2017. április 29., szombat

[Képzeld el!] Fanboy a koncerten

Ezúttal egy kérést teljesítünk. Az iránt érdeklődtetek, hogy szerintünk hogyan reagálnának, ha kiszúrnának egy fanboyt a koncerten. Nem volt egyszerű, ez aztán kihívás volt számunkra, de sikerül! Reméljük tetszeni fog.



Jin

Valószínűleg ekkor is dobna egy puszit a meglepetést okozó fannak, bár korántsem olyan érzékit, mint a lányoknak. Viszont a srácot sem kéne félteni. Kapcsolna és hasonlóan tenne, mint az ájuldozó táncosok, amivel Jint megmosolyogtatná.


Suga

Ő nem mutatna nagy meglepettséget, hiszen Sugáról beszélünk, de azért örülne fanboynak és megmutatná, nem hagyja figyelmen kívül ő sem. Közben pedig lehet, egy halvány mosoly is megjelenne arcán.

J-Hope

Őt különlegességgel lepné meg a fanboy, amit Hopi tuti egy életre megjegyezne. Arról nem is beszélve, hogy mikor kiszúrná a fiút, akkor jót mosolyogna, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve el is kérné tőle a meglepetést.




Rap Monster 

Ő is kicsit kivételezne vele, de csak lehetőségeihez mérten. Az elsősorban tombolna a fanboy kezében egy kamerával, hogy tökéletes képeket lőjön kedvenceiről, így mikor RapMon észrevenné, pózolna egyenesen az ő fényképezőgépének.


Jimin

Ő kivételezne a legjobban a fiúval. Annyira boldog lenne, hogy végre fanboyt is lát a tömegben, hogy miután belekortyolt egy üvegbe azt visszazárva adná neki a vizet. Az "ajándéknak" pedig nagyon örülne a szerencsés fan, ki attól a perctől kezdve félhetne minden fangirltől.


Taehyung

Mikor észrevenné a fanboyt a legelső sorban a kordon mellett nagyon megörülne. Le is állna vele kicsit jó pofizni és táncolna a szerencsés fannal.


Jungkook

Kook is kicsit kivételezne vele. Mivel elérhető távolságban lenne a fanboy, így odamenne hozzá és mi más lenne a legnagyobb ajándék egy fan számára, mint az, ha megérintheti kedvencét. Ezért megadná neki a lehetőséget egy pacsi keretein belül.
(Sajnos nem volt koncertes pacsis gifünk, de példának jó a következő is.)



By Sayu & Mayu

(Ha lenne bármilyen helyzet, amiről szívesen várjátok hasonló leírásunkat, akkor írjatok kommentet ide, vagy a Facebook OLDALUNKRA, melynek linkjét oldalt megtaláljátok, vagy dobjatok meg egy e-maillel. Minden információt az új menüpontban, aminek a címe "Képzeld el!" és fent található, megtaláltok!
Facebook oldalunk --> LINK
K.A.R.D rajongók ----> LINK )

3 megjegyzés:

  1. Jaaaaaaaajj, köszikösziköszi, hogy megírtátok :D Már nagyon vártam :D Annyira el tudnám ezt képzelni róluk, főleg Jiminről és Taehyungról :D Köszi csajok <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsánat, hogy ennyit kellett várnod, de jól feladtad a leckét. XD
      Jut eszembe... Ritkán írsz a blogodra. >< Pedig figyellek. :D

      Törlés
    2. Most tettem fel két OS-t is, a Mone Kook folytatása pedig folyamatban van :) Az irótársam jövő héten jön haza Ausztráliából, ugyhogy nála most feje tetején van minden, azért nem volt a threeshotsból folytatás, de ha itthon lesz, akkor meglesz az is, és belekezdünk egy hosszabb TaeGibe :D Addig pedig próbálom visszafogni a piszkos fantáziám, és nem csak +18ast írni :'D Ezért született a két YoonMin OS :) Ha lesz időd, ugorj be elolvasni :) <3 Még egyszer köszi, hogy megírtátok ezt :D <3

      Törlés