2015. augusztus 19., szerda

JinKookV yaoi twoshots 2. rész

Hát akkor a nép akarata alapján, folytatjuk!

3. fél szemszöge továbbra is!

-Hyuuung! - nyavalygott a legkisebb - Kérlek!
-Majd később. Na gyere V. - vette karjaiba a másikat - Fürödjünk. - indultak meg, majd eltűntek .
Jungook a tévére pillantott, amiben továbbra is pornó ment, majd támadt egy ötlete, de Jin valahogy megérezte.
-Ne merj magadhoz érni! - kiabált ki a fürdőből - Inkább gyere ide! Ezt látnod kell.

A kis maknae azonnal felpattant az idősebb szavaira. Nem tudta elhinni, mit kéne látnia ennyire, így rohamléptekkel ért a fürdőbe.
-Mért hívtad be? - mordult Jinre a kádban ülő Taehyung, aki feltehetően bemelegített a következő menetre, miközben egyre magasabb lett a víz szintje és több a hab.
-Mert ő még kanos.
-De..... én téged akartalak. - pislogott nagy szemekkel Jinre.
-Fárasztóak vagytok ám. - ült le a szőnyegre, majd a káddal szembeni falnak dőlt.
-Nekem elég ám, ha ülve maradsz. - térdelt le Jinhez a kis maknae - Semmit sem kell csinálnod.
-Nem Jungkook! - fogta le kezeit az idősebb - Pihenj le.
-Kérlek hyung!
-Nem.
-Akkor nekem hyung lééééégy szííííííveeeeees. - emelkedett fel kicsit V a kádból, majd megtámaszkodott annak szélén.
-Az Istenit már! Nem! - fogta össze Jungkook csuklóit egy kezébe, majd felállt vele és a kádhoz kísérte - Fürödjetek és aludjunk! - ültette be a másik mellé a kis maknaet.
-Nee hyuuuung! - nyavalyogtak mindketten.
-Csend legyen! - pöckölte meg orrukat - Fürdés! - fordult meg, majd elzárta a csapot és visszaült helyére, ahonnan biztonságos távolságból szemmel tarthatta a kicsiket.
Jungkook és V durcáskodva ültek percekig a nagy kád vízben, majd V súgott valamit a kisebbnek. Az láthatóan először nem értett egyet a másikkal, de egy döntő mondattal lerendezték az egészet.
-A hyungod vagyok.
-..... Rendben. - hajtotta le fejét behunyt szemekkel Jungkookie.
Taehyung vigyorogva nézett Jinre, amiből az idősebb is tudta, hogy ennek nem lesz jó vége. V visszafordult Kookhoz, majd fülébe harapott és Jin azonnal rájött a turpisságra, amint a legkisebb felsóhajtott.
-Nem tudtok felhúzni, fáradt vagyok. - de a kicsik folytatták.
V keze ugyan nem látszódott tisztán a habtól, de egyértelmű volt, hogy átnyúlt Jungkookhoz. Lassan mozogtak ujjai annak már így is félig merev péniszén, miközben az előbb tanultakat alkalmazta. Most rajta volt a sor, hogy gyakoroljon, így végigcsókolta Kook nyakát egészen kulcscsontjáig. Félszemmel Jinre pillantott, aki továbbra is csak nézte őket majd, hogy jobban hallja a kisebb hangját, annak vállába harapott. A maknae hangos sóhaj kíséretében húzódott el kicsit a másiktól, és résnyire nyitott szemekkel fordult felé. Elfogadta a helyzetet, hogy most vele játszanak, nem fordítva, lassan pedig kezdte is megkedvelni a kényeztetést.
-Hyung én
-Cuki vagy most, hogy nem te irányítasz. - szakította félbe a másikat és megcsókolta a kisebbet.
Jungkook V szájába nyögve fordult szembe vele, majd vállaiba kapaszkodva mászott ölébe, miközben Taehyung lassan elfeküdt a kényelmes kádban, ahogy a maknae fölé helyezkedett. Elengedte Kook péniszét és ujjaival a másik bejáratánál körözött. Fel akarta készíteni, mert rémlett neki valami, de a kisebb megszakította csókjukat.
-Nem kell. - fogta meg a másik csuklóját.
-Biztos? Nagyon tud fájni.
-Sajnálom..... - sütötte le szemeit Kook és a másik nyakába hajolva kezdte kényeztetni az alatta fekvő Vt - Most nem fog. - engedte el Taehyung kezét, majd annak férfiasságára fogott, hogy magához igazítsa és lassan ráült a másikra.
-Ohh..... Kook! - sóhajtott az idősebb és az említett testét kezdte simogatni.
Jungkook felegyenesedett, majd mozogni kezdett, mialatt V mellkasán támaszkodott, hogy megtartsa egyensúlyát.
Jin pedig csak figyelte a fiatalokat a fürdőszoba másik végéből. Hiába hitte, hogy túl fáradt ehhez, a kicsiknek mégis sikerült megmozdítani valamit, amit nagyon nem szeretett volna. Ezért inkább összegubózott, hogy ne lássa a szeme előtt zajló eseményeket, de a hangokat nem tudta kizárni, így hatalmas harcba kezdett önmagával, miközben a fiatalok csak nyögtek, a víz pedig ide-oda csapódott a kádban.
V gyönyörködött a látványban, ahogy a kis maknae habosan lovagolt rajta, miközben édesebbnél édesebb hangokat hallatott. Arcára simított és Kook belebújt forró, vizes tenyerébe, majd lágyan beleharapott hüvelykujjába, ahogy előredőlt, egy kellemesebb szög érdekében. Taehyung vállaiba kapaszkodott, mialatt hangosan zihált, majd megtalálta a legélvezetesebb pózt. Hosszasan felnyögött, ahogy lassan újra meg újra ráereszkedett a másikra és végigsimított annak felsőtestén. V minden egyes alkalommal érezte a megremegő Jungkookot ölében, és hallotta is azokat a kéjes nyöszörgéseket, amik elhagyták torkát, amint enyhébb tempóra váltott, hogy kényeztesse saját magát. Mindeközben Taehyung hiába csodálta a legfiatalabbat ölében és már dobogott szíve a torkában, nem tudta elfelejteni, hogy mért is kezdtek bele, ezért kinézett az okra. Kicsit csalódott, amiért csak egy összegubózott Jint látott, aki ügyet sem vetett rájuk, így Kook füléhez hajolt.
-Másszunk kihh! - nyúlt a másik alá, miközben lassan felültek - Gyere Jinért. - lihegett, mialatt a maknaet kivette öléből és arrébb rakta, hogy ki tudjon szállni a kádból, majd az mellett állva visszafordult hozzá - Gyerehh. De halkan. - húzta fel a felizgatott Jungkookot és kisegítette a vízből.
Jinnek fel sem tűnt, hogy elhalkult a fürdőszoba, így nagyon meglepődött, amikor V megharapta fülét. Felkapta fejét, Taeyhung pedig megfogta kezét, hogy más pózra kényszerítse.
-Még hogy nem tudunk felhúzni. - vigyorgott az idősebbre.
-Kook! - fordult Jin a kis maknae felé, aki már feszítette szét lábait, hogy az ölébe mászhasson.
-Ne hagyjatok egyedül. - férkőzött a legidősebbhez, aki azonban megfogta, hogy ne tudjon ráülni.
-Fáradt vagyok.
-Jiiiiin! - nyavalygott és előrehajolt, hogy egy csókkal elterelje figyelmét, de az említett elfordult.
-V, kezdj vele valamit!
Taehyung pedig azonnal ment is a helyére a maknae mögé. Átnyúlt annak lábai alatt és az ölébe emelte, Jin pedig segített neki, nehogy elejtse. A lehető legközelebb ültek az idősebbhez, úgy folytatták azt, amibe a kádban belefogtak. Jungkook Jin vállaiba kapaszkodott, mialatt V mozgásra bírta és elég hamar meg is találták Kook legérzékenyebb pontját, amitől a maknae jólesően felnyögött. Fejét zihálva hátraejtette, Jint pedig megszorította minden egyes olyan lökésnél amikor azt hitte, most fog elélvezni. V előre dőlt és megfogta az idősebb kezeit, hogy magához húzza, így tudott egy csókot lopni. Igaz, most Jint akarta volna inkább érezni, de végül Kookkal annyira belemelegedtek, hogy elfogadta a helyzetet és kiélvezte a legkisebb minden mozdulatát. Jungkook megharapta az idősebb ajkát, miközben péniszét kezdte simogatni, mire az V szájába nyögött. Összefonták ujjaikat, Jin pedig igazított a másik kezén, hogy Kook férfiassága se maradjon ki a jóból, de Jin is érezhesse őt, így kettejüket összefogva folytatták V ötletét. Megszakadt csókjuk, amint a maknae rászorított Taehyungra, mert megérezte kezét hosszán, és fejét az előtte ülő vállára hajtotta.
-Hahh... Kookh! - mordult fel V a forró, szűk érzésre és az említett tarkójára csókolt, amitől a másik testén kellemes borzongás futott végig.
-Vé.. véghem vannnn! - lihegett a maknae, majd megfeszült és Jin hasára élvezett.
Az idősebb nyakába karolt, amint V a csípőjére fogott egyik kezével, és további mozgásra bírta az egyre szűkebb Jungkookot. Már Jin is halkan sóhajtozott, miközben még magát kényeztette, majd ahogy a maknae elnyújtottan felnyögött a csúcsra érő Vtől, kezébe élvezett és viszonozta Taehyung ujjainak szorítását sajátjai körül.
Ahogy Kook lassan megállt a mozgásban, V pedig ölelgetni kezdte a legkisebbet, Jin felszólalt.
-Most már fürödtök?
-Mindjárth. - csókolgatta V Jungkookie hátát.

-Kook...... alszol? - szólalt meg Taehyung, ahogy már az ágyban feküdtek síri csendben.
Jin ugyanis hamar lerendezte a fürdést, majd elsőként dőlt ki aznapi ágyában. Nem akart megkockáztatni még egy menetet. Így is hulla volt már a másodiknál is.
-Nem. Nem tudok.......
-Én sem.
-Hyung?
-Mi az?
-Mennyire vagyok rossz ember, ha téged és Jint is ugyanannyira szeretlek, de máshogy, mint a többieket.
-Te is ezen gondolkozol? - fordult szembe V Jungkookieval.
-Te is?
-Igen. De szerintem nem rossz. Mármint....... én nem tudnék választani köztetek. Mindkettőtöket imádlak.
-Én is így vagyok vele. De.......... nem csak egy embernek szabadna tetszenie?
-Nem hiszem, hogy parancsolhatsz a szívednek.
-És a hűséggel mi lesz?
-Egymáshoz azok vagyunk. Senki sem mondta, hogy ez így eget rengető bűn.
-Igaz........ Jinnel akarok aludni.
-Nem örülne. - feküdt hanyatt V és a plafont nézte a sötét szobában.
-De csak aludni. Semmi több. Menjünk át! - mászott ki az ágyból Kook.
-Menjünk? - ült fel V és a maknaera nézett, de csak annak sötét alakját látta.
-Te is jössz, nem?
-Hát.... azt hittem csak vele akarsz aludni?
-Most mondtam, hogy mindkettőtöket imádlak. Mért akarnék akkor csak vele aludni?
-Nem tudom.
-Na látod. Gyere. - sétált az ajtóhoz és halkan kinyitotta.
V követte a kis Kookot, aki halk léptekkel osont afelé a szoba felé, ahol Jin már javában aludt. Az ajtaja nyitva állt, így további zajongás nélkül jutottak be hozzá.
-Enyém a jobbja. - suttogott V fülébe Kook.
-Oké.
-Mondom, enyém a jobbja. - szólt újra a maknae, miután egy irányba indultak.
-Neked, vagy neki jobb?
-Mondom jobbja.
-Szóval neki?
-Igen.
-Jaaaaaa, jó.
-Baj van fiúk? - dünnyögött Jin, akit sikeresen felébresztettek suttogásukkal.
-Azt hittük alszol. - szólalt meg V.
-A pusmogás felkeltett. - feküdt hanyatt, majd álmos hanggal folytatta - Mi baj?
-Semmi. - fordult meg V és megfogta Jungkookot, hogy visszamennek szobájukba, de Kook nem akart.
-Veled szeretnénk aludni.
-Ahhj! - temetkezett vissza a párnájába Jin - Menjetek vissza.
-Nem hyung. Nem tudunk aludni. - hallgatott el válaszra várva, de nem kapott - Nem hagyunk aludni, amíg nem fekhetünk be melléd.
-Ez kétszemélyes ágy, nem három.
-El fogunk férni. - szólalt meg végre V is.
-Igen. Ne aggódj!
-Hahhh. Jó! Gyertek gyorsan aztán hagyjatok aludni.
-Te fekszel középre. - szaladtak az ágy két szélére hatalmas vigyorral, miközben Kook ismertette a felállást.
-Mért? - nézett fel kicsit Jin.
-Mert..... imádunk. - emelte fel az idősebbről a takarót.
-Gyere már ide! - fogta meg Kook a kezét és középre húzta.
Jin teljesítette utolsó kérésüket is, ezáltal bekerül kettejük közé. V balról azonnal átkarolta pont úgy, ahogy a párnával szokott aludni, fejét a másik mellkasára tette és nagyot sóhajtott. Kook csak jobb kezét sajátította ki. Összefonta ujjait az idősebbel, majd vállához hajtotta fejét.
-Mi ez a hirtelen imádat? - kérdezte Jin, amint feleszmélt.
-Semmi. - bújt hozzá még jobban Kook.
-Ne hazudj te! - húzta ki kezét a szorításból és átölelte a kis maknaet, hogy magához vonhassa, így Kook feje immár vállán pihent a negyed párna helyett.
Vt is átkarolta, majd mindkettejük fejére adott egy-egy puszit.
-Remélem most már hagytok pihenni.
-Igen. - válaszoltak.
-Akkor jó éjt!
-Jó éjt! - ismételte V.
-....... Kookie! - mordult fel Jin.
-Csak viccelek. Jó éjszakát! - húzta össze magát Kook és belebújt a másik nyakába.
-Azért. Szép álmokat!

Reggel Jin ébredt elsőnek, habár amúgy sem aludt túl sokat. A két fiú mindig máskor mocorgott két oldalán, ő pedig minden egyes alkalommal felkelt erre. Túl kicsi volt az az ágy hármuknak, de máshogy nem tudta lefektetni a fiatalokat. Amikor pedig felkelt, ötlete sem volt, hogyan mászhatna ki közülük úgy, hogy egyikük se keljen fel. Kook a hasát használta ezúttal párnának, V pedig a felé eső kezét. Sokat gondolkozott, hogy hogyan keljen ki, végül pedig arra jutott, hogy sehogyan. Inkább visszaejtette fejét a párnára és szabad kezével Kook fejét kezdte lágyan simogatni. Percekig lapogatta lassan a kócos fekete tincseket, mire tulaja szinte csukott szemekkel "felnézett" rá.
-Szép reggelt! - köszöntötte Jin, de Jungkookie csak nyöszörgött egyet, majd feljebb kúszva  a párnába fejelt, miközben megfogta a másik kezét.
-Én felkelek. - súgta fülébe az idősebb és a maknae elengedte.
Jin lassan felemelkedett, majd óvatosan kihúzta kezét V alól. Mire visszanézett maga elé, szeme sarkában meglátta Kookot, aki szintén felült. Odafordult hozzá és kérdően pislogott, mire a maknae saját arcára bökött. Jin összevonta szemöldökét, majd azt az egyetlen mozdulatot tette, amit szerinte akart a kis Jungkookie. Egy puszit nyomott arra a pontra, ahova a kisebbik mutatott, mire az vissza is dőlt aludni. A idősebb elmosolyodott a cuki tetten, majd gyorsan felkelt, nehogy valamelyikük megtalálja és újra belé csimpaszkodjon. Kiosont a szobából, becsukta az ajtót, de továbbra is halkan közlekedett. Nem akarta felkelteni őket, így igyekezett csendben kijutni a konyhába.

V félálomban volt és szeretett volna Jinhez bújni, mielőtt felkel, de nem találta az ágyban. Fejét arra fordította ahol az idősebbnek feküdnie kellett volna, ám csak a kicsi Kookot látta maga mellett. Odabújt hát hozzá hátulról, mire az is felébredt.
-Hmm.... mi az hyung? - nyöszörgött és szemét dörzsölgette.
-Nincs itt Jin. - válaszolt lassan Taehyung.
-Tudom. Felkelt előbb, ahogy szokott. - fordult szembe Vvel Kook és összeölelkezve akartak tovább ébredezni.
-Mikor volt ez? - bújt a másik hajába V.
-Nem tudom. Nem néztem az órát.
Pár perc múlva, amit végigsóhajtoztak, meg nyöszörögtek, nyílt az ajtó. Mindketten felnéztek, majdhogynem le is fejelték egymást, de hatalmas mosoly jelent meg az arcukon, amint meglátták Jint.
-Felébredtetek? Jó reggelt! - lépett beljebb.
-Hyuuung! Gyere ide! - engedte el V Kookot és széttárta karjait.
-Nem fekszek már vissza. Csak ruháért jöttem. Hozok reggelit. - sétált táskájához.
-Naaaa!
-Mennyit nyafogtok! - fordult a kicsik felé.
-Csak pár perc hyung. - vigyorgott Kook.
-Oké. Megvárom, míg visszaalszotok. Addig mondjátok meg, - mászott be közéjük - mit kértek reggelire! - feküdt hanyatt a másik két fiúval oldalán.
-Téged. - vágta rá Kook.
-Ételre gondoltam. - nézett rá morcosan Jin, mire a kisebb mosolyogva összehúzta magát.
-Hyung. - szólt V.
-Tessék? - fordult felé.
-Ha választanod kéne, kit választanál közülünk?
-Mért kéne választanom?
-Hát hogy kit szeretsz jobban.
-Ne kérdezz hülyeséget.
-Lesz még olyan este, mint tegnap? - kérdezte a következőt Kook, Jin pedig ránézett.
-Hát őőőő........ azt nem nagyon kéne.
-Naaa!
-Akkor minek kezdted el, ha nem akarod folytatni? - ült fel morcosan V.
-Azt hittem nem mentek bele.
-De belementünk és ezt folytatnod kell. Együtt kell ennünk, tévéznünk, fürödnünk, - számolta ujjain - szeretkeznünk, aludnunk, ébrednünk, eljárnunk mindenhova és minden! Mi az? - nézett Jinre aki mosolyogva figyelte a lelkes Taehyungot.
-Semmi.
-Na benne vagy hyung? Mond, hogy igen! - ült fel Kook is.
-Mért akarjátok ezt ennyire?
-Mert....... - nézett elpirulva Jungkookra V. Valahogy a kisebbel ezt könnyebb volt megbeszélni este.
-Hát...... - pislogott Kookie is zavarában.
-Hahhhh. Tudjátok mi a különbség szex és szeretkezés között? - nézett felváltva a srácokra Jin.
-Ömmm..... két külön szó?..... Nem tudom. - fogta fejét a maknae.
-Szeretkezni a szerelmeddel szoktál. - válaszolt V.
-Akkor direkt mondtad így?
-Hát..... talán. - kerülte Jin tekintetét.
-De.... nem értelek titeket. - ült fel Jin és az ágy támlájának támaszkodott - Most mindketten velem akartok? Vagy csak te? Vagy mi van?
-Imádunk Jin! - bújt hozzá Kook - Megbeszéltük.
-Mit?
-Hát.... ez hülyén fog hangzani, de azt, hogy így hárman pont jó.
-Mi?
-Jó illatod van. - bújt Jin nyakába Kook, miközben V próbálta megmagyarázni a dolgot.
-Hogy nagyon szeretjük egymást és nem tudunk választani. De ez szerintünk nem baj, ha megbeszéljük. - gyűrte pólóját V.
-Ohh! Kook! - kapta el az említettet Jin és kiemelte nyakából, amire az előbb nyomott egy csókot a legkisebb - Épp fontos dolgot beszélünk meg.
-De kívánlak. - pislogott nagy szemekkel, hátha meghatja az idősebbet.
-Hát szóval igen. Én is..... mármint - nézte a kis párt V - most Kookot, mert nagyon aranyos. - mosolyodott el.
-Tényleg így hármasban akarjátok? Ez elég fura. Nem elég, hogy férfiak vagyunk, még hármasban is?
-Gondolkodtál volna erre akkor, amikor tegnap elkezdtél oktatni. - mordult rá Kook pár centiről.
-Jó na! Bocsánat. - lepődött meg Jin.
-Igen. De csak ha benne vagy persze. Én nagyon szeretlek titeket, de semmit sem akarok erőltetni.
-Hoseokot is nagyon szereted.
-De titeket máshogy. Főleg az este után.
-Hát..... ez igazán fura. - kezdett valamiféle válaszba Jin, Jungkook meg V pedig feszülten figyeltek - Viszont, ha ennyire akarjátok, megpróbálhatjuk.
-Jippi! - mozdult a kis maknae Jin felé, de az ellentartott, ám Vt már nem tudta visszafogni.
Végül mind a ketten nyakába ugrottak és ölelgették, amíg meg nem szólalt.
-Nincs itthon semmi ennivaló.
-És? - kérdezte V.
-El kell menjek boltba. Szóval engedjetek felkelni.
-Mindjárt....

7 megjegyzés:

  1. OMG EZZAAAZZZZZ!! Erre vártam:33 Alig várom, hogy hazáérjek:) Előre is köszi ezt a részt~~!!!!! :)))))

    VálaszTörlés
  2. Ooo imádtam ebòl egy hosszabb sztorit is el tudnék képzelni. Olyan cukik voltak bár Jin nehezen adta meg magát jaj imádtam ( kicait remélem h lessz még folytatás) kicsit á nagyon xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon megszerettem ezt a triót, így lehet, hogy valami hosszabb sztorit kitalálok. >< még nem tudom >< Örülök, hogy elnyerte tetszésedet :DDD

      Törlés
  3. OwO Már az első rész is nagyon ott volt :3 de ez is ^^ Szupi lett! :) :D

    VálaszTörlés
  4. ez nagyon jó lett. cuki kis trio, remélem lesz folytatása :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát folytatást ennek nem akarok, mert eredetileg is oneshotnak indult, de nagyon megkedveltem ezt a felállást így lehet, hogy velük írok valami rövid yaoi sztorit. :DD Mint a rövid hentaiok. Még kiderül, de valószínűnek tartom, mert tényleg nagyon imádom őket. :3

      Törlés