2016. március 14., hétfő

Taehyung&Jimin yaoi OS

Író: Mayu


Harmadik fél szemszöge

-Tae, Jimin, Jungkook, Jin, akkor holnap a vokál részeket felvesszük, mert Hopinak jelenése van egy meghallgatáson. - jelentette be a tényeket Rapmon, miközben papírjait pakolgatta a nappaliban vacsorája kíséretében.
-Rendben, - válaszolt Jin - de nekem délután be kell mennem a suliba.
-Tudom, néztem a beosztást, ezért kezdjük majd veled.
-Köszönöm. - mosolygott a legidősebb.
-Van valami beosztás? Mert ha erre nincs akkor mi meg mennénk Kookkal mihamarabb próbálni. Hopi szabad lesz a nap végére és jön az új részekkel, addig meg az eddigieket is tökéletesíteni kéne. - hajolt a leader fölé Jimin, hogy rálásson annak irataira.
-Nagyon nincs. Akkor ti akartok Jin után menni? Tae, te nem sietsz? - nézett az említettre Namjoon.
-Nem igazán.
-Akkor neked nem is kell olyan korán kelned, ha hárman vannak előtted. Aludhatsz. - csámcsogott.
-Leviszem sétálni a kis szőrgolyót akkor. - dőlt neki a kanapé háttámlájának törökülésben.
-Vidd az enyémet is. Korán kell kelnem. Nagyon korán. - nézett fel szövegkönyvéből Hoseok.
-Rendben.
-Köszönöm Taehyung.
-Akkor a holnapi nap is megvan. Jó éjszakát srácok! - állt fel egyik kezében táljával, másikban papírjaival a leader.
-Máris lefekszel? - pislogtak rá társai.
-Nem, csak még írni akarok, azt meg ágyból, különben sose jutok el a fürdőig.
-Nem értem az összefüggés. - morgott Suga - Mi köze a kettőnek egymáshoz?
-Ágyamba megzuhanyozva fekszek be. De ha előbb kezdek írni, akkor meg pont akkor akar mindenki zuhanyozni, mikor végzek.
-Értem. Kell az az alap amit ma összedobtunk? - érdeklődött, hogy átküldje-e laptopjáról a dallamot.
-Nem kell köszönöm. Sok más ötletem is van, most azokkal akarok foglalkozni.
-Akkor jó éjt.
-Nektek is, pá. - köszönt el a tagoktól a leader és szobájába indult, hogy lepakoljon.

