2016. október 22., szombat

Just watch me 3. rész: Fúziós terv

Ment is ki a szobából a leader, majd beszélt a többiekkel is. Mindenkiben tudatosítani akarta, ha tényleg felveszik őket akkor másokat fog sok támadás érni, amiért ők lesznek a hibásak és ezért mindenkire, aki velük, vagy körülöttük fog dolgozni vigyázniuk kell. Sokkal keményebb lesz a munka, mint eddig, de tudta, képesek megcsinálni, csak rá kell készülni. Így mind a négyen úgy feküdtek be ágyukba, hogy hosszú idő után talán először hoz reményt az új nap.

Alig aludtak valamit aznap este, az első ébresztőre pedig ki is pattant mindannyiuk szeme, holott Europe még javában forgolódni szokott legalább félóráig. Viszont most ő sem tudott. Ideges volt és félt, mi lesz a nap végén, vajon boldogan ülhetnek-e majd le a kanapéra az este, vagy újból összetörik az álmuk ezúttal végleg és kezdhet pakolni bőröndjébe.
-Mindenki kész? - állt meg az ajtóban Youngjoo és végignézett társain.
-Mind kicsíptük magunkat. - válaszolt a maknae.
-Jah, - küzdött fel magára maszkot Europe, mert sminkelt teljes egészében, így vigyáznia kellett - az egész képemet vakolat fedi, még a maszkom alatt is. Remélem örülsz.
-Tökéleteseknek kell lennünk. Akkor mehetünk. - nyitott ajtót - Momo, te most maradsz. - hessegette arrébb a banda kutyusát, aki ment volna most velük, de ez alkalommal nem tudott - Ha sikerrel járunk, hazafelé beülünk valahova enni.
-Jippiiii! Akkor sikerrel kell járnunk. - örült a maknae - Rég ettem már olyan isteni sült csirkét amit tizenkettes út sarkán árulnak.
-Reméljük most tényleg lesz alkalmunk jól megebédelni. - csatlakozott Lucky is a beszélgetéshez, amint már az ajtó másik felén álltak és várták leaderüket, hogy bezárjon - Az a hínár leves valami eszméletlenül finom. Jó lenne megint enni.
-Úgy beszéltek, mintha üres lenne a hűtő itthon. - indultak is a kiadó felé, amint Youngjoo elrakta kulcsát.
Míg lefelé haladtak a liftben is végig csak ételekről beszéltek, bár tényleg nem volt okuk így áradozni azokról. A dormban a hűtő így is tele volt, hogy meg kellett húzniuk magukat, de úgy tűnt, valamiért a házi kosztot nem preferálják annyira, mint az éttermieket. Pedig a leader mindent megtett, hogy ugyan olyan ízeket varázsoljon kis lakásukba, mint amilyet nagyszüleitől tanult éttermükben, ezek szerint azonban mégsem jött be nekik annyira, mint szerette volna.
-Lehet akkor Youngnak nem is kéne főznie rátok. Szegényt nem becsülitek. - sétáltak a metró felé, miközben Europe rávilágított szokásához híven, hogy lehet észre sem veszik, de valakinek rosszul esnek szavaik.
-Deeee. Mi szeretjük a leader főztjét. - ellenkezett Lovely.
-Jah, ahha. Inkább hagyjuk ezt. - legyintett csak Youngjoo a kisebben. Mindig ezt csinálta, ha érezte, valami vita fog kerekedni a beszélgetésből. Erősen kerülte a konfliktust ami így sokszor Europera hárult. Valahogy mindig ő vitte a dolgok oroszlán részét, amikor nem tetszésüket kellett kifejezni, vagy egy véleményt, mert Youngjoo ezt sem viselte jól. Inkább befogta a száját, ha másokról vagy mások munkájáról faggatták.
-De tényleg. Csak egy étteremnek más a feelingje. - magyarázott a maknae.
-Úgy érti azt szereti, hogy felismerik. - vágott közbe Lucky.
-Jah, így értem! - nyugtázta a leader az infót.
-Igen, azt is, de
-A kicsinek megszállta az agyát a hírnév. - kuncogott Europe.
-Ez nem igaz. Csak tényleg szeretek étteremben ücsörögni.
-Főleg azért, mert a pincér selfizni akar veled. - mosolygott már Lucky is.
-Nem! Ez nem igaz! Ne már! Hogy lehettek ilyenek? - morgott.
-Fáj az igazság törpe? - érdeklődött Europe.
-Hányszor mondtam, ne törpizz! Young, szólj rá!
-Nem lehet. Ő az idősebb.
-Szopááááááás! - vigyorgott tovább.
-Tudjátok mit? Meg sem szólalok mostantól. - fonta össze karjait mellkasa előtt a legfiatalabb.
-Hahh végre! - könnyebbültek meg mindannyian - Csend lesz, hell yeah! - tette hozzá Europe.
-Bunkók vagytok.
-Csak azért, mert szeretünk.
-Hmm. - fújt egyet, majd pár percig tényleg el is hallgatott, ám nem tartott sokáig. A metrón már újra járt a szája, a többiek pedig csak hallgatták mondandóját.
Megszokták a szóáradatot és felosztották mindig, hogy éppen ki hallgat, ki válaszol, amiből Europe sokszor kiesett, mert nem beszélte olyan magas szinten a nyelvüket. Ez főleg akkor történt, mikor Lovely lassan átváltott tájszólásra, ami annyira nem tért el a szöulitól, mit Europe tanult, mégsem értette meg. Legalább is nem akarta, így pedig ügyesen kibújt eme kötelezettsége alól.

-Izgulok. - álltak a BigHit előtt és Lovely végignézett az épületen.
-Mindannyian. - jegyezte meg Youngjoo - Innentől én beszélek. - indultak a bejárat felé.
-Nincs ellenvetésünk szerintem. - nyugtázta Lucky, hogy mindannyian megértették azt a szabályt, amit mindig is követtek. Általában a leadert hagyták hivatalos ügyekben beszélni, albumot és koncepciót bemutatni, így ezúttal sem akartak beleszólni ebbe a jól bevált tervbe.
A leader ment elől, mögötte a két fiatalabb tag és csak utolsóként kullogott Europe, mint minden alkalommal. A korosztály és érettség ugyan mást követelt volna, de sajnos ezt fel kellett rúgniuk a fanok miatt és inkább a borult sorrendet voltak kénytelenek tartani.
Amint beléptek az épületbe odaléptek portához és útbaigazítást kértek. Kaptak maguk mellé egy kis hölgyet aki bekísérte őket a tárgyalóba, de még várniuk kellett pár percet, mert a nagyfőnöknek dolga akadt. Türelmesen ültek ott, mialatt Youngjoo gondolkodott, miket kellene majd talán bevállalniuk. Sok dolgot felsorakoztatott magában és sikerült meghúznia azt a határt, aminél többet már nem fogadnak el annak ellenére sem, hogy ezen múlik álmuk.
Néhány percet ültek csak ott mire megérkezett a főnök, kit tisztelettudóan köszöntöttek. Egy asztalhoz ültek vele és néhány aktakukaccal, majd elkezdtek tárgyalni. Youngjoo volt az aki a lányok közül beszélt, ő egyedül, a többiek pedig csak hallgattak, mialatt folyt a tárgyalás. Igazából nem nagyon volt olyan kritérium, amit ne fogadtak volna el. Minden amit mondtak nekik megérte számukra, egy szabály és követelmény sem volt olyan, amit ne tudtak volna teljesíteni. Viszont a nagy durranást csak a megbeszélés végén mondták nekik, mikor már a főnök kezében fogta a szerződéseket.
-Örülök, hogy elfogadják ezeket a feltételeket, viszont a nagy hater részlegre való tekintettel sajnos kénytelenek vagyunk önöket egybe promotálni egy másik csapatunkkal.
-Valóban? Kikről lenne szó?
-Mivel a maguk csapata már így is egyedi, hogy egy európai taggal rendelkezik, akiről szinte semmi konkrét információt nem tud senki, ezért arra a marketing fogásra gondolt a cég, hogy egy másik, igazán különleges csapattal szeretnénk önöket néhány album erejéig összehozni. Ez a kezdeti időszakban lenne fontos, így mindkét banda szerezne plusz támogatókat és segítenék a másik fanbázisát. Ez a csapat pedig a Bangtan sonyeondan lenne. Ha jól tudom, ismerik a fiúkat.
-Igen, már találkoztunk velük. - döbbent le Youngjoo - Megengedi, hogy megvitassuk ezt a folyosón a csapat többi tagjával?
-Természetesen, de sietnem kell, így kérem önöket, csak pár percig tartson a megbeszélés.
-Rendben, köszönjük. - álltak fel, majd kilépve az irodából kezdtek bele.
-Egy fiú bandával egybe? - kérdezett is azonnal Lovely - Ezt hogy képzelik?
-Ha az ő szemszögükből indulok ki, akkor az alapból hatalmas külföldi fanbázist a mi koreai fandomunkkal dobnák meg, mi pedig élvezhetnénk az övékét. Mármint a többi fant a Világon. - vonta le a következtetést Europe.
-Ha pedig rosszul sül el, akkor ők is vesztenek fandomot miattunk. Mi a hatereket is visszük magunkkal. Ez eszükbe sem jutott? - vetette fel az állandóan ott lebegő problémát Lucky.
-De ezek a srácok mindig szembe mennek a szabályokkal. Szerintem a fandomuk sokkal elfogadóbb, nem lesz baj. - érvelt ellene a maknae.
-Ebben igaza van, ha pedig nem sül el jól, akkor önként kilépünk. Ezt szerintem mond a főnöknek. - beszélt Youngjoohoz Europe.
-És akkor újra kiadó nélkül maradunk. - hozta fel azt a problémát, amivel jelenleg is küzdenek, Lucky.
-Nem kockáztathatjuk mások álmát a sajátjaink miatt.
-Éppen ezért nem is kéne elfogadni ezt.
-Nem igazán van más lehetőségünk Lucky. Ha most ezt visszamondjuk, a BigHitnek nemet mondunk, akkor mégis ki venne fel minket? Ők az egyetlenek akik a tehetségre figyelnek és pozitívan állnak hozzánk. Ők már felvállalták a hátulütőit is annak, ha szerződtetnek minket, átgondoltak mindent alaposan. Csak a mi válaszunkra várnak.
-Igaza van. - szólalt meg végre a leader is - A kiadó nem hülye. Valószínűleg mindent figyelembe vettek, elvégre sokat voltunk most emiatt a középpontban, hogy kiadótól kiadóig jártunk. Ezt fogjuk alkalmazni. Megpróbáljuk, de ha túl nagy károkat okoz a Bangtannak, akkor önként továbbállunk.
-Veszélyes lesz ez így. - húzta száját Lucky.
-Tudom, de mást nem tehetünk. Ha most nem írjuk alá akkor pár nap múlva Europe otthon lesz a saját országában, úgy pedig szinte biztos, hogy nem fogunk kiadót találni. Most kockáztatnunk kell. Mindent, vagy semmit. Nincs más választásunk. - fejezték be a gyors megbeszélést, amit végül mindenki elfogadott. Sajnos jelenleg tényleg olyan helyzetben voltak, hogy mindenre igent kellett mondaniuk, vagy feladhatták álmaikat - Elnézést a megszakításért. - ültek vissza - Úgy döntöttünk, elfogadjuk.
-Ezt örömmel hallom, akkor itt is vannak a szerződések. - nyújtottá át a leadernek a papírokat.
-Szeretném, ha tisztáznánk előtte valamit.
-Hallgatom.
-A csapatunk sajnos az előző kiadó miatti botrány következtében szép kis hater sereget szedett össze. Ugye ezzel ön tisztában van.
-Igen. Mindent figyelembe vettünk mikor önök képbe kerültek, emiatt nem kell aggódniuk.
-Ezt örömmel hallom. Azonban szeretnénk felmondani majd abban az esetben, ha a másik bandának nem várt visszaesést hoznánk.
-Sajnos ez a kezdeti időszakban elkerülhetetlen, de számításaink szerint nem lesz vészes, azonban díjazzuk önfeláldozásukat.
-Reméljük nem lesz rá szükség. - nézte át a szerződéseket Youngjoo, hogy melyik kié.
-Reméljük. Europe szerződése a leghiányosabb. Megkérném a hölgyet hogy jöjjön velem és töltsük ki együtt, hogy legalább én ismerjem az alkalmazottamat. - állt fel a főnök.
-Rendben. - követte őt az említett és a többieket sem zavarta meg ez a kis kitérő. Nyilván való volt, hogy ez fog következni, hiszen az előző kiadónál sem tudta néhány emberen kívül senki, mikor született, hol, vagy mi a neve, ezt pedig szerették volna megtartani. Ez volt az, amivel rajongókat csábítottak magukhoz, így minél kevesebben tudtak róla, annál biztosabb volt, nem derül ki véletlenül sem majd semmi.


(Folytatjuk :D Most kezdődik az, hogy el vagyok havazva a suli miatt. :( De igyekszem, ha lesz időm írok nektek. A hétvégén még 2 rész lesz, azaz ma ez, meg holnap egy, de jövőhéttől ebből csak 1 rész lesz hetente szombaton. Közbe próbálok nektek mást is írni.
Facebook oldalunk --> LINK )

2 megjegyzés: