2017. április 9., vasárnap

[Képzeld el!] Fejdíszt viszel fansignra

Fansignon ahogyan a többi fan is, te is viszel ezúttal minden tagnak 1-1 kis díszt, hogy rakják a fejükre. Nézzük, hogyan is reagálnak rájuk!




Jin

A kezébe veszi, míg mosolyogva beszélget veled. Pár szó után, mialatt kikérdezett, hogy hogyan érzed magad, a hajába tűzi a rózsaszín virágot és elkéri az albumod, hogy ott írja alá, ahol te szeretnéd.


Suga

Mikor fel szeretnéd tenni a fejére elhúzódik, de azért elveszi a kezedből. Kiskutya szemekkel néz rád, hátha elengeded neki és nem kell felvennie, ám mivel szépen kéred megteszi neked egy hatalmas sóhaj kíséretében. "Remélem elégedett vagy" arcot vág, míg aláírja az albumod, ám a végén már csak mosolyog, hogy miket meg nem tesz a fanokért.

J-Hope

Mikor meglátja a kezedben a pántot azonnal ráugrik és vigyorogva veszi el tőled. Neked kérned sem kell, mondjuk időd sem lenne rá, mert egy pillanat alatt a fején lenne a díszecske. Aegyozik neked benne, majd még nagyobb vigyorral, már ha ez lehetséges, aláírja az albumod.

Rap Monster

Mivel minden fannak a kedvében szeretne járni, ezért ő is felveszi, bár nem olyan lendülettel, mint Hopi. Mosolyogva fogad téged, miközben pedig eltársalogtok arról, melyik a kedvenc számod az albumról és miért, aláírja neked a neki szánt oldalt.





Jimin

Elveszi tőled a hajpántot, ám nem teszi fel azonnal. Maga előtt tartja csak és grimaszol, végül pedig inkább leteszi az asztalra, mert látja rajtad, a kis cuki mosolya és arca levett a lábadról, így ki tud cselezni.

V

Tátott szájjal fogadja a díszt, majd azonnal fel is veszi. Széles vigyorral köszönt, miután pedig felszabadultak kezei, elkapja a tiedet. Az ujjaiddal játszik és kedvenc állatodról kérdez, míg mosolyogva aláírja neked az albumodat.

Jungkook

Ő biztosra megy.
"Szeretnéd, hogy felvegyem?" kérdezi, mielőtt még tényleg a fejére tenné, hátha meggondolod magad. Mivel azonban bólogatsz kénytelen felvenni, de ettől még mosolyog, hiszen örül, hogy téged boldoggá tett. Míg aláírja az albumod te kikeresed az ajándékod neki, mert tudod, nem igazán szereti a hajpántokat, ezért készültél, hogy azért mégis hagyj neki valamit, amit imádni fog. A terved pedig hibátlan. Nagyon örül a meglepetésnek.



By Sayu & Mayu

(Ha lenne bármilyen helyzet, amiről szívesen várjátok hasonló leírásunkat, akkor írjatok kommentet ide, vagy a Facebook OLDALUNKRA, melynek linkjét oldalt megtaláljátok, vagy dobjatok meg egy e-maillel. Minden információt az új menüpontban, aminek a címe "Képzeld el!" és fent található, megtaláltok!
Facebook oldalunk --> LINK
K.A.R.D rajongók ----> LINK )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése