2016. január 5., kedd

JREKML BTS megszállott lett

Sziasztok!

Ezúttal nem BTS, de nem is Fandom hírt, vagy projectet hozok. Egy személyemnek oly kedves videót mutatnék meg mindenkinek, aki tud angolul, aki pedig nem, az a leírásból megtud mindent.

JREKML BTS megszállott lett.



Igen! A híres youtuber BTS megszállott lett, amit az új videójában hosszan részletez is. Úgy indult nála is, mint nálunk. Egyre több Bombot kezdett nézni, egyre gyakrabban hallgatta csak őket, míg el nem kezdte dúdolni számaikat miközben fogat mosott, sétált, vagy bármi mást csinált. A táncolásról már ne is beszéljünk, főleg ne arról, hogy az udvaron bömböltetia  teleofnjából a srácokat, miközben a következőket mondja a szomszédoknak:
-Halljátok. Ez a BTS!
Most pedig leesett neki, hogy teljesen elmerült a BTSben és nem szabadul. Megszállott lett és fel is vállalja, annak ellenére, hogy rengeteg másik bandát hallgat és veszi lemezeiket. Eljár Kpop conra is, ami Amerikában szokott lenni, barátaival pedig olyankor szétbulizzák az agyukat is. :D

Legnagyobb megtiszteltetés akkor érte hőn szeretett youtuberünket, mikor Taeyanggal tudott fotózkodni, majd Taeyang feléfordulva a következőket mondta:
-Őt ismerem, híres youtube-on.
Erről videó is van, amint ide is rakok nektek.



Viszont érdemes megnézni tőle a többi BTS MV reaction videót is. Én imádtam mindet. A fiúk elkápráztatták és pont úgy összezavarták, mint ahogy minket, hétköznapi ARMYkat szoktak, ez pedig szívmelengető látvány. Csak hogy ne kelljen sokat keresgélnetek, linkelek párat nektek.

BTS - Dope reaction

BTS - No more Dream reaction

BTS - War of Hormone reaction


Szóval nem tudom ti hogy vagytok vele, de a majdnem négyszázezer feliratkozóval a háta mögött, úgy érzem, büszke lehetek rá, hogy egy ilyen híres ARMYval bővült körünk. Nagyon boldog vagyok és remélem ez a fiúkhoz is elér majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése