2017. április 13., csütörtök

Suga X Kook Yaoi 4/2 rész ~ Első éjszaka

Suga
*Meglepetten és ijedten néz a fiú után majd csuklóját nézi. Tényleg megharapta, ezt nem képzelheti, hisz a csuklóján van a bizonyíték. Azonnal feláll és Jungkook után megy. Amint meglátja, az erkélyen leguggol mellé és megöleli.*
-Minden rendben? - Kérdezi, bár tudja, hogy ez hülye kérdés. -  Pontosabban ki vagy te? - Kedvesen beszél, a fiú hátát simogatja.
 Kook
*Remegve bújik a fiú ölelésébe és mély levegőket vesz.*
-Nem akartalak megharapni... én szóltam... Figyelmeztettelek téged... – Suttogja. -  Egy fura srác vagyok... - Válaszolja remegő hangon összeszorított szemekkel.
Suga
*Szorosan magához öleli.*
-Ne aggódj, csak kapaszkodj. - Veszi karjaiba és beviszi a szobájába, majd miután leültette ágyára elé guggol. -  Ne aggódj a csuklóm miatt, nem lesz semmi baja. - Legyint. -  Azt mondd el, hogy ki vagy. - Mondja ismét.
Kook
*Szorosan kapaszkodik a fiúban és miután leült az ágyra lehajtott fejjel szigorúan a földet nézi.*
-Egy senki vagyok... ki lennék? - Direkt értetlenkedik.
Suga
-Ne értetlenkedj már. - Türelmetlenül néz rá. -Ha elmondod, kapsz jutalmat! - Néz rá komolyan.
Kook
-De tényleg nem értem. Hogy ki vagyok... – Motyogja. -  Kisebb koromban egy pszichológus talált rám az utcán mikor anyám kirakott otthonról csak, úgy mert olyan kedve volt. Magához vett és rajtam gyakorolt valami hipnózisféleséget. - Kezd el mesélni nagyon halkan. -  Azóta vagyok ilyen és fura meg ijesztő és minden. – Magyarázza.
Suga
-Értem... - Bólogat. - Tehát akkor hipnózis miatt vagy ilyen... - Felsóhajt, majd feláll. - Mivel elmondtad az igazat, kaphatsz jutalmat. - Lenéz rá, majd kitárja karjait.
Kook
-Valami olyasmi... - Nagyon szégyelli magát nem akarta elmondani. -  Hagyjál. - Csapja el a másik kezét és elfordítja a fejét. Nem akarja elsírni magát, de közel, jár hozzá.
Suga
-Most mi a baj? Nem ítéllek el, ha azt tenném, kiraktalak volna. Örülök, hogy nem csak én vagyok az egyetlen szerencsétlen ezen a világon. Tehát ne kéresd magad, és csináld azt, amit szeretnél. - Újból felemeli kezét, felkínálkozva neki. - Használd ki ezt az alkalmat, mert csak a kedvedre szeretnék tenni.
Kook
*Felnéz rá és újból szaporábban kezdi el venni a levegőt a csuklóját nézve. Küzd magával, de nem tud mit kezdeni a kényszerrel és a felkínálkozó alkalomra így ölébe húzva a fiút ugyan ott, mint az előbb elkezdi kiszívni, de legördül egy könnycsepp arcán közben.*
Suga
*Meglepetten találja magát ölében. Ahogy szívni kezdi sebét kelletlenül nyög fel, majd a könnycseppet szabad kezével letörli, és egy puszit nyom arcára, hogy megnyugodjon.*
Kook
*Tudja, mikor kell leállnia, így erőt véve magán abbahagyja, és lenyalja ajkait, majd mellkasának dönti fejét és kezével elszorítja a fiú vérző kezét, hogy csillapodjon neki.*
Suga
-Aish... - Szisszen fel, ahogy eltűnnek a fiú fogai sebéből.  -  Jobb így már? - Kérdezi nyugodt hangon. -  Ennyit szerettél volna csak? - Utal arra, hogy még mindig áll az ajánlata, miszerint ma azt csinál vele, amit akar.
Kook
-Kösd be... - Mondja halkan. -  Kicsit... kösz. - Sóhajt fel. -  Miért mit kéne még csinálnom.. nem foglak veszélyeztetni ennél is jobban. - Emeli fel kicsit a fejét, de csak a másik nyakáig és beleszuszog.
Suga
-Rendben. - Helyezkedik el ölében, azt mutatva, ő bizony nem most akar felkelni. -  Kicsit? - Lepődik meg. - Még is mitől nyugodnál meg teljesen? Lassú vagy, JungKook. - Megborzong, ahogy beleszuszog nyakába. - Nagyon lassú.  - Mosolyodik el, de ezt a fiú nem láthatja.
Kook
*Felszusszan, ahogy mocorogni kezd ölében.*
-Nem tudom. Majd egyszer csak elmúlik. Mint általában... – Válaszolja. -  Miért vagyok lassú? Most ezt miért mondod? - Háborodik, fel közben ajkai súrolják a fiú bőrét.
Suga
-Pff, akkor ez a fáradozásom mind... Hiába való volt?  - Úgy tesz, mintha gondolkodna ezen. -  Azért... - Köhint egyet, hogy ne adja jelét annak, hogy jól esik neki ez a fajta közeledés. - Azért, mert... - Nem tud mit kitalálni, kimondani az igazat pedig végképp nem akarja.
Kook
-Nem volt felesleges... Inkább életmentő volt... ki voltam száradva. – Mondja. -  Mi van, még kitalálni sem tudsz semmit? Akkor az igazat mondd, miért vagyok lassú. - Nyal, végig nyelve hegyével nyakán majd elhajol, tőle mielőtt megint megharapná.
Suga
-Oh, mióta nem ittál... vért? - Nehéz magának is bevallania, hogy ez lehetséges dolog egyáltalán, hogy nem-e képzelődik, de sajgó sebe emlékezteti, hogy ez nem álom. Sajog a sebe, de nincs energiája felkelni a fiú öléből. -  Nem mondom, mert az nem hozzám való lenne. - Nyel egyet zavarában, ahogy megérzi a fiú nyelvét nyakán.
Kook
-Hát vagy két hete... igazából nem halok bele, ha nem iszok, de rendesen legyengülök.. A poén az, hogy megöltem azt a nyomorékot, aki ezt csinálta velem szóval esélytelen vissza változtatni. - Sóhajt fel és észre sem veszi, hogy ezt hangosan is kimondta csak derekánál öleli át a fiút szorosan. -  Most mondjad már... hát nem mindegy? Én is elmondtam. - Von vállat. -Ennél furábbak nem leszünk úgy sem.
Suga
-Hm, tehát két hetente kell vérbanknak lennem. - Elgondolkodik. - Rendben, fizethetsz érte, megengedem. - Nevet fel. - Hogyan ölted meg? - Kérdezi kíváncsian. - Héé. - Üti meg a vállát, gyengén. -  Ha megakarsz fektetni, akkor csináld, ne szórakozz. - Forgatja meg szemeit. -  Vagy ennyire szeretetre vagy kiéhezve?
Kook
-Ezt hogy érted, hogy kell lenned? - Néz fel rá meglepetten. - Fizet neked a halál. – Röhög. -  Miért vagy rá kíváncsi? Elég beteg dolog még elszaladsz. - Fintorodik el. -  Mi a. - Röhög fel, ahogy mint egy lány üti meg őt. -  Megfektetni? - Lepődik meg. -  Találok én magamnak olyat, akinek csak csettintek és kiélhetem rajta perverz vágyaimat. - Mondja nyugodtan és készül elengedni a fiút. -  Nincs szükségem szeretetre... csak fájdalmat okoz.
Suga
-Nem kellene? Vagy mással is eljátszod, ugyan ezt? - Cinikusan néz rá. -  Ne nevess, vagy az arcodra kenem a fertőtlenítőt. - Komolyan mondja. -  Hát, akkor spurizz haza. - Kel fel kissé megsértetten. Tényleg csak a kedvére akart tenni, de ha nem, hát nem. -  A szeretet nélküli ember...  - Elharapja a mondat végét, majd kimegy a fürdőbe, hogy lekezelje csuklóját.
Kook
-Istenem olyan sértődékeny, vagy de komolyan... Rajtad kiigazodni. - Néz utána és elfekszik, az ágyon alkarját szemére helyezi. - Suga.....
Suga
-Nem vagyok az! - Kiabálja a fürdőből, majd miután egy nagy tapaszt nyomott a csuklójára kimegy. Sose volt jó a sebek kezelésében. -  Vennem kéne valami új pizsamát... - Hajol le a szekrényéhez, és kipakolgatja alvókáit.
Kook
-Minek? Van egy szekrényi. – Nevet. -  Hallod mondom, kösd be.... a sebtapasz szart se ér... csak megint megérzem a véred így és letámadlak, aztán leshetsz. - Néz rá.
Suga
-Mert ezek unalmasak. Plusz, szerintem híztam. - Áll a tükör elé, és magához méri alvókáját. -
Te gondod, majd adok csipeszt. - Vigyorodik el gonoszan még mindig a tükör előtt állva.
Kook
-Egyáltalán minek külön pizsama? – Értetlenkedik. -  Némá hogy illegeti magát. – Röhög. -
Húzd, fel a pólód had nézzem azt a pók hasadat. – Vigyorog. -  Majd ezt mondd éjszaka, hogy az én bajom. - Forgatja meg szemeit.
Suga
-Azért kell külön pizsama, mert az alvókáimat ritkán szoktam váltogatni. Ideje vennem. - Össze hajtja, a fehér anyagot majd kivesz a sok közül egy citromsárga színűt. - Másrészt jobb az, ha van, mint az hogy nincs. - Áll be ismét a tükör elé. - Hé! - Fordul meg mérgesen. - Az én hasam lapos, mint a járda. Megmutatnám, de káprázna a szemed. - Néz rá cinikusan. -
Jajj, ne aggódj, bezárlak a fürdőbe a szuper szaglásoddal együtt. - Vigyorog rá gúnyosan, majd a tükörben magához méri a textilt. Bólogat magának, majd ami a kezében van, az ágyra hajítja, a többit pedig lehajolva pakolgatja vissza.
Kook
-Micsoda levezetés. - Mondja gúnyosan vigyorogva. -  Most mondtad, hogy híztál. – Röhög. - Akkor csak nem olyan lapos a kockásat meg se merem már említeni. - Vigyorog szórakozottan. - Még az is kényelmesebb lenne, mint azon a kanapén. -Morran fel. -  Suga. - Vigyorog rá.
Suga
-Jó vagyok a levezetésekben. - Rázza meg fenekét, ezzel is idegesítve. Miután mindent elpakolt leül mellé. -  Híztam, de nem annyit, hogy pókhasam legyen. - Morogja. - Mit vársz egy "Tatától"? Tudod, rajzolhatok rá, vagy megkérek valakit, hogy sminkelje oda... tudod a napokban láttam, hogy a férfiak ezt szokták csinálni. - Védekezően emeli fel kezeit. - Ne kérdezd honnan, hogyan láttam. Hát... tudod, legszívesebben hazáig kergetnélek. - Húzza el száját. Mostantól Suga leszek?
Kook
-Teh.. népművészeti agyagedény. - Röhögve takarja el szemeit. Furán néz, a fiúra majd kitör belőle a nevetés és abba sem tudja hagyni. Már könnyei is folynak a nevetéstől. -  Hjaaaj ez jó volt. - Kapkodja levegőt és törölgeti szemeit. -  Most ne mondd, hogy nem élvezed a társaságom... jobb mintha egyedül kéne unatkoznod nem? - Emeli fel szemöldökét. -
Suga.... Dragon.... éppen melyik. -Vonja meg vállát, és felnéz rá nagy szemekkel.
Suga
-Miért lennék agyagedény? - Nevet. - Én virág vagyok, kikérem magamnak. - Mosolyogva nézi, ahogy nevet Kook. Ezt akarta elérni, így büszke magára, hogy sikerült neki. - Tudod... ma még nem is nyúltam egy papírhoz sem, szerintem elvonási tüneteim vannak. Mit akarsz? - Néz rá gyanakodva. - Nem kapsz többet. - Mutatja fel leragasztott csuklóját.
Kook
-Jaaaah rózsaszín virág. - Utal hajszínére röhögve. - És olyan illatú akár a kórházé. – Röhög. -
Tudom, hogy nem nyúltál.. de ne mondd, hogy nem volt jó kicsit nem gondolkodni meg csak úgy lenni, hm? – Vigyorog. -  Nem is kell csak rád néztem mit vagy úgy oda? – Fordítja el fejét és felfújja arcát.
Suga
-Nem is... van parfümöm... - Mutat az egyik polcra, amely különböző színű üvegekkel van teli. - Jó volt, de hiányzik a munka... - Rántja meg a vállát. - Miért nézel rám így? - Kíváncsi lesz. - Talán rájöttél, hogy én vagyok a legszebb ebben a világban?
Kook
-Úúúú de menő. - Csillannak fel szemei és azonnal a polchoz pattan, majd kíváncsian nézi a különböző színű és formájú üvegcséket meg is szimatolja egy némelyiket. - Akkor dolgozzál, ha annyira akarsz, segíthetek, ha akarod. - Még mindig az üvegeket nézi. - Nem közel sem te vagy a legszebb közel sem. - Mondja egyszerűen. - De nem tagadom helyes, vagy amivel úgy is tisztában vagy. - Von vállat.
Suga
-Tudom, hogy menő. - Büszkén kihúzza magát. - Ha tetszik valamelyik, nyugodtan megkaphatod. Amúgy is csak van a legtöbbje... Pff... este már a halott se dolgozik. - Dől el ágyán. - Akkor ki a legszebb? Az ex-ed? - Oldalra fordul és felkönyökölve megtámasztja fejét.
Kook
Úúú! - Vigyorodik el boldogan és egy koponyás üvegcsét vesz magához, amin van egy korona. - Ennek pont olyan az illata, mint a halálnak.. ez kell nekem. - Nevet majd vissza huppan az ágyra a fiú mellé és szembe fordul vele. - Na, akkor meg ne panaszkodjál. - Nyújtja ki nyelvét. -  Nincs ex-em.... – Válaszolja.
Suga
-Hogy...  - Lepődik meg. - Halál? - Inkább megrázza fejét, nem akar tudni róla. - Nincs ex-ed? Voltál te már valakivel együtt? - Néz rá kíváncsian.
Kook
*Szórakozottan nevetgél, a fiún majd hirtelen hagyja abba és elvörösödik, majd csak megrázza a fejét.*
Suga
-Nem voltál még senkibe se szerelmes? - Néz rá hatalmas szemekkel. - Az igen, akkor neked csak a test számít, mi? - Beszél gúnyosan. - Ne vörösödj el, mikor ezt. - Mutat nyakára, ahol a folt van. - És ezt. - Mutat csuklójára. - Csináltad, akkor nem voltál ennyire pirulós.  -Röhög gonoszan.
Kook
-Most mit csináljak? És nem csak a test számít, de akikkel eddig voltam csak egy éjszakát akartak semmi többet. Én meg csak férfi vagyok. - Von vállat. - Nyomorék személyisége volt az összesnek még is hogy lettem volna szerelmes? – Motyogja. - Te voltál már? - Pillant rá. -
De az teljesen más... - Vágja rá egyből.
Suga
-Tehát a vöröslámpások közt sétálgattál. - Undorodva húzza el száját. - A lényegen nem változtat, fiatalka. - Fölényesen elmosolyodik. - Csak velük kezdtél, mert tudtad, egy este után mennek a következő vendéghez. Ejjnye... - Rosszallóan pislog rá. -  Már miért lenne más? Leteperni letudod az embert, de ilyenkor pirulgatsz? - Néz rá számon kérően. - Ugyan kérlek...
Kook
-Ja hogy jaaah! - Esik le neki mit is jelent nála a vöröslámpás szó majd felkiállt. – Hyaaa!! - Néz rá dühösen mivel pontosan ezt mondta rá még evés közben. -  Mi bajod a korommal? - Morog rá. -  Másnak úgy sem kellenék így könnyebb volt. - Von vállat. - Hát... - Kezd, el hebegni nem igazán tud mit válaszolni így csak össze húzza száját magában fortyogva. – Mondjad-mondjad. - Pislog rá és közelebb csúszik, hozzá kezd megint fázni.
Suga
-Csak most esett le? - Nevet fel hangosan, kiterpeszkedik ágyán. - Semmi, tudom, hogy fiatalabb vagy nálam, tehát igazából... ezért vagy Fiatalka. Miért ne kellenél másnak? Mondjuk, ha kiszívod az emberek vérét az elég fura, nemde? - Gúnyosan elvigyorodik. - Tehát így állunk... Ch, és még azt hittem, hogy tökös vagy... Nem emlékszem, mit kezdtem el mondani. - Hazudja.
Kook
-Hát mondom én így még nem hallottam ezt a szót paraszt. - Löki meg. -  Ez logikus.. nem szoktam meg a logikus dolgokat. - Vigyorog. - 22 vagyok. Hát pont ezért meg is válaszoltad a saját kérdésed. - Mondja pislogva. -  Hát jobban az vagyok, mint te ez is hót ziher. - Ölt nyelvet pimaszul. -  Persze... akkor ne válaszoljál rá. – Fújtat.
Suga
-Ne lökdöss, éppen relaxálok. - Motyogja. - Nos, látszik is az az 5 év köztünk. - Fordítja, felé fejét majd végig méri. - Helyesebb vagyok. Tessék? - Ül fel azonnal. - Fogadni akarsz?
Voltam már egyszer szerelmes. - Válaszolja meg végül.
Kook
-Boccs má. - Csusszan még közelebb. -  Hát akkor helyesebb vagy kit érdekel. Nem dől össze a világ ettől megváltoztatni nem tom az arcom. – Fintorog. - Mit fogadjunk? Eddig mindig én nyertem. – Vigyorog. -  Ki volt az? És mi lett vele? - Kérdezi kíváncsian.
Suga
*Nem veszi észre, hogy a fiú közeledik hozzá, nagyon a fogadás tétjén töri fejét.*
-Nos. Mivel azt mondod, hogy annyira férfias vagy nálam... Fogadjunk abban, hogy ki tudja előbb a másikat zavarba hozni. - Csettint egyet kezével. - Lehet, de most én nyerek. A vesztes pedig megteszi a győztes kívánságát, legyen az bármi. Egy fiú volt, aki csak ki akart használni. Ennyi...
Kook
-Micsoda? Na, nem én nem fogadok veled. - Vágja rá csípőből. -  De rossz... - Biggyeszti le száját.
Suga
-Miért nem? - Lepődik meg. - Eddig mindig te nyertél... Rossz, de legalább nem csalódtam nagyot.
Kook
-Eddig jól mondod. - Hajtja le fejét. -  Nem csalódtál nagyot? De most attól még nagyon rosszul esett nem? - Néz rá.
Suga
-Miért, most nem te nyernél? - Nevet gúnyosan. - Nem esett rosszul, annyira, mint megszokták játszani az emberek, vagy lehet volt baj akkoriban... Történetesen a fiúval le se feküdtem, tehát nem is volt miért szomorkodnom, hiszen hamar lebukott. Igaz, akkoriban még csak aligha voltam gazdag... - Rátör a nosztalgia. - Akkoriban más voltam, nagyon más. - Zárja le végül a témát.
Kook
-Ne nevessél. - Teszi kezeit mellkasára és le akarja gurítani őt az ágyról. Figyelmesen hallgatja, majd csak bólint egyet. - Miben voltál más? Még ennél is parasztabb voltál? - Mondja flegmán.
Suga
-Hé! - Löki el kezeit, hogy ne lökje le őt ágyról. - Nem bírsz a véreddel? A véremmel? - Javítja ki magát. - Naiv voltam, és nem, rendesebb. Ohó, ilyenkor meg játszod az "én nálad is férfiasabb vagyok" szereped... - Röhög fel szemrehányóan. - Kíváncsi vagyok, melyik lehetsz te... A kis pirulgatós, vagy az, aki tényleg tökös...
Kook
-Nah... - Közelebb csúszik, hozzá megint most már elég közel vannak egymáshoz. -
Szerep mi? Talán te nem játszol folyton egy színjátékot? - Méregeti gúnyosan. - Mindkettő... helyzettől függően. - Válaszolja egyértelműen.
Suga
*Furcsállva nézi őt, de nem szólal meg a közeledése miatt.*
-Én? - Mutat magára hitetlenkedve. - Én ilyen vagyok. - Rántja meg vállát. - Pff.. - Fordítja el fejét. - Tehát ha szakadék szélén állok, és azt mondom, hogy elloptam a pénzed, férfias leszel, és behúzol egyet? - Magában jót szórakozik rajta.
Kook
-Jah utána már leszédülsz magadtól is a szikláról. - Röhög. - De mi volt ez a fura hasonlat? – Vigyorog.
Suga
-Öhm... csak szövögettem terveim? - Bizonytalanul kérdezi, egyenesen a szemébe nézve.
Kook
*Nyel egy nagyot.*
-Gonosz. - Suttogja szemeibe nézve. -  Hyung.... Lett volna alkalmad amúgy bántani még sem tetted... Miért nem? - Kérdezi hirtelen.
Suga
*Meglepődik azon, hogy Hyungnak hívja, de hamar elterelődnek gondolatai.*
-Hiába akartalak volna, ha nem tudtam volna megtenni. - Válaszolja egyszerűen. - Meg biztosra veszem, hogy nem hagytad volna magad. - Elgondolkodik, majd még hozzáteszi. - Plusz utána én sem.
Kook
*Nagy szemekkel pislog rá a hallottak után.*
-Nem tudtad volna megtenni? - Ismétli meg.
Suga
-Hm, ezt mondtam volna? - Kérdezi tőle direkt. - Igen, nem tudtam volna. - Mondja újra.
Kook
-Ahhaaa ezt mondtad. - Pislog és magukra húzza a nagy takarót. - Én sem akartalak bántani... - Suttogja.
Suga
-Álmos vagy? - Kezd forgolódni. - Nem is bántottál. - Néz rá kérdőn. - Ez nem annak számít. - Mutatja csuklóját. - Viszont ez, talán. - Mutat a foltra nyakán. - Tudod te, hogy mennyi sálat kell majd vennem, miattad? Ha ezt bent a cégnél meglátják, mindannyian lehidalnak, majd jön a sok pletyka.
Kook
-Majd én veszek neked sok különleges sálat jó? - Mosolyog majd egy finom puszit ad nyakára. - Tanuld meg kezelni az ilyen dolgokat is. - Válik el nyakától lassan.
Suga
-Heh? Na, nem, az ízlésem nagyon másabb, mint a tiéd. - Megborzong a puszi miatt. - Ha szeretnél belőlem, a csuklómat ajánlom fel, a nyakam tabu!
Kook
-Nem akarom... - Suttogja és hozzá bújik mellkasára hajtva fejét. - Annyira nem egyébként. – Mondja.
Suga
*Furcsa számára ez így, de hagyja, hogy hozzábújjon.*
-Akkor előbb is fürödjünk le... - Kikecmereg az ágyból, majd kivesz az egyik szekrényéből két törölközőt. Az egyiket Kook fejére dobja. - Ha végeztél öltözz át, és ha van kedved, öntsd le magad fertőtlenítővel. - Néz rá gúnyosan. Felkapja az ágyról pizsamáját, majd átballag a másik fürdőbe.
Kook
*Nyöszörögni kezd majd nagy nehezen a fürdőbe totyog es lezuhanyozik majd fintorogva néz a fertőtlenítőre* Annyira utálom.... - Rázza, ki a hideg majd magára önti. - Nem lesz vészes ez az egy hónap tök béna. - Röhög, majd felveszi pizsijet es vissza totyog. Pont akkor jön ki mikor a másik is így sikeresen neki ütközik a fiúnak nagy lendülettel.
Suga
*Miután bement a fürdőbe irtózva kezdi magáról ledobálni a ruhákat, majd beáll a zuhany alá. Jól lemossa magát, majd megszárítkozva felöltözik és kimegy. Belépve a szobába nem látja Kook-ot, így a fürdő ajtójához sétál azzal a céllal, hogy az akasztóra rakja törcsijét. Másképp sült el, hatalmasat puffan a földön.*
-Mondd, te komolyan vak vagy? - Kérdezi mérgesen.
Kook
*Kiterül a földön fekvő fiún.*
-Csak álmos... Mit kerestél az ajtó előtt? – Pislog. -  Ne legyél már mérges.... Chö.
Suga
*Nyekken egyet a fiú súlyától.*
-Kukkoltalak.. - Hazudja egyszerűen.
Kook
-Hagyjuk, már ne kamuzz. - Röhög, de azért zavarba is jön a gondolattól és köhint, egyet majd feláll róla és felsegíti a nagyobbat. -  Ne kukkolj... - Motyogja és bemászik az ágyba.
Suga
*Jót vigyorog magában a fiún.*
-Hű, néha eldönthetnéd, hogy most melyik szerepedet mutatod. - Biccent neki köszönetképp, majd ő is bebúj mellé. - Jó... Rossz éjt. - Mondja, majd a párna alá rejti sebes, és csupasz csuklóját, majd elhelyezkedve lehunyja szemeit, és már szuszog is.
Kook
-Abban mi lenne a poén? - Kuncog. - Rémes éjszakát. - Vigyorog, majd miután elaludt a másik félig rá fekszik es fejére húzva a takarót mélyen elalszik szuszogva a nagyobbon.



(Facebook oldal -->LINK
K.A.R.D oldal -->LINK)


2 megjegyzés:

  1. Ez nagyon aranyos rész lett szerintem^^ Így tovább:3 Várom a folytatást*~*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! *.* Hamarosan a folytatás is kint lesz. :D ♥

      Törlés