2015. május 8., péntek

Suga&Yo 5.rész

-M-M-Mindenki....... lefiuzott téged. - nyeltem hatalmasat, ahogy egyre hevesebben vert szívem.
-Akkor bejött a tervem.
-De....... akkor mért nem akartál velem szemtől szembe találkozni? - támaszkodtam meg mellette kétoldalt, de nem válaszolt csak nagyot sóhajtott - Yo kérlek! El sem hiszed milyen rosszul esik, hogy sosem válaszolsz.

-Én nem akartalak megbántani. Sajnálom. - fogta kezei közé arcomat és szívszorítóan szomorú arcot vágott - Nem akartam bajt belőle. Főleg nem neked.
-Nekem mért lenne bajom belőled? - húztam le maszkját, hogy lássam gyönyörű ajkait.
-Az apám miatt. - ahh Istenem te láááááááány!
-Hülye vagy. - hadartam el, majd nem bírtam tovább. Megcsókoltam...
Nagyon hiányzott már és nem tudtam máshogy kifejezni mennyire örülök neki. Ujjaim a falon támaszkodva lassan ökölbe szorultak, ahogy ő a puha kezeivel csak húzott magához, miközben faltuk egymást. Hamar beengedett nyelvéhez, mintha ez nem is az első lett volna, hogy így egymásnak estünk. Ujjai lassan átvándoroltak a nyakamba, majd teljes testével hozzám simulva csimpaszkodott belém, mire átkaroltam derekát és a lehető legszorosabban tartottam  karjaim közt.
-Mondtam, hogy Hyung meleg! - hallottam meg Jungkook hangját a folyosó végérő, mire lassan elváltam Yotól.
-Hát nem tudom Kook. - ismertem fel Rapmont is és felnéztem rájuk, ahogy közeledtek.
-Jó, hogy jöttök. Ő itt Yo. - biccentettem a jelenleg fülig elpiruló kis szépség felé, akit még mindig nem engedtem el.
-Azt hittem csaj. - vigyorgott Namjoon, ahogy odaértek hozzánk, miközben Yo kuncogott egyet.
-Az Istenit már! - rántottam  le róla a kapucnit és végre eleresztettem, így feléjük tudott fordulni.
-Sziasztok! - hajolt meg azonnal - Chegal Yo vagyok. - közben  követték őt a srácok is.
-Én pedig
-Kim Namjoon. Tudom. - mosolygott, ahogy Rapmon ledöbbent, hogy ismerik.
-Hallod Hyung, félek a csajodtól. - nézett inkább rám.
-Én pedig Jeon Jungkook vagyok.
-De mért mászkáltál ilyen álruhában? - tette fel Namjoon a legjobb kérdést.
-Apám megöl, ha rájön, hogy a kis cukimmal vagyok. Azért.
-És akkor most ezt hogy tervezed megúszni? - folytattam, miközben a fiúk illedelmesen továbbindultak a mosdó felé, Yo pedig felém fordult.
-Elvileg egy barátnőmnél alszok. Apám úgy tudja. De igazából csak megkérdeztem a csajt, hogy beugorhatok-e hozzá, ha nem maradtok sokáig.
-Értem. Szóval nálam alszol. Oks. - bólogattam.
-Nem.
-De. Nem foglak elengedni, ha van rá lehetőségem, hogy veled lehessek. Nem menekülhetsz. - hajoltam közelebb az utolsó mondatom közben Yohoz.
-Igen is. - helyeselt, majd számra tévedtek szemei.
-Na elmegyek vécére. - indultam a srácok után, kicsit szivatva Yot, hogy érezze, milyen szar volt nekem - El ne tűnj, míg végzek!
-N-Nem fogok. Mosdóban leszek. - mutatott a női vécére.
-Oké.

-Szóval Yo. Örülök, hogy végre megismerhettelek. Már értem, mért mondta le Yoongi a kosarat. - vigyorgott Jin.
-Nem maradunk ám sokáig így srácok. - tereltem el a szót róla, mert hirtelen ő lett a középpont.
-Naaaaaaaaa! - nyavajgott Taehyung - Mért?
-Mert nem akarok vele olyan későn mászkálnia városban.
-Elkísérünk. - ajánlotta fel Jimin.
-Nem kell kösz.
-De ne lépjetek már le!
-Jimin, gondolkodj már egy kicsit könyörgöm! - dörzsölgette halántékát Hoseok.
-De most tök hamar lelépnek? Nem ezért jöttünk. - szomorodott el.
-Istenem Jimin, komolyan nem hiszlek el! Szerinted, ha Yo ma este ráér, akkor mért dobbantanak majd korábban? Komolyan, még ő is érti. - mutatott Yora, aki igyekezett elbújni karomban, annyira elpirult.
-Jó na felfogtam. - durcázott be.
-Ehh - legyintett Hoseok és felénk fordult - Majd, ha leesik neki máshogy fog reagálni. De ugye azért egy sörre még maradtok? Az max fél óra. Kereken éjfél lesz és mehettek.
-Jó azt még megvárjuk.
A srácok szépen bemutatkoztak neki, a különböző cikis sztorijaikkal, amiket egymásról meséltek, de sajnos engem sem hagytak ki. Viszont jókat nevetett és csak ekkor jöttem rá, hogy még nem is láttam mosolyogni.
-Akkor mi megyünk is. - álltam fel Yoval.
-Oké. - kelt fel Rapmon, hogy kieresszen minket - Én holnap lehet nem leszek délelőtt.
-Én meg ha nem leszek délelőtt, akkor délután se. Majd beszélünk. Na csá fiúk!
-Sziasztok! - köszöntek el együtt - További kellemes estét! - tette hozzá még Hoseok hatalmas vigyor kíséretében.
Elköszöntünk a pultosoktól is, felmentünk a lépcsőn és kiléptünk az utcára.
-Te nem fázol? - kérdezte Yo félúton - Csak egy póló van rajtad.
-Nem fázok, ne aggódj. Mert te igen?
-Egy kicsit.
-Hát nem tudok semmit sem adni, de sietünk, jó? Mindjárt odaérünk.
Kapkodtuk a lábainkat, nehogy megfázzon.

Hazaérve a lehető leghalkabban osontunk fel a szobámba.
-Kérsz valamit inni vagy enni? - pakoltam ki az asztalra cuccaim.
-Igen, köszönöm.
-Nem tom mi van itthon, de szerzek valamit. - léptem ki az ajtómon.
Elég nehezen jutottam döntésre, hogy mit vigyek fel enni, ám végül két chips mellett tettem le a szavazatom. Reggelig jó lesz. Így egy ásvány kíséretében tértem vissza.
-Értelmes kaja nem nagyon van. - léptem be az ajtómon és becsuktam magam után - De ez jó lesz reggelig. - torpantam meg. - Te mit csinálsz?
-Pizsit keresek. De nadrág nem nagyon lesz nekem szerintem. - kutakodott a szekrényemben, már az én pólómban és egy bugyiban, amit alig takart a felsőm.
-És ezt muszáj így tenni? Mért nem tudtál megvárni?
-Hogy előtted öltözzek át? - fordult felém.
-Hát..... m-m-mondjuk. - mosolyogtam és az asztalomhoz mentem, hogy lerakjam a kajákat, ő pedig végig követett szemeivel.
-Perverz vagy. - fordult vissza a szekrény felé.
-Ezek után? Még szép hogy. - átkaroltam dereket, és ledőltem az ágyra hanyatt fekve, hogy ő pont rajtam landoljon.
-Yoongiiiiii! - dorgált meg és menekülni akart, de egyik kezét szorosan tartottam, így esélye sem volt.
Csukott szemmel mosolyogtam, ahogy fészkelődött egy darabig, majd megunta. Pár pillanatig meg sem mozdult, ahogy mellettem térdelt az ágyon. Aztán egyik kezével bebújt a pólóm alá, mire kinyitottam szemeimet, de nem szóltam semmit. Puha ujjai végigsiklottak hasamon egészen mellkasomig, ahol megállt, megtámaszkodott rajtam és előrehajolt, hogy egy csókkal ajándékozzon meg. Arcára simítottam, hogy véletlenül se meneküljön olyan hamar, csuklóját pedig elengedtem, majd elkezdtem feltűrni rajta felsőjét. Immár szabad kezével megfogta az én felfedező úton járómat, és elvált tőlem.
-Jó...... - simítottam vissza oldalára a pólót - Akkor csak....... feküdj ide.
-Csak........ - vett mély levegőt. Láttam, hogy küzd, mert nagyon zavarban van - Mennyire vékonyak a falak? - na ezen meglepődtem.
-Hát..... ne sikíts! - vigyorogtam, miközben ő egyre jobban elpirult - Vicces, hogy mennyire zavarba tudsz jönni. - simítottam fenekére, miközben kicsit felemeltem fejem, mire sóhajtott egyet, és igyekezett elbújni a pólómba - Imádom ezt. - mosolyogtam - Aranyos vagy. - feküdtem vissza párnámra.
-Te meg szemtelen. - tolta el kezemet és a csípőmre ült.
-Héj! - kaptam el combjait, majd kicsit megemeltem - Óvatosan, hogy hol foglalsz helyet! - szívtam be a levegőt, miközben egy kicsit kényelmesebb pontra irányítottam.
Apró mosoly szökött arcára és felbátorodott. Mindkét kezével feltűrte rajtam pólómat, én pedig levettem, majd azonnal áttértem formás fenekére. Úgy nézett végig rajtam mintha még sohasem látott volna felső nélkül, pedig gyönyörködhetett már bennem egy pár órát legutóbb. Hamar meguntam, hogy csak simogat és kicsit megemelte, így előre dőlt, én pedig birtokba vehettem édes ajkait. Két oldalán felvezettem kezeimet és ennek köszönhetően elég hamar rájöttem, hogy nem lesz sok dolgom a vetkőztetésével, mert csak annyi ruha van rajta amennyit láttam. Megszabadítottam pólójától, de kezeivel takarta magát, aminek egyáltalán nem örültem. Megfogtam csuklóit és rávettem, hogy mutassa meg milyen csodás is valójában minden egyes porcikája.
-Nagyon szép vagy. - puszilgattam csupasz vállát, hogy ne érezze magát kényelmetlenül.
Végigkarmolt oldalamon, amitől megborzongtam és mordultam is egyet. Kész! Ennyi! Most nem tudok lusta férfit játszani!
Hirtelen megfordítottam, hogy én kerüljek fölülre és amíg kulcscsontját csókolgattam, bugyiját kezdtem levenni róla. Bátortalanul, de bele ment, mert egyre hevesebb lettem. Végigsimítottam puha lábain, amelyeket már korábban kiszemeltem magamnak, míg ő egyik kezével beletúrt hajamba, másikat pedig szájára tapasztotta, miközben halkan nyögött egyet. Végre hallottam ezt a fajta hangját is, ami csak még jobban beindított. Saját nadrágomat kezdtem kicsatolni és odahajoltam egyik füléhez.
-Hiányoztál. - pusziltam meg vékony bőrét mögötte - Nyugodtan szólj, ha valamit nem akarsz. - egyenesedtem fel, hogy megszabaduljak farmeromtól és el is hajítottam.
Nem válaszolt, csak végighúzta mind a tíz körmét mellkasomon, amit mozdulatlanul hagytam neki, miközben végig arcát kémleltem. Kellemes érzés futott végig rajtam, ahogy megláttam, hogy szemeivel követi ujjait és még alsó ajkába is beleharap. Boxeromhoz érve bebújtatta ujjait a széle alá és kérdően nézett fel rám, mire csak mosolyogtam. Kíváncsi voltam mit tesz. Nagyot nyelt zavarában, majd lassan kezdte lehúzni, de nem vártam már meg, hogy ezután mi lesz. Megtámaszkodtam mellette és újabb csókot loptam tőle. Segítettem neki lehámozni magamról az alsómat, majd előrebillentettem csípőmet, amit mindketten hatalmas sóhajjal nyugtáztunk. Hátamba karmolt, miközben fejét hátravetette levegő után kapkodva. Iszonyatosan szenvedtem fölötte, de muszáj volt megfelelően felizgatnom, különben egyikünk sem élvezte volna a dolgot. Ezért kicsit lejjebb csúsztam és formás melleit kezdtem nyalogatni, mire újabb nyögések hagyták el torkát. Percekig játszottam hol az egyik, hol a másik mellbimbójával, és ő egyre többször hallatta hangját, mialatt kezei egy pillanatra sem pihentek. Végigsimítottam lábai közt, majd egy ujjal kezdtem kényeztetni. Egy hangosabb nyögés hagyta el torkát, mire azonnal megálltam és felnéztem rá.
-Csssssss. - intettem csendre, amire válaszul azt kaptam, hogy fejemre ütött, majd arcát kezeibe temette - Inkább hagyjuk is ezt. Úgysem bírom már. - tápászkodtam fel, de elkapta a karomat.
-Ha azért mész akkor....... nem kell. - pislogtam, mert.....  mért ne kellene? Nem akarok kis Yoongit még - Ahh! - szorította össze szemeit - Tabletta.
-Ohh..... - lepődtem meg. Akkor.... ez igazán feledhetetlen este lesz.
Nem is várakoztattam meg, mert én sem bírtam már. Átkaroltam dereka alatt, enyhén megemeltem és lassan nyomultam be, miközben nagyokat sóhajtozott. Igyekezte visszafogni hangját, de nem nagyon ment, így inkább birtokba vettem ajkait, hogy segítsek neki. Lassan kezdtem mozogni, miközben hajamba túrt és szabad kezembe kapaszkodott. Mindketten levegő után kapkodtunk, ezért kénytelen voltam elereszteni nyelvét.
-Ahhh..... Yoongihhhhhh. - nyögdécselt édes hangján.
Másik kezemmel is dereka alá nyúltam, majd óvatosan, hogy ki ne csússzak, felültem vele. Egyből nyakamba kapaszkodott, én pedig fenekét fogva irányítottam. Ajkait összeszorította, de így is hallottam, hogy mennyire élvezi. Kihasználtam az időnket és különböző szögekben hatoltam be, minden egyes alkalommal. Hatalmas sóhajok között remegett meg újra és újra kezeim között, amitől én is fel-fel mordultam, miközben egyre erősebben markoltam fenekébe. Szerettem volna látni teljes egészében mozgását, ezért most én kerültem alulra ő pedig lovagló ülésben folytatta, már teljesen szabadon, kedve szerint azt, amit elkezdtünk. Nem is törődött vele, hogy gyönyörködöm egész testében, csak megtámaszkodott rajtam és ütemesen mozgott. Nem tudom, hogy csinálta, de egyik alkalommal úgy ereszkedett vissza kőkemény férfiasságomra, amitől hajamat kezdtem tépni.
-Úristen Yohh! - sóhajtottam és igyekeztem mély levegőket venni, nehogy még előtte élvezzek el, de ő inkább ellenem dolgozott. Lassabb tempóra váltott, és legközelebb már apró izmait is összeszorította, úgy ismételte meg a mozdulatsort - Megőrülök. - tartottam vissza levegőmet, miközben combjaiba markoltam és szemeibe néztem.
De ő csak tovább kínzott. Úgy kezdte mozgatni csípőjét, hogy minden egyes lakalommal a lehető legmélyebbre érjek benne. Egyre gyorsabb lett, kezeim pedig remegni kezdtek a felgyülemlett élvezettől. Igyekezte visszafogni hangját az ezernyi sóhaj között, ahogy egyre közelebb került ő is a csúcshoz.
-Nem bírom..... Yoongihhh..... hahhh. - nyíltak szét ajkai, miközben belém karmolt.
-Yohh..... imádlakhh. - tért át mindkét kezem fenekére.
Felültem és azonnal ajkai után kaptam, még épp időben, így orgazmusának hangjait el tudtam nyelni. Összefonta karjait nyakam körül, miközben egyre jobban rám szorított. Felmordultam, ahogy én sem bírtam már és elélveztem. Lassan folytatta mozgását, majd megállt, mialatt még mindig csókolóztunk, bár már jóval visszafogottabban. Remegett ölemben ülve, én pedig magamhoz szorítottam.
-Yoongihh...... - vált el tőlem és továbbra is lihegve kezdte hajamat birizgálni - Zuhanyoznunk kéne.
-Jóhh. - nyeltem egyet - Persze. Csak még egy kicsit maradjunk így. Nem bírok betelni veled. - ettől persze újra zavarba jött, mert kezdett már magához térni - Még mindig aranyos, mikor pirulsz. - vigyorogtam.


(Eeeeeeeej :D Folytatjuk :D )

2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Na örülök neki :D Mindig félek, hogy valamit elbaszok és nem fog tetszeni nektek, ezért örülök minden kommentnek :D

      Törlés