2016. március 24., csütörtök

Elleszünk egy darabig

Mivel az angol is sok helyen hiányos volt ezért nagy munka volt kipótolni.

Író: fantasticbaby3 (Eredeti szöveg)
Fordító: N Raiko
Lektor: Mayu


Hoseok sóhajtva sétált vissza a pihenőbe, és készült fürdődni.
-Rosszul vagyok ettől - mormolta inkább csak magának, bár voltak még páran a zuhanyzóban.
-Pontosan mitől, hyung? - kérdezte JungKook, a bordélyház legújabb alkalmazottja tisztálkodás közben.
-Attól hogy ezeknek az öregembereknek adom magam! - mondta, miközben szappant tett a szivacsra és gyorsan bedörzsölte magát vele. Néha nem mentek ki a fejéből a visszataszító férfiakról szóló látomásai.
-Annyira nem rossz! - vallotta be a legfiatalabb miközben elzárta a zuhanyt és ment a törölközőjéért.
 -Akkor lesz rossz, ha már olyan régen vagy itt, mint én… egy idő után rosszul leszel a picsogásuktól, hogy mennyire imádnak téged és, hogy veled akarnak lenni, de nem tehetik, mert otthon feleségük, meg gyerekük van.
-Én azon kaptam magam, hogy csak nevetek rajtuk! - kuncogott a legifjabb.
-Nem te kapod az összes öregembert! - motyogta Hoseok - Az összes cuki srácot neked jut!
JungKook vállat vont, majd grimaszolt az idősebbre - Bocsi! - mondta önelégült vigyorral, és a derekára tekerte a törölközőjét - Látnod kellet volna az utolsót, aki tegnap éjjel elhagyta a szobámat... Ohh Istenem, olyan fiatal és heves volt… és nagy!!! Olyan durván bánt velem.. ugh remélem, visszajön hozzám… - sóhajtott a fiatalabb. Hoseok pedig nem tudott mást csak kuncogni.
-Tőle szerezted azokat a harapásnyomokat? Tudod, mit mond a főnök az ilyesmiről...
-Ehh... később bajba kerülök miatta, de nem érdekel. Benne van a szörny a nevében... Azt hiszem, már tudom miért…
-A főnök hívat minket most, van egy új ügyfél. - nyílt ki az ajtó és V bedugta fejét, mondata után pedig Hoseok átkozódott az orra alatt.
-Megvárlak, hogy végezz. - mondta JungKook a másiknak.
-Nem, menj csak. Sietek és egy perc alatt kész is leszek. - mondta, majd sampont tett a hajára és fénysebességgel meg is mosta.

JungKook elment és beállt a sorba, ahol már ott állt ő, Jin és V. J-Hope is hamarosan csatlakozott, a zuhanytól még mindig vizes hajjal. Hoseok felmordult, mikor megpillantotta az új ügyfelet. Nem túl magas, de eszméletlen fehér bőrű volt. Idegessége gyakorlatilag sugárzott róla, amiből az következett, hogy kínosan mosolygott a legcsodásabb mosolyra, amit Hoseok valaha.  A gyönyörű ügyfél szemei végigpásztáztak a bandán, és JungKookon hezitáltak, ami miatt Hoseok kedve lelohadt. Természetesen, megint elutasítják a cuki fiú, JungKook miatt.
-Azt-azt hiszem ő - mondta és Hoseokra mutatott.
Hoseoknak tágra nyíltak a szemei, majd biccentett az ügyfélnek, hogy kövesse őt. Nem számított rá, hogy őt választja, főleg azután, hogy JungKookot szemmel erőszakolta meg.
-A 16os szoba foglalt! - mondta a többieknek mielőtt egy szobába vitte volna a gyönyörű ügyfelet.
A fiú követte Hoseokot egy egyágyas szobába.
-Hogy hívnak? - kérdezte Hoseok.
-M-Min Y-Yoongi…
-Először vagy ilyen helyen? - kérdezte és magában könyörgött, hogy igen legyen a válasz.
-I-igen.. - mondta zavarában.
-Ez a legelső alkalmad? - vigyorgott Hoseok önelégülten, miközben becsukta az ajtót maga mögött.
A másik újra helyeselt, amint bólintott.
-Miért nem ülsz le, és hagyod, hogy kényeztesselek? - sétált oda az alacsony fiúhoz, majd suttogta Yoongi fülébe rekedt hangon, szelíden simogatva annak karját.
Yoongi hezitálva bólintott és úgy tett, ahogy a másik mondta neki, hanyattfeküdt az ágyon. Hoseok beleharapott alsó ajkába, majd ránézett a készséges fiúra és rámászott. Lehajolva, gyengéden elkezdte csókolni a másik állát, megharapdálva a puha és kívánatos bőrt.
-V-várj…
-Talán valami nem jó? - mordult fel J-Hope, majd kérdezett.
-Én… én i-ideges vagyok…
-Nem gondoltam volna. - mondta a szemeit forgatva, és visszafeküdt, hogy szerelmes harapásokkal lássa el. - De ne aggódj, majd én megmutatom a határokat.
-Muszáj ilyen… gy-gyorsnak lennünk?
-Nem... - sóhajtott fel J-Hope és leszállt a fiúról, majd lábaira ült - De akkor mit szeretnél csinálni?
-Nem tudom… talán kicsit ismerkedni. Mondjuk megnézni egy filmet, vagy ilyesmi.
-Nincs tévénk és nincs semmi, amit tudnod kellene rólam.
-Nézhetnénk a telómon… és legalább a neved megtudhatnám?
-Hívj csak J-Hopenak. - mondta mosolyogva a másikra - Azt hiszem, megnézhetünk egy filmet, de az ölembe kell, hogy ülj.
Yoongi rávillantott egy ragyogó mosolyt, bemászott a másik ölébe és buzgón vette elő a telefonját, hogy keressen egy filmet amit nézhetnek.
-Ugye tudod, hogy engem percenként fizetnek? - feküdt mellé J és Yoongi válla fölött nézte.
-Igen, tisztában vagyok vele.
-Szóval komolyan arra pazarolod a pénzed, hogy filmet nézz velem?
-Mással nem tudok, miért ne tehetném veled? - rántott vállat.
-Oké, - sóhajtott Hoseok - nekem mindegy, de hozzám ne gyere panaszkodni, ha a számlád túl nagy lesz.
-Ki fogom tudni fizetni. - biztosította Yoongi, majd ránézett J-Hopera és a szájára tette az ujját - Cssss, a film mindjárt kezdődik.
Hoseok nyelt egyet és azt tette, amit a másik mondott neki. Még egy ügyfél sem őrjítette így meg, vagy vette rá filmezésre...

Körülbelül a film felénél Hoseok már majdnem bekattant attól, hogy mellette ült a fiú. A kölnije arra késztette, hogy felfalja őt. Akárhányszor a fiú felnevetett, Hoseok érezte annak minden izmát sajátjain. Már kezdett nem figyelni a filmre, majd előrehajolt és bekapta Yoongi fülét. Yoongit ez meglepte, és akaratlanul felnyögött.
-Aaah, olyan édes vagy. - Hoseok felmordult és csípőjét Yoongiéhoz kezdte dörgölni, kezei pedig a törzsén siklottak inge alatt - Hmmm… mint a cukor.
Hoseok ajkaival lefelé haladt Yoongi nyakán és folytatta, amit elkezdett filmezés előtt. Kezei felfelé kúsztak Yoongi hasán, megtalálták a másik mellbimbóit, majd végig húzta ujjait rajtuk és körözött körülöttük. Yoongi hangosan felnyögött, ami miatt Hoseok is, és kiemelte az idősebb fiút öléből, majd fölé támaszkodott. Yoongi eldobta a telefont, miközben a film még ment rajta, majd hagyta, hogy kényeztesse őt a másik. Hoseok megragadta Yoongi pólójának alját és a feje fölé emelte, majd tovább csókolgatta nyakát.
-Istenem, de finom vagy! - suttogta nyakába, nekinyomva csípőjét a másiknak, kapcsolatot teremtve ruhákon keresztül is.
Ajkai megtalálták a fiú mellbimbóját, és elkezdte ingerelni, harapdálni, amíg megkeményedve nem álltak. Yoongi felszisszent az élvezettől, és viszonozta Hoseok csípőjének mozgását, ami miatt az hangosan felnyögött.
-Finom illatod van - suttogta Yoongi, majd megragadta Hoseok vizes haját, és beletúrt ujjával, miközben a másik ajkaival lefelé haladt hasán, majd öve alatti területre ért.
-Épp zuhanyoztam, mikor jöttél még szép, hogy jó illatom van. - mormogta Hoseok, majd küzdeni kezdett Yoongi övcsatjával.
-Örülsz, hogy épp megzavartalak, ne is próbáld tagadni! - mondta Yoongi, egyre magabiztosabban és pimaszabbul.
-Vedd le ezt a kibaszott nadrágot! - zihálta Hoseok, mivel nem tudta kicsatolni azt.
Yoongi kuncogott, megfogta a fiú nyakát, felhúzta, majd ajkait az övéhez tapasztotta.
-Nem smárolok! Ezt mindenki tudja – mondta, miközben eltolta magától a másikat.
-De most igen! - majd ismét megfogta Hoseok arcát és a száját az övére tapasztotta.
Hoseokot sokkolta, hogy a fiú, aki előbb még olyan szégyenlős volt, most hirtelen fütyül a szabályaira. De tetszett neki.... Kezdte mohón falni, harapdálni a fiú ajkait, ezzel pedig mondhatni alárendeltjévé tette. Érezte magán a fiú karjait felfelé kúszni, majd lehúzták róla felsőjét. Hoseokot kezdte idegesíteni a lassú tempó, ezért letépte magáról pólóját és újra letámadta Yoongi ajkait, gyorsan bedugta nyelvét szájába, hogy felfedezze a forró, nedves üreget. Kezei lefelé kúsztak Yoongi hasán, majd becsúsztatta azokat alsójába, és megmarkolta kemény férfiasságát. Yoongi zihálni kezdett, majd Hoseok markába mozgott csípőjével.
-Vedd le! - utasította.
Yoongi pedig tette is, amit mondott neki, kikapcsolta az övcsatot, megkönnyítve ezzel, hogy Hoseok le tudja húzni róla alsógatyáját. Egy másodpercet sem hezitálva vette szájába Hoseok Yoongi férfiasságát.
-Oh, Istenem! - kiáltott fel Yoongi, ahogyan elmerült a másikban.
A fiatalabb fiú boldogan mélytorkozott, és áldotta az urat, amiért nem volt nyelési reflexe, majd morgásától kellemesen futott végig Yoongi gerincén a hideg.
Hoseok megragadta golyóit, simogatta, masszírozta gyengéden, a fejét pedig folyamatosan fel-le mozgatta a másik hímvesszőjén. Yoongi hangosan felnyögött, majd előrebillentette csípőjét a fiatalabb szája felé. Végre talált egy kényelmes tempót és beletúrva Hoseok hajába kényszerítette, hogy felvegye az ő ritmusát. Hoseok ujjai megtalálták a másik nyílását, egyszerre kettő is becsúszott, melyek az ideget keresték, amivel fellegekbe kívánta repíteni az idősebbet. Yoongi zihálni és nyöszörögni kezdett a hirtelen jött érzéstől.
-Istenem… olyan szűk vagy. - mondta Hoseok, majd elkezdte ki-bemozgatni ujjait a fiúban, nem törődve a ténnyel, hogy Yoongival még sosem csinálták ezt korábban.
-Ez fáj. - nyöszörgött Yoongi.
-Nyugi, majd jobb lesz, ígérem. - mondta Hoseok és finoman megcsókolta Yoongi mellkasát, miközben tágítani kezdte a fiút.
-Nekem ez nem megy! - mondta Yoongi, miközben Hoseok már három ujját mozgatta ki-be.
-De igen, megy! - lihegte Hoseok, majd kihúzta tagjait, letépte magáról a nadrágot, férfiasságán pedig rántott párszor mielőtt a másik bejáratához helyezkedett volna.
-Nem hiszem, hogy én iga... - kezdte Yoongi, de Hoseok félbeszakította, mikor kezdett benyomulni.
-Oooh, Istenem!!! - kiáltott Hoseok hangosan, miközben hihetetlen tempóval mozgott Yoongi nyílásában. - Yoongi, te olyan.. mmmm.... kibaszottul szűk vagy. Ez olyan szexi...
-Állj! Kérlek! - sírt fájdalmában.
Hoseok abbahagyta a mozgást, és felnézett Yoongira, színtiszta fájdalmat és gyötrelmet látva annak arcán. Sóhajtott és várta, hogy azt mondja, folytathatják.
-O-oké, - szólalt meg az örökkévalóságnak tűnő idő után - azt hiszem, készen állok.
-Végre! - mondta Hoseok, majd elképesztően lassan ismét mozogni kezdett a fiúban.
Yoogi halkan felszisszent és beharapta az ajkát.
-Értem, baby! - mondta Hoseok, majd megcsókolta és péniszére fogott. - Gyönyörűen és hangosan! Senki se hall rajtam kívül.
-Gyorsabban! Kérlek, gyorsabban! - sikoltozott Yoongi hangosan, ahogyan Hoseok felvette a tempót, majd egyre gyorsabban és gyorsabban mozgott benne ki-be, amíg prosztatájába nem ütközött. - Oh, Istenem! Pont ott! - ordított Yoongi, megragadva maga alatt a lepedőt, miközben ívbe feszült háta, hogy a lehető legtöbb kontaktust teremthesse meg kettejük között. Hoseok megragadta a fiú csípőjét, és a nyakába tette egyik lábát, majd még mélyebbre nyomta magát benne, folyamatosan ingerelve az érzékeny pontot.
-J-Hope, - zihált Yoongi - azt hiszen én…. én mindjárt.
-Én is. - bólintott Hoseok, majd hátrahajtotta fejét, amikor egyszerre élveztek el. Yoongi spermája a mellkasukra folyt, Hoseok pedig folytatta a mozgását ki-be, meglovagolva orgazmusáank utolsó hullámait is, majd megtisztította partnere mellkasát és mellé feküdt.
-Olyan édes vagy. - mondta Hoseok újból, miközben megölelte Yoongit - Azt hiszem Suganak kéne hívni téged.

Két és fél héttel később Hoseok még mindig semmit se hallott a fiúról, akit aznap éjjel négyszer is keményen megdugott. Talán azért volt, mert Suga számlája olyan nagy volt, hogy úgy döntött soha többé jön vissza. Az is lehetett az oka, hogy mindezek után már járni sem tudott. Esetleg mindkettő.
-Még mindig depis vagy amiért nem jött vissza hozzád? - kérdezte JungKook amikor belépett a pihenőbe és meglátta a barátját egy padon üldögélni.
-Jó lett volna, ha visszajön. - sóhajtott Hoseok - Úgy értem, a ti csávóitok miért járnak vissza folyamatosan?
-Mert én király vagyok. - vigyorgott, Hoseok pedig vállába boxolt.
-Kussolj!!
-De ne játszd itt tovább a depresszióst, és menj ki oda! Épp most láttam a játékszeredet besétálni. - mondta, majd elindult öltözőjébe.
 Hoseok felpattanva a padról kifutott az előcsarnokba. Suga ott állt ártatlan vigyorral a képén.
-Ezúttal több pénzt hoztam - mondta Hoseoknak - és nincs rajtam öv.
Jin csak kuncogni tudott azon, hogy a két fiú elpirult.
-Most rajtam van. - mondta Hoseok, majd megragadta Suga kezét és behúzta egy szobába, de csak miután tájékoztatta Jint.
- A 16os szoba foglalt, és elleszünk egy darabig.


Pszt! Yaoi. Olvasni és képet fejteni, meg kommentelni. --> LINK
Nyereményjáték péntekig --> LINK 
Levélküldés --> LINK
Facebook oldalunk --> LINK )

6 megjegyzés:

  1. Awww *-* SugaHope ^^ annyira édes volt.. Elolvadtam :D Írjatok/fordítsatok még sok sok ilyet :)
    Fuu am bocsi hogy eddig nem irtam nektek de lusta vagyok :/ pedig imádom az oldalt (főleg a Three sides of lifeot).. Szóval majd igyekszem kevésbé csendes olvasó lenni ;)
    És köszi még egyszer! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. DE cuki vaaagy :D Örülök, hogy ennyire tetszett ez a fordítás és igyekszünk folyamatosan írni illetve fordítani is :D Köszönjük szépen mi is, hogy rendszeresen olvasol minket ^^ A kommenteknek meg mindig nagyon örülünk :p

      Törlés
  2. Vaá de jo. Nagyin aranyos volt. Meg ez a hmmm haz vagy nem tudom mi XD na ijet meg nem olvaszam. Kooki meg menyire elégedet magával. Köszi a fordítást ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett. :D Lesz majd meg fordítás természetesen, csak idő kell ugye hozzá ^^

      Törlés
  3. Juuj, ez nagyon szuper!! Sobi^^ nagyon édes. Tök szépen fordítottad (nem lehetett egyszerűxd) Ilyet olvasnék még>< Köszi a fordítást!<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :D <3 Hát igen kicsit meg gyűlt vele a bajom mondjuk >< De igyekeztem :D Lesz még fordítás :D

      Törlés