2017. április 30., vasárnap

[Képzeld el] Fanfictiont találnak

Ez is egy kérés tőletek, hogy írjuk le, szerintünk hogyan reagálnának egy fanfictionre. Rátok való tekintettel pedig, ha 18+-os tartalomba futnak, akkor hetero fanfictiont fognak olvasni. De ha szeretnétek, hogy yaoisat is írjunk, azt jelezzétek külön, mivel azt azért sokan nem szeretik, így nem azt választottuk.

Tehát elolvasnak néhány fanfictiont!

Jin

Kíváncsiságtól vezérelve megnyitná a kis történetet amibe belefut Twitteren. Látná, hogy ott van rajta a felnőtt karika, miszerint csak nagykorúaknak, de figyelmen kívül hagyná. Hamar erotikusra váltana a sztori, amibe eleinte csak belepirulna, de mikor előkerülne a bilincs és az ostor végképp ledöbbenne. Inkább bezárná a ficit, miközben csodálkozna a fanok piszkos fantáziáján.


Suga

Igazi rosszfiús gengszteres történet fogná meg az ő figyelmét a legjobban pláne azért, mert ő lenne a maffiafőnök. Nagyon tetszene neki, hogy ő a Don, a családfő és a rettegett bűnöző, akitől az egész város fél. Ám amikor egy kis romantika kerülne a történetbe, ő pedig, mint gengszter elérzékenyülne abba is hagyná az olvasást.
"Így elrontani egy ilyen izgalmas történetet!"


J-Hope

Egy hozzáillő ficibe futna bele. Igazából nem is véletlenül, hanem szánt szándékkal keresne egyet, hogy megtudja, miről álmodoznak a fanok, így ő nem is konkrétan a felnőtt tartalomra pályázik, csak egyszerűen valami romantikus történetre. Meg is találná és mosolyogva olvasná, a vége felé pedig annyira túltöltődne a cukiságfaktor, hogy a tipikus Hopis hangokat is hallatná amiket akkor szokott, mikor nagyon örül valaminek.


Rap Monster

Ő egy olyan történetbe futna, aminek főszereplője nem ő lenne, de ez nem zavarná. Viszont az annál inkább, hogy egy vasöklű leadernek írnák le, aki keményen bánik a tagokkal, mogorva és hideg mindenkivel. Ez nagyon nem tetszene neki, de azért mosolyogna rajta a meglepettségtől.

Jimin

Ő is egy felnőtteknek szóló ficibe futna, akárcsak Jin, ám az övé nem durvulna el. Egyszerű egyrészes történet lenne, melynek középpontjában a szex állna és hogy Jimin milyen tökéletes is az ágyban, ez pedig igazán jót tenne az önbecsülésének.


V

Egy olyan ficit olvasna, amiben nagyon bolondnak állítanák be. Mintha egy naiv gyerek lenne, akinek fogalma sincs a Világról és állandóan csak hülyéskedne, még a legfontosabb pillanatokban is. Pont ezért nem tetszene neki a történet. Ő már nem gyerek, nagyon is felnőtt érett gondolkodással. Csupán szeret nevetni és megmosolyogtatni embereket, mert enélkül nagyon egyhangú és unalmas lenne az élet.


Jungkook

Ő egy akciós fanfictionbe futna, amiben persze ő a menő ügynök. Nagyon élvezné és teljesen ráfüggne a ficire főleg akkor, mikor a hatodik rész tele lenne izgalommal és tűzharccal. Ám amikor szembesülne vele, hogy az az utolsó és várnia kell a következőre, hogy kiderüljön, milyen vége lett az összetűzésnek enyhén kiakadna.
"Ez most komoly?"


By Sayu & Mayu

(Ha lenne bármilyen helyzet, amiről szívesen olvasnátok hasonló leírásunkat, akkor írjatok kommentet ide, vagy a Facebook OLDALUNKRA, melynek linkjét oldalt megtaláljátok, vagy dobjatok meg egy e-maillel. Minden információt az új menüpontban, aminek a címe "Képzeld el!" és fent a menüsorban látjátok, megtaláltok!
Facebook oldalunk --> LINK
K.A.R.D rajongók ----> LINK )

6 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Miután ezt elolvastam, kíváncsivá tett egy másik eshetőség, ami ehhez kapcsolódik:
    Mi lenne, ha a fiúk egy yaoi fanfiction-t találnának magukról?
    Nem kell se az, hogy smut legyen, se az hogy megemlítsük, milyen párossal találtak, csak hogy egy velük írt yaoi(tehát, hogy a páros egyik tagja ő, de a másik az nem fontos)
    Nem tudom, hogy ezt valaki felvetette hasonlóan, vagy sem, de akkor most én megteszem :) Ismétlem; nem kell, hogy smut-ot találjanak (sőt távol álljon tőlem, hogy ilyet kérek, mert még én is alig merek olyat írni :D )
    Köszönöm, ha megcsináljátok, és nagyon imádom az eddigi részeket is <3

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok! ^^
    Én is nagyon szívesen olvasnék egy yaoi reakcióst. Szóval, ha megcsinálnátok én nagyon hálás lennék érte! :)
    Amúgy az eddigiek nagyon jók lettek! <3 *-*

    VálaszTörlés
  3. Hello!
    Én arra lennék kíváncsi, a ti szemetekben hogyan reagálnának a fiúk, ha egy fan elesne előttük egy fangsignen.
    Pontosan úgy képzeltem el, hogy az adott fiú az utolsó a sorban, és miután elköszönnek egymástól, a fan valahogy megbotlik és elhasal az asztalsor mellett. :D
    Remélem, tetszik az ötlet és köszi, ha megírjátok! ^^

    VálaszTörlés
  4. Mindent felírunk és igyekszünk mindent teljesíteni is. :D Próbálunk majd sietni, hogy ne kelljen sokat várnotok. :)

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!~
    Engem érdekelne a yaois faniction dolog :D
    Egészen a smuttol a legfinomabb fanfictionig.
    És,hogy mit reagálnak le mikor rá eszmélnek,hogy egy társukkal írták le,vaaagy csoportosan *például a JinKookV*

    VálaszTörlés
  6. Engem is érdekelne a yaois változat, és köszönöm, hogy ezt olvashattam ^^

    VálaszTörlés