Másnap minden a tervek szerint ment. Mivel Yoonginak semmi terve sem volt, csak zeneírás, ezért ő aludt végre sok nap óta először, ameddig csak bírt, míg a többiek intézték napirendjüket. Tae is viszonylag kipihente magát, ám szobatársai nem a halk készülődésről voltak híresek, így természetesen megébredt az óvatosan bóklászó, ám minden kacatot a lábukkal megtaláló barátjaira. Végül meg sem próbált tovább aludni, mint a többiek, mert a kis édes szőrcsomók, miután lelépett Hoseok, őt találták meg, ezért szemét dörzsölve keresett magának valami melegítőt, amiben elmehetett megsétáltatni az ugató kis cukrokat.
-Taetae, nem láttad a Timberland cipőm? - állította meg kapkodva Jimin, akin kevesebb ruha volt akkor, mint mikor felkelt.
-Nem. - lepődött meg a heves fiútól V - Nincs az edzős cuccodban?
-Nincs, mert tegnap kondiztam, oda meg más cipőt szoktam vinni. Nem tudod, hol lehet?
-Nem, akkor ötletem sincs, ha a táskádban nincs.
-A fene.
-Bár Kook cuccait nézted?
-Az volt az első.
-Akkor még Hoseokot tudom elképzelni, bár ő nem szokta csak így kölcsön venni az ember ruháit.
-Hát nem, de azért megkérdezem. Köszönöm és jó reggelt. - rohant el fiatalabb társa mellett Jimin.
-Szívesen. - dünnyögte Tae, majd pár pillanat múlva sétált is tovább - Milyen izmos. - jegyezte meg félhangosan önmagának - Bárcsak én is lehetnék.
Taehyungnak pedig igaza lett. Mikor Jimin rákérdezett Hoseoknál kiderült, hogy nála van. Ám az idősebb volt az első a dormban, aki rászólt társára, hogy öltözzön fele, amit zokon is vett.
-De senkit sem zavar. Majd felöltözök, úgyis indulunk hamarosan.
-Dehogynem zavar. Ugye Tae, hogy zavaró? - nézett le az említettre J-Hope, amint az vette cipőjét a kutyasétáltatáshoz.
-Szerintem szép látvány. Ösztönző, hogy gyúrjak.
-Látod, őt sem zavarja! Szereti! - kiabált ki szobájából Jimin.
-Ne üvöltözzetek! - csattant valami Sugáék ajtajának belülről, majd hallatszott ki az ideges rapper hangja - Van, aki még aludna!
-Igen, - jelent meg RM már majdnem teljesen készen - Inkább haladjatok. Már indulni kéne.
-Csak Jiminre várunk. Ő rohangál még félmeztelenül. Jungkook is készen van ezer éve.
-Na én megyek kutyázni. - emelte le a fogasról a két pórázt Tae - Viszek kulcsot, aztán majd megyek utánatok.
-Rendben. Szia! - köszönt el tőle a leader.
-Szia Taetae! És nagyon köszönöm.
-Szívesen. - nyitotta ki az ajtót - Sziasztok! - lépett ki a szőrmókokkal nyomában.
Valóban örömmel vitte el a kis állatkákat sétálni, viszont közben végig máson járt az esze a reggeli majdnem meztelen Jimin miatt. Társán ugyanis egyetlen egy boxer volt semmi több, azon keresztül pedig még jól látszódott a férfiak reggeli problémája, ez pedig kicsit megmozgatta a hasonló bajokkal küzdő Tae elméjét. Mindig is szépnek tartotta Jimint az izmai miatt. Vonzó, erős, szexi férfinak, akivel még ő is szívesen lefeküdt volna, ha lány lett volna, hiszen olyan kis kedves is volt, hogy ő a nők álma. Ám hiába nem lány, Jimin még így is képes volt beindítani fantáziáit iszonyatosan tökéletes testével és figyelemre méltó férfiasságával. Ennek viszont Tae nem örült már annyira. Így is elég volt neki, hogy megkapta néhány bugyuta rajongótól, hogy meleg, de nem akarta, hogy igazuk is legyen… de Jimin ellen nem bírt mit tenni. Végig csak kifogástalan teste járt fejében, majd az a kép vette át ennek helyét, mikor utoljára együtt zuhanyoztak, az idősebb testén pedig forró cseppek futkároztak, ám azok is csupán imádkoztak, hogy minden pontot érinthessenek, ezt pedig Taehyung nagyon irigyelte. Azoknak az aprócska, csillogó gyöngyszemeknek is jobb dolguk volt, mint neki, hiszen számára tilos volt megérintenie a másikat úgy, ahogyan szerette volna. Legszívesebben már akkor is csókjaival nyalta volna fel azokat a szemébe nevető csöppöket, amik azért csillogtak csak úgy, mert tudták jól, csupán ők érhetnek ahhoz a hófehér bőrhöz, mely olyan bolondítóan szexin feszült az erős izmokon, Tae pedig nem. Mindössze nyelhetett egy nagyot, majd kapkodva fejezhette be a zuhanyt, most pedig a két kis kutyát sétáltatva újra csak ennyit tehetett. Látványosan terelte szájában összegyülemlett nyáltömeget torkába reményei mellett, hogy ez pillanatnyi szeszély, majd el fog múlni.

-Tae, ki kell ugranom már a boltba valami harapnivalóért. Mindjárt jövök és befejezzük veled. - pakolt össze RM délután, miután Jimin is eldalolta saját szövegét.
-Menj csak.
-Sietek. - rohant el.
-Na milyen voltam? - jelent meg Jimin.
-Tökéletes, mint mindig. És most sem értem. Hogy tudsz ilyen magas hangot kiadni a torkodból?
-Ügyesen. Elrohanok még mosdóba indulás előtt, utána megyek. Addig hagyom a cuccaim itt. - tűnt el ő is, így Taehyung végül egyedül maradt.
Kihasználva az időt le is ült a számítógép elé, majd a neten kezdett kutakodni a legutóbbi FanCamok után, hogy mik kerültek fel róla. Mindig szívesen nézegetett ilyesmiket, hiszen önmagát elemezhette az élő koncerteken és sokszor észre is vett egy-két dolgot, amin szerinte sürgősen változtatni kellett.
-Megint ilyeneket nézel? - jött vissza Jimin cuccaiért.
-Ahha. Szeretem.
-Majd küldhetsz néhányat nekem is magamról.
-Oké. Van rengeteg.
-Rendben, köszi. Na, rohanok. Este tal a dormban. Csá-csá. - kapta vállára táskáját.
-Szia! - köszönt el tőle Tae - Moans? - fogott a magával való társalgásba - Ez meg mi? - kattintott egy a nevével és ezzel a szóval jellemzett videóra V.
Végül nem hitt a… fülének. Olyan hanganyagra lelt, amire nem számított. Interjúkból összevágott különféle sóhajaik és nyögéseik csapták meg hallószerveit, amik eredeti környezetükben nem tűntek annyira erotikusnak, ám egy csokorba összeszedve önmagukban, már nagyon is. Saját nyögéseit hallgatva pedig még teljesen bele is pirult a dologba. Ám nem csupán az ő hümmögéseiből készült külön válogatás a perverz rajongóknak, hanem a többiekéből is, viszont egy érdekelte a legjobban, mégpedig Jimin nyögéssorozata ami, te szent Isten, már az ez elején úgy indult, hogy Taetae képes lett volna pillanatokon belül elkapni társát és kicsikarni belőle élőben is mindazt, amit a videóban tapasztalt.
-Na itt vagyok. - ért vissza a leader, mire V lekapta a félfülére feltett fülest és gyorsan kinyomta a videót - Mit néztél?
-Semmit. Folytassuk a melót. - állt fel hirtelen - Mivel kezdünk?
-Oookéééé. - nézett gyanakodva a fiatalabbra Nam, mivel látta rajta, hogy zavarban van, amiről arca pirossága is tanúskodott - Már megint ficit olvastál rólunk?
-Mi? Nem, nem, dehogyis. - nézte a földet és cuccához sietett - Szóval melyik lesz az első?
-Ahogy gondolod. - ült a gép elé Rapmon.
Végül Vnek sikerült megúsznia a kínos csevejt az érdekes videókról, amiket a beteg elméjű, kiéhezett fanok hoztak össze. Vagyis azt hitte, mert RM nem volt hülye. Mikor Tae elment, ő maradt, mondván egy-két igazítás és követi majd haza, de még lehet marad ötletelni, hisz tegnap írt, ekkor pedig megnézte az előzményeket. Megértette azonnal, hogy mért kerülte a beszélgetést V. Azért.... ettől még a leader is elpirult kicsit. Főleg Jin hangjaitól.

-Sziasztok! - toppant be a táncterembe végül Taehyung. Nem ment haza, inkább Jimint kereste - Jimin? - torpant is meg az ajtóban.
-A régi dormba ment. - válaszoltak neki lihegőt társai a földön ülve - Kell valami neki onnan, de már nem emlékszek mit magyarázott. - folytatta Jungkook.
-Ohh... köszönöm. Akkor megkeresem. Akarok vele beszélni. - fordult is ki V.
-Előbb hívd fel. Ki tudja, merre jár. - kiabált utána Hoseok, ám a fiatalabbnak esze ágában sem volt. Lehet addig meggondolja magát, míg odaér Jiminhez és mégsem mondja el neki, amit szeretne. Ha pedig felhívná, tudatnia kéne vele, hogy mi is az a rettentően, halaszthatatlanul fontos ügy, amiért beszélni szeretne vele.
Így hát nem hívta, csak reménykedett, hogy a régi dormjukban fogja találni hyungját, végül pedig szerencséje lett. Használaton kívüli, kopott kulcsát előkotorta zsebeiből, majd belépve a lakásba kezdte keresni társát.
-Jimin?
-A hálóban! - válaszolt az említett, Tae pedig ment is a hang után - Szia! - fordult felé az idősebb - Mit keresel itt? - ült le a földre ölében egy fiókkal, ami még tele volt kacattal.
-Csak.... téged. - kezdett lüktetni szíve. Azonnal eszébe jutott a kedves arcról a videó, a nyögések, a reggeli találkozás és még ezernyi kép, élen az zuhanyzós pillanatokkal - B-beszélnünk k-kéne. - érezte magán, hogy vörösödik, arca pirul, teste melegszik, de nem akarta megint ennyiben hagyni. Túl régóta gyötörték illetlen álmai és fantáziái. Kezelni kellett valahogy, más ötlete pedig nem volt.
-Rendben és miről? - pislogott fel rá érdeklődve az idősebb.
-Hát.... - térdelt le elé és ült sarkaira, táskáját pedig ledobta - Í-ígérd meg, hogy ezt nem-nem-nem mondod el a többieknek, meg... senkinek. - nyelt nagyot.
-Mi a baj? Mért dadogsz? - tette félre a fiókot Jimin és megfogta a fiatalabb kezeit, amik annak combjain pihentek - Mi bánt most? - aggódott. Taetae ritkán dadogott és csupán akkor, ha valami nagyon nagy baj történt, esetleg nyomta lelkét.
-Hát, izé. Olyan álmaim vannak. - nézte kettejük ujjait - Meg mikor megjelensz ruha nélkül. Túl izmos vagy, mért kell neked mindig félmeztelenül mászkálnod?! - förmedt rá zavarában társára, hogy leplezze azt.
-Ohh, rossz érzés? Akkor felöltözök. Nem tudtam, hogy ettől rosszul érzitek magatokat. Reggel is azt mondtad nem zavar. - távolodott kicsit Taetól.
-Nem, nem zavar, vagyis de! - szorította össze szemeit és lehajtotta fejét - Csak.... ne mászkálj előttem úgy, mert nem bírok magammal. Így is szenvedek tőled.
-Szenvedsz tőlem? Mért? - szomorodott el Jimin - Mit tettem? Nem akarom, hogy miattam szenvedj. Nem szeretem, ha valami bajotok van, főleg nem miattam.
-Azt tetted, hogy túlságosan is szexi vagy. - szorította kezeibe társa ujjait és felnézett rá - Túl szexi! Én meg nem bírom megállni. Még ezzel is álmodok. Kínzol engem a testeddel, az én testem pedig nem hallgat az eszemre. Téged akar, nem fogad szót. Rakoncátlan tinédzsernek érzi magát.
-Tessék? Ezt hogy érted?
-Mikor meglátlak, ruha nélkül, vagy feszülő felsőben, vagy tánc közben, hogy élvezed, nem férek a bőrömbe, sem másba. Legszívesebben letepernélek és megmutatnám, milyen hatást érsz el. Mióta pedig hallottam a nyögéseidet már tényleg csak ez jár a fejemben. Élőben is akarom hallani. Én akarom kiváltani belőled. Miattam nyögj olyan kéjesen, mint aki menten elélvez. - húzta magához az idősebbet, aki csak tágra nyílt szemekkel nézte a mozgó ajkakat, miközben engedett tulajdonosuknak.
-Te azt mondod, - ült a másik ölébe, amit fel sem fogott - hogy szexelni akarsz velem?
-Igen, Jimin hyung. Szex, míg úgy nem nyögsz, mint a videóban és még annál is tovább. Azt a magas hangod akarom kicsikarni belőled. Azt a gyönyörűt. - csókolt az idősebb nyakába.
-Taeh. - sóhajtott azonnal, hiszen rég érte ott édes puszi, vagy egyáltalán gyengéd ajak, ezért szervezete azonnal reagált - Milyen videóhh? - próbált értelmesen gondolkozni, miközben becsukta szemeit, kezeivel pedig vállainál fogva igyekezte eltolni a fiatalabbat, ám az is érezte, hogy ez csak gyenge próbálkozás társa részéről, ezért átkarolva annak derekát halmozta el lassan állvonalát nedves csókjaival.
-Ma hallottam. Nyögsz, kéjesebben, mint bármelyik nő. Olyan szexin, hogy attól nedves lesz a nadrágom és nem bírok magammal. Vagy te leszel az enyém, vagy megint csak maradok magamnak, de azt nem akarom. Én téged akarlak.
-Taehh.... - kezdett lassan levegő után kapkodni - Nem szabadh. - fordította el fejét, de ettől csak jobban hozzá fért a kisebb.
-De igen. Most szabad. - kapta el pólója alól kikandikáló kulcscsontját Taehyung - És akarom. Mond, hogy te is! Kérlek! Nem érzed? - húzta jobban ölébe társát - Pedig érezhető. Hatalmas lettem, már a gondolattól is, hogy farkamtól nyögsz.
-Ne csináld ezth!
-De csinálom. Jimin! - ért füléhez - Legyél az enyém. Csak ma este. Kérlek! Esedezek. Bármit megteszek.
-Ohh, Taehh. - tolta el magától a fiatalabbat - Dehh... - nézett végig azon, kinek szeme csillogott, az csillogás mögött pedig tűz lángolt - Hogyan?
-Hahhhh! - sóhajtott fel megkönnyebbülten - Csak hagyd, hogy azt tegyem, amit szeretnék.
-Hagyomh! De csak ha végig ilyen finomh. - harapott alsó ajkába Jimin.
-Óóóó, lesz ez jobb is. - mozdított újra a csípőjén Tae.
-Ah! Tényleg éreznih! - karolt a kisebb nyakába.
-Mondtam.

-Gyereh. - nyelt nagyon Tae - Így kényelmesh? - lihegett, amint a meztelen Jimint tartotta karjai között ölében, az pedig készült lassan leülni helyére.
-Igenh. - hunyta be szemeit az idősebb. El sem hitte, hogy mit tesznek, de nem is mert belegondolni, miközben a fiatalabb saját nemességét igazította bejáratához, hol nem sokkal korábban még ujjai jártak, Jimin pedig már akkor is ellenkezett, csak jó pillanatban, jó pontot ért el, így nem küzdött túl erősen.
Taetae csókolgatni kezdte újból a finom bőrt nyakán, miközben lassan kényszerítette társát, hogy foglaljon helyet rendesen, annak viszont nem tetszett a helyzet. Érezte, hogy a kisebb ujjai teljesen más kategóriába estek, mint férfiassága, ezt viszont már nem fogadta el. Csak addig szerette volna közös programjukat élvezni, míg józan elméje nyaral, ám a fájdalom sajnos visszahívta.
-Neh! - támaszkodott meg Taehyung vállain és inkább felemelkedett - Álljh! - kapott csábító csókokat vállára, majd végig izmos karjára, mikkel társát akarta visszatartani, de nem sikerült.
-Ülj leh! - fogott csípőjére a fiatalabb - Kérlekh. Csak a hegye volt és attól ihs aaahhhh. Kérlekh.
-Nem akaromh. Fájth. Hagyjuk abbah. - nézett Taetae szemeibe, mikben mondatára hatalmas szomorúság ébredt.
-Kérlek neh. Megoldom, csak adj lehetőséget. - ölelte magához Jimint és felnézett rá - Segítek rajtad. Könyörgöm.
-Umm.... - pislogott meglepetten társára, aki valóban esedezett, és hajába túrt, miközben hallgatta - Rendben. De ha nem tetszik
-Leállíthatsz. De tetszeni fog. - harapott alsó ajkába - Mindjárt jövök. - engedte el hyungját és letette a földre, majd kirohant a szobából.
Jiminnek ötlete sem volt, hogy mire készül a másik, semmi tippje, de Taenek sem. Csak annyit tudott, hogy kell valami, ám nem tudta mi, így kutakodott pár percet a régi dormban, mire talált is némi segítséget. Kezében a kellékkel pedig rohant vissza a kis tesztalanyhoz, miután leöblítette a csap alatt, hogy ne legyen száraz a másiknak.
-Helyezd magad kényelembe. - húzta le az ágyról a kis takarót, ami tartalékban volt már csak ott és Jimint odaterelte, hogy arra feküdjön.
-Mire készülsz? - terült el a puhaságon.
-Csak segítek rajtad. Húzd fel a lábaid! - utasította a kisebb, mire Jimin eleget is tett kérésének. Tae még terpeszbe is kényszerítette, majd társa tekintetét elkapva használta a flakont pont nem arra, amire azt kitalálták.
-Ez mih! - nyögött hyungja - Mit csinálszh?
-Csak egy flakon. Ez pont jó lesz, hogy majd engem könnyebben megszokj.
-Ahh! Szögletes. - feszült meg teste és elfordította fejét, amint a takaróba markolt fájdalmában.
-Jól érzed. Kitartás. Meg tudod szoknih. Hahh... ettől csak keményebb leszek. - simított Jimin férfiasságára.
-Taeh... - pillantott a fiatalabbra félszemmel. Nem mert teljesen felé fordulni, de lehet az is közrejátszott, hogy csak kívánatosabbá akarta tenni magát a másik számára, míg az mozgatni kezdte a flakont, bár ennél már hova jobban tetszeni a fiatalabbnak.
-Csak szokd meg Jimin. Menni fog. - nézte tovább hyungját, aki vonaglott alatta, míg ő saját ajkával igyekezett jól lakni.
-Taeh. - nyögött és elengedve a takarót. Felnyúlt a fiatalabb nyakáig kicsit megemelkedve, az pedig értett a jelekből és lehajolt hozzá, hogy megcsókolja.
Egy kezükön meg tudták volna számolni, hányszor kaptak egymás ajkai után, hiszen csak most kezdték, ám a perceket, miket egymás szájában töltöttek, már nehezebben. Imádták a másik nyelvét Jimin pedig ehhez menekült a fájdalom elől. Kezei lesiklottak Taehyung nyakán kétoldalt mellkasára, így csak falták egymást, a fiatalabb meg tovább játszott aktuális párjával. Lassan hagyta nyögni az alatta fekvőt, hiszen ez volt célja, hogy hallja édes, fület gyönyörködtető hangjait, majd nedves puszikkal indult útjára az idősebb testén. Állvonalát vette célba, később hallószerveit is megtámadta, amiket még sóhajaival is kényeztetett, miközben Jimin egyik keze Tae karján siklott végig, másikkal pedig hajába vezette ujjait. A lágy tincseket cirógatta, míg remegve igyekezte élvezni a tubust testében, amit Taetae hihetetlen hozzáértő módon használt. A fiatalabb lassan lejjebb haladt csókjaival, társa nyakát harapdálta, majd kulcscsontját vette ajkai közé, mikor Jimin hirtelen fájdalmat érzett és az addig kényeztetett tincseket kegyetlenül meghúzta. Taehyung hagyta párjának, hogy az irányítsa és tátott szájjal nézte az idősebbet lihegve, míg annak ajkai közül egy hang sem szűrődött ki. Csupán látszott arcán, valami nem tetszik neki, majd mikor Tae mozdított egyet a flakonon újra kapkodni kezdte a levegőt és eresztett ujjai szorításán. A fiatalabb visszatért a puha bőrhöz, míg Jimin keze csak simogatta lángoló testét. Az idősebb letette fejét, behunyta szemeit és küzdött. Küzdött az élvezetért, amit már érzett V ujjai által és újra akart. Szerette volna megint azt a különleges érzést tapasztalni, így feljebb húzta lábait, míg Tae csak fojtatta keze munkáját ő pedig átadta testét a fiatalabbnak. Hamarosan kezdett múlni is a fájdalom, az a feszítő érzés a csókok és a kisebb simogatása miatt. Olyan kedves volt vele, gyengéd, figyelmes, hogy ellazult teljes mértékben, azonban megszólalni nem akart, nem tudott. Újból csak a lágy tincsekre fogott, majd kedvesebben kényszerítette a másikat, hogy ráemelje tekintetét. Végül inkább csókot lopott, mert Tae visszamászott fölé, közben azonban elengedte annak puha haját és hasán végigvezette remegő ujjait, hogy kezét elérje és némi segítséggel megszabadulhasson a kellemetlen, szögletes műanyagtól. Taehyung messzire dobta azt, majd megtámaszkodott Jimin két oldalán, elválva pedig ajkaitól meredt szemeibe. Azt hitte leállították, de a szempárból, melynek tulajdonosa lihegett, kiolvasott mindent. Folytatásért csillogtak és míg az idősebb hideg ujjai oldalaira simultak, ő magára fogott, majd a bejárathoz igazodott, végül fokozatosan nyomult, a már nem is olyan szűk, szűz lukba. Ám Jimin még erre is felsóhajtott, mert más érzés volt. Forróbb, lüktetőbb, melyet testében érzett, viszont most sóvárgott érte. Már kívánt mindent, ami csak Tae, mikor az teljesen kitöltötte. Nyakába karol és ajkába harapott, a szünetre feleszmélve. Nem akart pihenni, most egy csöppet sem.
-Gyerünkh! - lihegett, a fiatalabb pedig megmozdult.
Ezt akarta, erre vágyott. Egy nyögdécselőd Jiminre, a hangokra, melyeket már hallott, de élőben szerette volna és most meg is kapta. Gyönyörű volt, csodálatos, ahogyan mindent tapasztalt és teljes testét átjárták a kis zajok. Remegő ujjak simogatták izzó bőrét, melybe már alig fért bele, míg a tulajdonos szemei lecsukódtak, fejét pedig hol ide, hol oda fordította az élvezettől. Tetszett neki, de még mennyire, ezt pedig látván Tae inkább újra csókolgatni kezdte az izmos testet. Ha tovább nézte volna azt az arcot, melyre kiült minden akkori érzelme, hamar megtöltötte volna társát, de ő még hallani akarta hangjait, minden sikolyát és sóhaját, melyet csak ki tudott adni. Ezért igyekezett, hajtott arra az érzékeny pontra, amit már ujjaival tapasztalt. Csak mozgott és mozdult újra, meg újra, míg Jimin megemelte csípőjét, egy cseppet jobban, és az a vékony hang elhagyta a csodásan pirosló ajkakat. Még teste is megfeszült egy röpke pillanatra, ujjaival a fölötte tornyosuló párjába mart, majd ellazult megint csak, viszont most a levegőt jobban kapkodva. Végre, Tae rálelt a gyönyörközpontra és nem tervezte elvéteni többé. Ott szerette volna megérinteni minden alkalommal, így mikor újból mozdult, Jimin is megint moccant. Hatalmasat nyögött, de ott szabadott. Senki sem hallotta őket, Taehyung pedig csak olvadozott az édes dallamtól, mely szinkronban volt ritmusával. Milliószor csikarta ki a ritkán tapasztalt szólamot az idősebb torkából, az pedig nem ellenkezett. Az a pont... ott, túl érzékeny volt, túlságosan élvezetes, ritkán kényeztetett, így most a törődéstől szerinte szinte szerelmes lett.
-Jimih! - fogott péniszére Tae, majd kulcscsontjára csókolt - Én nemhh. - kapkodta a levegőt - Sajnálomh. - gyorsított a végtelenig, végül az idősebb újdonságot érzett testében, ahogyan Taehyung lassított.
-Ez azhh? - nyitotta ki szemeit és a plafonra nézett, mert a fiatalabb még nyakát harapdálta.
-Ahhh. Igenh! - lökött néhány utolsót és erőset.
-Ohh! - rándult meg pénisze, melyen társa keze dolgozott - Ettől..... - gondolt bele, hogy Taehyung miatta élvezett el, az ő nyögései, sóhajai érték el, hogy megtöltse forró testét, melyet teljes mértékben neki adott, ettől pedig nem bírta tovább - Még egy kicsithh! - emelte meg csípőjét, V pedig szemeibe nézett, miközben teljesítette kérését.
Mozdult, egy utolsó erőteljeset, ujjai pedig még mindig hyungja pénisze köré fonódva munkálkodtak gyöngéden, mikor Jimin a nyakába karolt és tekintetét el nem eresztve akadt el lélegzete, amint Taetae kezébe és saját hasára élvezett. Erre a fiatalabb fel is mordult mély hangján, kezét pedig tovább mozgatta az idősebb hosszán. Nem hitt a szemének. Jimin.... szemébe meredve robban kettejük közé tőle! Ő nem reménykedett benne, hogy ez sikerül, bár igyekezett, de ohh ISTENEM! Gyönyörűnek látta társát és máris kész volt még egy menetre.
-Jiminh! - nyúlt alá, majd felkelt vele ölébe emelve.
-Taeh! - borult nyakába erőtlenül az izmos test.
-Muszáj mégh! - fogott fenekére - Ez a nyögés, a sok sóhaj, a remegő ujjaidhh! És még a szemembe is néztéhl, mikor a csúcsra értélh. Nem bírom! Ezthhh - mozdított csípőjén - muszáj még. Kellh!
-Nehh! - nyögött fel - Állj leh! - ölelte magához a fiatalabbat.
-Haahhhh! - engedte el és inkább átölelte, mialatt szemeit behunyta, majd nagyot nyelt - Rendbenh. - harcolt állati énjével, aki inkább még szexelt volna, míg ő maga össze nem esik.

-Jimin. - kezdte lágy puszikkal elhalmozni az említett vállát néhány küzdelmes perc után - Aludjunk ma itt.
-Hmm? Minek? - maradt továbbra is a másik nyakába borulva.
-Csak ma este. Ölelgetni szeretnélek és veled aludni.
-A dormban is tudsz velem aludni.
-De most máshogy szeretnék. Azt pedig nem néznék jó szemmel a többiek.
-Máshogy? - távolodott el tőle az idősebb.
-Igen. Mint mikor a szerelmesek vannak együtt. Mikor egymást ölelgetik és csókolgatják. - vette ajkai közé egy röpke pillanatra hyungja kulcscsontját - Mikor mélyen magukba szívják a másik illatát és becézgetik egymást. Úgy szeretnék veled lenni ma este. Ha már itt vagyunk és már késő is van, mért ne maradhatnánk? Csak ma este. - nézett Jimin szemeibe, majd elszomorodott - Aztán holnap, mintha semmi sem történt volna megyünk vissza a többiekhez.
-Ez hazugság.
-Mi?
-Semmi sem történt. Hatalmas dolog történt.
-Ne akadj ki ezen kérlek. Holnaptól minden újra normális lesz.
-Én nem akarom. Nem akarom, hogy normális legyen. Nem is lehetne ezek után. Nem bírnék a közeledben.... esélytelen. - rázta fejét nemlegesen.
-Sajnálom. Nem akartam elrontani a bandát. Ahhh! - fogta fejét V - Mit fogok ezért még kapni?
-Semmit. Csak szeretnék minden este veled aludni, ha mást nem lehet többet. Ezt megengeded nekem? Most én esedezem. - mosolygott.
-Velem aludni? Azt hittem ezek után rám se bírsz majd nézni. - nézett meglepetten az idősebbre.
-Anélkül nem, hogy.... hogy is mondtad? Nedves lesz a nadrágom?
-Kigúnyolsz?
-Nem! - kuncogott - Csak édes volt. - fogta meg arcát Jimin - De ne aggódj. Nem fog rossz irányba változni semmi, amíg el nem engedsz.
-És hallhatom még a nyögéseidet is? - szorította magához az idősebbet, de tekintetét nem eresztette.
-Amennyit csak akarod.
-Csípj meg! Biztos csak álmodom.
-Akkor én is, mert ilyen marhaságra is csak álmomban vagyok képes.
-Fel ne ébredj!
-De te se!


( :D Remélem tetszett. Szerintem most nagyon irodalmi lett. Ha figyelitek, néhol még rímmel is. Nem direkt, csak az agyam erre állt rá valamiért, ám nekem tetszik. :3 KOMMENTELJETEK NYUGODTAN..... Na de, LINKEK!
Nyereményjáték! Elmondanám, hogy még mindig túúúúúl sok yaoi kategóriás versenyzőnk van. Szóval csináljatok mást is! ------> LINK
Aztán van a kis oldal szervezte event, amit végül a Fandom is ezer örömmel támogat, viszont most már Kyara a főszervező. Bizonyos okok miatt. A fanlevél küldés. Itt is a link hozzá! ----> LINK)

11 megjegyzés:

  1. Imááááááádom :)
    Szegény Tae az elején amikor részletezi miért van oda Jiminért... xD Szerintem mindannyian megértjük őt xD
    Tae meg a flakon.. xddd Meghaltam :D Nagyon jó volt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem nagyon tudtam, mit találhat egy régi dormban, ami nem szex játék, de lehet annak használni XD
      De Jimin izmai csak a sokadik helyen szerepelnek a cukisága és kedvessége után valahol a sor végén :D

      Törlés
    2. Igen, az tény, hogy egyiknek sem a külseje az, ami miatt megszerettem őket :) Jimintől meg cukorbeteg lesz az ember, olyan kis édes ^^
      Hát jól kitaláltad végül is, szerintem Tae tökéletesen megoldotta a problémát.. xD

      Törlés
    3. Jah, Tae kis kreatív XD
      Eskü, a cukormáz rosszul lenne tőlük, annyira édesek *-* XD

      Törlés
  2. Jaj hat majdnem megzabáltam őket a végén olyan aranyosak voltak. Egy flakon? Hát ez fura de ők tudják. Jaj olyan cukik volgak a végén. Nagyon joooo lett varom a többit ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, kinek mi akad a kezébe XD Mehetett volan a rezgő mobil is, de az nagyon tinis XD Viszont tényleg aranyosak lettek szerintem is *-* Örülök, hogy tetszett.
      Most pedig nyomás, Pszt! Yaoi-t olvasni, aztán meg rejtvényt fejteni a Bangtan menüpontjuk alatt.

      http://sukiyaoikpop.blogspot.hu/2016/03/66-bts-nap-es-felhok.html

      Törlés
  3. Jaj, imádtam! (Mint a többit is)
    Jimin izmos teste minden rajongó álma, és minden lány erről álmodhat ezek után. Nem tudom, hogy ezekkel a történetekkel mi a célod, de engem nagyon boldoggá tesznek.

    VálaszTörlés
  4. Na, végre eljutottam odáig, hogy elolvassam és milyen jól tettem...:3
    Ez a páros baromi jó! Nekem nagyon bejönnek azok a felállások, mikor a fiatalabb a dominánsabb, nem pedig az idősebb. Tae remek domináns volt ☺ A fogalmazásod meg tényleg nagyon jó volt ebben a történetben, én ezt emelném ki, ez tetszett a legjobban :D : "Az a pont... ott, túl érzékeny volt, túlságosan élvezetes, ritkán kényeztetett, így most a törődéstől szerinte szinte szerelmes lett." :'3 Irtó cukik voltak, főleg a végén.
    Azoktól a videóktól nem csak Tae lett kész, megnyugodhat...x3
    K. Viki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem kicsit művészire vettem a fogalmazást, de nekem is tetszett, örülök, hogy neked is. Lehet most tartom ezt egy darabig :3
      Hát mindenféle párosunk lesz, szóval... lesz még Kook is a domináns, meg RM felett Jimin, meg minden :D Igyekszünk :3
      A videókat meg nem tom, elküldtem-e, mert azok léteznek, onnan jött az ihlet XDDD

      Törlés
    2. Szerintem tartsd! :)
      Ez az RM felett Jimin nagyon jól hangzik, rendesen beindította a fantáziámat...X3 Már nagyon várom :3
      Elküldted, sejtettem :D

      Törlés