2019. június 27., csütörtök

Kitty kitty 16. rész: Rosszat mondtam?

– Nem kell az a mobil. Tedd inkább le és élj a pillanatnak! – vonta magához jobban párját és lassan belevetette volna magát az előjátékba, ha a fiatalabb engedi.
– Ezt még megírom. Két perc és a tiéd vagyok – vigyorgott Kook, miközben próbált egyre gyorsabban gépelni.
– Tedd – ragadta meg hirtelen a telefont Yohan, amitől Jungkook össze is rezzent, majd kitépve azt a nyuszi kezéből az éjjeliszekrényre csapta. – Tedd le! – emelkedett Jungkook fölé. – Bocsánat – váltott hirtelen újból személyiséget. – Csak szeretném teljesen kiélvezni ezt a csodálatost estét – fogta lágyan ujjai közé Jungkook egyik nyuszifülét. – Taehyung ráér majd reggel is. Addig majd én boldoggá teszlek, pici nyuszikám – bújt a hibrid nyakába.


Jiminben és Yoongiban is akadt némi félelem, bár különböző okokból. Meg kellett volna beszélniük minél hamarabb a problémáikat, azonban megállapodtak, hogy ezt még halasztják egy kicsit. Egyikük sem tudta, miként fogjanak bele, így tényleg jobbnak tűnt az elnapolás, mivel nem siettette őket semmi. Ezzel legalább ezt tisztázták, hogy mindezek ellenére szeretnék az idejüket egymással tölteni, tehát fel sem merült a szétválás bennük, csak az, miszerint idő kell az elmélyülésre, ami mindkettejüknek megfelelt. Ezért alakult úgy a hétvége hátralévő része, hogy alig mozdultak meg. Át sem öltöztek rendes ruhába, nem mostak, nem takarítottak, pedig ez volt a szokásos szabadnapos terv, ám most ők inkább a pihit választották. Igazán rájuk fért, de főleg a lelkükre ez a nap.
– Rendelek valamit – vette kezébe mobilját Yoongi. – Kérsz rákot?
– Most nem. Kezd sok lenni, nem akarom megutálni emiatt. Inkább tartok egy rákmentes diétát – lógott le fejjel lefelé Jimin a kinyitott kanapéról, hogy macskafülei a szőnyeget súrolták. Már kedvenc sorozatuk harmadik évadjának elején jártak és bár máskor is néztek belőle részeket, ezúttal egyhuzamban nyomtak le tízet egymás után mióta felkeltek. Mivel pedig nem igazán mozogtak, kezdett kicsit kényelmetlenné válni a folytonos fekvés. – De fagyit kérek.
– Az elolvad mire ideér. Valami mást? Hotteok?
– Bingsu?
– Az is elolvad mire kihozzák. Ha hideget akarsz, akkor ahhoz le kell mennünk a cukrászdába.
– Nem akarok felöltözni – emelte fel fejét Jimin. – Jó lesz a Hotteok, de nutellásat érek – mászott Yoongira, majd elterülve rajta nyakába bújt.
– Így elég nehéz lesz rendelni – tette arrébb Jimin útban lévő karját.
– Fagyizni szeretnék – dörmögött a calico.
– Megrendelem a kaját aztán leugrok neked valami fagyiért. Így jó?
– Nem. Ne menj sehova. Jó lesz a Hotteok.
– Okés... Én meg rendelek magamnak vaníliásat. Olyan lesz, mintha téged falnálak fel.
– Azt bármikor megteheted.
– Tudom, de most nincs kedvem megmozdulni.
– Nekem sincs.
– Akkor ez eldőlt.
Pont úgy viselkedtek, mint a macskák, elvégre részben azok is voltak. Egész nap alvás, tunyulás evés, semmi több, semmi munka, semmi felesleges mozgás. Néha Jimin dorombolt elégedettségében, máskor Yoongi feledkezett meg a külvilágról és viselkedett néhány percig úgy, mintha csak először lennének kettesben, amit kihasználva apró puszikkal ostromolta a fiatalabb puha bőrét. Egy szerelmes pár voltak akik tojtak a külvilágra, de sajnos csak egy ideig engedhették meg ezt maguknak. A hétfő szinte berobbant az életükbe, aminek következtében muszáj volt már megmozdulniuk sőt, munkába is kellett menni. Kénytelenek voltak visszatérni a szokásos dolgokhoz miközben próbálták magukat tartani saját szabályaikhoz, ami a cégen belüli viselkedést illette. Nehezen ugyan de sikerült hozzászokniuk, amint pedig végeztek volna az elmaradt kötelességekkel, már kezdhették is elölről az egészet. Egészen meglepő volt számukra, hogy mennyire sokat jelent egy nap is, ha kiesnek a rutinból.

Miközben ők lassacskán sikeresen visszatértek a szokásos napi teendőkhöz, Jungkook már tervezgette az újabb közös estét azzal a barátjával akit olyan ritkán látott, hiszen Taehyunggal jóval többször beszéltek, mint Jiminnel. Azonban valahányszor szeretett volna a calico valami konkrétat kiszedni társából az eltűnt. Mintha el sem ment volna az üzenet, Jungkook nem olvasta és nem válaszolt hosszú órákon keresztül. Megesett, hogy másnap reagált, de akkor sem a kérdésre reagálva, hanem inkább Jimint nyugtatta, hogy csak sürgős dolga akadt, vagy kamuzott valamit, miszerint nem is látta az utolsót. Eleinte a caliconak nem szúrt szemet, bár kicsit zavarta, azonban a sokadik alkalommal már aggódott. Lehet, mondott valamit amit nem kellett volna, vagy Yoongi fenyegette meg? Mi történhetett ami miatt a ragaszkodó nyuszika hirtelen ilyen személyiséget öltött, hogy kerüli őt, a legjobb barátját?
– Te Yoongi! – szólalt meg egyik este Jimin, miközben társa éppen elpakolt maguk után.
– Tessék?
– Mondtál valamit Jungkooknak, mikor ott voltunk? – bambult mobiljának képernyőjére. Újból egy találka felől érdeklődött Kooknál, de az megint felszívódott.
– Ezt hogy érted? – pillantott Jiminre kérdően a fekete macska.
– Olyan furcsa... – nézett fel rá a calico. – Mióta voltunk náluk kerül engem.
– Nem azt mondtad, hogy beszélgettek?
– De igen, de... valahányszor le akarok vele beszélni valami találkozót kibújik alóla. Mintha nem is akarna velem találkozni, csak úgy mondja – hajtotta hátra füleit szomorúságában.
– Hát... én nem mondtam neki semmi olyat, hogy darabokra tépem, ha még egyszer a közeledben látom, pedig szerettem volna – állt meg Jimin előtt Yoongi. – De lehet, hogy csak ő sem tud semmi pontosat, mert sokat dolgozik és nem akarja, hogy majd le kelljen mondani. Vagy valami más okból nem szeretné, ha végül megígérné és nem tudná teljesíteni. Nem tudom, de biztos jó oka van rá.
– De ezt elmondhatná nekem. Ő a legjobb barátom és mindent elmondunk egymásnak. Ő miért nem mondja el nekem, hogy miért kerül? – vette ölébe foltos farkincáját Jimin.
– Nem tudom. Szerintem hívd fel majd egyszer és akkor kérdezd meg – próbálta megnyugtatni kicsit párját Yoongi. – Biztos nem veled van a gondja.
– Remélem.
– De lehet Taehyung tud valamit. Vele is sokat beszélgettek, nem? Neki miért nem mondod ezt?
– Nem szeretném, ha aggódna, hogy szétesik majd a triónk. Szokott emiatt félni, nem akarom ráhozni a frászt.
– Pedig az ilyesmit meg kéne beszélnetek, különben tényleg szétesik a kis csapatotok. A problémákat meg kell beszélni – folytatta a rendrakást Yoongi.
– Ez igaz, bár ebben mi nem vagyunk túl jók – jegyezte meg Jimin miközben párját szemlélte, ki azonnal megakadt teendőiben és ugyanúgy hátracsapta füleit, mint szomorúságában a calico.
– Mindennek megvan a maga ideje – pillantott félve szeme sarkából a fiatalabbra Yoongi. – Akkor csak dobd fel a témát, még ha nem is beszélitek meg. Lehet, változtatnak a viselkedésén és látni fogod a tettéből, mi az amit fél kimondani – tért vissza a takarításhoz a fekete macska.
– Rendben... köszönöm – követte szemeivel párját Jimin, amint az elsétált az üres ételes dobozokkal és poharakkal a konyhába.

"Hey! Ráérsz kicsit most?"
"Hát itthon vagyok. Hova menjünk?"
"Nem kimozdulni szeretnék csak kérdezni valamit."
"Oké. Ki vele!"
"Mi van Kookkal?
Mostanában olyan furcsa.
Akarok vele talit szervezni, erre
eltűnik mikor azt akarom megkérdezni,
mikor meg hol.
Neked nem mondott semmit?
"Akkor nem csak velem ilyen.
Azt hittem, velem van valami baja."
"Veled is ezt csinálja?! :O"
"Igen. Azt hittem, valami rosszat tettem.
Nem akartam neked mondani, nehogy aggódj.
Neked ott van Yoongi, nem akartam belezavarni.
Gondoltam majd egyik nap elkapom
és beszélek vele, esetleg bocsánatot kérek,
ha valami rosszat mondtam."
"És sikerült?"
"Még nem volt alkalmam ezt a tervemet
megvalósítani, de így minél hamarabb
megpróbálom."
"Csatlakozhatok? Rég volt együtt a csapat és úgy
látszik, ez a probléma mindenkit érint."
"Nagyon örülnék, ha jönnél velem. :D
Melyik nap lenne jó neked?"
"Hmm... Megpróbálok szerdán korábban lelépni.
Az jó?"
"Remek. Tali a munkahelyénél 3kor?"
"Megbeszéltük. Vigyünk valamit szerinted?"
"Mire gondolsz?"
"Valami kajára, amit szeret, vagy édesség,
vagy ajándék.
Csak hogy ne haragudjon ránk, vagy fogalmam sincs,
mi van vele. Tudod, csak úgy, valami apróságot."
"Ez jó ötlet. Én viszek banános tejet.
Te hozz valami csokit!"
"Okés. De addig még úgyis beszélünk."
"Jaja, persze."
"Szuper. Köszönöm Tae! :D"
"Én is.
Megkönnyebbültem azért picit.
Bár aggódok is, de ezek szerint vele van valami...
Remélem. Mondjuk nem tom, melyik a jobb. :/"
"Én se..."
"...
Na de! Milyen napotok volt? :D"

Folytatták a beszélgetést egy kicsit vidámabb témával, viszont mindkettejük gondolatai Jungkook körül forogtak. Komolyabb volt a helyzet, mint elsőre gondolták, hamarosan pedig azon kezdtek elmélkedni, hogy lehet, nem is velük van a baj. Talán történt valami Jungkook családjával ami nagyon megrázta és még nem kész elmondani, vagy valami nagyon mélyen a magánéletében, amit fél velük megosztani? Nem tudták, mi lehet az oka ennek a nagy bujdosásnak, de abban biztosak voltak, nem valami hétköznapi probléma áll ennek a hátterében. Éppen ezért akarták minél előbb elkapni Jungkookot, amit még Yoongi is támogatott.
– Mondjuk nem bírom a nyúl fejét, de ez rosszul hangzik. Remélem, meg tudjátok vele beszélni.
Annak ellenére, mennyire nem kedvelte sőt, inkább utálta Kookot, azért aggódott is érte. Azt senkinek sem akarta, még a legnagyobb ellenségének sem, hogy valami komoly baj érje. Maximum néhány kisebb balszerencse, de egy halál eset, vagy valami hasonlót, az ne. Ez soha eszébe sem jutott.

– Taehyung! – üdvözölte Jimin a barátját a megbeszélt helyen amint az megérkezett.
– Bocsi. Siettem – lihegett. – Sokat vártál?
– Nem-nem. Csak néhány perce vagyok itt.
– Kook?
– Nem jött ki. Írtam neki, ahogy beszéltük, és elvileg még dolgozik, de hamarosan végez.
– Nem sejt semmit?
– Nem – mosolygott egy kicsit Jimin. – Egyre jobban félek.
– Én is. De remélem, hogy nincs komoly baja.
– Igen én is – hajtotta le fejét Jimin. – Hoztál banános tejet!
– Persze. De te is csokit.
– Jó, de én nem egy pakkot, csak egy csomagot. Mennyi ez? – nézte meg a kartont Taehyung kezében.
– Nem számoltam meg, csak felkaptam és rohantam ide.
– Azért kifizetted – pillantott társa szemeibe.
– Jah, persze. Úgy nézek ki, mint egy tolvaj?
– Csak vicceltem – mosolygott Jimin.
– Te, az nem Yohan? – nézett az épület bejárata felé, ahol Jungkooknak kellett volna hamarosan kilépnie.
– Hol? – fordult meg Jimin. – De. Mit keres itt? Neki még munkaideje lenne. Jungkook meg nem is említette, hogy ma találkoznának.
– Lehet meglepi Kookot, ahogyan mi is. Biztos náluk sincs rendben minden, ha velünk sem olyan Jungkook, mint korábban.
– Lehet. Viszont így át kell tennünk a tervünket egy másik napra.
– Elfér a hűtőmben a tej néhány napig, nem lesz gond.
– Pedig örültem volna Kooknak. Így idegeskedhetek tovább.
– Jah, én is... Mi? Az Kook?
– Nem tűnik boldognak – hajtotta hátra füleit Jimin.
– Nem igazán. Sőt... Mit adott neki?
– Nem tom... – figyelték amint Jungkook útnak indul Yohannál az oldalán, kivel nem is üdvözölték egymást. Olyanok voltak, mintha a bébicsősz felvette volna a gyereket a suliból. Eléggé meglepte őket. – Üzenet.
– Mond Yoonginak, hogy mindjárt mész haza, ne aggódjon – követte tekintetével a párost Taehyung, miközben Jimin elolvasta az üzenetet.
– Ez nem Yoongi. Ez Jungkook.
– Mi? – pillantott társára Taehyung.
– Ezt nem ő írta – mutatta telefonját barátjának Jimin.

"Túlóráznom kell, bocsi. Holnap beszélünk."

– Honnan veszed?
– Az ő kezei a zsebében voltak séta közben miután adott valamit Yohannak, de Yohan pötyögött a telefonján.
– Belépett volna Jungkook profiljába? Csak nem tudja a jelszót.
– Szerintem nem belépett – pillantott ez eltűnőben lévő páros után Jimin. – Yohan elvette a mobilját.
– Ez nagyon nem tetszik nekem.
– Hát nekem sem...
– El kell kapnunk amint lehet! – vetett haragos pillantásokat Jiminre, bár a dühe nem felé irányult.
– Igen! Egyetértek – viszonozta a tekintet a calico.


( :D Annyira várom, hogy mi fog történni, bár én tudom, de nagyon várom. Remélem tetszik nektek is! Igyekszem hozni a következő részt! Közben aki még nem szavazott, de szeretne főszereplőt választani a következő hetero sorozatba, az még megteheti a Facebook oldalon! :D Eddig Namjoon vezet, de úgy érzem, csak hozzá illene a sztori, szóval én nagyon örülni fogok neki, ha ő nyeri majd meg.
Facebook oldalunk --> LINK
Wattpad ---> Wattpad )

3 megjegyzés:

  1. Hat pfuuuh hát pfuuuu de kia akarom nyírni ezt a gyereket. Nem tudom mi a terve Yohnak de van egy sejtésem és nagyon nem tetszik ez nekem. Hajra jimin Tae mentsétek meg a is baratotokat!

    VálaszTörlés
  2. Uhh, annyira izgatott vagyok! Miért van olyan érzésem, mintha Yohan miatt nem megy sehove Jungkook Jiminékkel?

    VálaszTörlés
  3. Ugye milyen tök izgalmas lett és milyen váratlan fordulatot vett minden? :D Még én is izgatott vagyok :D

    VálaszTörlés