2015. január 27., kedd

Ez aztán a kínos szitu (3)

-Öhm...... igen..... vagyis... - hebegett habogott Jungkook.
Szerintem az összes angol szót és nyelvtant elfelejtette erre a pár másodpercre.
-Akkor menj csak, de azért siess! Fázok így egy kicsit..... Hahó! Itt vagy? - érdeklődtem, jelezve, hogy túl látványosan bámul.
-Öhm - kapta el a tekintetét - Okok, persze, két perc. - indult a fürdőhöz kicsit megszeppenve.

Milyen kis aranyos. Mosolyogtam magamban, amikor már nem láttuk egymást. A cuccaimat lepakoltam a konyhapultra és bekapcsoltam a vízforralót. Egy ütős zöld tea jó indítás lesz, ilyen kevés alvás után. Leültem a kanapéra és pötyögtem a telefonon, válaszolva néhány sürgős e-mailre. A vízforralóban felforrt a víz, de Jungkook még sehol. Pedig ennek a kis áldásnak sok idő kell vizet melegíteni. Vajon mit csinál Kookie? Lehúzta magát a vécén? Tényleg siethetne, mert fázok így csuron vizesen. Csak kirohantam pár cuccomért, meg se törülköztem rendesen. Na még erre a pár e-mailre válaszolok és megcsinálom a teámat is.
Elkezdtem írni az első sort,de azonnal hallottam is a fürdő ajtaját. Na végre! Így legalább nem száz százalék csak ötven, hogy megfázok. Hagytam is inkább az e-mailt, várhatott még. Ahogy kifelé lépkedtem belőle, egyszer csak egy puffanást hallottam, majd Jungkookot, ahogy hadar valamit és csörömpöl. Atyaég, mit csinál itt a hátam mögött?!
Felpattantam, a telefonomat az ágyra dobtam, de Kookie sehol. Csak a hangját hallottam. Ohh.... hogy itt fetreng a kanapé mögött? De mit szorongatja a kis olvasólámpámat? Gyorsan odalépkedtem hozzá a törcsimben és leguggoltam, mert láttam az arcán, hogy valami baja van.
-Mi csináltál? Minden rendben? Nem esett bajod? - támaszkodtam meg mellette és végignéztem rajta, hátha van valami látható sérülése.
Semmit nem láttam, de ahogy visszaért a szemem az arcára, már azt vettem észre, hogy nagyon néz és egyre vörösebb az arca.
-Mi az? - néztem rá, majd fel a szobaajtóba, mert hallottam ahogy kinyílt.

Suga és Jin álltak ott teljesen ledöbbenve. Amikor rájuk ért a tekintetem, Jin azonnal elfordult és próbálta Sugát is kicsit jobb modorra nevelni. Na de most komolyan, mi van?! Végignéztem magam és..... hát ilyen nincs!!! Jegyezzétek meg! A törülköző csomója nem tartós! Főleg nem, ha hirtelen felugrotok és segíteni akartok egy iszonyat helyes pasin! Nekem, jelen esetünkben, a derekamig lecsúszott így Jungkook HDban szemlélhette melleimet az első sorból. Jin meg Suga pedig a második sorba kaptak jegyet.
Gyorsan visszahúztam magamra a törülközőt, amennyire tudtam, és bebújtam a konyhapult mögé a cuccaimhoz.
-Remélem semmi bajod! - felkaptam a cuccaim, majd beszaladtam a fürdőbe.
Te jó isten! Az oké, hogy közvetlen vagyok az ügyfelekkel, de ahh. Ez azért több, mint amennyire az vagyok. Főleg a kedvenc kpop bandámmal. Ha ez végig így fog menni, akkor nagyon kínos egy hónap vár ránk.

Jungkook POV

Én csak WCre jöttem ki, de nem gondoltam volna, hogy egy majdnem meztelen nő lesz a szobában. Igazából azt hittem alszik még, ahogy mi is. Elvégre, ha jól emlékszek, ő cipelt be az ágyamra is. Na már azzal is szép álmokat szerzett nekem. Most pedig itt állok a toalett előtt és nem tudok hugyozni. Mért kell törülközőben tiszta vizesen mászkálni a lakásban? Hét pasi alszik a szobában, ő pedig nem fél, hogy így összefut valakivel? Biztos nem. Alig bírtam megállni, hogy ne nézzem tovább. De van egy sejtésem, hogy így is kiszúrta. Szent Isten, azok a lábak! És ahogy a vizes fürtjei leomlottak a vállira. De gyönyörű látvány! De áhhh! Így nem fogok tudni pisilni. Muszáj valami másra gondolnom. Mondjuk.... hmm mire? Suga hyung és Hopei-hyung. Na ez már lelombozóbb, mint egy vizes ördög képe. Wáá ne már na! Suga és J-Hope az ágyban. Fuuuh, hideg is kiráz tőle. Jackpoooooot! Végre! Gyors kézmosás és spuri vissza aludni. Hulla vagyok még a felkeléshez.

Ahogy kiléptem a fürdőszoba ajtón, Franciska a kanapén ült keresztbe tett lábakkal. Azokkal a gyönyörű, biztos puha lábakkal. Őrjítő egy nő ez a lány! És a vállai..... Ohh innen belátni a két melle közé! Nézelődtem, miközben mögötte sétáltam el.
-Áááááááááh, hogy az a büdös kurva életbe már! - üvöltöttem, ahogy kukkolásom közben megtalálta egymást a fájdalom Rómeója és Júliája. A kis lábujjam és a kanapé lába! A fa bosszúja beteljesült! De erre biztosan fel fog figyelni, és ha most itt kiterülök, még ide is jön hozzám. Már pedig ez rohadtul fáj, muszáj leülnöm, de kell valami álcát találnom. Á egy lámpa! A célnak megfelel.
Vittem is magammal a földre, takarva a merev részemet, nehogy lebukjak.
Nohát ki gondolta volna, hogy igazam lesz? A lámpa biztos nem. Már jött is a kis hölgy és guggolt le mellém. Ahogy végre kinyílt a szemem, a fájdalom könnyei mögül felnéztem és...... hát ezt aztán már biztos direkt csinálja velem. Milyen szép mellei vannak. Még sosem láttam ilyen közelről meztelen nőt. De nem sokáig gyönyörködhettem. Amilyen gyorsan érkezett, olyan gyorsan rohant be a konyhába, miközben próbálta takarni magát! Jaj ne, te angyal gyere vissza! Had nézzelek még, nagyon szép vagy ám!
Ééééés el is tűnt a fürdőben. Ennyit az első meztelen nőmről. Fene!
-Mit csináltál Jungkook?! - förmedt rám Jin
-Én semmit, csak kijöttem vécére, ő meg itt mászkált egy szál semmiben.
-Aztán véletlen föléd hajolt félig meztelenül? Na persze! Kis nőcsábász! Pedig még nem is vagy nagykorú ebben az országban. - jött oda hozzám és láttam, hogy nem hisz nekem.
-Már épp visszafelé tartottam és eltaláltam a kanapét a lábammal.
-És a lámpa? - mutatott rá Suga, arra amit még mindig szorongattam.
-Belengett és elkaptam...... Jólvanna, ne nézzetek így rám! Egy vizes nő mászkál itt fel-le, nem hiszem el, hogy bennetek nem mozgatott meg semmit.
-Hát ha közelebbről is megnézhettem volna, nagyobb hatást ért volna el az biztos. - kuncogott Suga
-Suga! Ne légy ilyen illetlen! Ő a mi kapcsolatunk ebben az országban. Nem lehet több köztünk és közte! Ne is álmodjatok semmiről! Te pedig, kis golden maknae, ha annyira golden akarsz lenni most megvárod és bocsánatot kérsz tőle. - mérgelődött Jin
-Na még csak azt kéne, akkor tuti lebuknék! Inkább visszafekszek és majd utána, maximum. Bár jobb lenne, ha hanyagolnánk a témát. Ha ő nem említi meg, számomra meg sem történt.

Jungkook POV end

Te jó ég! Dőltem neki az ajtónak. Hát ilyen az én szerencsém.Második munkanapom és máris.... Atyaég ez nagyon gáz. Ezek után hogy fogunk beszélgetni egymással? Egy hónapot lesznek itt minimum, és addig én vagyok a pótanyjuk. Ez nagyon kínos lesz. Meg kell beszélnem majd vele. Na inkább visszamászok a zuhany alá, az megnyugtat, utána kitalálok valamit. Legalább a cuccaimat most behoztam.

A zubogó víz alatt, fogmosás közben, végig ezen gondolkodtam. Kicsit kitisztult a fejem és tényleg nyugodtabb lettem. De ez akkor is nagyon gázos és az is lesz, míg meg nem beszéljük. Megtörülköztem, a hajamat megszárítottam, felöltöztem majd a fejemet is a szokásos "komoly üzletasszony vagyok" köntösébe vágtam. Közben valami olyasmi jutott eszembe, aminek talán nem kellett volna. Jungkook azért volt tizenöt percet a vécén meeeeeert.... nem tudott azonnal pisilni? Ez a leglogikusabb. Biztos a szokásos reggeli tortúra ami a pasiknál szokott lenni. Pedig én segítettem volna rajta. Á ez meg mi? Honnan jött ez a perverz gondolat? És ne, áááá, követi a többi piszkos kis gondolatom. Jungkook egy szál boxerban..... de szexi lehet..

Ami visszarántott a valóságba az a telefonom csörgése volt. Juj, idáig elhallatszik a csukott ajtón át?Akkor a fiúkat is tuti felkelti. Rohantam is gyorsan érte és felkaptam. Szokásos meló ügy volt, de úgy tűnt a fiúk alszanak. Besétáltam a konyhába, hogy a tegnapi kupit teljesen eltüntessem,de előbb, a teámmal foglalkoztam, amihez forralhattam újra vizet. Mi ez a cetli?

"I'm so sorry"(Nagyon sajnálom)

Ohh! Biztosan Jungkook volt. Na akkor ezzel le is tudtam azt a kínos beszélgetést, amit tervezgettem. Hú de király! Gyorsan jött, gyorsan ment.

Csináltam a dolgaimat, amiket elterveztem reggelre. No reggeli és már fél tíz volt, így inkább lerohantam a pékségbe valami harapnivalóért. Rengeteg süteményt szereztem reggelire, és reméltem ízleni fog nekik! Tíz múlt pár perccel, így itt volt az ideje, hogy felkeltsem őket. Sorsolás alapján döntöttem kivel kezdem. Na jó ez nem volt igaz, mert Suga biztos utolsó helyezett lett. Ec pec kimehetsz......
Namjoon! Na hát ezt most ezt megszívtad. Úgy keltettem, ahogy én is szeretem, ha ébresztenek. Halkan, lassan, türelmesen. Sikerült is mindenkit kirángatnom álmaikból szép lassan. Még Suga is beébredt, pedig a mellette alvó Jimint noszogattam. Ez is milyen aranyos reggel!
-Hoztam péksüteményeket! A konyhapulton vannak, válogassatok! Ha valaki nem akar olyat enni, van még sok más amit csinálhatok.
De nem válaszolt Jimin, csak fogta magát és valamit nyöszörögve nekem, elhagyta a szobát. Na kimaradt még? Ohh.... a kis maknae. Hát akkor keltsük őt is..... ez kemény lesz.
Ahogy simogattam, noszogattam, lassan kinyitotta a szemét és rám pislogott.
-Szép jó reggelt, megint! Hoztam reggelit. Pattanj, együnk és menjünk!
-Kaphatnék még öt percet? - kérdezte továbbra is hason fekve.
-Nem hagylak itt, mert akkor visszaalszol.
-Biztos? - kezdett megint kipirulni.
-Igen. Mármint mi? Hogy visszaalszol, vagy hogy itt hagylak?
-Hát.....
Ohh, de hülye vagyok! Tudom már, mért nem akar felkelni, amíg itt vagyok. Anyám! Látszik rég volt pasim.
-Ohh! Akkor, kint megvárlak. - gyorsan megfordultam és elindultam az ajtó felé.
Ennél kínosabb már úgy sem lehet, úgyhogy ez a legmegfelelőbb pillanat a témához.
-Bocsánat a reggeli malőrért!Nem így terveztem és.... ahh csak felejtsük el kérlek, ha lehet! - fordultam meg becsukott szemekkel és összetett kezekkel, fejet hajtottam.
-Öhm.... rendben. - válaszolta a lehető leghalkabban.
Ahh nyugtázta. Szuper! Gyorsan kisiettem a szobából, majd indultam is a többiek felé, akik már ettek az asztalnál. Jaj tévedtem, nem csak Jungkookkal lesz ez kínos. Hisz ott van még Jin és Suga. Ráadásul pont csak kettejük között volt még hely.
Ahogy leültem, mindketten rám néztek.Na, ha most feldobják mindenki előtt a témát, én meghalok!
És már nyílt is Suga szája!

(Folytatjuk)

Lábjegyzet!
Kihasználva a harmadik fejezet varázsát, szeretném megemlíteni nagy múzsámat és segítőmet Fannit!Ő adja a legjobb ötleteket, és nélküle bele sem kezdtem volna ebbe a ficibe.Ő az, aki mindig kisegít és aki elsőnek olvas el minden fejezetet :D
Köszönöm szépen a nagy segítségedet, drága! :D

U.i.:Tessék figyelmesen olvasni!Váratlan fordulatokat tartogatunk ;D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése