2016. június 3., péntek

Idolater újság 1. évfolyam 1. szám ~ Több Korea

Sziasztok!

Nos szeretném veletek megosztani az Idolater online magazinját, ami teljes mértékben Dél-Koreával foglalkozik. Akit kicsit érdekel jobban a kultúra, az emberek, szokások, maga az egész ország, annak érdemes elolvasnia, mert minden témában találtok benne cikkeket és ez így is fog maradni. K-pop, k-drama, látnivalók Seoulban, szépségápolás és csináld magad fancucc tippek is. Érdemes legalább belekukkantani, mert nagyon szép, igényes újság, melyet havonta terveznek majd megjelentetni.
Mi pedig szeretnénk majd veletek megosztani, hiszen Dél-Korea és írás, így tökéletesen illik a bloghoz annak ellenére is, hogy főleg BTS-el és fanfiction-ökkel foglalkozunk. Szeretnénk terjeszteni a kultúrát, szeretnénk ha többet megtudnátok erről a csodálatos nemzetről és gyönyörű országukról, így reméljük nem bánjátok.

A különböző számokat és a hozzájuk tartozó bejegyzéseket a Meglepi menüpont alatt elhelyezett kis linken találhatjátok majd meg. Mind ott lesz, ahogyan már megszokhattátok sorozatainknál, pont ugyan olyan formában.
Bejegyzésekbe lesznek szedve a számok ahol rövid összegzést találtok majd a tartalomról.
Indítsuk is az első számmal a felsorolást.

Tartalom:

Interjú: Önarckép - Lucia, Wicky
Uticél: Szöul, Gwanghwamun Tér
Sorozatfüggő: Descendant of the Sun
A hónap csillaga: Song Joong Ki
Kultúra: Mi az a K-Pop?
Felfedező: Seventeen
Szövegelő: Vixx, Taeyeon
Beharangozó: K-Pop World Festival 2016 Budapesti Középdöntő
Tuti divat: Bőrápolás, Körömdivat
Csináld magad: Díszítsd a kedvenc bandád nevével cuccaid!
Kikapcsoló: Keresztrejtvény, Kösd össze (FIGYELEM! A keresztrejtvény megfejtői és beküldői közt egy BTS - Mood For Love pt.1 albumot sorsolnak ki!)
Fan-sarok

Jó olvasást kívánunk!




Támogassátok munkájukat a My Music Taste kampányban való részvétellel is!(My Music Taste K-pop koncert kampány ---> LINK
Facebook My Music Taste csoport --> LINK (HELPER)
iKON kampány --> LINK
BTS kampány --> LINK
Facebook oldalunk --> LINK )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése