2017. április 28., péntek

Three sides of life 92. rész: Maradj csendben!

-Nem fogom megcsalni. Elmegyek veled bulizni, de csak miattad. Viszont nem fogok összeszedni nőt, mert nem akarok. Nem kívánom, nem vonz, nincs kangörcsöm. Nekem csak a párom kell, más nem.
-Kis szentfazék lettél. - morgott Youngbum.
-Változnak az idők.
-Igen, sajnos. Na menjünk akkor, együnk valamit, azt' keressünk egy karaoke bárt. Ettől a szövegtől rosszul lettem. Kell pár csaj, hogy jobban legyek. - állt fel a kanapéról.



Youngbum így elvonszolta régi barátját az este kezdetén egy olyan bárba, ami minden másnak jobban elment volna, mint egy karaokének. Youngbum ugyanis jó volt ebben, hogy olyan helyekre járjon, amik fedőnéven futnak, hiszen ő nem igazán arra vágyott amiket ezek a bárok nyújtani tudtak volna, ha valódiak lettek volna.  Ő inkább a számára megfizethető személyzetért ment.
-Rég jártam itt. - léptek be az egyik bárba, amely régen nagy törzshelyük volt - Féltem lecsúsztak, de ahogy elnézem... Inkább megszedte magát ez a hely. - mentek beljebb Jin nagy bánatára, ki már a kint virító fényeket meglátva visszafordult volna.
Ő amúgy sem volt az a nagy bulizós, hiszen Kook ötleteit is mindig visszautasította, de ezt a tervet végképp nem támogatta. Tudta jól, mennyire félnek párjai attól, hogy visszanéz majd a nők oldalára, miközben neki ez meg sem fordult a fejében. Viszont nem akarta megkockáztatni a helyzetet, legfőképpen azért, mert minden Youngbummal lenyomott iszogatós estén őszintére és bevállalósra részegedett, társa pedig ilyenkor csikart ki belőle mindent, amit csak akart csinálni, vagy tudni szeretett volna, mely jelen helyzetében nem volt túl vonzó. Ezért Seokjin elhatározta, hogy nem fog sokat inni, maximum egy sört, de a többit biztosan visszautasítja majd akármennyire is tuszkolja rá barátja. A terv pedig tökéletesnek tűnt, ám ő is tudta, Youngbum nem az fajta ember aki szomjasan hagyja a körülötte lévőket.
-Kérünk rögtön két kör sojut, meg egy-egy sört, a többit meg majd szépen sorban. - huppant le az egyik privát szobában barátja, amint megrendelte a helyes kis felszolgálólánytól az indító italokat.
-Nekem elég csak egy sör. - szólt bele Seokjin.
-Dehogy elég! Hogy akarsz azzal jól mulatni? Nyugodtan hozza, amit mondtam. - küldte el Youngbum a lányt.
-Nem akarok berúgni. Nem kell a másnaposság, öreg vagyok én már ehhez. - helyezkedett kényelembe Jin is barátja mellett.
-Dehogy vagy öreg. Ne beszélj hülyeségeket! Lányok, de jó, hogy jöttök. - köszöntötte a két fiatalt, kik az ő szórakoztatásukra érkeztek - Gyertek ide! - hívta magához őket a rég nem látott barát, azok pedig leültek két oldalára, így könnyedén át tudta karolni derekukat - A barátom nem akar inni. Hát nem hülyeség?
-De az! - helyeseltek.
-Akkor ma este az lesz a feladatotok, hogy itassátok. Mit gondoltok, menni fog?
-Persze!
-Ezt örömmel hallom. De előbb énekeljetek nekem valamit! - állította fel a két lányt maga mellől Youngbum és rácsapott fenekükre.
Seokjin ettől a pillanattól kezdve tudta, hogy vagy nagyon küzdelmes, vagy rendkívül drága estéje lesz barátja mellett, ha viszonylag józanon szeretne majd távozni.

Közben Taehyungtól hazamentek barátai, ő pedig bemászott számítógépéhez és leült játszani, amit már olyan régóta hanyagolt, de valahogy nem is hiányzott neki viszont, ha már adódott lehetősége, élt is vele. Ez alatt pedig az aggódó Kookkal beszélgetést, kivel egy csapatban is került hamarosan.
-Jönnek balról a híd a alatt. Most haltam meg ott.
-Oké. - nyugtázta Jungkook az információt - És szerinted Jin képes lenne megcsókolni egy lányt? - fúrta oldalát az új ismerős és párjuk nőcsábász múltja.
-Nem. Nem hiszem. Remélem nem. De most játszunk, foglalkozz ezzel! - próbálta elterelni az aggódó Jungkook gondolait, melyek hatással voltak rá is, hiszen minden hasonló megnyilvánulásnál egy fokkal ő is rosszabbul lett. Mert ugyan nem mutatta, de rettentően féltékeny volt több szempontból is. Első körben a legnagyobb és állandó veszélyt jelentő nőkre, akik folyton ott legyeskedtek jóképű párja mellett, még ha az nem is vette ezt észre. De ezúttal erre csak rá tett még egy lapáttal a régi-új barát, kivel szemben Jin sokkalta engedékenyebb volt, mint mással. Erre már csak hab volt a csokitortán az a rengeteg információ Seokjin múltjáról, melyek Youngbum birtokában voltak. Ezek voltak azok az okok, amiért inkább próbált teljesen belemerülni a játékban és a kisebbet is magával rántani, hiszen nem akart olyasmire gondolni, amivel semmit sem tud kezdeni. Inkább kizárta mielőtt még olyat tett volna mit később nagyon megbán.
Sikerült is elérnie célját, bár Kookkal rendesen meg kellett küzdenie, de végül ő is elmerült a videojátékokban, így néhány órára csak azzal foglalkoztak, minek hála legközelebb akkor tértek vissza a normális világba, mikor egyszerre rezzent meg telefonjuk a jellegzetes Kakao hangot hallatva.

"Élek még és szeretlek titeket."
(Tae)"Vigyázz magadra"
(Kook)"Had menjünk át!!!"

Kapott is választ azonnal Seokjin a két érte hevesen dobogó szívtől, ám valamiért ő már nem reagált ilyen gyorsan, így Taehyungnak volt elég ideje megdorgálni a legfiatalabbat. Nem szerette volna, ha társuknak bármi elképzelése is lett volna afelől, hogy mit éreznek, vagy mire gondolnak és megkérte Jungkookot, ne világosítsa fel efelől a másikat. Ne legyen nyíltan féltékeny, nem kell tudnia erről társuknak, inkább beszélje meg vele, vitassák meg ők egymás között és öntsék ki a másiknak szívüket, de az érintettnek nem kell mindent elmondani ezzel kapcsolatban.
-Nem fogok hazudni.
-Nem is azt kérem. Csak, hogy maradj csendben inkább.
-Az mivel jobb, mint hazudni?
-Hogy nem hazudsz, csak nem mondod ki amit gondolsz.
-De... engem nagyon zavar Youngbum és az is, amit mondtál. Kidobott egy régi barát miatt, nem azt küldte haza hanem minket, a párjait. Aztán meg most elvannak csajozni. Legutóbb, mikor nők nyomultak rá, akkor kórházban kötöttünk ki.
-Nyugalom, most nem lesz ilyen! - próbálta csillapítani a kisebbet.
-Miből gondolod? Hiszen azt mondtad, Youngbum nem tűnt egy szelíd alkatnak. Ráadásul elég érdekes csajozós sztorikat emlegetett neked. Hogy ne aggódjak? Jinnek volt barátnője, nem is egy, és ezek szerint nem is volt túl gátlásos Youngbum mellett. Te miért nem aggódsz? Nem félsz, hogy megint bedrogozzák és szépen összefekszik valakivel? Szerinted nem lenne képes visszatérni a nőkhöz? És ha véletlen mégis és ott ragad? Akkor soha többet nem kapjuk vissza. - hadarta a mikrofonba félelemeit Kook, miközben egyre messzebbre ment a gondolkozásban.
-Elég lesz! - hallgattatta el Tae - De, Jungkook, nagyon is aggódok. Junara is féltékeny voltam a liftben, minden nőre az vagyok, mert féltem Jint. De bízok benne, ezért nem zaklatom és inkább nem traktálom azzal, hogy mennyire felügyelni akarom, hogy éppen kivel mit csinál. Mert az meg ezt az egészet előidézheti. Inkább csak próbálok nem belegondolni, mást csinálni, miközben abban reménykedek, gond nélkül elszáll ez a néhány nap ezzel a potenciális veszéllyel Seokjin lakásán. - adta ki végre magából azt, ami már úgy feszítette lelkét, de így sem mondta el teljesen érzelmeit. Igyekezte visszafogni a többit.
Monológja után pedig Kooktól csendet kapott válaszul. Nem tudta, hogy most megsértette a kisebbet és jól összevesznek-e majd, vagy csupán elmerengett szavain párja.
-Nem akarsz nálam aludni? - szólalt meg pár perc után sokkal halkabban és nyugodtabban a fiatalabb.
-Otthon vannak a szüleid nem, picur?
-De igen. Nem is csinálnánk semmi olyat, csak... lehet Jint most nem tudjuk ölelgetni, de akkor legalább már egymást. Az nincs megtiltva... és jól jönne most egy olyan erős támasz, mint te.
-Beszélek anyuékkal aztán meglátom. Keveset voltam itthon most.
-Rendben...

-Örülhetsz barátom! - tántorogtak ki hajnali kettő felé abból a bárból, ahova Youngbum rángatta be társát - Nem is rúgtam be annyira. Még tudok járni.
-Igen és elég szépen beszélni. - követte Seokjin - Haza? Remélem haza.
-Jahp! Ez csak bemelegítés volt. - kortyolt bele sörébe, melyet vitt magával - Holnap lesz az igazi portya. Bár ezeknél a cicáknál ezért elgondolkoztam, hogy ma is legyen egy csipetnyi, de aztán miattad kihagytam. Nem akarok a legjobb barátom nélkül belevágni. - indultak lassan Jin lakása felé.
-Pedig holnap muszáj lesz.
-Én ezt nem így gondolom. Holnap egy olyan estét fogunk tartani, mint annak idején. Hazaviszünk minimum három szexi bigét.
-Ne folytasd! - húzta száját Jin, de sajnos meg sem hallotta most barátja őt.
-De inkább négyet. Az kettő-kettő. És olyat művelünk a nappalidban, amitől a barátaid többé le sem akarnak majd ülni ott.
-Erről ne is álmodj! - sétáltak hazafelé.
-Óóóó deeeee. Mint a régi szép időkben. Olyan kis gruppent tartunk amiről a kanapé is csak álmodozott, hogy majd egy nap kényelmet nyújthat egy ilyennek. Olyan fergeteges lesz, mint mikor kis zöldfülűek voltunk. Mint a felejthetetlen citromos ikrek, vagy a white day-en felszedett testvérpár. Úúúú... már ha csak rájuk gondolok is.
-Youngbum nem! Nekem barátnőm van. - ellenkezett Seokjin a járdát nézve - És nagyon szeretem. Nem fogom megcsalni csak azért, mert te kanos vagy. Az én lakásomra pedig nem hozol fel nőket. Nálam nem fogsz szexelni és főleg nem olyanokat tenni, amitől kidobnám az egész nappalit, ha lehetne.
-De naaa! Mond, hogy nem hiányzik! Mond a szemembe! - állt elé kicsit részeg barátja.
-Youngbum. - pillantott szemeibe Jin.
-Igen?
-Nem hiányzik. Én szeretek így élni. - tárta szét karjait.
-Megváltoztál... - húzta száját társa - Nem tett jót neked ez az önállósodás.
-Szerintem pedig nagyon is jól jött.
-Hát... - nézett végig Seokjinen a másik - Nem az vagy akivel régen olyan jó kalandokban volt részem.
-Lett bennem tisztesség, ha erre gondolsz.
-Jah... vagy valami olyasmi. De azért remélem, segítesz majd felszedni nőket holnap. Kell egy szárnysegéd.
-Hozzám nem hozhatod fel őket. - kötötte ki a feltételeket Jin.
-Megígérem, a csajoknál fogunk kikötni, nem nálad. - indult meg újra barátja lakása felé, amint még egyet kortyolt söréből.
-Akkor segítek. De ennyi a maximum. - követte őt Seokjin.
-Ez is valami.
-És nem fogok inni sem.
-Mi? Ne már! Akkor mi örömöd lesz neked az estében? Se nők, se pia. Mintha a tizennégy éves önmagam látnám a monitor előtt amint verem magamnak.
-Elleszek szerintem. Ne aggódj!
-Hát, ha te mondod. - sétáltak lassan haza.
Seokjin ezután a beszélgetés után kicsit megnyugodott, hiszen bízott régi barátjában. Elhitte minden szavát, fel sem merült benne az, hogy társa talán ravaszabb lesz, mint gondolja. Többé nem fenyegette a részegség, vagy a nők veszélyes, sem a lebukás. Legalábbis ő ebben a tudatban feküdt le, miután barátját betakargatta a kanapén. Ám Youngbum azért nem adta fel ilyen könnyen. Hiányzott neki a régi, csapongó barátja, kinek vadabbnál vadabb ötletei támadtak és szinte mindenbe belement amit csak felajánlottak neki főleg, ha szex is volt a történetben. Ezért Youngbum a kicsit részeg feje ellenére is gondolkozni kezdett valamiféle megoldáson, hogy legalább csak egy este erejéig is, de visszahozza azt a Seokjint, akivel annyi kalandban volt része.


(Folytatjuk, ha minden igaz, egy igen izgalmas résszel. :3 Aztán pedig még néhány feszült nappal. Bár lehet már van ötletetek a továbbiakat illetően, azért tervezek bele némi csavart így remélem, nem leszek túl kiszámítható! :) Maradjatok velünk!
Facebook oldalunk --> LINK
K.A.R.D rajongók ----> LINK )

3 megjegyzés:

  1. Hát ez a Youngbum... Féltem tőle Jint:c
    De most se ivott és kordában tudta tartani magát🤔 Várom a folytatáást~^.^

    VálaszTörlés
  2. Ur isten mi lesz itt? Izgalmas rész és feszült napok... en félek esküszöm. XD. Sejtem mi lesz de remélem most az egyszer nem lesz igazam XD nagyon jó lett imádtam várom a folytatast :*

    VálaszTörlés
  3. Általában kitaláljátok d közbe lett még itt ötlet, szóval... izgi lesz XD Drámai.

    VálaszTörlés