2017. április 15., szombat

Suga X Kook Yaoi 5.rész ~ Második éjszaka

Kook
*Elkezd mocorogni a fiún, kezd ébredezni.*
Suga
*Már felébredt egy ideje, így mikor mocorogni kezd Kook, egyszerűen legurítja magáról, majd a másik fürdőbe átsétál letusolni.*
Kook
*Tompa puffanással terül el a földön. Mivel még nagyon kómás nem igazán fogja fel ezért csak nagyokat szuszogva fekszik tovább a földön.*
Suga
*Nagyot ásítva tér vissza egy törcsivel a derekán. Elhúzza száját a földönfekvő miatt, majd egyik lábát a fiú hasára helyezi, és egy díva pózba áll be, majd saját hülyeségén halkan nevetve rúgja meg a fiút, de nem erősen, pont annyira, hogy felkeljen.*
Kook
Ah! - Nyög fel kicsit, ahogy megérzi hasán a másik lábát szemei még mindig csukva vannak. Ám mikor belé rúg, kicsit fel szisszen és egy kombinált fogással a csuklójánál megfogva az ágyra teríti és lefogja. -  Ne rugdossál te szerencsétlen primadonna! – Vicsorog.
Suga
*Védekezni sincs ideje, már is az ágyon találja magát, felette Kook-al.*
-Akkor rúglak, meg mikor szeretnélek, ez az én házam. - Mondja annak ellenére is magabiztosan, hogy csuklója le van fogva.
Kook
*Csak morog, valamit miközben végig néz a fiú testén szemérmetlenül.*
-Hoppá..... egész jó alakja van a tatának, hm? - Vigyorodik el féloldalasan. -  Egy ilyen ízléses embernek hogy lehetnek tetkói? - Figyelgeti a motívumokat.
Suga
*Mocorogni kezd a végig bámulása miatt.*
-Mondtam, hogy jó az alakom... - Mondja hetykén. -  Ezek régebbről valóak, semmi jelentőségük. - Rántja meg vállát flegmán.
Kook
-Minden tetkónak van jelentősége... Egy némelyiknek sokkal fontosabb, is mint képzelnénk. - Néz újra szemeibe.
Suga
-Ezek. régről vannak meg. Talán 18 éves lehettem, mikor magamra varrattam ezeket. Nincs nagyobb jelentőségük, bár akkoriban menőnek számítottak. - Néz ő is a szemeibe. - Ennyi. - Könnyedén mondja.
Kook
-Hmmmm. - Pislog, párat majd az egyiken végig húzza hideg ujjait közben a csípőjére ül. -  Mindenesetre jól néznek ki.... - Dönti oldalra fejét.
Suga
*Kirázza a hideg az érintéstől.*
-Adjak kesztyűt? - Kérdezi elterelve gondolatait arról, hogy a fiú épp rajta ül. -  Ugye, szerintem is jól néznek ki. - Bólint egy nagyon aprót.
Kook
-Minek? Van egy K-som. - Vigyorogva kacsint és végig húzza óvatosan körmeit a másik hasán. -  Azért.... az öltönyöd pont eltakar minden tetkód aztán olyan nagy főnökös vagy. Erre kicsusszansz a fürdőből egy törölközővel, és bamm! – Vigyorog.
Suga
*Szaporábban veszi a levegőt, majd nyel egyet.* - Mutasd akkor a K-s jeled. - Erőltet magára rendes hangnemet. -  Főnökös? Én maga a főnök vagyok, a tetkók meg azért vannak takarva, mert ha tudnának róla, jönne a sok pletyka... - Forgatja meg szemeit, amint belegondol ebbe az egészbe.
Kook
Pletyka pletyka.... - Tátog kezével. -  A K-s jelet? - Húz egy csíkot hasára körmével. - Miért akarod te azt látni? - Egy újabbat húz. -  Tudom, hogy te vagy a boss ez egyértelmű MR. - Vigyorogva húz egy harmadikat. - Minek neked az a jel Dragon? - Suttogja huncutul és egy utolsó csíkot húzva hasán kirajzolódik a K.
Suga
*Nem fáj neki annyira, mint hitte.*
-Hogy ha elfelejtem, kit kell feljelentenem, akkor megmutatom ezt a K- jelet. - Gúnyosan mosolyodik el.
Kook
-Ilyen szivacs lenne az agyad? - Vigyorog rá gúnyosan. -  Felejthetetlen vagyok számodra... engem öleltél meg és pusziltál meg annak ellenére, hogy irtózol az emberektől... arról nem is beszélve, hogy most én vagyok nálad és nem más.... - Vágja rá azonnal. -  A feljelentéssel semmire sem mész... - Vigyorog diadalittasan.
Suga
-Nem szivacs, pusztán, ha meghalok, akkor is tudni fogják kit utáltam a legjobban. - Vonja meg lazán vállát. -  Elfelejtelek, ne aggódj. - Néz rá kihívóan. -  Miért mennék vele semmire? - Kíváncsian néz fel rá. - Ha lefizetsz mindenkit, akkor összes bírót felfogom keresni, addig, amíg el nem fogy a pénzed, és utána rácsok közt tengetheted az életed. - Mosolyog gúnyosan.
Kook
-Megtiszteltetés lesz, hogy engem utálnak a legjobban.... Ezzel csak jót teszel. - Legyint röhögve. -  És el is akarsz? - Dönti oldalra fejét. -  Mert az én hatóságom alatt ál a rendőrség és az egyéb dolgok. - Mondja csak úgy mellékesen vállat rántva.
Suga
*Inkább nem is válaszol, mérgesen mocorogni kezd. Bosszantja, hogy nem tud fogást találni a fiún.*
Kook
-Nah mi van godzilla. - Röhög, diadalittasan élvezi, hogy fölényben van.
Suga
*Nem foglalkozva röhögésével fordítani próbál magukon, de semmi értelme.*
-Ha elengedsz, vizes törölközővel verlek agyon. - Fenyegetően mondja, miközben tovább mocorog a fiú alatt.
Kook
-Gyenge vagy... - Fintorodik el, ahogy látja a próbálkozását. -  De nekem élvezetesen csináld akkor. - Vigyorog perverzen és kicsit enged szorításán.
Suga
*Mérgesen néz fel rá, majd egy erőteljes lendület után fordul a kocka.*
-Most nagyon megbánod. - Lerázza csuklójáról a kezeket, majd a fürdőbe rohan, mivel törcsije majdnem leesett a földre. Újra maga köré csavarja azt, majd a szobába ballag és előveszi ruháit. A fürdőbe menne, de arra gondolva, hogy ezzel is idegesítheti a fiút, gonoszan előtte kezd öltözni.
Kook
*Vigyorogva fekszik, alatta majd csak felsóhajt.*
-Ah, mindig csak menekülsz... így nem jó. -Nevet fel, és oldalra fordítja a fejét még mindig az ágyon fekve és figyeli, ahogy a másik öltözik. -  Csak nyugodtan ne zavartasd magad.... - Forgatja, meg szemeit közben megnyalja ajkait.
Suga
*Háttal áll neki, így csak felmutatja középső ujját, majd megrázza pucér fenekét.*
-Nem is zavartatom magam. - Nevetne fel, de nem teszi.
Kook
-Wáh hülye. - Röhög fel hangosan és megdobja egy párnával.
Suga
-Ez a fenék, aranyat ér. - Nevet, miközben eltalálja a párnával hátát. -  Amúgy pedig nem menekültem. - Veszi fel alsóját.
Kook
-Az... aranyat érő baba popsi. - Röhög tovább. -  Akkor gyere ide te gatyás tata. - Vigyorogva nyújtja ki egyik kezét.
Suga
*Felnevet.* -Igen, aranyat ér. Lásd, hogy nem menekülök. - Megy oda hozzá, és megfogja kezét.
Kook
-Még mindig nem hiszem el, hogy nevetsz.. – Vigyorog. - Sűrűbben nevethetnél. - Vigyorog, majd magára húzza a fiút, ahogy megfogta a kezét.
Suga
-Pedig elkéne... - Megilletődik, amint a fiún találja magát. -  Mit szeretnél, mivel bizonyítsak? - Támaszkodik meg a fiú feje mellett.
Kook
-Rád bízom... ebben olyan jó vagy. - Kacsint és oldalára simít. -  Egyébként ma még szadizhatsz.. de estére eltünök ne aggódj. – Mondja.
Suga
*Bólogatni kezd, majd lehajol nyakához, és belecsókol, majd szívni kezdi bőrét. Ugyan azt készül visszaadni, mint amit ő okozott neki.*
Kook
*Teljesen ledöbben a tettől és még ideje sincs felfogni a dolgot így egyszerűen felnyög a kellemes érzésre majd ajkaiba harap, hogy ne adjon ki megint hangot.*
Suga
*Észre sem veszi, hogy a fiú felnyög, kipirulva hagyja, abba majd azonnal felkel róla, és gyorsan elfordul előle, hogy neki háttal legyen. Kifújja levegőjét, amely bent rekedt neki, majd megrázva fejét inkább öltözködni kezd.*
Kook
*Nagy szemekkel néz utána és szaporábban kezdi el venni a levegőt majd nyakához nyúl és lassan felül. Ellepik fejét a gondolatok és lassan besétál a fürdőbe.*
Suga
*Zavartan rázza meg a fejét, miután kiment. Gondolkodni kezd, de hamar feladja és felöltözve elterül az ágyon. Magában szét átkozza Kookot, mivel erre kényszerítette, de legalább visszakapta azt, amit ő okozott neki.*
Kook
*Lecsúszik a fal mentén és csak néz maga elé hajába túrva. Nem tudja, miért csinálja ezt, de ő az egyetlen ember, akivel normálisan eltudott beszélgetni egy egész napon át is akár. Nem tudja még is hogyan kéne viselkednie.. Kavarog minden benne a gondolatok, érzések. Nem mer kimenni.*
Suga
Aish! - Idegesen csap az ágyra. Furcsa érzések keringenek benne, főleg akkor, mikor... megrázza fejét és a fürdő felé néz. Nagyot sóhajt, majd arra a döntésre jut, hogy úgy tesz, mintha ez megsem történt volna.-  Hé, ha kifogyasztod a vizet, megverlek! - Kiabálja durcásan, majd hasra fordul.
Kook
-Már késő! - Kiállt ki és elkezd, szórakozni a fertőtlenítővel miközben csak úgy csobog a víz a nagy semmibe.
Suga
*Miután kikiabált Kook, vár egy kicsit, majd mérgesen felpattan.*
-Hé, komolyan mondom! - Dörömböl be. - Ne csináld nekem itt a számlát, így is reggeliznünk kéne! - Rúg az ajtóba, majd a fájdalomtól eltorzul az arca, halkan sziszeg egyet. - Azonnal gyere ki, és ha úgy jössz ki, mint tegnap, halott vagy! - Méregeti az ajtót fenyegetően, majd kirobog valami reggelit készíteni, melynek két szendvics lett a vége.
Kook
-Eish.... - Fogja fejét a dörömbölésre, majd gyorsan lecsapatja magát és felveszi bőrnadrágját majd egy pólót és kiront az ajtón. A konyha ajtaját pedig berúgja. -  Ne legyél elmebeteg neked egy kis víz számla semmi. - Morogja és leül az asztalhoz.
Suga
*Megugrik a hirtelen érkezésére, majd rosszalló szemekkel harap szendvicsébe.*
-Meglehet, de a vízzel smucig vagyok. - Vonja meg a vállát. Észreveszi Kook nyakán a piros foltot, majd elfordulva tőle a hűtőbe mászik szinte, hogy kivegyen onnan egy tejesdobozt. Meghúzza, majd elterelve figyelmét eszik tovább. - Másrészt, ha az ajtónak valami baja lett, Te fizeted ki! - Jut eszébe, majd rárivall egyből.
Kook
-Lazulj már le.... Tisztára be vagy feszülve.... - Sóhajt és lefejeli az asztalt. - Nem történt semmi a csodás ajtóddal és nem lesz magasabb a számlád, mint alapból. - Mondja, unottan majd felé fordítja a fejét.
Suga
-Befeszülve? - Néz rá úgy, mintha kikérné magának. -  Ja persze, így is szerintem több lett a számlám... - Gondolkodik el. -  Mit nézel? - Néz rá gyanakvóan. - Egyél. - Bök az előtte való tányérra, min a szendvicse van.
Kook
-Igeeeen. - Mondja flegmán szemeit megforgatva. -  Kibírod az alkunk érdekében ez ezzel járt. - Von vállat. -  Egy házi sárkányt. - Vigyorog, majd a szendvicsre néz, és lassan beleharap.
Suga
-Tsh... - Morogva fordítja el fejét, majd a pultra ül. Gonoszan méregeti, majd angyali mosollyal mondja a következőket. -  A te szendvicsedbe beleköptem...
Kook
-Nagyon jó... akkor így könnyű szerrel megszereztem a DNS-ed most már nincs szükségem rád. - Vigyorog és felpattanva előhúzza pisztolyát, amit a fiúra szegez. Természetesen nem igazi Wiskey van benne, de ezt a másik nem tudja ráadásul nagyon valóság hű.
Suga
-He? - Ijedten mered rá, majd elejtve szendvicsét feltartja kezeit. Nem mer megszólalni, magában már mondja a bocsánatkérő imákat, hátha a mennybe kerül. Összébb húzza magát, teljesen pánikba esett, hangosan veszi levegőjét, miközben továbbra is ugyan úgy, ijedten néz rá.
Kook
*Közelebb megy hozzá.*
-Nyisd ki a szád nagyfiú. - Néz szemeibe.
Suga
*Kelletlenül, elsőre kinyitni se akarja száját, de arra gondolva, hogy a szájába lő és lassú halált hal, kinyitja. Lesz legalább ideje minden egyes rossz dologért, melyeket elkövetett az életében, bocsánatot kérni.*
Kook
*Lassan elvigyorodik, majd meghúzza a ravaszt és a fiú szájába lövi az italt. Tisztában van, vele ezért most nagyon megfogja őt verni és kiabálni fog vele még sem érdekli. Mindent megért neki ez, hogy teljesen megértse és kitapasztalja a fiút. Teljesen nyugodt hisz felkészült a következményekre. És tudja meg fogja érdemelni.*
Suga
*Szaporábban véve a levegőt hallja, ahogy meghúzza a ravaszt, majd az italt, amely a szájába spriccel köhögni, kezd.*
-Te idióta, hülye barom! - Pattan le pultról, és behúzva neki még meg is rúgja, majd a szobájába szaladva bezárja magára az ajtót. Lecsúszik az ajtónak dőlve a földre, összehúzva magát hajtja fejét térdeire.
Kook
*Neki csapódik a falnak és köhögve terül el a földön. Fogalma sincs még is miért csinálta ezt, de valami bebizonyosodott számára, és ha ehhez ez kellett hát ez kellett. Amint összeszedte magát kicsit feltápászkodik nem foglalkozva fájó bordájával és véres szájával nyitná ki az ajtót, de be van zárva így csak neki támasztja fejét.*
Suga
*Még mindig szaporán veszi a levegőt, hajába túrva, szinte tépve a haját akar megnyugodni, de nem megy neki. Becsapta, ráadásul elég csúnyán, melyet nem tud hova tenni. Nyel, egyet amint megmozdul a kilincs, esze ágában sincs kinyitni.*
Kook
-Hyung.... engedj be.... nincs nálam semmi... engedj be... - Mondja halkan.
Suga
-Tsh... - Nem mondd semmit, lassan tényleg sírva fakad, de nem teszi. Nem szeret sírni, így nagy levegőket véve próbálja magát megnyugtatni. Nem kellene ennyire kibuknia emiatt, de kiskorában történtek miatt retteg a fegyverektől.
Kook
-Menj arrébb az ajtótól. - Mondja határozottan majd mikor hallja, hogy arrébb csúszik, a másik kirúgja, nem foglalkozva a zárral majd kifizeti legfeljebb és amint megpillantja az össze kuporodott fiút szorosan karjaiba zárja. Nem érdekli, hogy rángatózik, ölelésében akkor sem engedi el.
Suga
*Amint meghallja Kook hangját, összerezzen ugyan, de arrébb csúszik. Ijedten kapja fel fejét a ricsajra, majd a fiút látja, ahogy közeledik felé, majd megöleli. Elakarja tolni magától, de semmi értelme, erősebb nála. -  Ezt akartad látni? - Kérdezi, miután beletörődött a fiú közelségébe. - Mi volt ezzel a célod? Elhíreszteled, hogy a nagy Yoongi, mindenki rémálma, fél egy játék pisztolytól? Vagy valami titkos szervezetnek dolgozol, akik utánam kutatnak? - Motyogja kérdéseit halkan hisz biztos benne, hogy hallja Kook amit mondd. Másfelől, még mindig nem tudja pontosan ki is Ő.
Kook
*Miután nem mocorog, tovább a fiú lazábban öleli és hajába túr lágyan.*
-Semmi ilyesmiről nincs szó... egyszerűen morbid vagyok. Nem tudom megmagyarázni ezeket a dolgokat és nem híresztelek én el semmit... - Mondja szintén halkan majd szemeibe néz és arcára simít. -  Csak látni akartam, hogy neked is van gyenge pontod... és hogy veled is történtek e dolgok... de látom neked is elég érdekes múltad lehet... - Suttogja. Össze van zavarodva így nem biztos, hogy értelmesen beszél, de az adrenalin elárasztja testét.
Suga
*Miután kissé megnyugodott, belebúj az ölelésbe.*
-Morbid, és még utálatos is. - Sóhajt fel, ahogy arcára simít, majd szemeit nézve nyel egyet.
Kook
-Az utálom a legszebb szó. - Mosolyodik, el lágyan majd tovább ölelgeti. - Történt veled valami kiskorodban igaz? - Puszil feje búbjára.
Suga
-Ch... Utállak. - Morogja, nem húzódva el tőle. Aprót bólint. - Anyukám és apukám egy árvaházba dugtak, mert akkor szegények voltak. Szomorú, de csecsemőkoromban azt sem tudtam, hogy ők most kik nekem. - Keserűen nevet fel. -  Aztán örökbe fogadtak, de a nevelő apám kész alkoholista volt, vadászott szabadidejében. Innentől pedig a sablon sztori, annyira berúgott, hogy kettő felé se látott, a feleségét lelőtte, és engem is. Megmenekültünk, de az élet folytatódott tovább, majd kamaszkoromban elvittek tőle az igazi szüleim, azóta tartom vele a kapcsolatot persze. - Vesz, egy nagy levegőt majd a fiú mellkasának dönti fejét. - Ennyi lenne az életem. - Kelletlenül húzza el száját, nem akarta ezzel a fiút untatni.
Kook
*Figyelmesen hallgatja végig a fiút.*
-Sajnálom.... - Csak ennyit mondd, mást amúgy sem nagyon lehet ilyen helyzetben. -  Csinálok neked teát jó? Vagy kérsz inkább mást? - Kérdezi, halkan szorosabban ölelve egyelőre nem engedi el.
Suga
*Elmosolyodik, ahogy aggódik érte. Felemeli fejét, majd az arcára ad egy puszit, és kibontakozik az ölelésből.*
-Hát, nagyon sok mindent kérnék... - Tesz úgy, mintha törné fejét valamin.
Kook
*Elmosolyodik a puszin és lehajtja fejét.*
-Úgy is a csicskád vagyok, egy hónapig szóval hallgatlak. - Pillant rá.
Suga
*Elgondolkodva guggol le elé, majd felemeli fejét. Közel hajol hozzá, orruk összeér.*
-Ha azt kérném, amit nagyon szeretnék, bizonyára te is zavarban lennél. - Pirul el egy picit.
Kook
-M-mi lenne az? Meg teszem... hisz ez a legkevesebb... - Néz szemeibe.
Suga
*Már épp kimondaná, de lemondóan rázza meg fejét, majd feláll.*
-Ha bele is kezdenénk... az nem lenne másabb, mint ha azt mondanám, hogy gyere, fogd meg a fenekem. - Húzza el a száját, majd az ajtóra néz. - Az egész olyan lenne, mintha kötelező házimunkát végeznél. Hjaj... - Sóhajt fel, ahogy jobban szemügyre veszi az ajtóját.
Kook
*Nem érti a másikat. Lassan feláll.*
-Majd megcsinálom, de vész helyzet volt nem ez volt a legfontosabb, hogy az ajtódra figyeljek. - Mondja, egyszerűen majd hátulról átöleli a nagyobbat.
Suga
-De azért kímélhetted volna... - Sóhajt fel, aztán pirultan hajtja le a fejét.
Kook
-Az nem az én stílusom a kíméletesség. - Nevet, majd elengedi és megfogva a kezét a konyhába húzza, ahol leülteti a székre. - Szóval mit csináljak neked? – Kérdezi.
Suga
*Elkalandozik a gondolata a fiú mondatára, majd a konyhában ülve tér észhez.*
-Öhm... talán tényleg egy tea jól esne. - Dől az asztalra, fejét pihentetve rajta.
Kook
-Rendben, csinálom is. - Mosolyodik el és elkezdi készíteni. Mikor készen van, vissza sétál, és a kezébe nyomja, majd leguggol elé és úgy nézi őt.
Suga
*Amint megkapta a bögrét, benne a teát megköszöni, majd belekortyol.*
-Finom. - Fújja meg egy picit, a löttyöt, majd az elé guggolóra pillant. - Jól tudsz teát főzni, heh? - Mosolyogva kortyol újra bele, kicsit megégetve nyelvét. - Tényleg, te mihez nem értesz?
Kook
*Elmosolyodik és megsimogatja a fiú fejét.*
-Jó kérdés.... - Gondolkozik el. -  Szerintem nincs nagyon olyan. - Vigyorog büszkén. -  Megégetted a nyelved mi? - Röhögi ki.
Suga
-Buksi simi? - Kérdezi szórakozottan. -  Biztos kell lennie, nem lehetsz tökéletes. - Forgatja meg szemeit. -  Nem égettem meg, hanem csak hirtelen lett meleg. - Akadékoskodik egyből, majd kortyolgatni kezdi teáját.
Kook
-a jó fiú vagy. - Röhög és leül elé. -  Hát már pedig nagyon úgy néz ki, hogy egyszerűen tökéletes vagyok. – Vigyorog. -  Aha hirtelen lett meleg mi a. - Röhög fel hangosan.
Suga
-Aish... Ne nevess ki! - Csapja karon. -  Hirtelen lett melege, tessék, semmi baja! - Nyújtja ki a nyelvét, hogy bizonyítsa állítását.
Kook
-Jól van már. – Nevet. Vigyorogva néz rá, ahogy bizonygatja, az igazát majd gondol egyet és kiveszi a fiú kezéből a teát, majd feltérdel hozzá és lassan közel hajolva hozzá, hevesen dobogó szívvel megcsókolja.
Suga
*Teljesen ledöbben a csók miatt, de nem is rest viszonozni. Az alacsonyabb nyaka köré fonja karjait, úgy húzza magához közelebb, kicsit el is pirult.*
Kook
*Kellemesen sóhajt bele a csókba és dereka köré fonja, kezeit öleli magához, miközben elmélyíti a csókjukat azzal, hogy átvezeti nyelvét a másik szájába. De közben folyamatosan gyengéden és érzékien csókolja.*
Suga
*Teljesen elpirul, ahogy a fiú elmélyíti a csókot, majd amikor magához öleli a másik, ő is belesóhajt a csókba. Közelebb vonja magához, a hajába markolva, éppen csak annyira erősen, hogy ne fájjon neki. *
Kook
*Érzi, kezd felhevülni teste. Könnyedén felkapja őt karjaiba a csókot nem szakítva meg, és óvatosan az ágyra helyezi fölé mászva.*
Suga
*Észre sem veszi, mikor, hogyan került az ágyba. Csak Őt érzi, teljesen megfeledkezett mindenről, a csókot még véletlenül sem akarja megszakítani, bár már alig kap levegőt.*
Kook
*Lassan simul hozzá a másikhoz, és kénytelen elválni tőle egy rövid időre mivel elfogyott levegője, de aztán azonnal ajkaira tapad ismét oldalára simítva.*
Suga
*Jólesően megremeg, majd mikor elválik, tőle szinte kapkod a levegőért. Nem tud sok oxigént a tüdöjébe keríteni, mert a másik azonnal rámar ajkaira, amit garantáltan viszonoz. Az oldalára simítástól belenyög a csókba, a fiú tarkójára csúsztatja egyik kezét, míg a másikkal a fiú pólója alá nyúl és csupasz hátát kezdi simogatni.*
Kook
*Minden egyes érintését élvez, amit a fiú csinál vele. Jól esik a simogatása és szinte megbabonázza őt a nagyobb hangja. Lecsókolja róla a pólóját, majd áttér nyakára és azt kezdi el csókokkal elhalmozni, lassan haladva lefelé megállva kulcscsontjánál, amit ki is szív neki érzékien.*
Suga
*Lekerül róla pólója, majd ahogy a fiú nyakát és kulcscsontját kezdi ostromolni hangosan, felnyög, majd a fiúról is leerőszakolja pólóját. Meglepődik a kidolgozott izmain, majd felhajolva a fiú állát finoman megemelve előre hajol, és kipirulva a melegtől megcsókolja. Elengedi őt, majd vissza is rogy a párnák közé, kapkodva a levegőt.*
Kook
*Hangosan sóhajtozik, majd bele is nyög, a csókba miközben lesimítja kezét az alhasára. Ekkor megáll, és elválva tőle megtámaszkodik feje mellet és szemeibe néz.*
Suga
*Felmorran, ahogy megáll a fiú. Szaporán veszi a levegőt, ég az arca is. Amint a fiú megtámaszkodik feje mellett, szemeibe néz, mely vágytól csillog.*
Kook
*Beharapott ajkakkal néz le rá majd vadul mar ajkaira és végig simít nadrágon keresztül a másikon, majd rá is fog.*
Suga
*Azonnal viszonozza a vad csókot, majd ami után rámarkolt a fiú elválva tőle nyög egy nagyot. Megakar formálni egy értelmes mondatot, de mivel kudarca fulladt így magához rántja, a fiú fejét hevesen visszatér ajkaihoz. Mindkét kezével hátát simogatja.*
Kook
*Felmorran a nyögése hallatán és vigyorogva hagyja, hogy a másik irányítsa a csókot. Elkezdi kigombolni a másik nadrágját, majd letornázza róla a boxerjával együtt és tagjára simít.*
Suga
*Észre se veszi, ahogy eltűnik róla nadrágja, csak arra eszmél fel, ahogy a fiú rámarkol. Azonnal felnyög, de nem szakítja meg a csókot, a fiú nadrágját kezdi babrálni, hogy róla is lekerüljön.*
Kook
*Megharapja alsó ajkát, amiből kicsit kiserken a vére, de azonnal le is nyalja róla. Segít neki és megszabadítja magát is a zavaró ruháktól, majd neki nyomja csípőjét a másikénak, amitől mély hangon nyög fel ő is.*
Suga
*Felszisszen, ahogy megharapja alsó ajkát, de nem is foglalkozva vele Kook gatyáját levarázsolja róla, egy kis segítséggel, majd visszahuppan a párnák köze. Amint egy újabb gyönyörhullám éri őt, megvonaglik, majd reflexből ragadja meg a fiatalabb vállát, körmét húsába vájva. Kirázza a hideg a másik nyögésétől, már most le van izzadva teljesen.*
Kook
Ah.... - Nyög fel hangosan, ahogy a másik belé vájja körmeit, majd fordít helyzetükön, és ahogy rajta fekszik, a másik gerince mellett simít le egészen fenekéig, amibe bele is markol.
Suga
*Amint változik a felállás lihegve támaszkodik meg feje mellett.*
-Most akkor én jövök? - Formázza meg ajkaival a szavakat, bár nagyon nehezen megy neki.
Kook
-Aha.... - Lihegi csukott szemekkel. - Csak... csináld, amihez kedved van..... – Nyögi.
Suga
*Bólint egy aprót, majd lehajol nyakához, és csókolgatni kezdi. Egyre lentebb halad, arca ég, annyira zavarban van. Nem jártas ebben, így ügyetlenkedik egy picit, majd nyakhajlatát szívja meg erősen.*
Kook
*Végig húzza körmeit a fiú hátán az élvezettől, és kicsit kiemeli, mellkasát miközben folyamatosan sóhajtozik alatta.*
-Jól csinálod Hyung..... - Suttogja fülébe és mivel kezd, egyre jobban lázba jönni úgy dönt, nem haboz tovább. - Megtehetem? Készen állsz?
Suga
*Lihegve pillant fel rá, majd bólint.*
Kook
*Megcsókolja, őt hevesen miközben rögtön két ujját vezeti be, hogy gyorsabban táguljon, közben folyamatosan kényeztetve őt, hogy elterelje a fájdalomról a figyelmét.*
Suga
*Azonnal viszonozza a csókot, majd halkan felszisszen, ahogy megérzi magában a fiú két ujját. Vállára markol mindkét kezével, majd körmeit belé vájva húsába ismételten nyög fel, ahogy a fiú kényezteti. Szaporán véve a levegőt dönti hátra fejét, ahogy egyre jobban múlik el a fájdalom alfelében, majd megmozdítva fenekét, csókol a fiú ajkára.*
Kook
*Erre a jelre várt. Amint megmozdul, a fiú kihúzza ujjait és nemességével helyettesíti. Lassan tövig nyomul benne egy hosszan elnyújtott nyögéssel.*
-Ah de szűk vagy még mindig... – Nyögi.
Suga
*Lihegve hagyja, hogy a fiú bele nyomuljon, fájdalmasan nyögni kezd. Miután már teljesen bent van, erőtlenül pislog rá, igyekszik megszokni a fiú méretét.*
-Persze, hisz te vagy az első... - Sóhajtja, majd miután alábbhagy, a fájdalom megmozdul. -  Tsh...  - Szalad arca fájdalmas fintorba, majd a fiú fülébe suttogva utasítja arra, hogy mozogjon.
Kook
-Heeeh.... - Vigyorodik el a fiú reakcióján és elkezd, lassan mozogni benne majd fokozatosan gyorsít. -  Hyung.... - Nyögi fülébe és nyakát kezdi, el megint kényeztetni miközben ott simogatja ahol csak éri.
Suga
*a pár lökés rettentően fáj neki, egyre jobb lesz neki, ahogy teljesen ellazul. Minden egyes lökés után nyögdécsel, körmeivel a fiú hátát karmolja végig.*
-Utállak... - Nyöszörgi a kettős kényeztetés miatt, majd egyre hangosabban adja a fiú tudtára, hogy mennyire is élvezi a helyzetet, miközben egyre jobban karmolja hátát.
Kook
-Én is nagyon utállak téged.... - Nyögi vigyorogva és egyre pontosabbakat lök, rajta ahogy lassan szétkarmolja hátát. Közben levezeti kezeit és ütemesen mozgatni kezdi tagján a kezét ezzel is élvezetet nyújtva a másiknak. -  Hangosabban... Csak engedd ki a hangod. - Nyögi.
Suga
*A pontos lökéseknek hála hangja egyre hangosabbá válik, ajkába harapva próbálja csitítani magát, miközben nem kíméli a fiú hátát. Az újabb kettős kényeztetés miatt egyre nehezebben bír magával, majd a fiú szavaira hátra veti fejét, és szabadjára engedve hangját nyögdécsel egyre sűrűbben, a fiúba kapaszkodva szinte.*
Kook
-Istenem.... Suga..... - Nyögi, érzi nem soká el fog menni.
Suga
*Egyre jobban liheg, és vadul vonaglik, nem bírja tovább. Szinte villámként csap át rajta a teljes gyönyör, majd ívbe feszített háttal megy el, a fiú vállaiba kapaszkodva, hangosan nyögve, szinte felkiáltva.*
Kook
*Több se kellett neki. Ahogy rászorít tagjára, és meghallja édes kiáltását azonnal a fiúba élvez egy mély nyögéssel, és levezetés képpen mozog még benne egy kicsit sóhajtozva.*
Suga
*Nyöszörögve nehezedik a fiúra, teljesen ki van fáradva, liheg és leizzadt.*
-Ne... - Motyogja a fiú fülébe, amint mozog még benne. Ha tovább folytatja, újból elkapja a szenvedély, és már így is kifáradt eléggé.
Kook
*Nyög egyet halkabban és lassan kihúzódik, belőle miközben átöleli a másik remegő testét.*
Suga
*Azonnal belebúj az ölelésbe, majd a fenekéből kifolyó anyag miatt felnyöszörög.*
-Utállak... - Puszilja meg arcát Kooknak, majd rá pillant. - El kéne mennünk, fürdeni...
Kook
-Kis nyöszörgi... - Vigyorog és szájon puszilja. -  Rendben... Menjünk. Gyere. - Kapja fel karjaiba és beviszi a fürdőszobába.
Suga
-Hogy van benned ennyi erő? - Pislog rá, majd belé kapaszkodva hagyja, hogy bevigye a fürdőbe. -  Köszi...  - Mondja, majd miután lerakja a földre a fiú őt, megnyitja a csapot. -  Ha gondolod, menj te is, tudod, hol vannak a törölközők... - Néz hátra válla felett, pont a fiúra.
Kook
-Mondtam hogy erős vagyok.  –Vigyorog. -  Most meg küldenél? Nem fürödhetek veled?  - Biggyeszti, le száját majd vállára puszil és át megy a másik fürdőbe.
Suga
-Pff, nagyhitű... - Motyogja maga elé. Mosolyogva néz a fiú után. - Nem az, hogy nem fürödhetsz, de amit itt fogok csinálni, azt nem láthatod...  - Mondja hűlt helyének, majd kitisztítva magát és tisztán megy ki onnan, majd mikor lája, hogy nincs, a szobában a fiú átöltözik, és lehúzza, a lepedőket majd megágyaz.
Kook
*Rendesen letisztítja magát majd még mindig fintorogva leönti magát fertőtlenítővel és felöltözve vissza megy a fiúhoz.*
Suga
*Épp végzett a beágyazással, mikor a fiú belép hozzá. Megfordulva szembe áll vele.*
-Leöntötted magad fertőtlenítővel? - Sétál elé, és megszagolja.
Kook
-Ahhaaaa... - Rázza ki a hideg. -  Utálom azt a szart és téged is. - Jelenti ki.
Suga
*Gúnyosan mosolyodik el.*
-Az előbb nem ezt láttam rajtad! - Vág vissza, majd gyanúsan végig méri. -  Az utálat kölcsönös, ne aggódj. - Hunyorít rá, majd nagyképűen elfordul. - Amúgy is, most legalább nem vagy annyira piszkos, mint általában. - Majd kikapva a fiú kezéből a törölközőt, kiteríti.
Kook
-Meh... - Forgatja meg szemeit majd magához öleli. -  Álmos vagyok....
Suga
-Woha! - Lepődik meg, majd visszaöleli. -  Akkor menjünk aludni, én is nagyon álmos vagyok... - Vezeti magukat az ágyhoz, majd hanyatt dobva magukat kiterül.
Kook
*Elmosolyodik, és a nagyobbhoz bújik.*
-Jó éjszakát... - Suttogja, mosolyogva majd lassan elalszik aranyosan szuszogva.
Suga
*Mosolyogva nézi a fiatalabbat, egy puszit nyom arcára, majd maga helyett egy párnát tesz a fiú mellé. Felveszi papucsát, és a dolgozó szobájába csoszog.*


(Facebook oldalunk-->LINK
K.A.R.D. oldalunk-->LINK

6 megjegyzés:

  1. Eszméletlen lett*~* Gondoltam hogy ez lesz... Mikor lelkizés van mindig utána történik, és az a mondat 'Nem az, hogy nem fürödhetsz, de amit itt fogok csinálni azt nem láthatod' xDd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juj köszönöm szépen!!! :D ^^ Hát most nah. Azt senki nem láthatja XD

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Lesz-lesz, és bónusz részt is terveztem, és elnézést amiért már ilyen régen nem írtam, csak érettségi közepén vagyok >< Viszont hamarosan vége, és akkor rakom is ki majd a részeket. ^^

      Törlés
  3. Szia. :)
    Lesz folytatása a storynak??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, igen, már ki is lett rakva a hatodik rész ^^ :D

      Törlés