2015. szeptember 12., szombat

Ólvasói nyereményjáték!!!

Sziasztok!


Nos arra gondoltuk, hogy megszámoljuk szépen hány igazi olvasónk van plusz, hogy megpróbáljuk kicsit népszerűsíteni a blogot. Ezért kiírunk egy kisebb játékot, melynek a nyereménye az éppen felém tartó BTS fanmade lomokártyákból azok, amelyeket a kisorsolt emberek választanak. Ez egy harminc darabos szett, szóval biztos lesz olyan ami megtetszik a kisorsolt három embernek.
Három résztvevőt fogunk sorsolni fejenként egy-egy képért, amit postán vagy akár kézbe is megkaphattok, ha Budapest környékén laktok :)

Részvételi teendők! 

  1. Válasszátok ki a kedvenc részleteteket a kedvenc ficinkből! Csak egy lehet, de az lehet bármilyen hosszú, ám az egész részt nem fogadjuk el. Részlet legyen!!!
  2. Küldjétek el nekünk facebookon, vagy e-mailben.
    e-mail: btsfanfictionsmayu@gmail.com
    Facebook: Oldalunk!
  3. Ebből pedig adódik a következő pont. Likeoljátok facebook oldalunkat, majd az elküldött idézethez írjátok oda neveteket, ha e-mailben írtok. Csak így tudjuk, hogy ki akar részt venni és ki az aki csak likeolt.
  4. Adjátok hozzá blogunkat bloglistátokhoz! Segítség lejjebb.
  5. Ez pedig csak egy kérés. Küldjétek körbe a blogot minden olyan ismerősötöknek, aki szeretheti a fanfictionöket és a BTSt. Sajnos ezt nem tudjuk ellenőrizni, de bízunk bennetek.


Jelentkezési határidő: 2015. okt. 24.


Nyereményetek, amiből választhattok majd:



 Várjuk leveleiteket :D
(Erősen gondolkozok abban, hogy kettőt is lehet majd választani fejenként :) )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése