2016. október 15., szombat

Just watch me

A történet egy európai, természetesen magyar lányról szól, akit nem kis áron juttattak ki gyermekeikért mindent megtevő szülei, hogy álmait valóra válthassa. Természetesen nem hitt a tündérmesékben, tudta jól, mit vállal, ám voltak olyan problémák, amire nem számított senki sem. A kezdeti csapaton belül problémákat a Hypnotic-kal sikerült megoldaniuk, ám azt is csak azért olyan gyorsan, mert más gond adódott, amitől összetartóbb lett a négy lány. Miután pedig több, mint négy éve voltak színpadon és a Világ szeme előtt, igazán híressé és jól profitáló csapattá váltak, a kiadójuk elvétett egy lépést. A négy lány kezébe vette sorsát és olyat léptek meg, amibe más bandák kivétel nélkül elbuknak. Náluk is rezgett a léc, de végül megmutatták, nem kispályások.
Így most a BigHit-en a sor, hogy megmentse a bandát, miközben mindannyiuknak el kell viselni a normál és fizetett hatereket is. Ezt még meg is beszélték a kiadóval, hogy nem szeretnék, ha miattuk mennének csődbe, emiatt nem is aggódtak annyira, ám egy másik dolog miatt igen. A BigHit ugyanis formabontó ötlettel állt elő. Album sorozat a BTS-el. Egy vegyesen fiú-lány bandát akartak a piacra dobni így, hogy ezzel is szélesítsék a rajongói köreiket.

Vajon képes lesz a két banda jól kijönni egymással? Vajon a Hypnotic fogja marcangolni magát azért, hogy miattuk támadják a haterek kegyetlenül a BigHit-et de legfőképp a Bangtan Boys-t? Ha igen, képesek lesznek elviselni, vagy inkább feláldozzák magukat mások lelki békéjének érdekében? Nem tudjuk, még nem tudunk semmit, de egy biztos. Ezek a lányok már nem kislányok többé. Ahogy pedig a hitetleneknek is mondták: Csak figyelj!


Prológus
1. rész: Csillogó lázadó
2. rész: A semmiből hirtelen
3. rész: Fúziós terv
4. rész: Előkészületek
5. rész: Első találkozások
6. rész: Majd megtudjátok
7. rész: Kellemetlen változás
8. rész: Az új lakásban
9. rész: Elfelejtve
10. rész: Felesleges maszk
11. rész: Féltékeny?
12. rész: Téli fájdalmak
13. rész: "A" hyung
14. rész: Fel kell zárkózni!
15. rész: A tánc a kulcs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése