2017. március 11., szombat

Three sides of life 88. rész: A jéghegy csúcsa 18+!

-Igen. - pillantott társára a kisebb, bár nem volt izgatott a dolog miatt. Nem hitt neki.
Taehyung csillogó szemekkel avatta be a fiatalabbat terveibe és biztos volt benne, Seokjin le lesz majd nyűgözve, rémálma helyett pedig egy csodálatos meglepetés fog valóra válni. Ő már csak tudta, hiszen tapasztalt volt a témában nem is kicsit. Annak idején pedig a hasonlóan angyal lelkű Heesoonak is megmutatta ezt az oldalát gondolkodás nélkül, bármilyen tompítástól mentesen, ha pedig ő ezek után is vele maradt a múltban, akkor Seokjin is velük fog egy ennyire lightos, bevezető éjszaka után, mert már egy ideje együtt voltak, szerették egymást és ebben különbözött a két eset. Most már el volt hódítva az angyal megbocsájtó szíve.



Így reményekkel telve indultak haza a nap vége felé, táskájukban néhány plusz kellékkel, amik még sosem jártak az új szerelmi fészekben, de most be lesznek avatva. Közben Seokjin is megbeszélte beosztását főnökével és legjobb barátjával, mialatt az is szóba került, hogy ki kéne mozdulniuk az egész bandával barátnőstül, mindenestül egy kicsit. Ha nem is bulizni, de legalább valami közös programra elmenni jó lenne, hogy összemelegedjenek az újak, beilleszkedjen a nagy családjukba minden friss jövevény, amivel egyet is értett társa. Azonban az éttermet Jin nem fogadta el, így muszáj volt mást kitalálniuk, amit teljes mértékben Namjoonra bízott mielőtt hazaindult.
-Levonom a béredből. - adta oda Seokjinnek a szatyrokat.
-Megbeszéltük. Akkor majd hétfőn jövök.
-Rendben. Jó mulatást! - támaszkodott a pulton Nam.
-Ne is említsd! - forgatta szemeit az idősebb, miközben direkt hozta fel a témát, hogy húzza az időt.
-Mert? Baj van? - érdeklődött.
-Újdonságot szeretnének estére. Tae régi kis dolgait visszahozni, amitől őszintén szóval kicsit félek. - sóhajtott.
-Hát megértem. Azért azok nem hétköznapi dolgok. De én a helyedben annyira nem félnék.
-Miért?
-Mert imádnak. Baj nem lehet. Mindenük vagy, ha azt mondod nem, akkor nem fogják rád erőltetni.
-Ebben annyira biztos nem lennék. Gondolj csak bele. Kookot szemelte ki elsőnek Tae, nem engem. Szerinted ha elutasítom a vágyait, mennyire fog ragaszkodni hozzám?
-Nagyon. Attól még, hogy nem téged látott meg elsőnek, még veled jött össze. Megtett érted mindent, teljes szívéből szeret. Nem fog ennyi miatt elhagyni. - nyugtatta.
-Reméljük nem is kell tesztelnünk az igazad.
-Nem fog kelleni.
-De.... mi van ha.....
-Mi?
-Nem tudom. Nem beszélgethetnénk még valami fontosról? - érdeklődött.
-Miről?
-Nem tudom. Biztos van még valami. Kell lennie.
-Nem akarsz menni? - mosolygott Nam.
-Félek.
-Nincs mitől. Menjél és érezd jól magad! Légy nyitott és nem lesz baj.
-El sem hiszed, mennyire nyitott vagyok néha. - vett mély levegőt.
-Gondolom. - nevetett a kétértelmű megnyilvánuláson - Hétfő előtt meg ne lássalak itt! - emelkedett fel a pultró.
-Lehet, aznap sem fogsz! - indult haza Jin.
-Ne lógd el a melót azért!
-Jó-jó!

Miután Seokjin megkezdte útját hazafelé társai keresték, merre jár, indulhatnak-e ők is, vagy majd várniuk kell rá. Szíve szerint Jin kitalált volna valami kifogást, ám végül nem tette, így pedig félúton csatlakoztak hozzá párjai, akiknél izgatottabbak talán csak a kisgyerekek tudtak volna lenni karácsony este. Viszont próbáltak nem minden második mondattal az estére utalni, ami Taehyung ötlete volt, ezzel pedig talán Seokjin lelke picit megnyugodott mindaddig, amíg be nem léptek a lakásba.
-Gyorsan vacsorázzunk! - csomagolta ki a Namjoontól hozott ételt Jungkook - Ne menjen el az idő, így sincs már sok.
-Azért ne kapkodj, ráérünk mindenre. - nyugtatta le Taetae, de ennyi már elég volt Jinnek, hogy rágörcsöljön az estére.
Ebből kifolyólag nem nagyon tudta élvezni a vacsorát, pedig a kisebbek mindent megetettek. Még Kook oda is vonta a tévé elé miután végzett és az ölébe kuporodott, hogy kicsit kellemesebb gondolatokat keltsen elméjében, de valahogy most erre sem hajlott párja. Bár ölelgette, de érezte rajta, feszeng kicsit. Ezért aggódni kezdett a legfiatalabb, mikor pedig már csak Jin állt a zuhany alatt, a többiek pedig előkészültek az éjszakához, Jungkook ki is fejtette gondolatait.
-Nincs kedve, nagyon nem akarja, lehet nem kéne erőltetni. - sóhajtott.
-Ki szeretnéd próbálni vele? Vagy te sem szeretnéd?
-De, de félek. Mi lesz, ha kiábrándul?
-Ugye tudod, hogy nagyjából ugyanattól féltek mindketten?
-Igen, tudom. - hajtotta le fejét Kook.
-Ez csak próba picur. Ha nem tetszik neki, végig se csináljuk. - nyugtatta - Na, fel a fejjel! - puszilta meg - Sokáig fog a zuhany alatt állni szerintem, de van dolgunk. Most ne arra koncentrálj, hogy rossz lesz, hanem arra, milyen jó lesz. - kezdte vetkőztetni a kisebbet.
Seokjin pedig tényleg sokáig fürdött. Küzdött magával, idegeskedett a zubogó cseppek alatt és legszívesebben kiszaladt volna a világból félelmében, de nem tehette. Túl sok ellentétes érzelem kavargott benne, így inkább kötelességét teljesítette és a legrosszabbra készülve lépett ki a fürdőből, majd indult a háló felé. Nagyot sóhajtott míg megállt egy pillanatra az ajtó előtt, végül azonban csak benyitott, szerencséjére pedig kellemes meglepetés érte.
-Nyuszika? - nézett végig Jungkookon, akire éppen nyakörvét rakta fel Tae.
-Igen. - mosolygott az öltöztető fél - kis csengettyűvel.
-Találtunk nyuszisat nekem. Tetszek? Vagy vegyem vissza a kutyusosat? - ült az ágy szélére sarkaira.
-Nem. Ez... tökéletes. - sóhajtott Jin - Nah, Jjanggu. Te most kint maradsz. Sajnálom, ehhez kicsi vagy. - zárta ki a kutyát a hálóból.
-És hogy legyen mi elindítja az estét, kihasználjuk a Világ legjobb játékát. - vette el az éjjeliszekrényről a kockákat Taehyung - Remélem nem baj. - ült Jungkook mellé.
-Nem... nem tudom. - állta az ajtó előtt Jin.
-Hyung, szerintem tetszeni fog. - harapott szájába Kook - Mindent megteszek, hogy élvezd. - húzódott Tae felé.
-Ahogy én is. De ha mégsem tetszik és megállnál, akkor szólj nyugodtan. - pislogott nyugtató mosollyal Jinre, miközben a legfiatalabb lassan csókolgatni kezdte meztelen vállát.
-Azért igyekezni fogok. Már csak miattatok is. - nyelt egyet zavarában az idősebb.
-Rendben. - fordult Kook felé Taehyung.
Mivel Seokjin volt az este főszereplője és az ő élvezete állt mindenek felett, így a kezdetektől fogva szerették volna kielégíteni vágyait párjai, ezért Tae olyan nyelves csókot adott Jungkooknak, ami a legerotikusabb pornófilmeket is messze lekörözte. Ez volt a cél, izgató látványt nyújtani társuknak, aki észre sem vette, hogy lassan elválnak ajkai egymástól és döbbenten figyeli a kisebbeket, kik nem álltak meg ennyinél. Taetae tudatosan simogatta a másikat, aki csupán ösztönből cselekedett, ezért hamar sóhajtozni kezdett a tapasztalt ujjak alatt. Bújt társához, mialatt megízlelte puha nyelvét. Kis terpeszben ült már felé fordulva és emelkedett, hogy az ölébe másszon, ám Taehyungnak más terve volt. Puha tincsei közé túrva húzta meg azokat, ezzel pedig elvált Kooktól, ki meglepve sóhajtott fel, és szeme sarkából figyelte idősebb társát, hogy mit reagál. Seokjinnek megremegtek szempillái, de még nem vélte olyan rossz tettnek, betudta párja hóbortjának, ahogyan a többit is korábban, miközben megindult a fiatalok felé, ám határozottabb léptekre csak akkor szánta el magát, mikor Jungkook hosszasan felnyögött Tae hegyes fogaitól, melyek nyakát vették célba. Láthatóan élvezte, az idősebb pedig csak arcát figyelte, ahogyan szemei apróra nyílva tükrözik minden érzését és puha ajkai közül izgató hangok szöknek ki megállás nélkül. Ez izgatta fel igazán, majd vonzotta az ágyhoz, hogy egy pillanatra a kisebbe fojtsa lélegzetét, míg nyelveik összefonódtok.
-Gyere hyung! - engedte el Kookot Tae és az említett dereka köré tekert törülköző peremére fogott - Van egy ajánlatom. - emelkedett fel hozzá - Szépen kényelembe helyezed magad az ágyon, mi pedig játszunk egy kicsit a kockákkal. - forgatta ujjai között a kis kellékeket - Mit szólsz hozzá?
-Csak óvatosan.
-Nyugalom. - vigyorgott - Ma még nem fog vér folyni.

Seokjint ledöntötték a fiatalok az ágyra, Taehyung messzire dobta törülközőjét, Jungkook pedig kicsit elkalandozott. Azonnal rámászott legidősebb párjára és harapdálni kezdte telt alsó ajkát, amit cseppet nehezményezett is a másik, de Tae ügyesen oldotta meg a helyzetet, hogy a legfiatalabb térjen vissza a tervhez. Megmozgatta annak bolyhos kis nyuszifarkát, amitől egy apró nyögés kíséretében vált el Jintől. Lihegve ült újra sarkaira másik párjával szembe, ki azonnal dobott is egy kaján vigyor kíséretében a kockákkal, majd végignyalt Jungkook kulcscsontján, lassan pedig fel nyakának izzó bőrén. Nyelvével egyetlen millimétert sem hagyott érintetlenül, a kisebb pedig ezalatt erősen kapaszkodott társa vállába, nehogy másba kezdjen idő előtt. Majd ő következett, melyhez szüksége volt pár mélyebb lélegzetvételre, mielőtt fogaival esett volna neki Tae fülének. Kihasználva pedig a lehetőséget az ölébe is mászott lassan, ami miatt ezúttal nem ellenkezett társa és átkarolva derekát sóhajtott fel örömében. Közben Seokjin kezdett irigykedni, hogy csak szemlélő, de még nem lépett semmit, mert kíváncsisága erősebb volt vágyainál. Így örömmel nézte végig azt is, amint Taehyung következő lépésénél a fiatalabb mellbimbót veszi célba, amitől Kook aprókat nyögdécselt sóhajai közben. Felfűtötte testét párja forró, nedves nyelve és Seokjinnel ellentétben észre sem vette, hogy örömében kitolta fenekét. Ez mély lélegzetekre késztette az idősebbet, ki már azon gondolkozott, miképp csalja magához a fiatalokat, mikor Jungkook dobott a kockával, erőt vett magán, majd eltávolodott Taetól és lehajolt annak péniszéhez.
-Gyertek ideh! - sóhajtott nagyot Jin.
-Csakh... egy pillanat. - lihegett Taehyung - Olyan édesen puszilgat.
-A feneke pedig elképesztően formás. - ült fel az idősebb - Gyere picur! - simogatta meg formás félgömbjét, miközben csókolgatni kezdte hátát.
-Feküdj visszah! - döntötte le lassan Tae - Ne mozdulj innen az este folyamán, vagy ki kell majd kötöznöm téged. - mászott párja fölé.
-Szeretlek fogdosni szex közben.
-Kötözd ki! - szólalt meg azonnal Kook - Kérlek! Bármit megteszek!
-Sajnálom hyung! - vigyorgott Taehyung - Változik a terv. - kelt fel az ágyról.
Igazából ez volt az est lényege, ezért nem ellenkezett Seokjin, csak mélyeket lélegzett, hogy ne akarja már most azonnal félbeszakítani a történéseket, mialatt társa gondosan összefogta csuklóit, majd az ágyhoz szegezte azokat. Kook szemei csillogtak és még hergelte is párját, mikor odahajolt annak füléhez, hogy elhadarja minden esti ötletét, melyek között fel-felnyögött már a gondolatuktól is. Érezhetően felizgatta az éjszaka témája, amitől Seokjin kicsit ódzkodott, ám utolsó mondatával mégis felkeltette érdeklődését.
-És a legjobb az egészben, hogy a farkincámtól meg sem kell válnom. - simított Jin férfiasságára, mialatt eltávolodott tőle.
-Viccelsz! - maradt tátva szája.
-Nem. - vigyorgott a kisebb.
-Ülj ide! Most!
-Ne siess édesem! - huppant vissza Jungkook mellé Tae, kezében egy érdekes alakú műanyaggal - Előbb még veled is foglalkozunk.
-Mi az?
-Ettől jó lesz neked is. - mosolygott és felhúzta párja péniszére a kelléket - Bár lehet, nehezebben érsz a csúcsra, de talán valamennyire helyettesít engem. - nyögött fel Jin, amint Tae végleges helyére illesztette a műanyagot - Bocsánat. Adunk rájuk puszit, amiért ilyen gonosz voltam velük. - hajoltak is le Jungkookkal.
Forró csókokkal kezdték elárasztani Seokjin péniszét és heréit, mitől kapkodta csak a levegőt. Nézte amint párjai örömmel nyalják végig ágaskodó méretét, majd szinte összekapnak azon, ki vegye elsőként szájába azt, miből legfiatalabb került ki győztesként. Lassan kezdte szopni társa férfiasságát, mialatt Taehyung csak játszadozott annak golyóival és csodálta a kisebb lelkesedését. Míg pedig az teljesen belemerült dolgába, ő inkább tovább vitte gondolatait. Jungkook nyakába puszilt, végighaladt gerincének vonalán és mögé helyezkedett, míg két társa teljesen megfeledkezett róla. Azonban nem hagyta ezt sokáig így. Kook új nyuszifarkával kezdett játszadozni, melyet a fiatalabb rögtön megérzett, ezért nyögdécselni kezdett, ennek kellemes rezgése pedig a fellegekbe repítette Seokjint. Hangosan sóhajtott, még Jungkook neve is kicsúszott száján, amint hevesen emelkedett mellkasa. A kisebb fürge nyelve és mély torka elképesztő élményt nyújtott számára, melyet egyre nehezebben viselt Taehyunggal ellentétben. A fiatalabb imádta a felállást, az élvezkedő, szenvedő, kikötözött hyungját, a mindenre hajlandó picurra lábai között. Tetszett neki a kilátás, hamarosan pedig már nem csak a kis kellékkel játszadozott, hanem inkább a továbbiakra készítette fel a picurt, ki nagyon jól viselte párja első ujját, még a másodikat is, nem állt meg dolgábanl, csupán fájdalmasan nyögött, ám a harmadiknál kiengedte szájából Seokjin péniszét.
-Fájh! - sóhajtott fel, miközben próbált megtámaszkodni Jin felett, ki csak szótlanul lihegett.
-Ne állj meg! Csókolgasd! - utasította Taehyung, a kisebb pedig szót is fogadott.
Puszilgatni kezdte idősebb társa testét, lassan haladt felfelé, miközben néha már nyüszített a kellemetlen érzéstől hátsó felében, de nem szerette volna abbahagyni. Izgatta a fájdalom, csak keményebbé vált tőle és vadította elméjét, mely még többet akart. Ezért szívesen csókolta végig Seokjin testét, majd állapodott meg annak nyakában, miközben péniszeik fájdalmasan simultak egymáshoz. Kezdte érezni az idősebb, mennyire rossz ötlet volt a kikötözés, mert meg szerette volna érinteni a picurt, ki csak feküdt társán és nyögdécselt Taehyung ujjaitól.
-Ahh! Oldozzatok el! Fogdosni akaromh! - nyögött fel.
-Még nem. - kelt ki az ágyból V, majd egy kis kendőt a kezébe véve kötözte be a legfiatalabb szemét - Előbb gondoskodok Kookról is. - csapott az említett fenekére - Csókold meg! - utasította Jungkookot, ki azonnal indult is Seokjin ajkainak felkutatására, majd szinte egyszerre nyögtek fel, amint egymásra leltek.
Hevesen fonódtak össze nyelveik, még egy-egy csepp nyál is megszökött hatalmas harcuk közben, mialatt Kook önkéntelenül mozgatta csípőjét, így férfiasságaik egymásnak feszülve lüktettek egyre fájdalmasabban. Taehyung lassan, szinte észrevétlenül a nagy küzdelemben igazította a legfiatalabbat Seokjin ágaskodó nemi szervéhez, majd ültette le szép lassan, amire azonban már mindketten felkapták fejüket. Kook legszívesebben kapaszkodott volna az ágyba, ám kezeit Tae hátrafogta, így egyenes háttal bármiféle kontroll nélkül foglalta el méltó helyét.
-Uramisten! - nyögött fel hangosan Jin - Te jó ég! Hogy lehetsz ilyen szűkh! - hunyta be szemeit, miközben hátravetette fejét.
-Hahh! Fáj hyungh! - kapkodott levegő után Jungkook.
-Mindjárt jobb lesz. - csókolgatta vállát Tae, miközben sunyin összebilincselte a fiatalabb kezeit háta mögött. Nyugtatgatta párját, simogatta remegő testét percekig, majd mikor már Jinen is azt látta, hogy kicsit megszokta a helyzetet, akkor rávette a picurt csípőjének megmozdítására, mire újabbat nyögött - Ott van az. Keresd meg magadnak. - suttogta fülébe.
Jungkook bátortalanul helyezkedett a fájdalomtól, keresve a legélvezetesebb pózt, mialatt Taehyung könyörtelennek bizonyult, ugyanis megfogta a bolyhos nyuszifarkat és mozgatni kezdte.
-Neh! - akadt el lélegzete - Ez nagyon rossz! - lihegett, hangja miatt pedig Jin arca aggódóra változott.
-Akkor kiveszem. - húzta is ki a kelléket, mire Kook jólesően felsóhajtott. Élvezte pár pillanatig a pihenőt, majd megérezte Taehyung férfiasságát, amint a játékszer helyére igyekezett beférkőzni.
-Hyungh! - nyögött a levegőbe. Párja mérete kellemesebb érzés volt számára, a tudat pedig, hogy ő az és nem egy műanyag valami, még inkább felizgatta.
-Most te uralkodsz rajtunk. Csak neked kell mozognod. - harapott fülébe Tae.
Jungkook lassan emelkedett fel, majd ült vissza helyére, miközben párjai szinte egyszerre nyögtek fel a szűk, forró testtől. Azonnal megtetszett ez a felállás a fiatalabbnak még ha nem is látott semmit belőle, de nagyon jól érzett mindent. Hamar belelendült, ami Jin számára nem sok jót jelentett. Már értette a műanyag kellék hasznát, melyet Taehyung adott rá.
-Lassíts Kook! - kínlódott.
-Jó helyen van hyung? - nyúlt le hozzá Tae, majd megmozdította azt, Seokjin pedig nagyot nyögött - Akkor igen. Eltaláltam ugye? Kookh! - hajolt a fiatalabb füléhez - Ahogy mozogsz Jinen, úgy izgatod az ő prosztatáját is. Ha még párat mozdulsz, biztosan beléd fog élvezni. Mit szeretnél? Hogyan legyen vége az estének számára? - nyalt végig ajkain.
Jungkookot azonban már nem sok dolog érdekelte, így magabiztosan ringatta csípőjét, melytől Seokjin pár pillanattal később már meg is feszült egy hosszú sóhaj kíséretében. Kook érezte orgazmusának minden cseppjét és ezúttal Taehyung is, ki aprókat mozdult csípőjével, hogy Jin lüktető péniszéhez simulhasson sajátja, miközben az idősebb teljesen elvesztette eszét nyögései közepette.

Hagyták a kikötözött áldozatnak, hogy az utolsó hullámokat is maximálisan megélhesse, majd Jungkook visszakapta kis nyuszik farkincáját. Taehyung Seokjin hasa fölé térdeltette és némi síkosító segítségével egy fémrudat helyezett fel a legfiatalabb péniszébe, melyet az idősebb első sorból nézhetett végig. Tae lassan mozgatta azt a Kook férfiasságában, ki kellemes nyögéseket hallatott, viszont mikor párja egyik szabad ujjával megkereste belső érzékeny pontját, egy pillanatra megremegett.
-Utolsó előtti menet. - mosolygott át Kook vállai felett Jinre - Majd befejezheted te, ha szeretnéd. - figyelte kábult párját, ki még fel sem fogta történéseket, csak pislogott a rúdra, mely eltünedezett Kookban.
Érdekelte, főleg azért, mert a kisebbnek nagyon tetszett, hiszen mindig akkor nyögött a legnagyobbat mikor Taehyung a legmélyebbre nyomta péniszében a kis fém eszközt. Seokjin lassan magához tért a látványtól, hogy Jungkookot hogyan kényezteti Taetae, hogyan simogatja merevedésének legérzékenyebb pontját, miközben egy-egy apró csepp lecsöppent Jin forró hasfalára.
-Szeretnéd te? - ajánlotta fel társának Taehyung a lehetőséget - De nem engedheted ki a rudat, míg azt nem mondom.
-Rendben. - nyelt nagyot Seokjin.
Taehyung azonnal eloldozta, miközben egyik kezével magához ölelte a fiatalabbat, ki még továbbra sem látott semmit, hátrakötözött kezei miatt pedig nem is tudott moccanni helyéről. Amint Jin szabaddá vált felült és az ágytámlának támaszkodott, míg Tae megmutatta neki, hogyan mozgassa a kis kelléket a fiatalabban, meddig nyomhatja azt és mennyire húzhatja ki. Majd átadta azt Seokjin kissé hideg ujjainak, miktől Kook megborzongott amint forró makkjához értek. Meglepetés volt számára, de tetszett neki főleg azért, mert tudta, végre Jin kezei is kényeztetik.
-Mond csak Jungkook, emlékszel még, mikor úgy könyörögtél, hogy szexeljünk, mert élvezni akarsz? - tapintotta ki újból az említett gyönyörközpontját.
-Nhhh.... Igenh! - nyögdécselt.
-Ismételjük meg! - nyomta meg legérzékenyebb pontját.
Kook hevesen sóhajtozott minden további alkalommal és megremegett, valahányszor megmozdultak Taehyung ujjai. Ha Jin törődő keze pedig nem lett volna, akkor valószínűleg eldőlt volna az ágyon, mert teljesen elveszítette lassan izmai felett a kontrollt. Amint a fém rudacska siklott nemi szervében, Tae pedig zongorázott legélvezetesebb pontján, úgy ért lassan a csúcsra, ám kisebb gondja adódott élvezetes nyögései közben.
-Ahh! Húzd ki! - remegett hangja, amint izmai megfeszültek.
-Nyomd vissza! - utasította Jint Tae és eleget tett kérésnek, miközben a mocorgó Jungkook arcát nézte. A magától lassan kicsusszanó rudacskát határozottan tolta vissza helyére egyetlen ujjával, miközben Kook kínlódva sóhajtozott.
-Nehh! Aahh! Állj... ne érj hozzám ott! Engedjetekh! - menekült volna, hogy teljesen kiélvezhesse orgazmusát, melyet nem hagytak neki társai, ám Taehyung határozottan fogta magához a kisebbet, így nem szabadulhatott - Neeeh! - húzódott hátra hozzá, miközben összezárta lábait. Már kezdett kellemetlenné válni az egyébként csodás érzés.
-Ki akarom venni neki. - simogatta Kook combjait Jin és lassan elkezdte kihúzni a rudacskát, mire a kisebb remegve sóhajtozni kezdett nyíló lábainak kíséretében.
-Még hagyd kicsit!
-De olyan aranyos. Kiveszem. - puszilgatta Jungkook kulcscsontját.
-Ahhh.... köszönöm! - könnyebbült meg a legfiatalabb, amint elhagyta testét a játékszer, melyet rögtön követett élvezetét jelző ondója is egy hosszú sóhaj kíséretében.
-Ahj! Még bele kell ebbe rázódnod édesem. - morgott Tae, majd levette a bilincset Kook kezeiről, ki azonnal Seokjin vállai után kutatott és meg is támaszkodott rajtuk, amint az idősebb felemelkedett, hogy megcsókolja.
A legfiatalabb továbbra sem látott semmit, csupán érzett, így azt is hamar megtapasztalta, hogy Taehyung ezúttal végleg megszabadítja őt a nyuszifaroktól, melyet messzire dobott a koppanásból ítélve, majd újra saját férfiasságával helyettesített. Most már rajta volt a sor, hogy kivegye részét az estéből, ami lágyabbra sikeredett, mint tervezte. Mialatt Jungkook Seokjin nyelvével volt leginkább elfoglalva ő lassan lefektette a párost és a fiatalabbat simogatva kezdett kicsit sem kíméletes tempóba, mitől Kook hamarosan levegő után kapott. Tae tudta már, hol keresse legkellemesebb pontját, amit nem hagyott egy pillanatra sem nyugodni, így úja nyögdécselni kezdett a kisebb. Lassításért sóhajtozott, kicsit lágyabb bánásmódért, miközben megtámaszkodott Jin felett, ki ezúttal nem szólt bele a történésekbe, csak simogatta a felette támaszkodót. Ezért Taehyung nem változtatott semmit, folytatta kemény lökéseinek sorozatát, mialatt Kook teste egészen más jeleket mutatott, mint amiket szájával adott.
-Nem tetszikh! - nyögött fel, viszont közben kitolta fenekét, ami pont az ellenkezőjéről árulkodott párjának.
Tae ezért nem állt meg, csak előrehajolt a kisebb lapockáihoz, melyeket összeharapdálva szép is nyomokat hagyott, miközben Kook egy-egy fájdalmasabb nyögést is kieresztett torkából a hegyes fogak miatt.
-Ezt most megúsztadh! Aahh! - merült el a lehető legmélyebben a kisebben és élvezett el végül ő is, miközben tarkójához bújva sugdosott - De legközelebbh... nem marad ki a pálca sem. Hahh! Meg a többih! - csapott erősen Jungkook fenekére, melyet egy hatalmas csattanás és a kisebb nyüszítése jelzett.


