tae hova akar menni. Valami különleges helyet említett, mikor Kookie felhozta, ismer párat az internetről, válasszanak. Mivel nem szívesen ment volna sem Taehyung, sem Jin új bárba, azt a klubot pedig Taehyung jól ismerte, így arra szavaztak, bár nem mondta el, hol van, vagy hogy hívják.
-Nagyon ki kell csípnünk magunkat? - nézelődött ruha után a legidősebb.
-Nem, jobb is lenne, ha nem tennétek. Akkor nem fognak rátok mászni. - ült az ágyon Taetae.
-Egyre jobban görcsöl a gyomrom ahogy telik az idő. - állt szekrénye előtt.
-Elhiszem, az enyém is. Nem akarok menni.
-Kook miatt muszáj, de legszívesebben nem mennék én sem.
-Majd eljövünk amint lehet.
-Remek ötlet.
-Így jó leszek? - jelent meg az ajtóban Jungkook.
-Ezek az új cuccaid. - nézett rá Jin - Nagyon jól nézel ki. - nyelt nagyot.
-Kook, visszafogottabban! Olyan vagy, mint egy idol.
-Az volt a cél.
-Mindenki rád fog mozdulni. - grimaszolt V a gondolattól is.
-Majd ti megvédtek.
-Nem tudunk megvédeni mindentől és jobb lenne, ha nem sodornál veszélye minket. - húzta továbbra is száját Taetae.
-Jó helyre megyünk, nem? Nem lesz baj. Maximum rájuk mordulsz azon a mély hangodon és majd összehúzzák magukat.
-Azokra az emberekre nem hat a hangom. Plusz nem leszek majd mindig a közeledben sem, hogy teszteljük.
-Mért nem? - fordult felé Jin.
-Ott csak ti lesztek egy pár. Bárki kérdezi, csak ti vagytok. Nincs trió, csak duo.
-De mért?
-Ha rájönnek, hogy benne vagytok a trióban, akkor úgy lesznek vele, hogy nem érdekel titeket ki kivel fekszik össze. Szét fognak választani minket és egyesével szednek majd darabokra.
-Sokat jártál le. - ráncolta szemöldökét Seokjin.
-Többet, mint szerettem volna.
-De én veled is akarok bulizni Taetae. - ült fel mellé az ágyra Kook - Had triózzunk! - nyafogott.
-Majd tánc közben meglátjuk. De amúgy ne kockáztassunk. Nagyobb baj is lehet belőle Kookie. - próbálta összekócolni haját - Mennyi lakkot nyomtál erre?
-Sokat, nem bírod elrontani. - vigyorgott - De akkor majd tánc közben. Jaj, de jó lesz!
-Azt mondtam, lehet.
-Persze-persze. - hagyta figyelmen kívül azt, ami nem tetszett füleinek.
Ezért Tae csak reménykedett, a kisebb nem fog semmit tenni amivel bajba sodorná őket. Bár nem sikerült arra sem rávenni, hogy öltözzön át, így már a megjelenése miatt is aggódhattak. Kook kitett magáért, ezért pedig biztos volt benne Taehyung, lesz udvarlója dögivel, hiába fogják bejelenteni, van párja, azok az emberek nem a hűség példaképei és másról sem hiszik el, hogy az lenne. Meg fogják találni a picurt mosolya miatt, mivel ő pedig nem fog ellenkezni, hisz kíváncsi, Taenak majd hatalmas feladat lesz Jinnel karöltve megvédeni a legfiatalabbat. Előre félt a történésektől, mikor pedig elindultak a sötétben már pörgött. Egész estés adrenalintúltengésre számított, hisz ő nem csak párjai miatt idegeskedhetett. Olyan helyre mentek ami nem volt ismeretlen neki és nem a szép időkből maradt meg emlékeiben. Épp ellenkezőleg, de nem volt jobb hely. A többi klub ezerszer rosszabbnak bizonyult az évek során, így kockáztatott. Kookért megérte ha megvédhette, bár hatalmas bajba is kerülhetett. Most minden a szerencsén múlt, hogy hogyan fognak rá tekinteni a törzsvendégek, kik ismerték régről nem csak őt, de sötét múltja minden apró mozzanatát is.

-Ide? - nézett fel Kook a neonra.
-Igen.
-Szolidabb, mint vártam. - szemlélte Jin is.
-Mert ez a legjobb hely. - ment az őrhöz Taehyung, hogy belépőt vegyen. Szerencséjére, új ember állt az ajtóban, aki nem ismerte fel, de ugyanúgy szart a szabályokra. Nem kért személyit, pedig Jungkooknak a környéken sem szabadott volna tartózkodnia. Ezzel Taetae elképzelése igazolódni látszott. A hely semmit sem változott és a szokások sem. Hiába új a gárda, a többi a régi. Az megy be aki akar, csak fizessen.
-Ez a folyosó rémisztő. - sétált Taetae mögött Seokjin.
-Mindenhol van ilyen a klub részig. - közeledtek a cél felé és hangosodott a zene - Előre szólok, beszélgetni csak üvöltve lehet a mosolygásokkal meg vigyázzatok. Flörtnek veszik.
-Kook, csak ránk mosolyoghatsz. - kötötte ki Jin a legkisebbnek, mire az villantotta is édes vigyorát fel rá, majd már oda is értek a zaj forrásához.
Tae nagyot sóhajtva állt meg egy pillanatra a bejáratban, miközben minden szempár legalább egyszer végigmérte mindhármukat, kivéve a törzsvendégek. Ők le sem vették pillantásukat Vről és látszott rajtuk, felismerték. Seokjin azonnal Kook keze után kapott, amint érezte magán a szúró tekinteteket, mire a legkisebb hihetetlenül boldog lett. Ezt akarta, erre várt, hogy nyilvánosan foghassák egymás kezét és ne keljen félni, hogy ki látja őket. Így hármasban indultak meg a pultoshoz, aki azonban mint ismerős várta őket.
-Taehyungieeee! - üdvözölte Vt - De rég láttalak! - ölelte meg áthajolva a bárpult felett - Mi van veled aranybogaram?
-Lehoztam a barátaimat, mert kíváncsiak voltak. Kis friss páros. Tudnál nekem segíteni?
-Persze! Mond csak óhajod! - ajánlotta fel szolgálatait, Tae pedig füléhez hajolva takarta el száját, hogy senki se értse mit mond neki.
-Ők együtt vannak, senki sem érhet hozzájuk. Terjeszd kérlek. - távolodott el.
-Rendben. Nem fogsz csalódni. És mit adhatok?
-Nem is tudom. Seokjin? - fordult társaihoz.
Végül az idősebb rendelt italokat és ő is fizetett, Kook pedig végig vigyorogva ült az egyik széken, melyet társai körbeálltak.
-Figyelj csak cukorborsó! - szólította le a pultos - Ne mosolyogj ennyire, mert a párodnak nehéz dolga lesz.
-Umm... - pirult el - Mért?
-Az ilyen kis gyöngyszemek ritkák, mint te. Kelleni fogsz mindenkinek és ha olyan vagy, mint Taehyungie volt, akkor még el is fogsz kelni az este folyamán.
-Majd Taetae megvéd.
-Van amitől nem tud. - hagyta őket ott a pultos és Jungkook végre elgondolkodott. Ha már más is mondja, egy olyan, aki ott dolgozik, jártas a klubban, akkor lehet tényleg jobb, ha visszafogja magát.
Végül a gyakorlat is azt mutatta, igaza volt mindkettejüknek, bár a picurt nem zavarta a hirtelen jött figyelem, éppen ellenkezőleg. Nagyon élvezte, hogy annyian szólították meg, miközben mászkált és élvezte a partit. De ezzel egyedül volt, mert másik két társát ez rettentően idegesítette. Féltették, hogy majd egyszer csak eltűnik szemük elől és nem lesz meg többé, vagy úgy találnak rá, ahogyan ágyukban sem szeretnék látni, ám ez főleg Taetae fejében jelent meg, mert ő ismerte az ottani embereket, lehetőségeket. Ezért igyekeztek magukhoz vonni, Seokjin pedig még puszilgatta is és készségesen fogadta csókjait, amiket viszonzott, csak hogy mindenki lássa, nem szabad Kook, kicsit sem. Közben a pultos is terjesztette felelve a vendégek kérdésére, hogy nem magányos, van párja, ráadásul Taetae ismerősei. Persze sokakat inkább V érdekelt pont azért, mert már hallottak róla.
-Taehyungie. - jelent meg mögötte barátja, miközben az említett könyökölt a pulton és társait tartotta szemmel.
-Hmm?
-Jobb lenne, ha mennél.
-Mért?
-Gondolom nem akarsz találkozni VALAKIVEL. - emelte ki azt a "valakit".
-Ő innen ki van tiltva. - ráncolta szemöldökét, hisz egész este ezen izgult így tudta, kire is gondol. Ki más jöhetett volna szóba ilyen hangsúlynál?
-Csak volt, régen. Visszanyalta magát. Jobban tennéd, ha lelépnél.
-Nem mehetek. Nem hagyhatom itt őket. - kezdett őrült ütembe szíve. Pont azért jöttek ide, mert innen kitiltották azt a szemetet, erre kiderült, már rég szabad bejárása van.
-Akkor vedd rá a társaidat, hogy menjetek. Ha meglát téged nem menekülsz, tudod jól.
-Kibírom, egy estét még túlélek.
-Ha te visszautasítod és észreveszi a nyuszikát, akkor nem neked kell szenvedned tőle.
-Igazad van. - nézett vissza Kookra.
-Vedd rá, hogy menjetek.
-Igyekszek. - hagyta ott barátját és odasietett társaihoz.
Átverekedte magát a tömegen, majd Jungkook derekára fogott, kit ezzel próbált kicsit megállítani, ne mozogjon annyira. Fülébe súgta, menniük kellene, de a kisebb maradni akart még. Túlságosan jól érezte magát, elvégre kitüntetett szerepe volt a bárban friss, cuki husika lévén, ellentétben Jinnel, aki fülelt, de nem hallotta Taetaet. Jungkook nem fogadott szót, hiába kérlelte V, könyörgött neki, induljanak, a kicsi nem akart, Seokjin pedig kezdett aggódni, amint rájött, miért jelent meg másik párja oly hirtelen. Rendben volt, hogy nem szívesen mentek le és minél korábbi indulást terveztek, de V túlságosan hevesen szeretett volna távozni, így Jin félt. Mire fel ez a lendület most, valami baj történt? De Taehyung nem szándékozta tudatni társaival, mért is kéne mihamarabb köddé válniuk. Erről semmit sem kell tudniuk, ő pedig nem is fogja elmondani, ha nem muszáj. Ezért még küzdött egy kicsit, hogy távozni akar, mikor pedig nem jött össze keresni kezdte azt, aki miatt minden egy pillanat alatt rosszra fordulhatott volna. Úgy mászott ki a tömegből, hogy utána nézelődött, fürkészte a bandákat miatta, hátha kiszúrja és szemmel tarthatja az est további részében, de nem lelt rá félelmére, ezért gondoskodó ismerőséhez rohant vissza a pulthoz.
-Hol van? - érdeklődött. Azonnal tudni akarta.
-Hátra ment. Oda szokott jönni nagyrészt a VIP részre, de mindig kinéz ide is, szóval figyelj. De szólni fogok, ha látom.
-Nem akarom látni. Segíts!
-Tudom én Taehyungie. Tudok mindent és a te pártod fogom. Próbálok segíteni, de én itt dolgozok.
-Tudom. - nyelt nagyot és reménykedni kezdett.
Hátra ment és ott ellesz egy darabig, elvégre azok a srácok órabért kapnak, azért fizetik őket, így addig húzzák az időt míg tehetik, az a szörnyeteg pedig még élvezte is az ilyesmit minden alkalommal. Ez idő alatt pedig Taetae el akarta érni, hogy a kisebb kitombolja magát és menni akarjon, amit úgy tervezett megvalósítani, ahogyan a múltkor sikerült, pedig nem is volt célja. Tudta jól, Kook könnyen felhúzható, mindig vevő a szexre és ezzel szerette volna megfogni. Fel akarta izgatni, hogy ő akarjon menni, végül az ő szájából hangozzon, elég volt, távozzunk. Így visszament hozzájuk táncolni, megkockáztatva ezzel a lebukást, a lepel lehullását triójukról, de nem érdekelte. El akart tűnni onnan végleg, ehhez pedig minden lehetőséget muszáj volt megragadni. Igyekezett elbújni a tömegben, azt használni pajzsnak a kíváncsi szemek elől, hogy Jungkookot ölelgeti miközben Jinre vágyakozik. Még a pici nyakát is lassan cirógatni kezdte célja érdekében, amint már egy papírlap sem fért volna kettejük közé. A levegő forrósodott, az emberek részegedtek, ők pedig elvesztek egymásban és kezdett úrrá lenni rajtuk egymás iránt tapasztal érzéseik kivéve Taehyungon. Csak az ő fejében maradt meg a valódi cél, amiért megindult elkábítani szerelmei elméjét.

(Folytatjuk :D Na kezdünk, innentől elő a kötélidegekkel, mert talán az egyik legszörnyűbb sztorit meséljük majd el, amit szerelmes fiatal megélhet. Sosem kívánom senkinek azt, ami következik.
Jah és SEMMI SEM IGAZ EBBŐL XD
My Music Taste K-pop koncert kampány ---> LINK
Facebook My Music Taste csoport --> LINK (HELPER)
iKON kampány --> LINK
BTS kampány --> LINK
Idolater Magazinok --> LINK
Facebook oldalunk --> LINK )

4 megjegyzés:

  1. Istenem annyira kíváncsi vagyok Tae múltjára! Én már mindent elképzeltem, amit csak lehet már eljuttotam addig is, hogy embert rabolt és ölt meg hidegvérrel meg még sok más, ami ennél szörnyübb. Mikorra várható az új rész?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Holnap, vagy holnap után reggel. Az igazság nem most fog kiderülni :DDDD

      Törlés
  2. Ur isten ki az a szemet akiol Tae ihy tart. Meg milyen hírneve van h igy kerdezik. Meg kis nyuszim de buza vagy istenem de féltelek. Jaj istenem sies kerlek a kovivel tul akarok rajta esni na meg imadom azoval XD varom a kovit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez sokáig el fog húzódni, ez csupán a kezdet srácok :D De nagyon jó én nagyon várom már, hogy minden részt megírhassak XD

      Törlés