2016. június 1., szerda

Helyzetjelentés

Sziasztok srácok!

Rég találkoztunk tudom. Nem nagyon volt időm a tanulmányaim miatt, de lassan ez változni fog és belecsapunk a lecsóba. Elkezdem majd ömleszteni a ficiket, lesz Franci (VÉGRE!), Three sides, fordítások, Skiccpauszok és belekezdünk Europe-ba is. No meg persze az OS-ek sem maradhatnak majd el, de még bírjátok ki kicsit. Lassan fogok visszatérni, közben pedig próbálom magammal húzni Raikot is, mert ő is ledobta a láncot. Úgy látszik, ha én nem vagyok, akkor senki sem XD

Továbbá pedig szeretném megköszönni nektek a folyamatos látogatást. Mi itt hátul látjuk a napi oldal megtekintéseket, és örömmel nyugtázzuk, hogy a szünetecske ellenére sincs túl nagy visszaesés. Ma is már több mint hétszázszor lett megnyitva a blog, ami hatalmas szám! KÖSZÖNJÜK!

A szavazásról meg ne is beszéljünk, amit meg sem említettünk szerintem nektek, mégis rengeteg szavazat érkezett, így ennek a bejegyzésnek a végén, kaptok is egy képet rólunk. Csak Pesten óvatosan a leszólításokkal, mert szabad, de ha rohanok nem érdemes. Nem akarok paraszt lenni, de ha öt perc van a vonatomig nem fogok megállni, ha valaki azt üvölti, Mayu! De amúgy nyugodtan.
Elképesztő ám a lelkesedésetek és kitartásotok az oldal mellett és ezért hálásak vagyunk. Sajnos az előre meghirdetett írói nyereményjáték lehet elmarad, mert nincs pénzünk a nyereményekre T-T Sajnáljuk, reméljük nem haragszotok, de igyekszünk Karácsony felé legkésőbb betolni egy versenyt, szóval aki gondolja az már most gondolkodhat azon, hogy majd akkor milyen OS-t fog leadni, ami JÓ HOSSZÚ KELL LEGYEN MAJD. Nem 1500 szó, Isten ments! Sokkal több. Alsó felső karakterszám határunk is lesz, plusz szabálynak pedig az lesz megadva, hogy nem publikált műnek kell lennie. Szeretnénk majd akkor több díjat is kiosztani az elmaradás miatt, így lesz közönség kedvence is, meg az alap zsűri által pontozottak, első, második, harmadik helyezett nyertes. A zsűrit én válogatom majd össze, amiben természetesen mi is benne leszünk, továbbá nagy írók, akikre felnézek és becsülöm őket munkásságuk miatt. Ezért újra neki állok olvasni, hogy ne csak vén motorosok legyenek sorainkban. Ezért húzzatok bele a blogjaitoknál, emeljétek a minőséget, mert betévedek mindenkihez, de nyomom az nem fog maradni.
Szóval lehet készülni, ötletelni, ütős, fordulatos plot-ot kitalálni, mert lesz egy pár szempont, ami alapján kapjátok a végpontszámot!

Ezzel pedig be is fejezem kis helyzetjelentő bejegyzésemet, csupán annyi kérésem lenne hozzátok, akik olvasnak, hogy ha tudjátok, hogy majd részt szeretnétek venni a versenyen, akkor kommenteljetek ez alá a poszt alá valamit, akár egy pontot, mert a résztvevők száma meghatározhatja azt, hogy mennyi plusz ajándékkal készüljünk nektek. Ugyanis ha sokan lesztek akkor a csak négy nyertes a mi szívünket is gyötri.

Végezetül a kép, amiért szavaztatok és beígértünk, még hétvégén, csak elúsztunk, így most tudom megadni nektek :D


Szőke: Raiko, Vörös: Mayu
(My Music Taste K-pop koncert kampány ---> LINK
Facebook My Music Taste csoport --> LINK (HELPER)
iKON kampány --> LINK
BTS kampány --> LINK
Facebook oldalunk --> LINK )

6 megjegyzés:

  1. Szia az irományoknak majd milyen tipusunak kell lennie? Yaoi vagy Hentai? és milyen szereplőknek kell benne lenni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak BTS idolok lehetnek benne, mint idolok, plusz OC, ha szeretnétek. Hogy hentai vagy Yaoi lesz-e az mind1, ezúttal nem fogjuk külön venni őket, mint az előző játékunkban, minden kategória egybe lesz, viszont a zsűri az 2 lesz, mert vannak olyanjaink, akik csak yaoit szeretnek, meg csak hentait, így az elfogultság kizárása érdekében szeretnénk két zsűrit, ám mi mindkettőben benne leszünk.

      Törlés
  2. Hmmm ez érdekesen hangzik :3 *felteszi a kezét*

    VálaszTörlés
  3. OMO OMO OMO!!!
    Helyzetjelentés!! Hát itt vagytook <3
    Öröm volt olvasni a sorokat, és hogy folytatva lesznek a történetek. Mostantól minden áldott nap jövök, és nézem hogy mik lesznek, szééép türelmesen!!
    Fighting!! :D

    U.i.: Még mindig tetszik a kép^^ <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :3 ennek örülök :3 Kezdetben csak Three sides lesz míg le nem mennek a vizsgáim is amik maradtak. Az elvileg 20.-án lesz. REMÉLJÜK! Utána szépen visszakeresem beszélgetésünket, hogy hogyan is áll Franci mi a stájsz és folytatom őt is, befejezem :)
      Te meg olvasgass addig serényen :3

      Törlés