2015. szeptember 6., vasárnap

Three sides of life 17.rész: Az ötlet

-De Kook, ez nem normális amit mi csinálunk Taetaeval. Így sokkal nehezebb is lesz számunkra minden. Mért nem próbálod meg legalább egyszer egy lánnyal?
-Mert nem akarom. Nem is tetszik egy se. Hozzájuk se tudok szólni. Taehyung pedig pont olyan kocka, mint én, te pedig idősebb vagy nálam sokkal, mégis kedves vagy. Én mért nem lehetek azokkal akikkel szeretnék, más meg mért lehet? - ült le a kávézóasztalra.

-Kook. Meg kell próbálnod normálisnak lenni. - dőlt előre Jin és az említett combjára helyezte kezeit, hogy megnyugtassa.
-De nem akarok. - kapta el az idősebbet és visszanyomta azt a kanapéba - Én ezt akarom!
-Kook ezt nem.... de erős vagy. - próbált szabadulni, de a kisebb úgy szorította csuklóit, hogy nem tudott megmozdulni - Kook leszállnál kérlek? Áhh ne! - próbált elhúzódni a kisebb csókjai elől, amik így nyakán csattantak - Jungkook hagyj! Ahhh..... - hunyta be szemeit a sokadik édes puszi után - Nekem..... nekem barátom van. Engedj el!
-Hívjuk át őt is! - súgta Jin fülébe, miközben karjaira ült.
-Ne! Csak szállj ki az ölemből! Mért nem tudlak megemelni?
-Mert erős vagyok! - vigyorgott Kook és szemeibe nézett.
-Most meg akarsz erőszakolni egy férfit? Jól átgondoltad ezt?
-Igen. Mit kellett volna átgondolnom ezen?
-Mégis hogy tervezed kivitelezni?
-Úgy, hogy te leszel alul.
-Ö..... mi? - pislogott Jin - Mi van?
-Jól hallottad. Készülj fel!
-Ne Komm - fogta meg Jin arcát Jungkookie, majd megcsókolta.
Az idősebb nem akarta beengedni a másik nyelvét szájába, ám az annyira erőszakos volt, hogy még harapdálta is alsó ajkát, így kénytelen volt szabad utat engedni a kisebbnek. Viszont a folytatáson Jin nagyon meglepődött. Kook hihetetlenül gyengéden igyekezett csókolni, ami egy idő után kellemessé vált az idősebb számára, ezért már nem is ellenkezett, csak visszatessékelte az apró nyelvet helyére, majd átdugta sajátját.
-Hyunghh? - távolodott el tőle Kookie.
-Mi az? - nézett rá ködös tekintettel.
-Hahhh..... semmi! - kapott újra a másik ajkai után Jungkook.
Egy álma vált valóra azzal, hogy Jin visszacsókolt, és nem is érdekelte a dolog miértje, csak szerette volna kiélvezni a másikat, ezért már el is engedte annak arcát, hogy teljesen más felé járhassanak kezei. Egyre hevesebben lélegezve simított végig az idősebb nyakán, majd mellkasán végül pedig övénél állapodtak meg ujjai.
-Hálóh? - kapkodta a levegőt Jin, amint Kook újra elengedte egy pillanatra.
A kisebb nem is válaszolt csak felpattant, majd a másik kezét elkapva rohant a hálószobába.
-Nem, ezt mégsem kéne. - dőlt az ágyra Jin illetve, döntötték.
-De!
-Nemh! - nyúlt Kook a pólója alá, hogy az éppen beszélőről levegye azt - Nekem van barátom.
-Azt akarod, hogy egy idegen vezessen be engem ebbe? - torpant meg a kisebb - És azt tegyen velem amit csak akar? Van elég pénzem bárkire, ha ezt szeretnéd.
-Hű....... jól felkészültél. - lepődött meg Jin.
-Majd felajánljuk Taehyungnak is, hogy lefekhet velem és akkor nem lesz mérges. Úgyis engem szemelt ki. - ült a másik csípőjére, pont a legjobb helyre és mozogni kezdett - Így mindenki boldog lesz.
-Elképesztő vagy! - fogta meg Kook fenekét, hogy segítsen neki a ringatózásban, miközben fejét hátravetette.
-Tudomhh! - sóhajtozott a kisebb amint látta, hogy Jinnek mennyire jól esik.
Tovább simogatta az idősebbet pólója alatt, majd le is vetette vele a felesleges ruhadarabot. Jin felült, hogy Kookot is levetkőztesse, majd elcsodálkozott annak izmos felsőtestén, kockás hasáról pedig nem is beszélve.
-Húúú, de jól nézel ki! - simogatta a kisebb izmait.
-Köszönömhh. - markolt az idősebb hajába és meghúzva puha tincseit késztette arra, hogy felnézzen rá, így újra meg tudta csókolni.
Szabad kezével simogatta Jin forró bőrét, mialatt az továbbra sem bírt betelni a kisebb feszes testével. Hasfalát ellenőrizte le újra és újra az ölében ülő fehérségnek, de ujjai hamar megtalálták annak övét és elkezdték kiengedni nadrágját. Kook már nem volt olyan erőszakos, mint a kezdetekkor, így az idősebb simán le tudta dönteni az ágyra, hogy lehúzhassa róla farmerjét. A kisebb türelmesen, várt míg Jin újra vissza nem tért hozzá, majd amikor ez megtörtént és fölé helyezkedett, folytatta az ő vetkőztetését is. Hosszas csókjuk közben az idősebb ügyesen szabadult meg nadrágjától, így már csak egy-egy alsó választotta el őket attól, hogy tényleg betanítsa a kisebbet, vagy legalább is elkezdje azt. Kook szinte kérés nélkül nyitotta szét lábait, amik között Jin azonnal elhelyezkedett és a kisebb csípőjét enyhén megemelve éreztette vele, mennyire fel is húzta őt ezzel.
-Ahh.... akkorhh - lihegett, miközben az idősebb már kulcscsontját csókolgatta - én leszekhh alul?
-Igen. - harapta meg Jungkookie mellbimbóját, mire az felnyögött.
Jin mosolyogva emelkedett kicsit fel, majd fészkelődése közben megszabadította a kisebbet alsónadrágjától, amitől az enyhén zavarba esett, ugyanis Jin újra végignézett testén. Össze is zárta kicsit lábait, mialatt a másik is tovább vetkőzött.
-Mi az? - simított végig Kook merev férfiasságán - Zavarban vagy? - mosolygott.
-Egy kicsith. - hunyta be szemeit, hogy ne lássa Jin arcát, de ki is nyitotta azokat azonnal, amint érezte, hogy az idősebb arrébb megy.
Azt hitte, ott akarja hagyni, ám kicsit felkönyökölve látta, hogy csak a fiókban turkál, majd vissza is tér kezében egy tubussal és egy kis csomaggal. Bekente ujjait a csillogó folyadékkal, majd mindent arrébb dobva egy kézzel könyökölt a kisebb fölé.
-Hidegh! - rezzent össze Kook, amint Jin a bejáratát kezdte simogatni.
-Gondolom már sok ilyet láttál. - mire bólogatott a kisebb - Akkor tudod jól, hogy most lazítanod kell. - csúsztatta lassan egyik ujját be a másiknak.
-Aaaah! - nyögött fel hosszan Kook és az idősebb vállaiba kapaszkodott - Hi.... hideghh! - kapkodta a levegőt.
-Nyugi. - kezdte puszilgatni Kookiet - Most el kéne vennem a kedved ettől örökre, - súgta a fülébe - de nem tudlak bántani.
-Ahh... Ne is! - ölelte magához Jint, amint az lassan mozogni kezdett.
Pár percig játszadozott vele, miközben tovább csókolgatta a kisebb izmos vállait, majd mikor második ujját is becsúsztatta, kicsit megemelkedett, így láthatta, ahogyan Kook beleremegett a feszítő érzésbe, miközben Jin nyakában lógott. Már sokkal kevésbé tűnt határozottnak és uralkodónak a kisebb, mint a kezdetekkor, Jin pedig jót mosolygott a kiszolgáltatotton. Miközben újra mozogni kezdett, Kook már vállát szorongatta és hátravette fejét. Igyekezte megszokni a benne munkálkodó ujjakat, az idősebb pedig segíteni szeretett volna rajta, így a pirosló ajkak után kapott, mire Jungkook újra nyakába karolt és magához szorította. Hosszú pillanatokig ízlelgették egymást, míg a kisebb élvezettel teli nyögésekbe nem kezdett, ami jelzés volt Jin számára, hogy az utolsó mozzanatra is készen áll. Harmadik ujját is társította a már bent lévő kettőhöz, Kook pedig újra fájdalmas hangokat hallatott, de nem akarta elengedni a másikat. Az idősebb hajába túrt és csak még jobban tapadt a felette támaszkodóra, miközben az egyre jobban tágította, bár már igen türelmetlenül. A kisebb ugyanis csak hevesebb és hevesebb lett, amit már Jin is nehezen bírt, ám tényleg nem akart neki fájdalmat okozni, ezért igyekezett uralkodni magán. Így sokáig játszadozott az utolsó ujja után Jungkookkal, hogy teljesen hozzászokjon, de annyira elnyújtotta, hogy végül a kisebb szólalt fel a folytatásért.
-Jinhh! - engedte el végre a másik nyelvét - Kérlekhh.
-Biztos? - nézett ködös szemeibe Jin.
-Igenhh! - sóhajtozott.
Jin sarkaira ült, majd kezébe vette kis tasakot, miközben végig a lihegő és továbbra is nyögdécselő Jungkookot figyelte. Felhelyezte magának a vékony gumit, majd a hideg folyadékkal kezdte bekenni a kisebbet, hogy tényleg ne okozzon neki semmi sérülést.
-Huhh! - rándult meg a Kook férfiassága, amint Jin rácsepegtette a síkosítót - Nagyon hidegh.
-Bocsánat. - simogatta forró kezeivel Jungkookot, mire a kisebb hosszabbakat kezdett nyögni.
Az idősebb alsó ajkát beharapva nézte, amint Kookie az ágyneműt kezdte markolni és belemozgatta csípőjét Jin markába, de ezt már nem bírta tovább. A kisebb csípője alá nyúlt, majd magához húzta és fölé támaszkodva igazodott az előkészített bejárathoz. Kook felhúzta lábait, hogy minél könnyebb dolga legyen az idősebbnek, pár pillanattal később pedig meg is érezte Jin péniszét, ahogyan óvatosan nyomult beljebb. Azonban a kisebb türelmetlen volt, ezért lábait körbefonta a másik körül és magába húzta.
-Kookhh!
-Aaaaahhh Jiiinh! - feszült meg egy pillanatra - Ezt nem hittem volna, - lihegett - hogy ilyen jóóóóh! Csináld!
-Biztos?
-Csináld! - parancsolt rá újra a kisebb, mire engedelmesen mozogni kezdett, ahogy Kookie elengedte.
Két oldalán támaszkodva gyorsított fokozatosan tempóján, miközben a másik csak nyögdécselt alatt és simogatta forró bőrét, ami csak egyre jobban feltüzelte. Jungkook hideg ujjaitól libabőrös lett, amikor pedig gerince vonalán húzta végig mutatóujját Jin teljes testében megremegett. Sarkaira ült és a kisebb csípőjét fogva mozgott immár teljesen más szögben behatolva, aminek azonnal meg is lett az eredménye, már a második mozdulatnál.
-Aaah! - feszült meg Kook - Mééééég!
-Jungkookiehh! - ismételte meg mozzanatát Jin.
-Igeeeenh! - tépte a lepedőt.
-Bírod még egy kicsith? - fogott egyik kezével a másik férfiasságára.
-Aaaaaah! Így nem tudomhh. Ohh.... Jinhh! - akadozott lélegzete.
Az idősebb azonban nem bírt betelni az élvezkedővel alatta, így nem is érdekelte, hogy maximum még kétszer tud úgy megmozdulni, hogy a kisebb is bírja. Gyönyörködve kényeztette Jungkookot, aki pár pillanattal később valóban saját testére élvezett, amit akadozó lélegzete követett.
-Húú, de sok! - lepődött meg Jin, amint a kisebb nedve sokadjára is hasára folyt.
-Nghh..... mindigh. - körzött csípőjével Kook - Élvezz belém!
-Mi?
-Gyerünk! - nyavajgott édes hangján - Élvezz belém! - simított végig Jin testén ameddig elért.
-Jungkookie! - támaszkodott vissza mellé, amint az karjánál fogva magához húzta.
-Kérlekhh! - pislogott rá csillogó szemekkel, Jin pedig határozottabban kezdett mozogni.
Végül csak magára koncentrált, amiben Kook nyögdécselése segítették. A kisebb összeszűkülő teste hihetetlen élményt nyújtott számára, amitől mély hangokat hallatva ért végül a csúcsra. Sóhajtozva lassított, miközben Jungkook belemozgott csípőjével, ám nem volt elég óvatos.
-Hahh! - dermedt meg Jin és elkapta a másikat, hogy megálljon - Így nem mozogjh! - akadt el lélegzete.
-Mérth?
-Mert eltörsz. Hohhh! - húzódott ki lassan Kookieból.
-Ohh..... volt rajtad gumi? - lepődött meg.
-Igen. Itt vettem fel előtted. - nézelődött zsebkendő után.
-Aaaaahj! Legközelebb ne legyen.
-Milyen legközelebb? - pislogott a kisebbre Jin - Nem lesz legközelebb.
-Akkor fizetek valakinek.
-Omg, Kook!

-De ezt nem mondhatod el senkinek? - kötötte a lelkére Jin, miközben pólóját vette már csak föl.
-Nem akartam. - mászott egy szál boxerban át az ágyon, pont úgy, hogy az idősebb rendesen szemügyre vehesse formás fenekét.
-Ohh. - nyelt egyet.
-Mi az? - vette fel a földről nadrágját, majd felkelt.
-Semmi. De tényleg senkinek nem mondhatod el. - folytatta gondolatmenetét Jin.
-És Taehyung? - nézett rá Kookie.
-Vele majd ketten leülünk és megtárgyaljuk.
-Neki el akarod mondani?
-Igen. Ő a párom. És én nem szoktam megcsalni senkit sem.
-De most megtetted.
-Ne is mond! - fogta fejét Jin - Muszáj vele megbeszélnem! - rohant ki a szobából.
-Jin! - ment utána Kook - Nem muszáj megtudnia. És ha mérges lesz rád? Megint elveszíted.
-Most miattam aggódsz? - fordult felé az idősebb.
-Miattatok. - hajtotta le fejét - Hiába tetszetek nekem mindketten, ti akkor is együtt vagytok, nekem pedig semmi keresnivalóm köztetek.
-Először is. Gondoltál volna erre akkor, mikor ránk másztál. Másodszor. Tényleg szerelmes vagy belénk? - lépett közelebb a másikhoz.
-A-azt hiszem. Mindennap csak arra gondolok, hogy milyen jó lenne, ha köztetek ébredhetnék, ha mondjuk a te öledben ülve játszhatnék Taehyung ellen, majd a nyakába ugorva vigasztalhatnám miután legyőztem. Olyan jó lenne! Mint egy kis család és sosem lenne egyedül senki! - nézett fel Jinre - Én szeretlek titeket, te szereted őt, ő szeret téged és én is tetszettem neki. Simán megoldható lenne.
-Kook ez nem az a nép, ahol a poligámia elfogadott.
-Mért, talán a homoszexualitás az?
-Ahhj, de ügyes vagy.
-Tudom. - mosolygott - Kérlek! Csak dobd be Taehyungnak, hátha belemegy.
-De ez....... ennél furább dolgot nem akarsz még kitalálni?
-Mért?
-Nem elég, hogy egy hete sem vagyok benne biztos, hogy meleg vagyok
-Nekem nagyon is annak tűntél. - mosolygott a kisebb.
-Ne szakíts félbe.
-Bocsánat. - húzta össze magát.
-De most még arra is kérsz, hogy menjek bele egy szerelmi háromszögbe?
-De éjjel-nappal együtt lennénk, nem lenne semmi baj.
-Jaaaahj Kook. - vakarta fejét Jin - És ha a bátyád megtudja. Nem jó ötlet ez egyáltalán.
-Ha nem akarod, akkor majd elköltöm a pénzem olyanra, aki akarja.
-Jaaaj Istenem! Ne mond ezt! Te komolyan elmennél egy vadidegenhez, hogy dugjon meg, csak mert velünk nem tudsz szexelni?
-Igen.
-Kook!
-Mi van? Az én pénzem. Azt teszek vele amit akarok.
-De hogy lehetsz ennyire felelőtlen?
-Egyedül vagyok Jin. Nekem soha nem volt rendes párom. Tudod milyen rossz mindennap egyedül ücsörögni otthon? - szomorodott el Kook.
-.... Sajnos ezt tényleg nem tudom. De..... ez akkor is milyen már Kook? - kínlódott Jin.
-Milyen? Olyan nagy kérés, hogy legalább próbáljuk meg?
-De ez - csörgött a kaputelefon - ahhj! Várj! - rohant oda hozzá Jin - Igen?
-Szia Jin! Képzeld, nem kellettem otthon egész délután, ezért átjöttem!
-Taetae?
-Beengedsz? Ja várj, nem kell! Mindjárt fent vagyok.
-Na! Meg is oldódik most a dolog. - jegyezte meg Kook.
-Öltözz fel! - parancsolt rá Jin, mire a kisebb visszarohant a hálóba pólójáért.
Az idősebb, ahogy szokta, kiállt a folyosóra és Vt várta. Mikor felbukkant a lift ajtó mögül, Kook is megjelent egy hatalmas vigyorral, hogy üdvözölje a másikat.
-Jungkook? - torpant meg egy pillanatra Taetae.
-Igen! És van egy ötletem! - kapta el a másik csuklóját - Gyere be! - húzta be az ajtón, de egy pillanat erejéig így is meg tudtak állni.
-Szia édes! - nyomott egy puszit Jin arcára.
-Szia kicsim! - mosolygott rá az idősebb, mert hihetetlen boldog volt az elkövetkezendő kínos beszélgetés ellenére is, hogy Vt láthatta, pedig nem telt el sok idő.
-Üllj le! - nyomta a kanapéba Taehyungot Kook.
-Jin! - félt a folytatástól a másik.
-Jön ő is, ugye? - nézett izgatott a legidősebbre.
-Igen. - válaszolt Jin - Itt vagyok. - telepedett le V mellé.
-Szóval! - kezdte kicsit idegesen Kookie - Jin nagyon szeret téged Taehyung! Szóval amit most elmondok, azért ne haragudj meg rá, mert én vettem rá.
-Mi?
-Majd ha befejezte, elmondom. - fogta fejét az idősebb.
-Rendben.
-Szóval Taehyung. Benne lennél egy hármasban? Nem csak egy estére, hanem hosszú távon. Nem lenne semmi rossz benne, mert én nagyon szeretlek titeket, és minden napot tölthetnénk együtt. Meg minden estét is és szexelhetnénk hármasban, meg játszhatnál velem a konzolon, meg ölelgethetnéd Jint meg minden. Na?
-Tessék? - pislogott V.
-Elmagyarázom, mert kicsi és nem tud magyarázni. - fordult felé Jin.


(Folytatjuk :D Bár suli hetem jön, így lehet, hogy csak szombaton :D Kitartás) Szavazzatok!
És huhúúúúúúúúúú harminc, 30, HARMINC feliratkozott követő :D Köszönjük!

6 megjegyzés:

  1. Na előzőhösz nem irtam bár sztem lassan idegesít XD nem baj na nagyon jók lettek Jin istenem lefeküdtél kookal na kiváncsi leszek Vre várom a folytatást és hajrá a suliban ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem zavarsz én nagyon örülök mikor írtok :D
      Hát kelleni fog a hajrá mert elég durva lesz. De igyekszek írni majd nektek :D Aztán ne tessék semmire sem számítani mert sosem lehet tudni XD Mind a sztoriban hogy mi lesz mind abban hogy mikor írok.

      Törlés
  2. Hát ez kib@szott jó rész lett! :D JungKookien nagyot nevettem a végén, hogy tényleg bedobta az ötletét xD kár hogy csak hétvégén tudod fojtatni :/ fránya nyáriszünet, nyugodtan tarthatnál még :D
    + én vagyok a 30. követőd!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem biztos, hogy csak hétvégén de majd kiderül :D
      Hát még milyen dolgok lesznek itt :D remélem a többin is jókat fogtok nevetni.
      A követést pedig köszönöm :3

      Törlés
  3. Jungkoook...
    Ne légy már ilyen naaa : )))
    Nagyon kiváncsi vagyok hogy V belemegye. :)) :3
    Vagy csak összevesz Jinnel :(.
    Franc... Miért olvastam el ilyen hamar eddig? :/
    Most kell várjak. :(
    Na mind1 ennyi baj legyen. :)
    Nagyon jó lett. <3 <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Míg ezt a komit írtad én írtam a kövi részt :D Majd még meglátjuk mi lesz itt :D Olvasgass csak XD

      Törlés