(Lassacskán, de biztosan visszajövök hozzátok. :) Reméljük lesz időm szépen elosztva.
Ajánlom mindenki figyelmébe az új sorozatainkat is. Raiko SugaKookját és az első fantasy hetero sztorimat! Kicsit elevenítsük fel a hetero részleget is! :D
Facebook oldalunk --> LINK
K.A.R.D rajongók ----> LINK )

8 megjegyzés:

  1. Csodás lett, megérte várni! Ahogy szokták mondani: a türelem rózsát terem, de ebben a helyzetben sokkal jobbat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát 18+-t most XDD De ez tényleg csak az lett, már folytatjuk a sztorit is remélhetőleg a héten a 18+-on kívül is.

      Törlés
  2. Szia! Csak nemrég találtam rá a blogodra, és nagyon tetszenek az írásaid! Ez a sorozat pedig a kedvencem a blogról.^^ Szerintem ez a rész csodás lett és annnyira szexi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek örülök. :D Igyekszem majd új részt hozni. Remélem a többi fici is tetszeni fog! :)

      Törlés
  3. De vartam mar!😃
    Vegreeee egy igazi Mayu fele 18+!😃
    Hianyzott mar, ez nagyon feldobott!😂💙

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XDD Ezt örömmel olvasom :D XD "Mayu fele" XD Ez jóóó!

      Törlés
  4. Hu most lattom h egy csomó rész kijott masokból is. Le vagyok maradva XD nem baj be lesz pótolva. Nagyon jó lett hu kis nyuszi Kook biztos marha cuki lehetet nem cyodalom h nem birta ki Jin h ne nyuljon hozza. Nagyon jo lett várom a folytatást

    VálaszTörlés
  5. Ááá de vártam már az új részt >w<
    Nagyon jó lett

    VálaszTörlés