2017. szeptember 13., szerda

Szavazás! Mi legyen MOST?

Sziasztok!


Nem fici, de elég sok ráhatása lehet a fanfiction blogra a további tervek megvalósulásának.
Sajnos, mint ti is észrevettétek, a nyárral nem, hogy több fanfictiont tudtunk hozni, hanem még kevesebbet. Ugyan már előtte is hiányzott a rendszeresség és a több tartalom, én ezt azonban szeretném visszahozni.
 
Az, hogy ennyire megfogyatkoztak a részek mindenből, sok dolog eredménye. Ezt azonban szeretném valahogyan kiküszöbölni. Ezért gondolkodok egy második blogban. Ez nem fanfiction lenne. Igazából még fogalmam sincs, hogy milyen témában futna, bár van 1-2 ötletem. Mindenképpen olyat szeretnék, ami számotokra érdekes lehet. Akár több témával is foglalkozó blogot. Ennek több oka is van, mivel pedig szeretek egyenes lenni, ezért ezeket meg is osztom veletek.

1. Szeretném visszahozni a kedvemet az íráshoz. Szeretek írni, de folyton csak fanficet már nem annyira. Az elmúlt lassan 3 év alatt kicsit ráuntam. Abbahagyni nem szeretném, de arra rájöttem, hogy szükségem van némi színre, ami az írást illeti, ahhoz, hogy ezt is tudjam folytatni. Ezért akarok blogot.

2. Szeretnék végre információkat is átadni nektek. Átadni a tapasztalatokat, esetleg azt a tudást, amit én eddig összeszedtem bizonyos témakörökben. Szeretem másokkal megosztani a tudásomat, és talán így lenne a legkönnyebb.

3. Nyáron még annyit sem írtam, mint egyetem közben, ez pedig annak tudható be, hogy dolgoztam. (Aminek hála rájöttem, ennél jobb munkát akarok, így tanulok mint az állat.) Viszont a lényeg az, hogy ez vette el az időmet akkor, a jövőben pedig lehet, hogy a maradékot is ez fogja. Nem azért, mert imádok dolgozni (bár lenne olyan munka), hanem mert egyszerűen szükségem van a pénzre, akárcsak mindenki másnak. Viszont a fici és a munka üti egymást, ezt tapasztalhattuk. Ezért a 2. blogon biztos, hogy lenne AdSense. Ez a Google egyik szolgáltatása, ami annyit tesz, hogy a keresési előzményeitek alapján reklámokat helyez a blogra, mikor pedig ti meglátogatjátok a blogot AdBlock nélkül, akkor én kapok néhány fillérnyit. (1 ember nem 1 forint, kevesebb, ezért fillér.) Sajnos a jelenlegi blogomra nem tudok ilyet tenni (aki egy kicsit jártasabb ezekben az tudja, miért nem), ezért tervezem ezt a másodikra. Azonban ez csak akkor éri meg, ha ott is ennyien és ilyen rendszerességgel jelentek meg, mint itt. Ha ez megvalósulna, akkor nem keresnék munkát, viszont tudnék írni valószínűleg rendszeresebben.

4. Fel akarom rázni ezt a BLOGOT!!! Imádom, mindazok ellenére is, hogy picit ráuntam. Imádom a likejaitokat, a kommentjeiteket, hogy én is izgulok, mit fogtok reagálni a történésekre, én is rágom a körmöm, beleszeretek az udvarlókba és az egyes párokba. Ezt akarom csinálni, tényleg nagyon szeretem. Csak úgy érzem tényleg kell egy kis szín is ehhez. De vissza akarom hozni a rendszerességét is, mert azért azt is imádom valamilyen szinten. Ezt egy picike légkör változás lehet meg is hozná. Inkább biztos. 90% na!

Szóval ezért gondolkozok egy másik blogon. Első körben egy igen-t, vagy nem-et szeretnék. Hogy szerintetek jó ötlet-e, és próbáljam meg, be is néznétek néha, miről szól, vagy nem jó ötlet, nem érdekel titek csak a fici és inkább annak feküdjek neki 100%-ban.
Ha pedig mégis az igen vezetne majd 1 hét múlva, akkor utána jöhetnek az ötletek. Titeket mi érdekel, miről olvasnátok. Persze ehhez már írok én is ötleteket nektek, hogy én mikben gondolkozok. Hiszen elég régóta töprengek ezen.




Előre is köszönöm nektek, ha elolvassátok és szavaztok!


~Mayu

3 megjegyzés: