2016. október 9., vasárnap

Blogkészítési segítség

Nos először is köszönjük ezt a rengeteg megnyitást, ami 500 000+ már. :D Ezt sohasem gondoltuk volna és nagyon hálásak vagyunk nektek, mert ezt ti hoztátok össze, tőletek függött és megcsináltátok, szóval nagyon hálásak vagyunk.

Ennek alkalmából pedig gondoltam összehozok nektek egy ilyet. Mivel már rengetegen kerestetek fel különböző blogos kérdésekkel és úgy magyarázni igen nehéz, főleg ha telefonról válaszolok és nem látom a blogom, így képekben fogom nektek elmutogatni, mit, hol, hogyan tudtok megvalósítani. Minden általam fontos dolgot beleírtam, de nem mindent, amit lehet a Bloggerrel csinálni. Az túl sok lenne, plusz én sem szoktam minden funkciót használni. Lesz szó, a chatről, a zenéről, a menüpontokról és természetesen egy bejegyzés szerkesztéséről is. Ezeket pedig szóban és képben, vagy csak az egyikben fogom elmagyarázni, ami inkább kép. Úgy jobban látjátok, jobban értitek.


Ajánlom mindenkinek a próbálkozást külön a saját blogján, ugyanis amíg nem mentitek el, nem történik semmi változás csak a szerkesztő felületen az előnézeten. De akkor kezdjük is!

(Ha túl kicsik a képek akkor kattintsatok rá és megnyitja nagyobban, elvileg. Ha nem, szóljatok!)
Először is! Én csak a blogger.com-ot használom, ami a Google programja. Olyan, mint a gmail, a drive, a fordító, a térkép stb. A Google-ös e-maileddel simán be tudtok jelentkezni. Mivel az alap e-mailemmel már van egy blogom és nektek a legeslegelső lépésektől szerettem volna megmutatni, azért pár perc erejéig egy másik böngészővel, egy másik e-maillel csináltam egy blogot.

Tehát:  https://www.blogger.com


Ez a kezdő oldal. Itt a "HOZZ LÉTRE SAJÁT BLOGOT" feliratra kattintva kezdhetitek.

Itt kihozza nektek, hogy akik a blogotokat olvassák látni fogják az igazi profilotokat. De persze ezt ki lehet kerülni. Elvégre én sem örülnék, ha a családtagjaim a Google+-on olvasgatnák a blogom. Tudják miről írok, de nekik is jobb, ha nem olvassák. Ezért válasszátok a profilotok alatt lévő kékkel írt linket. Váltás korlátozott Blogger profilra. Erről később mutogatok rendesen, mert később is tudjátok használni, de érdemes már ilyenkor ezt megcsinálni. A Blogger mindent leír érthetően magyarul. Nem kellek én ehhez igazából, de később azért magyarázok.
Ha készen vagytok akkor kattintsatok a sárga "Továbblépés a Blogerbe" gombra.

A Bloggerben több blogotok is lehet egyszerre. A baloldalon található "Új blog" gombbal tudtok mindig újabbat csinálni.
(Alatta pedig a "Hozzáadás"-sal olyan blogok linkjeit adhatjátok hozzá, akiket olvasni szeretnétek, de nincs kedvetek mindig külön rákeresni, hogy van-e új rész. Mikor már a nagy profilomról fogok mutogatni (mindjárt) látni fogjátok, azokat rakja ki oda, akik legutóbb írtak. A legfrissebb részek lesznek felsorolva, kivéve ha újonnan adtok hozzá egy blogot, mert akkor annak a blognak az összes részét hozza előre. Ez szerintem gáz benne, de lehet ár kiküszöbölték azóta ezt a bugot.)

Itt adhatjátok meg a névnél a Blog nevét. Ugye a mi nevünk a BTS fanfic a csajoknak (jó szar név, nem voltam kreatív). Ide szinte bármit írhattok, nincs megkötés, hogy már van. Alatta viszont olyan linket kell kitalálnotok, ami még nem létezik az éterben. Ez lesz a blogotok linkje!
Ha ez sikerült és a "Blog létrehozása"-ra kattintottatok akkor jön a következő kép. (Itt ugrani fogunk egyet hozzám!)


Nos most már engem látunk. Az alap nagyot. Mint látjátok, nekem be van téve néhány blog oldalt a megfigyeltek közé. Azért van az egyiknek nagyon hülye neve, mert a Google nem ismeri fel, hogy az Blog. Ilyen lehet az olyan blog oldal ami bejelentkezős, vagy nem is blog, hanem oldal szimplán, csak blogolásra használják, de igazából nem arra lett kitalálva. Pl.: g-portal oldalak. Ezeknek az új bejegyzéseit nem fogja külön kidobni, így a névre kattintva kell ellenőriznetek.
Viszont ott van a blogunk. Mint látjátok, van egy pár oldalmegjelenítésünk és bejegyzésünk. A bejegyzés szám nem a valós, ugyanis a piszkozatokat is beleszámolja. Tehát az nem csak a publikáltak száma. Innen többféleképpen is tovább mehetünk blogunk kezelőfelületére. Kattinthattok bármire. Oldalmegjelenítés a statisztikára visz. Blog megtekintés az olvasós felületre, a sárga négyzetben lévő ceruza pedig rögtön új bejegyzés írásába visz. Meg a többi gond ezer más felé, de nem szoktam használni. (Max meglesem a követőimet :3)

Itt láthatjátok a bejegyzéseket és azt is, vannak piszkozataink. Baloldalt van a menüsor. Ott kiválaszthatjátok azt, mivel szeretnétek most foglalkozni. Jobb oldalt felül pedig van egy olyan gomb, szürke háttéren, hogy "Összes címke". Én mindig így nézem a blogom, csak akkor nem, mikor új linket rakok a helyére. Olyankor mondjuk kiválasztom a Three sides címkéjét és odatekerek ahhoz a poszthoz, amiben a linkeket gyűjtjük. (Hogy mért posztba pakoljuk a linkeket azt majd később mondom el, mikor az oldalon található Hentai, Yaoi stb. menüsort magyarázom.)

Következő fontos a "Megjegyzések" menüpont.

Itt láthatjátok, hogy jött-e megjegyzés, kitől, melyik ficihez, mi és mikor. A fici címére kattintva pedig oda is dob titeket az oldalra és már válaszolhattok is.

Statisztika!

Ezt én külön szeretem nézegetni. Itt láthatjátok, hogy aznap és előzőnap hányszor nyitották meg az oldalt. Figyelem! Nem hányan hanem HÁNYSZOR! (Ennek szintén a menüsorunk taglalásakor lesz jelentősége, bár a bejegyzás legvégén. Oda sikerült.). Továbbá a múlthónap megjelenítése is ott van és az összesítette is, plusz a követők száma.
A statisztikának vannak további funkció, amiket szeretek én is nézegetni. Milyen böngészőből, milyen oprendszeres gépről, melyik országból, hányan, melyik ficit nyitották meg a legtöbben illetve, ha Google keresőbe írták be, akkor onnan milyen szóra való keresés folytán jutottak hozzátok. Plusz forgalom forrásai. Google, Facebook, Twitter ilyenek.

AdSense!

Ezt csak azért mutatom meg nektek, mert ha nagyon olvasottak vagytok feldobhatja nektek a Google, ám mivel valós emberekről írunk kamu sztorikat, így ez jogszabályt sért és nem lehet belőle pénzt keresni. SZÓVAL NEM HASZNÁLHATJÁTOK! Börtön is járhat érte, mert valós személyek és nem engedélyezték és KAMU! Becsület sértés egyéb perek lehetnek belőle, ha pénzszerzésre használjátok.
Ám ha minden kitalált, vagy saját magatokról írtok és nem sérti senkinek sem a személyiségi jogait, akkor használhatjátok (FANFICEK MINDIG SÉRTIK EZEKET A JOGOKAT) és kereshettek.
Mint látjátok, mi is kereshetnénk, zsebpénz kiegészítésnek jó is lenne, pedig múlt hónapban csak 8 bejegyzésünk volt, abból is max 4 volt fici. Szóval nekünk jó lenne, de törvényellenes.

Elrendezés!

Ez talán a leglényegesebb, melyre érdemes időt szánni, mert sok múlhat rajta.





Innen több dolog is érdekelhet titeket. Itt adhatjátok hozzá az oldalatokhoz például a képeket, a kiemelt bejegyzést, hozhattok létre a szavazásokat és egyebek. Csupán a "Modulok hozzáadása" gombra van szükségetek, mely után feldob nektek egy nagyobb listát amiről válogathattok. Én csak nektek azokat fogom kiemelni, amik a legtöbb problémát szokták nektek okozni, illetve amik a legfontosabbak.


1. Tudjátok van egy vízszintes menüsorunk a blogon, hogy Főoldal, Yaoi, Hentai bla bla bla. Nos ezek nem menüpontok. Ezek linkek. Bejegyzéseik linkjei. Mint mikor kirakom nektek Facebookra az új részt, olyan linkek. Ezt a menüsort úgy tudjátok létrehozni, hogy a modul hozzáadásával létrehoztok egy "Oldalak" modult (amit érdemes ott felül elhelyezni, a modulok helyét pedig úgy tudjátok változtatni, hogy simán rákattintotok és arrébb húzzátok).
Itt pedig a "+ Külső link hozzáadása'-val adjátok hozzá a bejegyzéseik linkjeit és adtok neki olyan nevet, amit menüpontként akartok használni. (Azt, hogy a bejegyzésekbe hogyan tudtok linket tenni, külön majd a bejegyzés írásánál fogom megmutogatni.)

2. Zene az oldalra. Ehhez az SCM Music Player-re van szükségetek. http://scmplayer.net/ Az oldal angol, de könnyű használni főleg, hogy megmutatom. Először is így néz ki:
Legelőször azt kell kiválasztanotok, hogy majd a blogotokat nézve felül (vagy alul) milyen formában jelenjen meg. Vannak alap sablonok, de ott a szöveg + 4000 Custom Skins. Nekünk is onnan van már a különleges kinézet. Arra kattintva kereshettek más stílust.
Utána lejátszási listát szerkesztünk.
Kell egy videó linkje (ami alatt megy a kívánt zene). Ez nekem mindig YouTube, de szerintem más videós oldalak linkjeivel is működik, nem tudom, sose próbáltam. Szóval baloldali oszlopba megy majd az a név, amit a lejátszási listában szeretnétek majd látni. Jobboldali oszlopba pedig megy a link. Meg is tudjátok hallgatni, hogy biztos jó linket raktatok-e be.

Utolsó lépés az SCM oldalán.
Állítsátok be, hogy automatikusan induljon-e, milyen hangerőn szóljon, ismételje-e a számokat illetve, hogy az oldalon hol legyen majd megtalálható. Top az alap, de ezen változtathattok nyugodtan. Done-ra kattintás után pedig feljön egy ilyen naaaagyon ronda szöveg.
Ezt fogjátok és kimásoljátok! Majd a moduloknál hozzáadtok egy HTML/JavaScript modult, de nem adtok neki címet!!! Ha adtok, nem fog működni a lejátszó.
A "Tartalom"-ba beillesztitek azt a ronda szöveget, mentitek, majd az elrendezést is ("Elrendezés mentése") és kész. Onnantól, ha rámentek az oldalatokra, ott lesz a lejátszó úgy, ahogyan ti megszerkesztettétek.
Jó hír! Ha utólag akartok hozzáadni zenét, a lejátszó megjegyez, így ha újból felmentek az oldalra alapból ott lesz az eddigi lejátszótok, nektek pedig csak hozzá kell adnotok, vagy elvennetek a zenéket, majd végig okézni mindent, végül az ÚJ ronda szöveget bemásolni a tartalomba és elmenteni. (Viszont ha másik gépről akartok dolgozni sincs probléma, bár bonyolultabb kicsit. Nekem is most meg kellett csinálnom, mert letöröltem minden cookie-t, de aki ilyen gondba ütközik az szóljon, segítek és beadunk egy Bilobilt az SCM-nek. XD)

3. Chat az oldalra. Ehhez nem csináltam külön képeket, meg leírást, mert nagyon sok lenne pluszba, viszont van egy oldal, ahol nagyon szépen elmagyarázzák nektek, mondhatni szájba rágják. http://blogsegitseg-erikaholland.blogspot.hu/2011/04/chat-ablak-blogra-lepesenkent.html

A többi modulra pedig magatoktól rá fogtok jönni szerintem! Ha valamelyiknél nem látjátok a mentés gombot, akkor tegyétek ki teljes képernyőre. Akkor rendesen meg fog jelenni minden.

Sablon!

Itt állíthatjátok be blogotok megjelenését telefonra és PC-re. A Mobilos verzióval nincs sok dolgotok. Ott a kis fogaskerékre kattintva feldobja a szerkesztő felületet.
Ajánlom az "Egyéni" beállítást és a mobilos verziót, mert úgy sokkal könnyebb az olvasóknak olvasni, plusz az egyéninél úgy fog kinézni mobilon, mint a rendes verzió picibe.

Viszont, ha a Sablon oldalon állva lejjebb tekertek változtathattok a blogotok alap elrendezésén.

Ha pedig a "Személyre szabás" sárga gombra kattintotok az "Aktuális blog" képe alatt, akkor jönnek a magasabb szintű formázások. Ezek sem nehezek. Le vannak egyszerűsítve és van előnézet is szerkesztés közben, de azért mutatom ezeket is, nálam hogyan néznek ki.
Ezen belül is van Sablon.

Hátteret adhattok hozzá.

Elrendezés, hogy a modulok hogyan jelenjenek meg a bejegyzés mellett.

Végül a "Speciális". Na ez a legfontosabb. Itt szerkeszthettek MINDENT. De tényleg MINDENT.
FONTOS! Mindent kijelöl a Blogger, hogy éppen mit szerkesztetek. Így csak ha azt nem értitek érdemes ezt végig olvasni, ami most jön. Egyébként egy kicsit gondolkodó ember saját kútfőből rá tud jönni mindenre.

Első az "Oldal szövege". Betűtípus, nagyság, szín. Másik a "Hátterek", amit én nem használok. Ott nekem minden #000000-on áll. Harmadik a "Linkek színe". Remélem tudtok olvasni és értitek, nincs kedvem ilyen egyértelmű dolgokat magyarázni, mindjárt lesz kép. Aztán "Blog leírása", de csak a színe. A leírást máshol szerkeszthetitek, azt is fogom mutatni. Majd "Lapok szövege". Ez az oldalak modulra vonatkozik. "Lapok háttere". Érdemes átlátszóra állítani, de ha ki akarjátok emelni, akkor lehet neki hátteret adni. Aztán "Dátum fejléce" szintén betűtípus, szín, méret. Majd "Bejegyzés", itt a "keret színe" a betűre vonatkozik és állíthattok neki hátteret, de én itt is átlátszót használok. Következő a "Bejegyzés lábléce", itt a lábléc szövegszínét állíthatjátok, a többi linknek számít, azt azért nem. Aztán "Modulok" melyeknek szintén a címét módosíthatjátok, majd "Lábléc" színei, végül "Lábléc linkjei"-nek a színei. Most pedig mindez képekben!


Most térjünk át a következő nagy menüpontra, ahol a blog védelmére szolgáló pontokat találjuk. Itt rengeteg mindent találtok, aki pedig jobban ért az informatikához, az ügyködhet is, bár még én sem szoktam.

Na itt szerkeszthetitek a blog leírását. Továbbá blog nevet is változtathattok, ami nekem nagyon érik, mert ez kicsit sem tetszik. :D Továbbá az "Alap" beállításokban adhattok hozzá még szerkesztőt a blogotokhoz, de csak gmail-es e-mailcímmel.
És itt állíthatjátok át privátra is a blogot, amivel fenyegetőztem. Akkor csak azok látják akik közvetlen linket kapnak.

Következő a "Bejegyzések, megjegyzések és megosztások menü. Itt beállíthatjátok, hogy a  Főoldalon egyszerre hány bejegyzés legyen látható, ha csak a sima linkre mentek, ami nálunk a btsfanficsneked.blogspot.hu . Plusz a megjegyzéseket is módosíthatjátok, amint látjátok. A többit pedig nem tudom, hogy valaha is használtam-e volna.

"E-mail" menüpontot kihagyjuk, az egyszerű, oda nem kellek. Így a következő a "Nyelv és formázás". Aki kezdetek óta olvas minket annak feltűnhetett, az elején rohadtul nem a magyar időt mutatta a  Blogger. Ez azért van, mert a csendes-óceánit használja, ezt pedig nekünk át kell állítanunk a magyarra, ami GMT+1. De ott lesz, hogy Budapest. Utána pedig a többi idővel kapcsolatos megjelenést állíthatjátok. Például, hogy 24-es mérték legyen, ne 12-es angol.

A következő a "Keresési preferenciák". Ez nagyjából annyi, hogy ha a Google összesített keresőben dob ki, akkor ezt a kis szöveget fogja még odatenni, mint mini reklám. Szóval röviden összegezzetek, miről írtok. Max 150 karaktert enged.

Most pedig az egyik LEGFONTOSABB! "Egyéb". Naaaaagyon nagyon fontos, nem győzöm hangsúlyozni mennyire, ugyanis itt csinálhattok biztonsági mentést blogotokról. Ezt használjátok bizonyos időközönként, bizonyos mennyiségű kiadott fici után KÖTELEZŐEN! "Tartalmak biztonsági mentése"!!! Majd "Mentés a számítógépen" és olyan helyre rakjátok, ahol mindig meglesz. Gyűjtsétek egy mappába csak azt, esetleg néha küldjétek el az e-mailetekre, hogy mindig meglegyen. Ez mindent lement, az összes ficit és kommentet időbélyegzővel, így ha valami gáz lenne a Blogger rendszerével, vagy feltörnék a blogotokat, esetleg csak más blogos oldalt akartok használni, át tudjátok vinni az egészet, biztonságban tudjátok tartani.


Utolsó előtti pedig amit a legelején mondtam. Blogger profil módosítás. Mivel én FireFoxot használok, mint böngésző, ezért nekem jobb oldalt felül van erre lehetőségem, de ahogy láttam a többi böngészőben is ott lesz.
A Mayu mellett láttok egy nyilat lefelé. Azt ha én lenyitom, akkor tudom is szerkeszteni a Bloggeres profilom, amit ti láttok.
Érdemes használni!


Végül, ami a legfontosabb egy blogon, bejegyzés írása. Erre úgy van lehetőségetek, hogy vagy a bal oldalt felüli szürke gombra kattintotok, amin egy ceruza van, vagy a sárgára a Blogger irányítóközpontjában, amint szintén egy ceruza van.
Én most nektek ezen a bejegyzésen fogom megmutatni.
Nos hát néhány dolgot mondanék csak el, ami talán nem magától értetődő. Majd egy külön képen megmutatom, hogyan néznek ki a "menüpontjaink" amik, mint már mondtam, igazából bejegyzések.
Felül, a cím alatt található az eszköztár. Nem túl sok, nem is túl kevés, egy bloghoz pont elég, szerintem. Első fontos dolog, ne parázzatok, ha megszakad az internetkapcsolat, vagy összeomlik a gépetek. A Blogger egy bejegyzés írása közben folyamatosan ment. Maximum az utolsó 2-3 szót nem fogja elmenteni, de amint elkezdtek egy bejegyzést az bekerül a piszkozatokhoz, még ha egyszer sem mentettetek manuálisan. Ha nagyon széthúz a végleges kinézetben a fici, akkor láthattok baloldalt fent egy T betűt egy piros kis X-el jobb alsó sarkában. Jelöljétek ki az egész szöveget majd kattintsatok erre. Ez mindennemű formázást levesz, így a hiba is eltűnik, ha nem tudjátok mitől volt. Viszont amit akartok bele formázást azt kézzel utólag kell újra.
Jobboldalt állíthattok címkét, de az a bejegyzések menüben is tudtok, a bejegyzés cím emellett balra van egy négyzet, bekattintjátok, majd a kis címkével ellátott gombot megnyomjátok, lenyílik az eddigi címke lista, de adhattok hozzá újat is, rákattintotok arra, amelyikkel el akarjátok látni a kijelölt ficit és KÉSZ!
Szintén jobb oldalt állíthattok neki dátumot, vagy ütemezhetitek be, hogy automatikusan kirakja a Blogger valamikor, adhattok meg helyet, ha szeretnétek és módosíthattok a linken, amíg nem adjátok ki. Én például kiadás után szoktam az "Állandó link"-ből a linket kiszedni és vinni tovább, osztani Facebookon. Ezt jegyezzétek meg, hamarosan kell még.

Másik nagyon fontos a kép beillesztése. A "Link" felirat mellett láthattok egy kis kép ikont. Először álljatok a bejegyzésben oda, ahova a képet szeretnétek tenni (érdemes előtte és utána néhány entert tenni, majd utólag letörlitek, ha nem kellenek), majd "Fájlok kiválasztása", ekkor a számítógépetekről választotok képet, de mint látjátok, a blogra valaha feltöltött képekből is válogathattok, vagy Drive-ból, esetleg a telefonotokról, ha az össze van kötve a Google-el.
Miután feltöltöttétek kattintsatok a képre, vagy képekre. Ha valamelyiket közben mégsem szeretnétek felrakni, akkor kattintsatok rá megint, akkor megszűnik a kijelölés, majd "Kijelölt hozzáadása". Ekkor a Blogger feltölti a képeket a bejegyzésben oda, ahol álltatok. Ezek után jöhet a kép méret- és helybeli szerkesztése.
Itt mindig csak "Nagy"-ra állítom, mert az jól látható, a "Nagyon nagy" pedig annyira széles, hogy lehetne oldalra görgetni a blogot, amivel szerintem sokkal kacifántosabbnak tűnne, így azt csak akkor használom, ha szerkesztem, benyomom és nem jelenik meg csúszka alul. Mellette igazíthatjátok jobbra, balra, középre. Adhattok neki feliratot, illetve a tulajdonságok alatt még neki címet meg helyettesítő szöveget (sosem használtam). Ha pedig máshová kattintotok, akkor befejeztétek a szerkesztését. Újra rákattintva ismét előhozza ezt nektek.

Végül jöjjenek a linkek és a blogos menü magyarázása. Ezt sokatok nagyon nehezen értette meg, így remélem most le tudom írni úgy, hogy értsétek.
Ugye mondtam, hogy az oldalak modullal hozzuk létre a menüsorunkat. Ugyanis, mikor kiposztolok egy ficit, akkor igazából egy új oldalt hozok létre, ami viszi az alap oldal minden formáját, csak a szövege más. Minden ficinek van külön linkje amit az "Állandó link"-nél találtok, mint már mondtam. Az a link kell nekünk. Kimásoljuk és az oldalak modulnál ezt adjuk hozzá. Ilyen egyszerű ez a része.
De most jön a csavar. Csináltunk egy menüpontot, vagyis egy üres bejegyzést, amit utólag akármikor szerkeszthetünk (akárcsak a többi bejegyzést), mi pedig ezt ki is használjuk. Így néz ki az a bejegyzés, melynek a linkjét az oldal modulokba beraktuk és melyet mindig szerkesztünk, ha új fici jön ebben a témában.
Mint látjátok, ez a Yaoi menünk. Tele van linkkel. Minden link egy fici, vagy ahogy a hosszabb sztorik esetében, egy hasonló bejegyzés, mint ez, amiben egyesével vannak a részek linkjei. A Three sides-nak a linkje például egy újabb ilyenre mutat, ahol minden rész ott van és válogattok. Ha linket akartok létrehozni, akkor kattintsatok oda, ahova szeretnétek majd létrehozni, majd kattintsatok a "Link" feliratú gombra az eszközsávban. Ekkor kijön egy hasonló ablak, csak teljesen üresen.
A "Megjelenítendő szöveg"-hez azt írjátok, amit majd szeretnétek, hogy az olvasók lássanak. Az alatta lévő URL-es sorba pedig a kimásolt linket rakjátok, mint "Internetcím". Alul pedig beállíthatjátok, hogy új lapon nyissa-e meg majd a böngésző az embereknek, vagy ne. Nekem ez össze-vissza van bekattintva, de úgy állítsátok be, ahogy ti is élveznétek használni a blogot. Majd "OK" és kész! Már ott is van a menütök a linkkel.
Az előnézetben pedig természetesen mindig ellenőrizhetitek a bejegyzéseteket, hogy hogyan fog kinézni. Ekkor egy új ablakban nyitja meg, amire ráírja, "Előnézet". Én nagyon ritkán használom.

Na hát azt hiszem, ennyi volt. Többet nem tudok mondani, de ha mégis és kihagytam és rákérdeztek, akkor pótlom a válaszadás után persze. Igyekeztem érthetően magyarázni, minél több képpel, de nyugodtan nyomkodjátok a blogot, ismerkedjetek vele, nekem nem segített anno senki, mégis rájöttem, szóval nektek is menni fog.
Mondanám, röviden összefoglaltam, de az nem lenne igaz, szóval.... csak összefoglaltam nektek. :D

Végül pedig köszönjük újból az 500 000 megnyitást ami azért van, és most elmondom mért, mert az, hogy ti a menükre kattintotok +1 megnyitásnak számít, onnan pedig mentek tovább a ficire, ami megint +1 megnyitás. Szóval a menüs bejegyzéseinken ilyen 10-en meg 20-on ezer megtekintés van. :D Így az nem releváns, csak a link nélküli fici részek, OS-ek. Így ne is számoljátok, hogy hányszor lett megnyitva a menü, mert kamu. A ficiket nézzétek. Szóval nekünk ezért van 500 000 ezer, de ez még így is nagy szó. Másfél év alatt hoztátok ezt össze számunkra és ezt nagyon köszönjük! Igyekszünk majd meghálálni még több ficivel, reméljük menni fog. Tartsatok ki mellettünk, olvassatok lelkesen és ne feledjetek el nyomot hagyni.
Szeretünk titeket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése