2016. június 23., csütörtök

Nemesis Secret 7. rész ~ A vezető

- Egyedül vagy?
- Haver, nem tudtál volna úgy egy fél óra múlva jönni esetleg?
- Azt hinné az ember, a vámpírok hamarabb lezavarják, ha már ilyen gyorsak vagytok. - kezdett el grimaszolni.
- Ez tény, miattad hamar le kellett zavarnunk, de nehogy azt hidd, nem tudjuk ki-meg bekapcsolni ezt az ösztönünket.
- Jól van már nah, de akkor, ha már jobban vagy nézd csak meglepiiii!



Aztán megláttam a fiúkat, az összes barátomat. Újra egy szobában volt a Bangtan. Hatalmas vigyorral a számon nyújtottam ki feléjük a kezem, hogy jó szorosan megölelgethessem őket.
- Hjaj Jiminie úgy örülünk, hogy már semmi  bajod nincsen, de tudod, kinyomod belőlünk a szuszt is. - kezdett el mocorogni J-Hope.
- Bocsánat! - engedtem el azonnal őket, mert rájöttem, most már nekem is emberfeletti képességeim vannak, aztán észrevettem V-t. - Tae, Morellával mi van? - kezdtem el aggódni, ahogy eszembe jutottak az események.
- Ne aggódj, már nincs életveszélyben. - mosolyodott el.
- Jimin, Suga, nem vezetnétek körbe a fiúkat? Nekünk most találkoznunk kell apámmal. - mutat magára és Tae-ra Rapmon.
- De persze majd mi elintézzük a kis emberkéket. - vigyorgott kicsit lekezelően Suga, de persze csak poénból, amin mindenki elmosolyodott.


*                   *                 * HARMADIK FÉL SZEMSZÖGE *                *               *

Miután a többiek elmentek, Monsterék is elindultak a királyhoz. Szokás szerint kopogtak, majd mikor beinvitálta őket egy hang, azonnal be is mentek, majd helyet foglaltak a már megszokott helyeiken.
- Áh, fiam és V, kérlek, mondjátok, hogy az egyetlen lányomnak nem lesz semmi baja és már jobban van. - kérdezgette kétségbeesetten, hiszen nagyon aggódott Morella miatt.
- Felséges király, azt kell hogy mondjam már nincsen életveszélyes állapotban a lánya és hamarosan fel fog épülni, ám nem olyan gyors ütemben, mint ahogyan azt vártuk. Ugyanis Kim másokat is gyógyított közben így lecsökkent az ereje ezért csak pár nap múlva fog teljesen meggyógyulni. - ismertette a tényt a királlyal V.
- Hála az égnek. Rendben, köszönöm most megnyugodtam. - fújja ki a levegőt megkönnyebbülten. - És a barátaitok sikeresen ideértek Nemesisbe? - érdeklődik tovább.
- Természetesen apám. Ám attól tartok a gonoszok már kiszimatolhatták, hogy itt vannak ezért gyorsan kell cselekednünk, hogy minél hamarabb meg tudjuk fékezni őket. Arra gondoltam, hogy küldhetnénk két személyt felderíteni a sötét oldalt. - ismerteti az ötletét Monster, ám kicsit fél apja reakciójától.
- Fiam, most az egyszer rád bízom, lassan te fogsz uralkodni itt, így neked is meg kell tanulnod fontos döntéseket hozni. Mindenben támogatni foglak, de elvárom, hogy tájékoztass a fejleményekről és vigyázz az alattvalóidra, barátaidra, családtagjaidra.
- Értettem apám, és köszönöm. Menjünk Tae. - hajolnak meg mindketten, majd kimennek a tárgyalóteremből.



Eközben a banda többi tagja sikeresen befejezte a környék megismerését, és a két fiú minden fontos dologról beszámolt. Mi hogyan működik, például az átváltozás. Aztán visszamentek a nagy klubterembe. ahol mindannyian kényelmesen elférhettek és elkezdtek  beszélgetni az eddig dormban lakó fiúkkal, hogy mi történt addig velük. Aztán hirtelen megérkezett a másik két fiú is a királytól, és kényelmesen elhelyezkedtek a még megmaradt kétszemélyes kis kanapén. Egy darabig csendben figyeltek és hallgatták társaik beszámolóját, érzéseiket aztán a Leader hirtelen felült fekvő helyzetéből, így elérve, hogy a többiek rá figyeljenek a hirtelen mozdulat hatására.
- Mi történt Monster, minden ok? - kérdezi nagyokat pislogva Jin.
- Apám szabad utat adott nekem és van egy tervem, amivel talán anyámat is megtalálhatnánk.
- Hallgatunk. - lelkesült föl azonnal a kis Maknae és közelebb csúszott a beszélőhöz.
- Szóval arra gondoltam, hogy mivel mi négyen már átváltoztunk egy kis akcióba fogunk kezdeni, míg ti próbáltok a lehető leghamarabb átváltozni.
- Nekem nem tetszik ez a magán akciós dolog... Mi lesz, ha elkapnak titeket? - kezd el aggódni Jin teljesen jogosan.
- Mivel mi Sugával lassúak vagyunk. - néz Hopera szúrós tekintettel, mert ő mondogatja mindig nekik táncpróba közben. - Ezért majd a kilencvenötös duó fog jobban belemászni a dolgokba, mi majd csak figyeljük őket kicsit hátrébb.
- De ha ez az igazság. - vigyorog Sugáékra játékosan. - Amúgy biztos, hogy nem túl veszélyes ez? - kezd el azonnal aggódni Hope is.
- Ne aggódjatok, már vámpír vagyok, gyors és erős. V pedig tünde olyan kicsivé tud átváltozni, ha akar, mint egy kisegér. Nem lesz baj, ne aggódjatok már. - vigyorog Jimin.
- Mondjuk, én benne vagyok, minél hamarabb békességet akarok. Túl fárasztó ez az egész. - terül ki Suga Rapmon ölében.
- Rendben. Akkor holnap mikor felkelünk, ez lesz az első dolgunk. - bólint párat a Leader megerősítés képen.
- Oksi, akkor addig mi mit csináljunk? - kérdezi Kook nagy szemekkel.
- Pihenjünk tovább és beszélgessünk. - ajánlja fel V mosolyogva.


Másnap reggel helyett délelőtt indultak akciózni, ugyanis a fiatalok nem nagyon akartak felkelni, így muszáj volt megvárniuk mire kialudják magukat, hiszen az sose hátrány, ha kipihenten kelnek fel. Jin mint mindig már hajnalban fent kukorékolt, ezért Rapmon tudott neki szólni, hogy most indulnak és vigyázzon a két fiúra továbbra is. Mikor sikeresen összeszedelődzködtek elindultak a sötét oldal felé, majd átváltoztak. Rapmon ismertette a tervet, ami a következő volt; V alapból kicsi tündévé alakul át és megbújik Jimin zsebében, míg ő amilyen gyorsan csak tud, megkeresi a főhadiszállásukat. Mikor megvan, valahova elbújik és akkor lép akcióba Tae. Kicsi termete miatt nem fogják észrevenni, főleg ha még repül is, így kiderítheti a tervüket és még azt is, hogy hol van Rapmon Édesanyja. Természetesen addig Sugáék messziről fogják figyelni, hogy le ne bukjanak, illetve majd egy olyan varázslatot fog mondani Monster, amivel tudnak majd kommunikálni és vész esetén majd riadóztatják a fiúkat. Miután ezt szépen megbeszélték és letisztázták az esetleges kérdéseket, el is kezdődött az akció. Jimin olyan gyorsan futott, hogy biztos kiakadt volna a trafi mérője is. Nem, hogy emberi szem nem láthatta, de még varázslénynek is nehezen lett volna észrevehető. Profi akadályfutók is megirigyelték volna, ahogyan a fák között szlalomozott a kidőlt farönkök, sziklák között, ahogy ugrált. Eközben szerencsétlen V úgy érezhette magát a kicsiny zsebben mintha éppen hullámvasúton lett volna. Persze a cél érdekében kibírta, de mikor Jimin megtalálta a barlangbejáratot azért eléggé megkönnyebbült. Azonnal leadták a drótot Sugáéknak, akik egy hatalmas bokor mögé bújtak. Azért azt a helyet választották, mert közel van a fényes oldalhoz, ezért a gonoszok nem nagyon merészkednek még oda. A leader kiadta a parancsot és megkezdődhetett a második fázis, most Tae következik. Berepült a barlangba és szigorúan csak felül, nehogy valaki meglássa. Aztán egyszer csak a homályos járatok után egy nagyobb fénycsóvát pillantott meg, ezért gyorsan odarepült, ám ami a szeme elé tárult, még ő sem hitte el. Egy hatalmas nagy terem volt tele gonosz varázslényekkel, akik egykor jók voltak. Rengetegen voltak, mindenféle lény. Ám egyből kiszúrta, hogy ki a vezető, mivel éppen középen állt és mindenki más körül állta, valószínűleg valamilyen tervet ismertethetett, de sajnos ahhoz közelebb kellett volna mennie V nek, ám nem kockáztathatott, így inkább beszámolt Rapmonéknak, hogy mit is lát pontosan.
- Rendben, értettük, és nem látsz esetleg valami börtönszerűséget? - kérdezi Namjoon, mert minél hamarabb meg akarja találni édesanyját és kiszabadítani.
- Őőőő.. - néz körbe V – Nem, semmi ilyesmit nem látok, a másik meg az, hogy nem igazán emlékszem rá hogyan is néz ki. - rázza meg a fejét, mert ilyenkor igazán rossz, hogy feledékeny.
- Ah, ez most komoly? Jimin gyere, ide megmutatjuk a képet aztán te is nézz körül odabent. - szól bele Suga is, mert már kezd ő is kicsit ideges lenni, amiért sokáig tart ez az egész felderítés.
- Értettem. - mondja Chimchim és már ott is volt a Hyungjainál.
Jól megfigyelte a képet, majd rohant is Tae-hoz, természetesen nagyon óvatosan, ne ogy bárki is észrevegye. Ám erre szerencsére nem került sor, mivel mindenki egy terembe tömörült így nem is nagyon rohangált senki a járatokban. De ha még is maximum egy erősebb széllökéshez tudta volna hasonlítani, amikor elviharzott mellettük.
-Jesszus, jó sokan vannak. - kerekedik ki a fiú szeme, mikor meglátta azt a sok lényt.
- Ja, de én tényleg nem látok semmilyen kalitkát vagy börtönt, se semmilyen elkerítőt
ahol az anyukája lenne. - nézelődik folyamatosan V.
- Na, majd mindjárt, várjál. - néz körül ő is majd megböki társát, hogy figyeljen rá. - Ki az ott középen? - mutat a fekete csuklyás lényre.
- Valószínűleg a vezető, mert ő dumál, csak nem tudom mit, mert nem hallom, de mindenki rá koncentrál azért következtetek erre. - von vállat.
Aztán középen lévő lény hirtelen leveszi a csuklyát magáról és úgy kezd még nagyobb beszédbe, ám ekkor Jiminnek kikerekednek a szemei és teljesen lefagy. Szerencsétlen társa nem is tudta mit csináljon csak szólt Sugáéknak, hogy valami baj van, nem mozog, ledermedt, most mit csináljon.
- Közelebb megyünk, a barlanghoz próbáld meg valahogy kirángatni onnan. - szólt az utasítás.





*                       *                   * JUNGKOOK POV *                     *                       *


Mikor reggel felkeltem, akkor már csak én voltam az ágyban. Két Hyungom már réges-régen kukorékoltak, már csak abból is gondolom, mert dél volt, ahogy az órára pillantottam. Amióta kaptunk szünetet, megállás nélkül csak aludnék. Sőt alszok is, mindig délben kelek fel és délután egy órát még minimum alszok. De senki nem szól érte, hiszen tudják, hogy mikor tehetjük, akkor tegyük is meg. Lassan elkészültem, és lementem a nappaliba ahol éppen Hoseok és Jin beszélgettek. Mikor megláttak azonnal odafutottak hozzám és elkezdtek ölelgetni. Nem tudtam mire vélni ezt, hiszen ilyenre még nem volt példa, de természetesen azért visszaöleltem őket, mert igazán jól esett ez a reggeli szeretet bomba.
- Jó reggelt nektek is. - pislogok még mindig félig az álmosságtól, félig a támadástól.
- Örülünk hogy felkeltél pici Kook. Na, most már kialudtad magad rendesen? Jössz segíteni nekünk kaját csinálni? – kezd el bombázni J-Hope a kérdéseivel.
- JinHyung, mi történt Hopival? Mi ez az egész? - értetlenkedtem.
- Sugáék elmentek a bevetésre és mi csak nagyon aggódunk értük, hogy minden rendben legyen velük. És érted is aggódunk, nehogy valami történjen veled is, míg nem változol át. Ezért kicsit túl pörgött hisz tudod milyen kis aggódó. - mosolyog rám kedvesen.
- Hm, hát jó, így már értem. De nem kell félteni, nem lesz bajom, kivételesen nem fogom beleütni az orrom. - megerősítés képen bólogattam párat.
- Helyes, nagyon helyes, a pici nózidnak nem eshet baja. - kezdte el nyomkodni az orrom J-Hope.
- De ha nem bánjátok, én inkább most kimennék kicsit a levegőre. Itt eléggé meleg van. – kezdtem el legyezni magam.
- Rendben, de légy óvatos jó?
- Értettem Jin Hyung. – küldtem nekik egy nyugodt mosolyt aztán kiindultam volna ha Hopi nem kezd el megint ölelgetni.
Miután nagy nehezen levakartam magamról Hyungot, úgy döntöttem a kertben kezdem a levegőzést. Megfullasztott ez a nagyon nagy aggódás, a végén még én is elkezdek félni, amit nagyon nem szerettem volna. Persze értékelem én ezt, csak mindig túlzásba viszik. Mindenesetre most jó itt kint a levegőn. Kicsit tudok gondolkozni, nézelődni. Hirtelen azonban beborult az ég és feltámadt a szél. Nem esett az eső, viszont ezek a jelek arra utaltak, hogy nem soká fog, mindenesetre nagy vihar közeledett. Már dörögni és villámlani is elkezdett, ezért gyors léptekkel elindultam a palota felé ám ekkor a semmiből egy hatalmas golyószerű valami villámcsapásként zuhant le mellettem, amitől én is a földre kerültem és elájultam. Onnan tudom, mert mikor kezdtem nyitogatni a szemem, egy lány aggódó tekintetét láttam magam előtt.
- Kook, ne haragudj, nem pont melletted akartam földet érni. De eléggé nehéz volt irányítanom, túl gyorsan estem. - na első kérdés: ki ez a lány, második kérdés: honnan tudja a nevemet és a harmadik: hogy mi van?
- Öhm semmi baj, csak kicsit meglepődtem a hirtelen ért csapástól és hoppá. - ültem fel és próbáltam felfogni a dolgokat, amikor megláttam a lány szárnyait.
- Várj, segítek. - nyúlt kezemért mosolyogva.
- Nahát, te egy földre szállt angyal vagy.
- Hihi, hát igen Joen vagyok. - mutatkozott be kedvesen. - Én vagyok a te lelki társad ezért tudom a nevedet is. És azért jöttem, mert elérkezettnek láttam az időt, hogy végre te is átváltozz. Csak válaszolva a kérdéseidre. - vigyorog.
Ja ahaaa, mindent értek, tök logikus. Várjunk azt hogy értette, hogy válaszolva minden kérdésemre.
- Ez az egyik képességem, olvasok mások gondolataiban. - mondja, csak úgy mellékesen, mintha nem lenne nagydolog.
- Ah szuper, akkor nem gondolkodok melletted.
- Lehet jobb lesz egyébként, míg ájultan feküdtél átváltoztattalak. A képességeid bármikor tudod használni, erős gyógyító erőd van. A szárnyaidat viszont csak akkor tudod használni, ha valami szép emlékre gondolsz. Ne aggódj, hamar belejössz majd a repülésbe is. - kacsint rám, amitől én teljesen elvörösödtem.
- É-értem. - kezdtem el habogni, mert még is csak sok ez így egyszerre.
- Ne haragudj, hogy ezt most mind így rád zúdítom, de segítened kell. Morella nagyon lassan gyógyul és szükség van a te erődre is, szegény Kim nem bírja egyedül, már kezd gyengülni ő is.
- De ezt nem értem, ebben a birodalomban csak egy gyógyító lény vagy? – kérdezem pislogva.
- Jelen pillanatban igen. Ugyanis a gonoszoknál van a legtöbb lény és ezért vagyunk mi most ilyen kevesen. Gyógyító tündérünk is sok volt, de sajnos őket elkapta a sötétség így most csak Kim van.
- Te nem tudsz gyógyítani?
- Már nem tudok. Sajnos történt egy kisebb balesetem, ami miatt elvesztettem ezt az erőmet. Ezért tudsz csak te segíteni ebben a helyzetben.
- Rendben értettem, akkor vezess oda, kérlek.
Miután Joennel megérkeztünk Kimhez a völgybe, szomorúan láttam mennyi sérült vár a gyógyulásra. A csata nagyon durva lehetett, valószínűleg fel sem tudnám fogni. De ez a látvány azért eléggé lesokkolt. Mikor megláttam Rapmon nővérét, a szívem szorult össze. El sem tudom képzelni, mit érezhet most az apja és az öccse. Na meg persze az anyjuk is fogságban van valahol, ami plusz aggodalom meg a közelgő támadások. Hihetetlen, hogy ilyen megtörtént. Kíváncsi lennék annak a gonosz vezetőnek a történetére, ami miatt ezt tette Nemesisel.
Kim nagyon hálás volt, amiért idejöttem és segítek neki. Elmagyarázott pár dolgot aztán én is elkezdtem a gyógyítást. Ám eszembe jutott, hogy a két Hyungomat meg egyetlen szó nélkül hagytam ott, ráadásul úgy, hogy tisztában vagyok vele mennyire aggódnak. De annyira elvesztettem a fonalat a sok hirtelen jött esemény között, hogy pont rájuk nem gondoltam. Mindenesetre most nem hagyhatok itt mindent, ezért Joent kértem meg, hogy szóljon a fiúknak.


*                    *                * HARMADIK FÉL SZEMSZÖGE *              *              * 


Miután a lány elért a palotához, azonnal a fiúk keresésére indult majd mikor megtalálta őket a szobájukba azonnal bekopogott. Pár perc múlva SeokJin nyitott ajtót, aki le is döbbent a látványtól, hiszen mindenre számított, csak egy lányra nem. Hoseok azonnal haptákba vágta magát majd betessékelték a lányt és érdeklődve nézték vajon mit kereshet itt. Miután szépen lassan érthetően beszámolt a fiúknak, és megnyugtatta őket Kook jól van, most már tud vigyázni magára, nem kell félteni, Hopiék megnyugodtak és már csak abban reménykedtek, hogy Jiminékkel sem fog történni semmi.


V visszaváltozott rendes emberi alakjába, hiszen most attól nem kellett félni, hogy bárki is észreveszi őket. Így nagy nehezen ki tudta rángatni a fiút a barlangból ám még mindig nem tért teljesen magához.
- Jimin mi van, már térj magadhoz így nem tudunk visszavinni ha még járni is alig tudsz. - kezdett el idegeskedni Suga.
- Rapmon. - fordult oda hirtelen a kómás fiú. - Tudom ki a gonoszok vezetője...





 (Sziasztok ahogy ígértem hoztam is Nemesist. Most egy darabig csak ezt fogom írni, de lehet becsúszik néha egy OS :) Jó olvasást ^^ )

Koncertet meg CSINÁLJÁTOK! Rengeteg ember dolgozik rajta, ne pont egy emberen múljon! Tessék make-elni!
My Music Taste K-pop koncert kampány ---> LINK
Facebook My Music Taste csoport --> LINK (HELPER)
iKON kampány -->LINK
BTS kampány --> LINK
Idolater Magazinok --> LINK
Facebook oldalunk --> LINK

6 megjegyzés:

  1. Uristen hogy lehet itt abba hagyni? De mindenesetre nagyon imadom és csak igy tovább. Remélem hamar kapunk folytatást♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A filmekben is mindig ilyenkor hagyják abba ezért úgy döntöttem most én is XD
      Nagyon szépen köszönöm és örülök neki,hogy tetszik ^^
      Igyekszek :D

      Törlés
  2. Uuuuuuu ♡♡♡♡
    mikor folytatod?
    ♡^♡

    VálaszTörlés
  3. Mikor folytatod? ♡♡

    VálaszTörlés
  4. Mikor lesz kovi resz? Amig nem lesz addig ki megyek az udvarra es elasom magam es sirok!Ha jon a kovi resz szoljatok es ki jovok utana megint megyek vissza sirni! :)

    VálaszTörlés
  5. Mikor lesz kövi rész? Már kiváncsi vagyok ki a gonoszok vezetője. De van egy olyan tippem h Monnie anyja az

    VálaszTörlés