2015. október 11., vasárnap

Three sides of life 32.rész: A fémrúd

-Jóóóóó! Kipróbálhatom? - érdeklődött az idősebbre mosolyogva Kookie.
-Majd. Előbb érjünk el arra a szintre, hogy már aktuális. - ült le mellé Taehyung - Te fel sem öltöztél?
-Ömmm.... nem. - pislogott nagyokat.
-Ejnye. Ezért meg kell hogy büntesselek. - harapott alsó ajkába, majd a kisebbet ledöntötte az ágyra - Most boldog lehetsz. Végre szexelünk.
-Ne beszélj! Csináld!

-Milyen türelmetlen vagy! - mászott Kook fölé V és nagyon mosolygott.
-Ne dumálj már! - húzta magához a másikat, de az homlokukat érintette össze, a csók helyett, amire Jungkook annyira áhítozott.
-Csendben kell lennünk. Ha hangoskodsz, megállok. Értetted?
-Igen. Nah! - adott ki édes, apró hangokat, aminek Taehyung már nem bírt ellenállni.
Megcsókolta az alatta fekvő kisebbet, aki letéve kezéből a fém rudacskát V nyakába karolt. Jólesően nyögdécselve engedte sajátja mellé az idősebb nyelvét, miközben az felhúzta Jungkook egyik lábát, hogy kényelmesebben hozzáférhesse. Szabad kezével a kisebb mellett támaszkodott és hosszú percekig élvezte puha ajkait, amelyek egy pillanatra sem akarták elengedni az övéit. Miután azonban már hosszú percek óta tapadtak egymásra, lassan, apró puszik kíséretében elváltak, V pedig tovább haladt a fiatalabb nyakán lefelé, aki lehunyt szemekkel sóhajtozott. Végre megkapta, amire olyan régóta vágyott már. Végigsimított az idősebb karjain, majd egész testét kezdte felfedezni, mialatt minden csókra szinte azonnal felnyögött. Nem bírt magával. Taehyungot akarta azonnal, ezért rögtön be is bujtatta ujjait a másik pólója alá, hogy megfossza tőle, az pedig felegyenesedett és lekapva magáról a földre dobta.
-Mondtam, hogy öltözz fel. - húzta le a törölközőt a fiatalabbról.
-Csak hátráltatna. Ne várass meg! - nyöszörgött, miközben V végigsimított már ágaskodó péniszén.
-Pedig azt terveztem. - mosolygott.
-Hyuuuung! - ült fel Kook és elkezdte lehúzni a másikról annak nadrágját.
-Jó-jó nyugalom picur. - simított a kisebb arcára, majd meg is csókolta, hogy kicsit lassabb tempóra késztesse, ám nem sikerült. - Nyugi! - távolodott el tőle, majd Jungkook le is döntötte az ágyra, hogy megfossza ruhájától.
-Ennyire kanos vagy? - hagyta a másikat, hogy tevékenykedjen.
-Igenh! - hajolt V boxerjéhez, majd az anyagon keresztül ajkai közé fogta párja férfiasságát.
-Ahhh! Kookh! - sóhajtott fel, amint megérezte a kisebb forró leheletét.
Jungkook megállás nélkül kényeztette az idősebbet, hogy minél hamarabb annak ölébe ülhessen, így amikor az már alig fért bele alsónadrágjába, egy laza mozdulattal levette róla. Végignyalt méretes tagján és makkját kezdte szopogatni, míg Taehyung a nevét nyögte.
-Mégh - nyelt egyet lenézve a kisebbre - mindig ki szeretnéd próbálnih? - remegett meg Jungkook nyelvétől.
-Igenh. - engedte ki szájából V péniszét, miközben az felült hozzá.
-Hova raktad?
-Itt van. - vette fel az ágyról a fém rudacskát.
-Dőlj a támlának! - Jungkook pedig szót fogadva mászott az ágy végébe.
Taehyung a szükséges kellékekkel ült a kisebb lábai közé, majd megcsókolta, miközben egy csepp síkosítót nyomott a másik péniszére.
-Nem fog fájni, csak furcsa lesz. - húzódott el és a rudat is bekente a folyadékkal.
-Tudomh. - nézte V munkálkodó kezeit, majd nyakába kapaszkodva figyelte amint a másik megfogta férfiasságát és lassan hozzáigazította a fém játékszert bejáratához.
-Hidegh! - remegett meg Kookie.
-Mindjárt jobb lesz. - mozgatta lassan a kis rudat Jungkook péniszében, hogy az megszokja az új érzést.
Közben másik kezével is kényeztette a kisebbet, mert nem akarta egy pillanatig sem elvenni annak kedvét az estétől. Nyakába csókolt, míg az felnyüszített, amint teljesen eltűnt benne a játékszer, amiért annyira odavolt. Eltolta magától az idősebbet, hogy rendesen szemügyre vehesse, mi is történt vele.
-Rossz? Ki vegyem? - aggódott a kisebbért.
-Nem kell. Mm.... furcsa.
-Tudomh. - harapott alsó ajkába V, majd forgatni kezdte a másikban a rudat.
-Ahh! Taetaehh! - remegett.
-Nyögj csakhh! - simogatta Kook bejáratát nedves ujjaival - Szeretemh. - mozgatta másik kezét a fiatalabb hosszán, miközben újra nyakába csókolt és lágyan megharapta, ügyelve, hogy ne a múltkori foltot bántsa megint.
Jungkook átkarolta párját, majd annak forró bőrét simogatta, miközben az lágy csókokkal tért kulcscsontjára és bevezette első ujját a kisebbnek.
-Szólj, ha nem tetszik! - hátrált kicsit V, Kookie pedig csak bólintott, mert válaszolni, már nem volt ereje.
Taehyung a másik elé térdelve puszilt annak péniszére, majd lassan engedte szájába, mire a fiatalabb egyre nagyobbakat kezdett sóhajtozni, mert V második ujját is megérezte magában. Elfeledkezett róla, hogy csendben kéne lennie és amikor az idősebb fogai közé fogta a kis fém darabot, majd aprót mozdított rajta, felnyögött.
-Csssss! - tette ujját a kisebb szája elé - Abbahagyom.
Jungkook pedig azonnal visszafojtotta hangjait és láthatón küszködve viselte tovább a csendet.
Taehyung harmadik ujját is bevezette párjának, az pedig hosszan felsóhajtott, ami még engedett volt számára. A másik vállaira kapott, míg újra megérezte forró ajkait és lágy nyelvét férfiassága körül. Nem bírta tovább. Érezni akarta az idősebbet magában, ezért minden erejét összeszedve igyekezett megszólalni.
-Kérlekhh! - nézett ki pillái alól V szemeibe, aki már nem akarta megváratni.
Átkarolta a kisebbet mindkét kezével, majd az ágyra döntötte. Bekente saját magát is az átlátszó folyadékkal és Kook csípője alá nyúlva megemelte.
-Ez maradjon csakh. - nyomta vissza teljesen a fém rudat a kisebbe, miközben annak bejáratához igazodott.
-Taetaehh! Csináldh! - mart az ágyneműbe a fiatalabb és háta kis ívbe feszült, amint megérezte párját, ahogyan lassan hatol be testébe.
Ajkait összeszorítva igyekezett csendben maradni több-kevesebb sikerrel. V boldogan nézett végig Jungkook megfeszülő izmain, majd mikor teljesen kitöltötte a másikat, mellé támaszkodva kezdett lassan mozogni, ám nem tudta sokáig ezt a tempót élvezni. A fiatalabb V hátába vájta rövid körmeit, lábait pedig összekulcsolta az idősebb dereka körül. Nehezen bírt magával és hangjával, de ezért is kapott Taehyung ajkai után, hogy szabadon nyöghessen annak szájába.
V a csípőjére fogott és az ágyba nyomta, mert folyton felemelte azt a másik, amitől enyhe fájdalmat okozott az idősebbnek. Ám amikor Taetae eltalálta a már jól ismert érzékeny pontját felnyögött.
-Cssss! - állt meg azonnal V.
-Bocsánathh! - kapta kezeit szájára, szemeit pedig összeszorította és a másik újra mozogni kezdett.
-Csakh.... halkan. - akadozott az ő lélegzete is, amint az alatta élvezkedőben gyönyörködött.
Legszívesebben újra azzal a heves szexel kényeztette volna a kisebbet, mint legutóbb, de féltette, így ezt szerette volna kiélvezni, ahogyan mindig is igyekezett. Jungkook péniszére fogott és ezzel elérte célját. Következő alkalommal, mikor újra felért a kisebb prosztatájáig, az rászorított Vre és hosszan felsóhajtott, ám Taehyung gonoszkodott még egy kicsit. Hüvelykujjával gondosan a helyén tartotta a rudat, Kook pedig hamar szenvedni kezdett alatt. Halkan kezdett nyüszíteni, miközben V vállaira fogott és péniszén munkálkodó kezére nézett.
-Taehhhhh. - könyörgött egyetlen szóval az idősebbnek, aki ezzel megkapta az utolsó lökést, majd néhány erőteljesebb mozdulat után megtöltötte a fiatalabb testét - Taetaehh. - nyögött újra Jungkook.

-Mindjárthh. - lassított le V, miközben egy kicsit feljebb emelkedett, hogy végig tudjon nézni a fiatalabb testén.
-Kérlekh! Nagyon rossz. Felrobbanokhh. - kapkodta a levegőt.
-Jó-jó. - ült sarkaira Taehyung és lassan, végig Kook arcát szemlélve húzta ki a fém rudat a kisebből, aki hosszan felsóhajtva könnyebbül meg, amint hasfalára folyt nedve - Jól vagyh? - nyelt egyet V, a kis játékot pedig a földre dobta, miközben visszatámaszkodott Jungkook fölé.
-Ühüm. - lihegett csukott szemekkel.
-Legközelebb szólj előbb, ha nagyon rossz. Találjunk ki valamit. - csókolgatta a kisebb nyakát és állvonalát - Mert engem felizgat, ha szenvedsz itt alattam.
-Észrevettemh. - karolta át Vt.
-Sajnálom ám. Nagyon.
-Semmi baj. Élveztem. - derült fel a kisebb arca.
-Biztos? - emelkedett meg Taehyung - Ne hazudj! - nézett szemeibe.
-Biztos. Még egy menet?
-Ennyi sem volt elég? - lepődött meg V.
-Nem. Naaaaa!
-... Nem.

-De el akarok köszönni tőlük. - ébredt fel öccse mondatára Taehyung, amint az próbált bejutni, ám a zár miatt nem tudott.
-Hagyd őket aludni! - szólt rá anyukája, mire V gyorsan felkelt és egy boxert felrántva, kómás arccal nyitotta ki ajtaját.
-Öcsi! - szólt utánuk és leguggolt a folyosó közepén - Gyere!
-Sziaaaaa! - rohant oda hozzá, majd megölelte - Csak el akartam köszönni.
-Legyen szép napod!
-Neked is! Jungkook?
-Még alszik, hagyjad.
-Rendben. De mond meg neki, hogy elköszöntem tőle.
-Megmondom, és biztosan ő is elköszönne.
-Gyere kicsim, elkések! - szólt anyukájuk.
-Sziasztok! - futott el öccse és integetett.
-Sziasztok! - ment vissza a szobába V.
Megállva az ajtóban nagyot nyújtózott, majd Jungkookot nézte és elgondolkozott. Olyan édesen aludt a kisebb az ágyában, hogy nem akarta felkelteni. Csak bámulta volna egész nap, bár a kék-zöld foltok és a harapás nyom nyakán azért szúrta szemét. Bárcsak ne engedte volna el magát annyira, akkor most a kicsinek sem lenne semmi baja.
-Mmm. - fordult oldalára Kookie - Taeh.
-Itt vagyok. - lépett az ágy mellé és leguggolt - Mondjad.
-Gyere. - nyúlt erőtlenül az említett felé, az pedig boldogan feküdt vissza Jungkook mellé.
-Aludj még. - ölelte át a kisebbet, majd lassan ő is elszenderült, mert még elég korán volt.

Ám Jungkook legközelebb hamarabb ébredt fel és bár imádta ölelgetni Vt, az első gondolata még is az volt, hogy szeretkezni akar vele. Hiába van reggel, ő akkor is a másikat akarja. Ezért óvatosan végigsimított Taehyung hasán, majd kellő odafigyeléssel vezette ujjait annak boxerjába. Félt, hogy azonnal fel fog ébredni a másik, de szerencséje volt. V nem úgy tűnt, mint aki pillanatokon belül magához fog térni, ezért Kookie bátrabb lett. Hihetetlen odafigyeléssel mászott a másikra és ült annak lábaira, miközben lejjebb húzta boxerját.
-Kook. - szólalt meg V - Mit csinálsz? - nyújtózott.
-Szex? - köszöntötte perverz vigyorral az idősebbet.
-Legalább várd meg míg felkelek. - dörzsölte meg szemeit.
-Nem akarom. - munkálkodott tovább V egyre keményebb férfiasságán.
-Mért akarod folyton ennyire?
-Mert. Szeretném. Kérlek! - ért össze péniszük - Ezzel ébredtem. Nem akartam elszalasztani a lehetőséget.
-Hahh.... és míg egyedül voltál, hányszor volt ilyen reggeled? - kezdte élvezni a fiatalabb ujjait kemény tagja körül.
-Mindig.
-Hányszor verted ki egy nap?
-Sokszor. Nem számoltam. - helyezkedett V fölé.
-Te jó ég! És nem fájt soha? - kerekedtek el Taehyung szemei
-Nem. Ahh! Ennyire rossz bemelegítés nélkül.
-Basszus! Ne erőltesd! - emelte meg Kookot, amint kapcsolt, hogy nem is készítette fel a kisebbet, majd az ágyra döntötte és mellé támaszkodott.
-Naaaaa! Kérlek! - húzódott közelebb Vhez és mellkasára simított.
-Most nem. Nem akarom.
-Ne máááár. Én szeretném!
-Nem tudsz pihenni picur? - mosolygott.
-Pihentem eleget az este. Most szexet akarok. De ha gondolod, szeretkezhetünk is.
-Na, már így megkülönbözteted őket?
-Igen. Melyiket szeretnéd?
-Egyiket sem.
-Ahhj máááár! - nyavalygott a Kookie.
-Édes vagy. - nevetett V, ahogy a kisebb szenvedett.
-De feláll és így sem akarod?
-Nem szeretnék éjjelnappal dugni. - simogatta a kisebb arcát.
-De mért nem?
-Mert nem. Törődj bele. - játszott a másik fekete tincseivel.
-Ahh. És akkor most mi legyen?
-Hmm?
-Velem? Mit tegyek?
-Feküdjünk még egy kicsit, amíg lenyugszol, aztán együnk valamit. - puszilta meg a kisebb puha arcát.
-És ha nekem elég vagy te is reggelire? Azt úgy nem lehet? - érdeklődött csillogó szemekkel.
-Nem. - kuncogott V - Hagyd már el kicsit a szexet kérlek. - ölelte magához a csupasz kis Jungkookiet.
-Nem érzed mennyire nem megy?
-Ahhh! - engedte el Taehyung és kiugrott az ágyból.
-Most mi az? - ült fel Kookie.
-Nem megyek közel hozzád. - húzta vissza magára rendesen boxerját és leült székébe.
-Naaaa! Taetae! - igyekezett minél cukibbnak látszani, hátha ezzel megnyeri az idősebbet - Most foglalkozzak magammal? - dobta le magáról a takarót és lesütve tekintetét saját magával kezdett játszani.
-Aaaah! - tépte fel az ajtót V majd el is tűnt a házban.
-Hyuuuuung!

-És mit tegyek, hogy este szexeljünk? - ült egy széken a konyhában Kookie, miközben V elpakolt a reggeli után.
-Ne mondogasd egész nap.
-De el sem hiszed milyen rossz. Egész nap szűk a nadrágom. Lassan már fájni fog.
-Ennyire nimfomán vagy? - fordult felé V.
-Az mi?
-Szex mániás. - lépett Kook mellé.
-Ohh.... azt hiszem.
-Borzasztó.
-Szóval mikor szexelünk?
-Ahhh, hagyd már abba!
-Jó de.... mond mikor és abbahagyom.
-Érdeklenek a játékaim?
-Igen! - vigyorgott.
-Akkor gyere, megmutogatom őket.
-Jóóóóóóóó! - követte a szobába Vt Kook.
-De akkor nem faggatsz, hogy mikor fogunk szexelni. - kötötte ki a feltételeket, miközben benyitott az ajtón.
-Jó-jó. Mutiiii. - ült az ágyra izgatottan, míg Taehyung felmászott az asztalra és leszedte a dobozt, amit még tegnap este rakott vissza helyére.
-Sok minden van ebben. De alig használom ezeket.
-Úúúúú. Kipróbáljuk majd mindet? - kezdett kutakodni Kookie.
-Nem hiszem. Nem neked valóak. - ült mellé V.
-Naaaa! - húzott elő egy kötelet.
-Azt biztos nem fogjuk használni.
-Mért nem? - vett kezébe egy lovagló pálcát.
-Mert ezek már nagyon szadomazo cuccok.
-De engem érdekel, és te is felizgulsz, ha szenvedek, nem?
-Sajnos.
-Akkor használjunk mindent. El is fenekelhetsz. - csapott saját tenyerébe a pálcával.
-Azt már nagyon szívesen megtettem volna párszor.
-Akkor majd tedd is meg legközelebb. - mosolygott Kook a jó hírt hallva.
-Lehet meg fogom, ha sokáig zaklatsz a szex dologgal.
-Jóóóó. Jaj, de várom már. - csapott a másik arcára egy hatalmas vigyorral.
-Te megütöttél? - lepődött meg mosolyogva V.
-Igen. - nevetett Kookie.
-A kis szemtelen, gyere csak ide! - mozdult a kisebb felé, mire az felpattant és futásnak eredt.

-Jin! Hogy vagy? - érdeklődött második munkanapján Namjoon.
-Jól, mért kérded?
-Hát csak a kicsik miatt. Nem készítettek ki az este?
-Nem. - törölte meg kezeit kötényében - Most Taetaenél vannak.
-És téged magadra hagytak?
-Dolgozok Nam. Aludni járok haza.
-Persze, tudom. Figyelj csak. Két lányka téged keres.
-Engem? Kik?
-Nem tudom. De azt mondták, hogy beszélnének veled.
-Nem a szakáccsal?
-Nem. El sem hiszed, de konkrétan a te nevedet mondták.
-Hát jó. - vette le konyhai felszerelését - Megyek. - követte Namot az étterembe.
Nem tudta elképzelni, hogy ki keresheti őt, hisz minden barátja tudja, hogy dolgozik, így nem is zaklatják.
-Itt is volnánk. - értek az asztalhoz, majd Nam visszaindult helyére.
-Szép napot hölgyek! Valami baj van?
-Ugye, mondtam hogy ő az. - szólalt meg az egyik.
-Jó-jó, igazad volt. Te vagy Min Yoongi haverja? - kérdezte a másik.
-Te nem ismered fel? - kezdet veszekedni.
-Így felöltözve elég nehéz.
-Bocsánat lányok, de ti miről beszéltek?
-Téged láttunk egyik nap a lakásban és érdeklődnénk, hogy lenne-e kedved eljönni velünk egy randira valahová egyik nap?
-Sajnálom, de már van párom. - utasította el a lányokat.
-Óóóó. - szomorodtak el - De a barátod azt mondta nincs senkid.
-Milyen barátom?
-A liftes srác.
-Nem tudom kiről beszéltek, de most van párom. Sajnálom.
-Franc.
-Még valamit szeretnétek? - érdeklődött kedvesen, bár már nagyon mehetnékje volt.
-Óóóóó, akkor nem. Köszönjük.
-További jó étvágyat! Sziasztok! - ment vissza a konyhába.
-Na mi volt Jin? - érdeklődtek az idősebb szakácsok, amint belépett az ajtón.
-Semmi.
-Mit akartak azok a csinos kis hölgyek az ötösnél?
-Elhívni randizni.
-Az igen!
-Na ilyen sincs mindennap.
-És elmész?
-Van párom. - válaszolt az izgatott gárdának.
-Erről nem is tudtunk. Ki a szerencsés hölgyike?
-Hát ez nagyon hosszú. Nem hanyagolhatnánk? - szeretett volna tovább dolgozni.
-Óóóóóó. De. De majd egyszer mesélj róla. Szép, nagy mellei vannak?
-Hehe. - kuncogott magában. Taehyung mellekkel, vagy Kook, szép is lenne - Pont jók.


(Folytatjuk :D Jövőhéten. És ne írogassatok külön, hogy mikor lesz új rész, mert azzal csak elviszitek az időmet és nem tudom amúgy sem megmondani.
Cuccok az oldalon: Van szavazás, lett chat, van játék, ééééééés.... a fordítást nem tudtam elolvasni, de itt csücsül a gépemen és csak rám vár XD szóval majd lesz. :D)

10 megjegyzés:

  1. Hogyaza' szent nem tudom micsoda :3 Szuper volt! Váá, szegény TaeTae, csoda hogy még elbírja viselni Kookie szexéhségét :D Nagyon édesek ^^ tiszta boldog lettem ettől a 2 résztől OwO Örök hálám :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Örülök, hogy felvidított :D Én meg rohanok ellenőrizni és lehet jön még ma minden más is :D

      Törlés
  2. Hát ez nagyon jó lett naaaaaaaaaah! :)) <3 <3 <3
    (灬♥ω♥灬)(๑・ω-)~♥”
    Komolyan mondom, hogy imádom a blogodat! :D ^^ <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy ennyire imádsz :D olvass mindig! :3

      Törlés
  3. Ez a történet is... (♥ω♥*)
    Pfaaaaaaa :D <3 <3 <3
    Annyira megimádtam! *---* <3
    Remélem, hogy soha nem lesz vége! *--* <3 <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem igazán akarom :D mondom végtelen hosszú lesz és még van legalább négy-öt tervem bele, amik nagyon hosszúak lesznek, szóval egy darabig még írni fogom :D

      Törlés
    2. Victoryy! ฅ'ω'ฅ
      :P <3 <3 <3 *--*

      Törlés
    3. XD Van új rész amúgy :D Csoda: Hét közben rész :D

      Törlés
  4. Jaaajj csak nehogy elfelejtsd azokat a terveket...!×-×
    Én is csatalkozok az imádók közé, 4 óra törizés után(-.-') jó volt olvasni még egy ilyen cukk storyt^^ (Hehh Jin nagyon jól válaszolt a végén :D )

    És OMG új rész*.*.*.* (Ilyen véletlent, hogy pont most jöttem fel check-olni:D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencséd :D Én most döbbentem rá, hogy innentől nem alszok :D nagyon jó lesz. De nema fici miatt, hanem mert kb 1000 oldalt kell elolvassak a 2 hét múlva esedékes vizsgákra, szóval ne számítsatok rám most. XD

      Törlés