2016. június 3., péntek

Three sides of life 61. rész: Túl feltűnő

Mindenesetre fejet kell majd hajtania, ez biztos. Különben úgy lesz, ahogy társa mondta. Egyedül megy el, titokban és baja esik, azt pedig nem bírná megbocsájtani magának soha, hiszen Suganak is megígérte korábban, vigyázni fog rá, nem hagyja soha, hogy megsérüljön, kerüljön bármibe.

 Jint elgondolkodtatta társával folytatott beszélgetése olyannyira, hogy az este folyamán már nem is volt ott teljes mértékben, csak teste, mert fejben messze járt. Milliónyi forgatókönyvet pörgetett végig különböző befejezésekkel, de egyik sem tetszett neki. Még azok sem melyek jól végződtek, komolyabb gondok nélkül zajlottak, ugyanis a probléma nem a befejezéssel volt, hanem magával a központi témával. Egy homoszexuálisaknak fenntartott szórakozóhely, ahol mindenki olyan, mint Tae, de inkább rosszabb. A normál klubokban is hihetetlen volt, ami hajnalban fojt, a lányokat ugyanis akkor az vitte el és oda, ahova csak és aki csak akarta. Ezt pedig nem szerette volna megkockáztatni. Sok helynek voltak saját rossz fiúja is, akik a legszebb "prédákat" igyekeztek elcsípni, ha pedig az visszautasította őket, akkor csak a imádkozhatott, hogy épségben hagyhassa el a klubot. Ezért nem akarta Kookot olyan helyre vinni, ahol hasonló, de inkább botrányosabb körülmények várnák. Féltette a kisebbet, hogy megsérül, de inkább féltékenységből, hiszen annyira édes volt mosolya, hogyha azzal az ártatlan pofival sétált volna be az oroszlán barlangjába, tuti nem lépett volna onnan ki élve.
-Jin! - mászott üresen maradt ölébe Tae, míg a többiek egymás ellen játszottak, társalogtak, a legkisebb pedig kirohant a mosdóba.
-Hmm? - nézett a tévéről párjára - Mi az?
-Baj van?
-Csak gondolkozok.
-Min?
-Nem fontos. - karolta át Taetaet és magához ölelte.
-De igen. - bújt hozzá - Mióta megjött Namjoon csak a tested van itt. Mi a baj?
-Majd megbeszéljük, ha elmentek a srácok és elaludt a kicsi. De ne aggódj, semmi komoly. - hajtotta fejét társa vállára és nagyot sóhajtott.
-Álmos vagy?
-Csak elpilledtem a semmittevésben.
-Holnap úgyis mászkálni akarsz, hazaküldöm a srácokat. - próbált szabadulni Seokjin karjaiból, ám az idősebb jó házigazda szeretett volna lenni.
-Ne legyél goromba! Nem küldünk haza senkit.
-Taetae! - ért vissza a fiatalabb kezében sörével - Elfoglaltad a helyem.
-Ülj le a lábunkhoz! - fordította hátát Jinnek - Gyere! Had kócoljam össze a hajad.
-Szeretem, ha a hajammal játszol. - foglalt helyet a földön közvetlenül előttük, majd Taehyung már masszírozni is kezdte a kisebb fejét.
-Én szerintem lassan megyek ám. - állt fel Namjoon - Holnap dolgozok, korán nyitok.
-Ha meg Jin tényleg kirándulni akar a városban nekem is illene mennem, különben nem fogok tudni felkelni. - tunyult a kanapén Yoongi, ám ő meg sem moccant.
-Jin úgyis álmos már. - jegyezte meg V.
-Taetae! - mordult rá a házigazda.
-Akkor nem kéne tovább zavarnunk nekünk sem Hoseok. - nézett társára, ki a földön elterülve bambult a tévére?
-He? - pillantott a fiatalabbra.
-Vigyél haza, azt menj te is. - állt fel Jimin és sétált barátjához - Gyere! - fogta meg karjait, majd felsegítette a szőnyegről.
-De maradjatok csak nyugodtan. - próbálkozott Seokjin, ám fáradt volt már, hogy teljes lelkesedéssel szólaljon fel.
-Már mindenki álmos Jin. - jegyezte meg Nam - Kösz az estét. Holnap találkozunk. - szedte össze cuccait.
-Hát jó. Engedj felállni Tae, kikísérek mindenkit. - emelte ki öléből párját.
-Rendben. Jungkook menj fürdeni addig! - ült a legkisebb mellé.
-Nem akarok még korán van, álmos sem vagyok. Gyengék vagytok.
-Csak pörög az alkoholtól ne vegyétek magatokra. - tápászkodott végre fel Suga is, majd a kijárat felé indult a többiekkel.
Még indulás előtt elrohantak páran mosdóba, addig pedig az ajtóban állva beszélgettek a többiekkel, míg Tae játszott Jungkookkal, versenyeztek inkább, a vesztesnek pedig a fürdés és pizsamaöltés elsőbbsége volt büntetése. Lassan összeszedelődzködtek a nem ott lakó lelkek, majd már sokkal visszafogottabban, mint mikor megérkeztek, köszöntek és lábuk a lift felé vitte őket. Jin odáig kísérte barátjait, végül lebeszélve a másnapi találkozót hagyta őket eltűnni a fém ajtó mögött, mielőtt visszafordult volna saját lakásához, hol szerelmei épp egymás ellen küzdöttek.

-Mehetsz Kook. - lépett ki a fürdőből Tae, amint épp felküzdötte magára pizsama felsőjét.
-Ma nem is csináltunk semmit, muszáj fürdenem Hyung? - fetrengett a kanapén, míg Jin épp a romok eltakarításával ügyködött.
-Igen, muszáj. Az ágyba tisztán fekszünk be.
-És a tegnap?
-Az kivételes eset volt. - állt meg lábainál Seokjin, kezében három pohárral - Na, tessék megmozdulni és irány a fürdő! Ne legyél rossz gyerek.
-Nem is vagyok gyerek. - morgott Jungkook.
-De igen. Még kiskorú vagy, szóval gyerek vagy. - sétált a konyhába Jin, közben pedig a legfiatalabb feltápászkodott végre a kanapéról.
Mielőtt még elindult volna a zuhany felé, hogy teljesítse hyungja parancsát, leállt kicsit Taeval is veszekedni, hátha őt sikerül meggyőzni, mert semmi kedve nem volt mosakodni, ám nem, ezúttal nem nyert. Az a kevéske alkohol nyafogott belőle, aminek V sem szeretett volna engedni, így elzavarta ő is a kisebbet és az kénytelen volt menni, bár még fortyogott magában, míg el nem tűnt az ajtó mögött.
-Most megbeszéljük édesem? - állt a nappali közepén Taetae, miközben Jin még szemetet szedve takarított.
-Nem akarok elmenni olyan bárba, ahova a picur szeretne.
-Nem is kell. - ült le a földre V.
-De igen. Namnak igaza van. Ha mi nem megyünk el vele, elmegy egyedül, a tudtunkon kívül és akkor baja eshet, mi pedig nem leszünk ott megvédeni. De nem akarok menni. A gyomrom is görcsbe szorul, ha arra gondolok, hogy muszáj lesz egy olyan helyre belépni vele.
-Hmmm. - pillantott inkább a kanapéra Tae, csakhogy ne kelljen párjára néznie. Ha tudna mindent, ha ismerné a múltját, lehet tőle is hasonló érzés fogná el.
-Meg kell keresnem a picurnak a legbiztonságosabb klubot, mást nem tudok. - indult vissza a konyhába, ám Tae nem követte.
Olyan, hogy legbiztonságosabb, nincs. Minden helynek megvannak a törzsvendégei és sehol sem cuki, ártatlan férfiak, akik elfogadják a nemleges választ. Ő már csak tudja, hisz nagyját ismeri is, mert ezek a bandák nem cserélődnek olyan gyakran és pont ezért nem szabad eljutniuk egy ilyen helyre sem. Az ismeretség kölcsönös, de nem kellemes. Ha meglátják őt ott párjaival, le fogják róla választani azokat szinte sebészeti úton, hiszen azok az emberek "tudják" milyen, így nem tartóztatnák magukat a másik két fiútól. Rájuk ugranának és kőkövön nem maradna.
-Semmi sem kötelező ám. Elvisszük a picurt néhány normál buliba, az elég lesz neki.
-Nem lesz elég. - tért vissza Seokjin - Amit a fejébe vesz, azt meg is csinálja. Muszáj elmennünk vele, vagy mint a kapcsolatunk elején a fenyegetése, hogy a pénzét majd vadidegenekre költi szexért, úgy most az, hogy elmegy egyedül reális probléma. Meg fogja csinálni Tae, akkor pedig baja fog esni. Túl édes a mosolya, hogy egy percig is azt gondolják, majd ő a domináns fél, vagy képes magát megvédeni.
-Akkor önként akarsz besétálni vele egy ilyen helyre? Ugye tudod, hogy nem csak őt, de téged is azonnal felfalnak az ottani emberek.
-Én azért jóval különbözök Kooktól, meg tudom védeni.
-Nem Jin, higgy nekem. Nem tudod. - nézett fel végre társára kicsit haragosan és szégyenkezően, aki megtorpanva pislogott le rá - Túl cukik vagytok oda. Ketten csak olyanok lennétek, mint páva az állatkertben. Kitűnnétek és csak addig lenne nyugtotok, míg eldöntik, kiéi lesztek külön-külön, vagy akár párban. Esélyetek sincs egy ilyen helyen, ha nem tudjátok, hogy mozogjatok ott.
-Mért érzem úgy, hogy tapasztalatból mondod és nem a filmekben látottak alapján?
-Sok dolog van, amit nem tudsz rólam szerelmem. - hajtotta le fejét - És nem véletlenül. Nem vagyok büszke egyikre sem, ha pedig rajtam múlna, soha nem tudnál meg semmit. De most Kookon múlt és nem tehetek mást. Ha ennyire el akarsz menni, megyek én is, vigyázni rátok. Ismerem a társaságot régről, talán el tudom intézni, hogy ne legyen baj.
-Tae. - ült le vele szembe a földre Seokjin és megfogta kezeit - Nekem mindent elmondhatsz és szeretném is. - kezdett bele mondandójába, majd felemelve kicsit Taehyung állát vette rá, hogy szemeibe nézzen - Nem számít mi volt, most más van, de szeretném tudni, hogy mire számítsak például akkor, ha egy ilyen helyre megyek. Nem szeretném, hogy váratlanul érjen az exeid rohama.
-Attól nem kell félned. Nem jártam le sok párommal, összesen csak eggyel. - grimaszolt undorodva a gondolattól is Taetae.
-De tényleg szeretném, ha elmondanál nekem mindent. Nem kell félned, nem hagylak magadra.
-Sajnos nem tudod kicsit sem, hogy milyen volt a múltam. Biztosan undorodnál tőlem, rám sem tudnál nézni többé. De nem is szeretném elmondani. Igazad van, az régen volt, már elmúlt. Most a jelen van, az számít. Foglalkozzunk inkább azzal és a jelenkor problémáival. Ha Jungkookkal el akarsz menni, elmegyünk. Ismerem azt a helyet, ami még talán a legmoderáltabb. Majd oda megyünk, akkor lehet, hogy kellemes esténk lesz.
-Rendben. - mosolyodott el Jin - Nem erőltetem.
-Köszönöm.
-Segítesz rendet rakni? Már nincs sok. A picurt hiába kértem, nem mozdult meg.
-Persze, segítek. - álltak fel együtt a földről és lassan visszahozták a nappali eredeti kinézetét, miközben Jungkook is kimászott a zuhany alól.

Másnap nem keltek korán, ők sem hittek benne, hogy a többiek képesek lennének rá, így elég későn indultak útjukra a kis városnézős naphoz. Végül inkább Namnál kezdtek az ebéddel, annyira sikerült megcsúszni, de valahogy ez nem volt problémája senkinek sem. Kellemesen megebédeltek, majd onnan csak sok unszolás hatására sikerült Seokjinnek felkelteni a bagázst, hogy legalább egy helyre menjenek el, ne pazarolják el a napot megint semmittevésre. Végül rövid sétálva telt el a délután meglátogatva egy nevezetességet, ami Seoulban híres helynek számított, mégsem jártak ott még soha, majd egy parkban kötöttek ki fagyizva, hisz az idő napról napra nyáriasabbra fordult, így muszáj volt lehűteniük magukat valahogyan.
-Adjatok jeget! - szólalt meg Hoseok a padon ülve.
-Annyira meleg még nincs. - nézelődött Jin ellőtte tántorogva.
-Szerintem van. Ne! - hajolt oldalra kicsit, hisz társa épp kitakarta a lényeget.
-Én is azt nézem. - támaszkodott a karfán Jimin.
-Mit néztek? - fordult meg Seokjin és a pad mellé állt.
-Még nincs is annyira meleg, hogy mindenki itt napozzon, de már kezdik. Istenem, de formás feneke van! - sóhajtott Hope.
-A rózsaszín bikinist nézed? - kérdezett Jimin.
-Nem. A szöszit. Olyan édesen dobálta a haját, nem bírtam nem bámulni.
-Szerintem nem szépek. - állt mögöttük egyik kezét zsebre dugva Tae.
-Téged nem kérdezett senki. - csitította el Jimin, miközben le sem vette a szemét a lányokról, V pedig elmosolyodott.
-Hyung, akárhogy is próbálkozom nekem nem. - pillantott a pad másik feléről Jungkook Seokjinre.
-Mi nem? - hajolt kicsit előre, hogy lássa a kisebbet.
-Csak ti. - pislogott nagyokat Kook.
-Csak mi mi?
-Néha nagyon lassú vagy hyung. - szólalt meg végre Suga is - Ez még nekem is leesett.
-De mi?
-Majd elmondom. - nyammogott Tae a fagyiján.
-De ne legyetek már ilyenek!
-Az jobban fekszik neki amit nem lehet nyilvánosan mondani se. Tiszta már? - nézett társára lefárasztott szemekkel.
-Azt hiszem. - egyenesedett vissza és figyelte tovább társaival ő is a lányokat.
-Szerintetek van pasijuk? - vetette fel a mindenki fejében megfogalmazódott kérdést Jimin.
-Nagyon remélem, hogy nincs. Atyám! Milyen jó alakja van! - sóhajtott fel Hoseok, amint felült az általa bámult lány.
-Ilyen formával szerintem biztos nem szingli. Pláne, ha sokszor fekszik ki napozni. Biztos volt már olyan szerencsétlen, aki ilyenkor próbálta felcsípni. - vezette le gondolatmenetét Yoongi.
-Szerinted nekem mennem? - kérdezett Hoseok.
-Biztos nem.
-Honnan veszed?
-Szarabb hely nincs is csajozásra. Szerintem. Onnan veszem.
-Feltűnően nézitek srácok. - próbált Taehyung inkább elmerülni fagyijában.
-Nem is? - érdeklődött Jimin.
-De igen. - sétált el egy gyalogos előttük.
-De a csajok nem látják. - mondta ki gondolatait Hoseok, ebben a pillanatban pedig az általa kiszemelt lány feléjük fordult és integetett nekik, kissé félénken, mire mindannyian viszonozták ezt, kivéve Taetae, aki inkább jót nevetett.
-Innen veszem. - fordította inkább hátát a lánynak és ezzel társainak is - Olyanok vagytok, mint egy kiéhezett farkas falka.
-Ez nem is igaz.
-Akkor ne bámuljátok tovább! Jimin, Hoseok - tette szabad kezét Hope vállára - menjetek oda beégni, mi meg lassan sétáljunk arrébb.
-Hogy-hogy beégni? - fordult meg értetlenkedve társa - Mi nem szoktunk beégni.
-Ja, persze, hogyne. - bólogatott Taetae, miközben lassan felkeltek a padról.
Jiminnek és Hopenak még kellett egy kevéske előkészület, mire oda mertek menni a lányokhoz, a többiekkel pedig megbeszélték, hogy a park szélén fognak találkozni, ha végeztek, mivel senki sem sietett, de legfőképp azért, mert kíváncsiak voltak. Természetesen mindannyian leültek a kövekből kirakott mini kerítésre míg a két jómadár ügyködött, Suga pedig még el is terült, így fennállt a veszélye, hogy elalszik, ezért Jin igyekezett beszélgetni vele. Lassan telt az idő és a legfiatalabbak elrohantak újabb édességekért, majd visszaérkeztük után nem sokkal a bátor páros is megérkezett, miközben Suga túrta fel a szatyrot egy hideg kóláért.
-Na, hogy ment? - pillantott fel rájuk Taetae.
-Dupla randi! - vigyorgott Jimin.
-Jó, de nem ment könnyen. - jegyezte meg Hoseok - Nem azok a belevágós csajok.
-De sikerült, az a lényeg. Ügyesek vagytok. - dicsérte meg őket Seokjin.
-Kösz hyung.
-Mehetünk végre? - pattant fel Jungkook.
-Hova sietsz?
-Pisilnem kell.
-Akkor Jin az úti cél? - érdeklődött Suga - Csak mert nekem lenne dolgom ám.
-Most mi sem mennénk fel. - jegyezte meg Hoseok.
-Mentek haza csajozni mi? - vigyorgott Taehyung.
-Jah. Megkaptuk a Kakaokat. Most el kell őket kápráztatnunk.
-Okés. - állt fel Jin - Akkor majd beszélünk.
-Ja-ja. Sziasztok! - köszöntek el egymástól.
Az édességeken még ment egy kis vita, mert Yoongi nyúlt belőle, de nagyját így is a két legfiatalabb kapta meg és csak ezek után indultak Jin felé.
-Nekem majd haza kell ugranom azért pár napra. Rég láttam öcsit is meg anyáékat. Családozni szeretnék pöppet.
-Persze, megértem. Nem laktok nálam elméletben, bár a gyakorlat mást takar. Kooknak is haza kell mennie úgyis.
-Ezt meg honnan veszed? - háborodott fel Jungkook.
-Mert rég voltál otthon. Neked is kell családoznod és én is terveztem hazaruccanni anyáékhoz. Illene, meg nekem is hiányoznak.
-De mindennap beszélsz anyukáddal telefonon.
-Ettől még szeretném élőben is látni a családom.
-Akkor most, - kezdett morgolódásba a legkisebb - hogy végre Tae visszajött szétválunk, csak mert mindenkinek hirtelen családoznia kell.
-Ne légy morcos picur. Csak pár nap.
-Utána meg megyünk bulizni úgyis. Ösztönözzön ez. - lepte meg a kisebbet Taehyung a hírrel, hogy mennek majd abba a bárba, amibe szeretné, csak győzze kivárni. Bár Jinnek rosszul esett, hogy így, az utca közepén tudatta Kook a meglepit, de egyszer muszáj volt neki elmondani, ezzel pedig társa kizárta a lehetőségét annak, hogy míg Seokjin családozik és ő is, addig a legkisebb ellógjon a tudtuk nélkül.
-Tényleg?! - vidult fel azonnal Kook, szemei pedig őrült csillogásba kezdtek a boldogságtól - Utána elmegyünk?
-El. - sóhajtott Jin - Muszáj nem?
-Nem muszáj.
-De ha nem megyünk, mész egyedül.
-Igen.
-Akkor muszáj.
-Jó! Mondhatjuk így is. - vigyorgott Jungkook - Jaj, de jó! És mikor megyünk?
-Holnap dolgozok, munka után hazamegyek pár napra, utána visszajövök megint meló és utána. Jó lesz?
-Akkor egy héten belül. Aaaaaaannyira jóóóóó! Végre aaaa, de köszönöm! - ölelte meg idősebbik társát.
-Örülök, hogy örülsz, de így nem tudok sétálni Kook. - simogatta meg fejét.
-Jó-jó! Hahh, köszönöm!
-De ha baj lesz, eljövünk azonnal. - kötötte ki Jin.
-Rendben. - vigyorgott továbbra is Jungkook.

(Folytatjuk! :D Itt most egy kicsit szellősebben lesznek leírva napjaik, az oszlás miatt, de mivel történik majd lényeges dolog, ezért nem ugorjuk át teljesen és elnézést kérek azoktól, akik nem szeretik a nagy gappeket, de most lesz kicsi, bírjátok ki.
My Music Taste K-pop koncert kampány ---> LINK
Facebook My Music Taste csoport --> LINK (HELPER)
iKON kampány --> LINK
BTS kampány --> LINK
Idolater Magazinok --> LINK
Facebook oldalunk --> LINK )
SZERETEM A KOMMENTEKET T-T

16 megjegyzés:

  1. Ah nekem ez is tetszett. Szét valnak egy kicsit hup hup na se baj. Viszobf Tae muiii a mzltad???? Meg Kook jaj persze hmindenki ra fog maszni hisze gy kis tunemeny... némi pervertitasal

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óha, ki fog derülni az a múlt és.... huhúúúú, mi lesz itt. ><

      Törlés
    2. Te imádsz engem ilyeszgetni XD

      Törlés
    3. Ó, nem csak téged. Sokkal nagyobb galiba lesz itt a múlt miatt, mint hiszitek. :333

      Törlés
  2. Azt hittem, hogy Jin is fogja nézegetni a csajokat, mert régen ő is hetero volt és hát biztos memaradt valami belőle, de se baj. Minden esetre imádom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most Jimin és Hope volt a lényeg. Ettől függetlenül Jin is gondolhatott bármit, Sugaval együtt, elvégre visszaintegettek :3

      Törlés
    2. De kis rosszfiúk mindkettőnek van párja(i) és ennek ellenére is :D

      Törlés
    3. Csak Taenak volt zsebben a keze :D Erre megy csak annyit: FÉRFIAK XDDDD

      Törlés
    4. Igen meg se lepődtem bár szinte mikor olvasom a részeket vagy visitok, hogy milyen aranyosak vagy fetrengek a röhögéstől. nem tudom hogy tudsz ilyen baromi jó sztorit írni, de gratula te vagy a kedvencem!

      Törlés
    5. Hoh, köszönöm ^-^ Ezt örömmel hallom.
      Óóó, nagyon örülök, hogy ennyire átérzed :D Annyira törekszek rá és ritkán érzem, hogy sikerül, de ezek szerint akkor nagyjában összejön.

      Törlés
    6. eddig csak a tiéd volt az, ami érzelmet váltot ki belőlem nagyon szeretm, ahogyan írsz és már mindent elolvastam ezen az oldaladon pedig még csak 3 hónapja vagyok army.

      Törlés
    7. Pedig vannak még jó sztorik. Bár tény, kevés, de vannak. Óóó :D Baby ARMY na ennek még jobban örülök ^-^

      Törlés
  3. Ez bonyolult nálam úgyan is mikor a BTS debütált már akkor ismertem őket csak nem érdekelt nagyon semmi róluk csak a zenéjüket hallgatam majd rá talán egy félévre abba hagytam a kpoperkedést nem is tudom miért. ÉS kb 1 éve a barátnőm áradozot, hogy mennyire imádja ezt a bandát és, hogy neki Jimin a szerelme stb és lb 3-4 hónapja történt meg az, hogy vissza jött a kpoperénem, de most már van biasom is :D, ha nem érted amit írtam megértem néha nagyon furcsán fogalmazok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De értem, ne aggódj. Igazi kódfejtő lettem, csak.... nem vagyok a toppon most cseppet sem. Kicsit magam alatt tanyázok a padlón. De az új posztból tudni fogod, mért is. Amúgy szívesen beszélgetek, szóval írj facebookon az oldalnak, ha van kedved. :)

      Törlés