2019. június 2., vasárnap

Új sorozat főszereplőjének megszavazása!

Kitty kitty befejeztével új sztorit akarok indítani. 9 részes lesz, már a címe és az egyes részek címei is megvannak, viszont egy dolog nem tiszta.


KI LEGYEN A FÉRFI FŐSZEREPLŐ?


Erről most ti dönthettek! A Facebook oldalon szavazhattok a bejegyzés alatti kommentekre like-al arra a fiúra, akit szeretnétek a főszerepben látni majd. Hetero sorozat lesz és íme egy kis spoiler!

Főszereplő hölgyeményünk és férfink boldog kapcsolatban élnek, mint egy pár. Már hosszú ideje nagy az öröm ezért az általatok választott BTS tag megkéri a lány kezét, aki természetesen igent mond. El is kezdődik a nagy ünneplés és szervezkedés, ám az életnek más tervei vannak. A férfi egy igazi kincs az univerzum szerint, egy életre szóló támogatását pedig ki kell érdemelni. Nem szívesen adná olyan kezekbe ezt az angyalkát a Világ, melyek nem képesek róla megfelelően gondoskodni, ezért 8 próbatétel elé állítja lányunkat, aki erről mit sem sejt. Hogy mik is lesznek ezek a próbatételek? Nagyon egyszerű. Tanulj meg vigyázni rá, még akkor is, ha ő nem vigyáz saját magára. Főszereplő férfink nyolcszor fog meghalni különböző okok miatt, ám minden halála után a lányt visszadobja az univerzum arra a pontra, ahol még meg tudja akadályozni a halálát. Amennyiben elbukik elveszti az általa szeretett férfit egy életre, ezért nagyon hamar alkalmazkodnia kell a helyzethez, melyről oly kevés információja lesz, hiszen senkitől sem kap segítséget.
Vajon a fejfájás egy halálos betegség tünete? Vajon a következő falatot félre nyeli és megfullad? Vagy elütik a zebrán és belehal? Esetleg a következő szál cigaretta lesz az utolsó szög a koporsóban? Sosem lehet tudni.

Szavazzatok és döntsétek el ti, kit akartok megmenteni az "I've lost you 8 times" nyári hetero, fantasy sorozatban!

- I've lost you 8 times.
- But I'm like a cat. I have 9 lives.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése