2016. március 25., péntek

Three sides of life 56. rész: Triók

-Nem baj az! - ült fel rendesen Jungkook - De pont elmentél, mikor ideértem, pedig rám vártatok. Végre együtt vagyunk, használjuk ki az időt. Ki tudja, mi lesz holnap.
-Csak rajtad múlik Taetae. - tudatta a többiekkel a legidősebb, hogy felőle mehet.
-Hahhh... jó! - ült fel ő is - De ne várjatok sokat. Alig van erőm.
-Sose gond! - mászott át lendületesen a legidősebben Kookie és ki is sajátította Taehyung ajkait.
-A kanapén? - kérdezett Jin.
-Ha szabad. - pislogtak rá a fiatalok, miután elengedték egymás nyelvét.

-Nem akartok kényelmesebb helyre vonulni? - érdeklődött tovább a házigazda, míg Jungkook a sok, hosszú nap után visszatért társuk nyakát kezdte ízlelgetni. Lágyan támadta le puha ajkaival a forró bőr, mely már annyira hiányzott lelkének, majd óvatosan vette fogai közé is, mielőtt nyelve siklott volna végig ugyan az a vonalon, ahol előbb még csókjaival barangolt.
-Nekem mindegy ám. - váltak el Tae ajkai egymástól és a legidősebbre pislogott, miközben lassan kezdett sóhajtozni, amint Jungkook szerelmesen kényeztette egyik legérzékenyebb pontján.
-Akkor menjünk be. Itt.... - nézett végig Kookon, aki az ő ölében ült szinte, mert csak így érte el a másikat, de ahogy belemerült a dologba kitolta fenekét, ezért mikor Seokjin szemei végigsiklottak rajta, nagyot kellett nyelnie - nem fogunk elférni. Gyere Kook! - emelte fel a kisebbet, aki nyögött egyet, amiért elszakították párjától, majd felállt vele.
A fiatalabb átkarolta nyakát, mialatt Jin feneke alá nyúlt és úgy tartva őt indult a hálószoba felé. Taehyung fülében közben az az édes kis hang csengett, amit Kookie adott ki, mikor felkapták, ezért követte őket. Jól esett neki a legfiatalabb puha nyelve, ajkai, édes csókjai. Nagyon hiányoztak is már ezek testének.
-Itt jobb lesz. - terítette le a picurt és rögtön csókolgatni kezdte nyakát elfeledve, hogy igazából most Taehyungra indultak be, nem pedig egymásra.
-Hyungh! - sóhajtott a kisebb, kezeit pedig a felette támaszkodó mellére helyezte, hogy jelezze, másra vágyik.
-Mondd. - nyomott hosszú puszit Kook állára.
-Taeh! - nézet fel maga mellé, majd már nyúlt is az említett felé, végül megfogva pólóját húzta le egy csókra, amiben elmerülve Jin mellkasán maradt kezét is ökölbe szorította.
A legidősebb felemelkedett, hogy messzire dobja pólóját, miközben végig nézte a két fiatalabbat, amint nyelveik hatalmas harcot vívtak, lassan pedig mindketten nyögdécselni kezdtek. Tae ujjait a kisebb pólója alá vezette, majd vetkőztetni kezdte, majd kicsit elváltak egymástól, hogy Kook is levethesse felsőjét és ekkor Seokjin vette át helyét. Ő még nem csókolta annyit Taet, ezért le is szállt a fiatalabbról, hogy rég látott társához bújhasson. Nyakába karolt, majd szép lassan hátráltak az ágytámláig, Taehyung pedig annak dőlve ült le, mialatt szerelme csupasz felsőtestét simogatta. Jungkook ezalatt megszabadult még nadrágjától is, végül egy szál boxerban mászott Seokjin mögé és támadta meg harapásaival a legidősebbet, aki felnyögve engedte el társa nyelvét.
-Kookh! - dőlt az említettnek.
-Hagyj belőle nekem is. - siklottak végig kezei Jin derekán, majd Tae pólója alá vándoroltak, aki azonnal értett a célzásból és kibújt belőle.
-És hogy szeretnétek? - ült társai előtt, azok pedig csillogó szemekkel pillantottak rá - Egyszerre kettőtöket nem tudlak.
-Majd megosztjuk. - harapott Seokjin fülébe Jungkook, miközben továbbra is Taehyungot nézte - Ne aggódj.
-Túlságosan is vonzotok. - nyalta meg alsó ajkát, majd övét kezdte kioldani, amint Kook falta csak a legidősebbet és az sóhajtozni kezdett, ám végig le sem vették tekintetüket Taeról - Hiányoztam?
-Nagyonh. - nyögött Jin és megtámaszkodott az előtte ülő vállain.
-Akkor igyekszem. - fogott még ruhán keresztül Jinre, kinek száján újabb hangok csúsztak ki.
-Hyungh. - jelent meg mellettük Kook.
Tae végignézett rajta és látta, hogy a maknaen már nincs sok ruha, ezért Jint visszaültette sarkaira, majd a legfiatalabbat vette ölébe. Ujjait bebújtatta alsójának pántja alá, miközben pedig lehúzta róla az utolsó kis anyagdarabkát is végigcsókolgatta az érzékeny, puha, hófehér bőrt, a legfiatalabb hasán, ami csak feszült a szép izmokon. Levenni nem tudták a bosszantó akadályt, ezért csak addig szenvedtek fele, míg Jungkook férfiassága szabaddá nem vált. Tae magához vonta a kisebb csípőjét, miután pedig apró csókokkal halmozta el makkját lassan beengedte nyelve mellé a legfiatalabb péniszét. Közben Jin megvált saját ruháitól és Tae nadrágjától is, majd annak boxerjén keresztül simogatta párját, míg teljesen meg nem keményedett. Amíg az a legfiatalabbal játszadozott Seokjin végignyalta nemességét, ám Taehyung nem hagyta, hogy folytassa, amibe belekezdett. Elengedte Jungkookot és maga mellé ültette sarkaira kis terpeszben, így míg Jin vette át a helyét úgy, hogy férfiasságuk összeért miközben csókolóztak, szabad kezével a legfiatalabbat kezdte felkészíteni, aki csak mozizott, míg társai nyelvei látványos harcot vívtak az uralkodásért. Még egy apró nyálcsík is megjelent a pirosló ajkak között, amint Tae áttért az idősebb nyakára. Jin lágyan ringatta csípőjét, ezzel péniszeik egymáshoz simultak és nyögdécselni kezdett, mire Jungkook nem bírt magával. Seokjin mindig is túl izgató hangokat adott ki, így tincsei közé túrt a legfiatalabb, majd azokat lágyan meghúzva fordította maga felé a puha párnácskákat és erőszakolta közéjük nyelvét. Míg Tae kényeztette hyungját a maknae már lassan készen állt, hiszen párjának harmadik ujját meg sem érezte, negyedikre pedig csak még jobban próbált ráülni, ezért Taehyung már egyre biztosabb volt, hogy ennyi elég lesz, főleg mert pusztán attól, ahogyan Seokjin simult hozzá és hallatta hangját képes lett volna pár perc alatt a fellegek fölé emelkedni, azt viszont nem szerette volna. Most mindkét párját ki kellett elégítenie, ezért muszáj volt figyelnie magár.
Kihúzta ujjait Jungkookból, majd átkarolva derekát vonta magához. Jin ugyan egy kicsit hátrébb húzódott, azonban nem szállt ki öléből amint a legfiatalabb lassan elfoglalta helyét Taen és magába fogadta annak merev férfiasságát. Hosszú sóhajt hallatott, ahogyan egy határozott mozdulattal leereszkedett és fejét hátradöntötte. Pedig nem is volt túl rég, mikor utoljára érzett hasonlót, de ez most Taehyung volt, az ő szeretetét viszont tényleg hiányolta már. Azokat a forró kezeket, melyek végigsiklottak combjain, miközben lassan kezdett lágy tempóban lovagolni. Tae morgásait, amik elhagyták érdes torkát minden alkalommal, valahányszor megfeszítette kényeztető izmait. Plusz még az a tekintet, mely lelkébe látott, de mégis ilyenkor abban gyönyörködött igazából, hogy a legfiatalabb mennyire odavan érte, mennyire élvezi és akarja is csinálni kifulladásig, ezért nem is hagyta Tae, hogy  Kook az ő vállán támaszkodjon meg. Kezeit mindig visszavezette minimum mellkasára, de inkább hasára, mert gyönyörködni akart a szépen kidolgozott testben, mely meg-megremegett lüktető férfiasságától, miközben minden egyes élvezetes mozdulat után felnyögött a legkisebb. Ám Kook így nem tudott biztos pontot találni, ezért Jin kezeibe kapaszkodott. Összefonták ujjaikat a legidősebb pedig nyakát és vállát kezdte csókolgatni, miközben teljesen átkarolta a picurt, így pedig Taenak kellett tovább mozognia, de nem bánta. Csupán ő is sóhajtozott, amint látta, hogy két szerelme mennyire imádja egymást, mialatt Jungkook az ő nevét nyögi valahányszor a legjobb szögben hatol be. De a legfiatalabb nem bírta sokáig a sok irányból érkező törődést. Ahogyan Taehyung ráfogott büszkén álló férfiasságára érezni kezdte, hogy gyűlik testében a szerelem társaitól, attól a két fiútól, kik jelenleg csak vele vannak elfoglalva, csak az ő hangjaira kíváncsiak és nem állnak meg, míg ő könyörögni nem kezd. Ám esze ágában sem volt, csupán néhány értelmes szót szeretett volna csempészni szakadatlan nyögései közé.
-Taehh.... nemhh, ahhh, nem bíromhh. Haahhh, Taeh! - szorította Jin ujjait, az emlegetett pedig lassított a picur legnagyobb bánatára. Ölébe ültette a legfiatalabbat, majd megsimítva annak férfiasságát szólalt meg.
-Gyere Jinh. - lihegett és megfogta Seokjin karját ezzel kihámozva Jungkookot annak szorításából, majd vonta is magához.
-Hyungh! - támaszkodott Tae hasán Kook - Mégh. - kezdte mozgatni csípőjét.
-Most Jin. - tolta gyengéden hátrébb a kicsit kábult maknaet, aki aprót nyekkent mikor elhagyta szűk nyílását párja - Gyereh. - pillantott fel Seokjinre, miközben ajkába harapott. Alig várta már, hogy a legidősebb is meglovagolja, ne csak a picur, ám elfeledkezett róla, hogy vele nem foglalkozott úgy, mint Kookkal, így mikor Jin lassan ereszkedett rá, meg is állt pár centi után - Mi a bajh? - lihegve fürkészte párja pillantásait Tae, amint az vállába kapaszkodott fejét pedig lehajtotta.
-Fájh. - nyögte és hangjából is érződött.
-Ahh. - morgott a fiatalabb, majd csípőjére fogva emelte meg inkább - Elfelejtettem. Van síkosítód?
-Ühüm. - bólogatott, de a picur már hozta is, amint kicsit jobban magához tért.
Viszont saját ujjait kente be elsőnek és ő szerette volna kitágítani hyungja bejáratát. Ledobva az ágy mellé a kis flakont látott is hozzá, miközben szabad kezével saját magára fogott. Tae Jin fenekét markolászta és puszilgatta arcát, hogy minél hamarabb lazuljon el, majd Jungkook halk sóhajai felkeltették érdeklődését, így kicsit magához ölelve a legidősebbet pillantott át vállai felett a maknaera.
-Ne érd be annyival. - nyomott nedves csókot Jin bőrére, Kook pedig kábán pillantott szemeibe.
Alig volt magánál, legszívesebben ő foglalta volna el Seokjin testét, ha tehette volna és benne ért volna a csúcsra, de annyira vágyott Taehyungra, hogy kibírta. Küzdött magával, megbirkózott a dologgal és mikor elérte hyungja érzékeny pontját a nyögésre becsukta szemeit.
-Hahh! - kapta fel fejét Jin - Kookhh! Ahh! - hallatta hangját, miközben Jungkook csak azon az egy ponton táncoltatta ujjait - Nehh! - emelkedett kicsit fel és saját péniszét szemlélte - Kooookh! - remegett meg lassan teste, amint férfiasságán végigfolyt nedve. Hiába ellenkezett, Jungkook a nyögései miatt nem bírta abbahagyni és addig játszadozott vele, míg el nem érte, hogy Taehyung hasára élvezzen az idősebb.
-Ahhh. - simított végig Jin péniszén Tae, amint Kook lassított - Így lesz a legjobbh. - fogott fenekére - Gyereh. Ülj leh. - húzta magára párját.
-Pedigh. - foglalta el helyét lassan, miközben a legkisebb a vállára hajtotta fejét, ahogyan még magával küzdött, hogy ne élvezzen saját markába - Miattad akartamh. - mozdította meg csípőjét.
-Fogszh is. Te többször tudsz, én nem. - irányította szorosan markova párja fenekét.
Jin nem hitt neki, de látni akarta amint Taetae izmai megfeszülnek tőle, ezért boldogan ringatózott az erőteljes karok között, míg Jungkook esedező csókokkal halmozta el vállait és nyakát. Ugyan nem szólt semmit, de annyira odafigyelt, hogy Seokjin értette. Épp bocsánatot kért, miközben próbált úrrá lenni magán. Ám Jin gyorsított, így nem kapott több édes puszit bőrére, viszont ujjai fogságába ejtette a picur kezét. Hátradőlt hozzá és fejét vállaira hajtva fordult nyakába, mire az nagyot nyelt, hisz nemessége lüktetett már az élvezettől, most pedig magára maradt.
-Hyungh. - lihegett, amint Jin megcsókolta érzékeny bőrét, majd nyelvét tapasztotta dobogó erére.
-Mondh, haaaahhh! - kapta tekintetét Taera a legidősebb és tátva maradt szája is.
A fiatalabb vigyorogva folytatta mozgását, mire újabb nyögés tört fel Seokjin torkából, majd megremegett. Taetae túl pontos volt, túl jó, túl erőteljes és profi, így hyungját hamar juttatta újra a csúcs közelébe, aki csak kapaszkodott a picur ujjaiba, szorította azokat, amint már nem bírt testével. Gyűlt az élvezet minden lökés hatására, néhány után pedig nem bírta tovább. Ugyan, más volt, ezért próbálta összezárni lábait, mert úgy érezte, most muszáj, mikor azonban orgazmusának gyönyörködtető hullámai futottak végig testén, ugyanaz történt. Hosszan sóhajtott Jungkookra borulva, míg Taehyung péniszétől nem tért magához. Érezte, amint újra kúsznak végig a forró cseppek saját férfiasságán, de most sokkal több. Nem bírt magával, teljesen megszűnt önkontrollja és már csak Tae irányította élvezkedő testét határozott lökésekkel.
-Emlékszelh? - emelte meg Jint Taehyung, amint nekiszegezte kérdését - Volt már. - nyelt egyet, de az idősebb nem válaszolt. Épp levegőért küzdött és biztos pontot keresett, miközben Jungkook elengedte ujjait, Taetae pedig kivette öléből, majd maga mellé fektette - Ügyes voltál. - csókolta meg V és már vissza is tért helyére, hogy a maknaet fogadja karajaiba, míg Seokjin lassan pislogva lihegett.
-Gonosz volth. - ült is nemességére Kook - Már majdnem és megállsz. - kezdett hevesen mozogni mondata után.
-Különbenh - tapasztotta kezeit hasára, amint igyekezett figyelni mondandójára - én sem bírtam volna tovább. Ahh, te jó ég! Már Jin is. - hunyta be szemeit és vetette hátra fejét - Sajnálom Kookh. - szorította meg derekát.
-M-mith? - nyögdécselt a kisebb, majd Tae vállaira támaszkodott.
-Ahh.... ahh gonoszságoth ishh, meg hogy - emelte pillantását a kisebbre - eddig bírtamh. - kapkodta a levegőt.
-Hyu-hyungh! - vezette egyik kezét mellkasára, miközben társa izmai megfeszültek. Kezével lassabb mozgásra bírta a maknaet és mélyebbre ültette péniszébe, majd mély morgásokat hallatott. De Jungkook olyan szögben foglalta el helyét, hogy az idősebb makkja legkellemesebb pontját nyomta. Így nem kellett nagy szabadság számára. - Nem bajh. - fejtette le Tae lebilincselő ujjait magáról, majd aprókat mozogva hatalmas nyögések kíséretében élvezett párja hasára.
-Gyönyörűhhh. Ahhh. - akadt el egy pillanatra az idősebb lélegzete, amint ködös tekintete előtt élt át orgazmust a legkisebb, mellyel nem bírt betelni. Ahogy megfeszültek izmai és megállt mozgásában, mialatt azok közül a puha ajkak közül olyan örömteli hangok szűrődtek, Tae lélegzete elakadt. Imádta az ilyesmit végignézni Seokjin és Jungkook esetében is.

-Nam mond csak, - ücsörögtek még mindig zárás előtt nem sokkal Hoseokék az étteremben - nem akarsz barátnőt?
-Ez mért érdekel? Tán nem aggódsz? - vigyorgott a tulaj, miközben bort iszogatott.
-Nem. - majszolt sült krumplit az idősebb - Csak olyan rég volt valakid és nem is tudok róla, hogy csajoznál.
-Mert talán ez magányügy?
-De mindig elmondtad. Még az éttermi felügyelőt, vagy kit is.
-Nem vagy az anyja, nem kell tudnod mindent. - nézelődött Jimin, de már ürült a hely. Esélytelen volt lányt összeszedni.
-De azért érdekel. Hátha segíthetek.
-Túl kíváncsi vagy, nem gondolod? - mosolygott tovább Namjoon.
-Nem. Csak jó barát. - vigyorgott Hoseok is - Na, mesélj! Mi van a csajokkal? - könyökölt az asztalra.
-Ugye tudod, hogy apám is pont így szokta kezdeni. - tette le a borospoharat az asztalra.
-De mesélj már valamit. Folyton itt vagy, dolgozol. Nem vagy magányos?
-Na jó. Ha ennyire érdekel, mesélhetek.
-Érdekel hát.
-Meg engem is. - kúszott közelebb Hoseokhoz Jimin és figyelmesen várták a kis esti mesét.
-Ha ennyire nem bírjátok ki, akkor elmondom nektek, de csak nektek. Nem adhatjátok tovább.
-Nem fogjuk. - nyugtatta meg Jimin. Na persze. Első dolga lesz megírni Taenak smsben a híreket.
-Hát.... tudjátok.... én buzi lettem.
-Te is? - dőlt hátra Jimin.
-Ne hazudj! - pislogott rá flegmán Hopi.
-Honnan veszed, hogy hazudik? - érdeklődött Jimin.
-Ha az lenne, nem nézné a fiatal kis gyakornok pincérnők seggét. - magyarázott a fiatalabbnak.
-Jah, ez igaz.
-Ilyen látványos? - lepődött meg Nam - Ezt nem tudtam.
-Ugyan könyörgöm. Férfi vagy. Nem tudsz úgy nézni valamit, hogy az ne legyen feltűnő. Még Tae sem képes rá, pedig ő más.
-Ahh, lebuktam. - vakarta tarkóját Namjoon.
-Az igazat haver.
-Jah, ne hazudj! - könyökölt Jimin is az asztalra.
-Igazából régóta van valakim.
-Tényleg? - kerekedtek el szemeik.
-Igen. Nagyon régóta. Kicsit több, mint fél éve.
-És mért nem mondtad el? - pislogott nagyokat Jimin - Szégyellsz?
-Dehogyis.
-Akkor a csaj ronda. - szólt bele Hoseok.
-Nála nincs gyönyörűbb a Földön. - grimaszolt Hopira Nam - Nem. Nem azért nem mondtam és nem mutattam be.
-Akkor mért nem? - kérdeztek egyszerre a srácok.
-Mert.... ő más. Nagyon más és ebből épp elég baja van így is. Nem kell a nyakába még egy banda is, aminek fele meleg, másik meg dilinyós. - állt fel és a konyhába indult.
-Héééé! - mentek utána - Kikérem magamnak. Nem vagyok dilinyós. Anyukám kivizsgáltatott. - ellenkezett Jimin.
-Sok lesz a sorozatból. - jegyezte meg Nam, miközben belépett a lengőajtón, de a fiúk mentek utána.
-De most tényleg mond, hogy szégyellsz minket. Jimin jól mondta. - sétáltak a tulajjal a boros pultig.
-Nem. - vett elő egy új üveget - Be akartalak már mutatni neki titeket rengetegszer, de félek, milyen poénokat sütnétek el. - keresett dugóhúzót - Ti vagytok a legjobb barátaim, a másik felével együtt. Még Sugat is imádom annak ellenére, hogy mindig baja van valamivel.
-De ha elmondod, hogy mi tabu, akkor kerülnénk a témát. - biztatta Hopi.
-Nem bírnátok napirendre térni felette. - találta is meg a nyitót, majd nekiesett az üvegnek.
-Honnan veszed?
-Tesztelj minket! - dobta be az ötletet Jimin - Mutasd be csak kettőnknek. Aztán, ha rosszul sül el, többet nem találkozunk vele.
-Ez jó terv. Fogadd meg! - helyeselt Hoseok, miközben Nam újra megemelt egy teli poharat.
-Majd.... majd még meglátom. - kortyolt bele és irodájába indult.
-Rengeteg érvük van ám, hogy mért érdemes. - követték a srácok.
-Igen. Kedvesek, cukik és viccesek vagyunk. Meg lovagiasak. Nem lehet baj. - érvelt maguk mellett Jimin.
-Majd meglátom. Had aludjak rá. - állt meg félúton és visszafordult a srácokhoz.
-Rendben. Akkor mi megyünk is, hogy pihenhess. - fogta meg Jimin vállait Hoseok.
-Látod, még figyelmesek is vagyunk. - jegyezte meg a fiatalabb, mire Nam elmosolyodott - Jó éjt Namjoon. - indultak a kijárat felé.
-Jó éjt srácok! - követte tekintetével egy ideig barátait, majd újra irodája felé vitte útja - Hahh... fárasztóak tudtok lenni. - sóhajtozott és oda is ért ajtajához, mely nem volt rendesen becsukva - Nem zártam be? - tolta beljebb.


(Folytatjuk :D Remélem tetszett a 18+, meg nem sajnáljátok, ha kicsit bepillantunk a többiek életébe is. Elvégre olyan keveset szerepelnek a triónkon kívül, néha nem ért az ilyen. :D
Pszt! Yaoi. Olvasni és képet fejteni, meg kommentelni. --> LINK
Nyereményjáték péntekig. Már csak MA! --> LINK 
Levélküldés --> LINK
Facebook oldalunk --> LINK )

2 megjegyzés:

  1. Jaj nagyon jó volt végre 3 voltak <3 olyan aranyosak jaj folyik a nyálam XD veeegre mind a 3 an ...oke befogom XD Nam ju ki a barátnő és miben más?? Remélem azert megkedvelik a többiek. Meg ki van ben Nam orodájában? Nagyon jooo lett várom a folytatást ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindjárt el is kezdem írni, aztán ki tudja mikor ki is jön :D XD
      Nyugodtan csorgass amm nyálat XD én is azt tettem

      Törlés