2015. október 30., péntek

Vendég írókat várunk!

Sziasztok!

Anno, mikor kaptatok tőlem egy kis bemutatkozást, írtam a végére egy ilyet is, most pedig emlékeztetnék mindenkit, hogy már ilyen sokan vagyunk. Az e-mail címünk maradt :D
btsfanfictionsmayu@gmail.com

"
Szeretnénk kihirdetni, hogy szívesen várunk vendég írókat egy-egy oneshot erejéig. Írásaitokat posztoljuk az oldalon nevetekkel és blogcímetekkel együtt.
Néhány kikötés:
  • Teljesen originálnak kell lennie. Hogy mit jelent ez? Eddig még nem posztoltad máshol, csak konkrétan erre az oldalra írtad. Persze ez után kirakhatod sajátodra.
  • Miután kiraktad sajátodra, meg kell jelöld a blogunkat! Ha már ide írod és mi hirdetünk téged, ennyit megtehetsz te is.
  • Nem kopi! Hasonlíthat az ötlet valakiére, de nem ragadunk ki belőle fontos, jellegzetes dolgokat. Én is futottam már bele utólag ficibe, hogy uhh b*zz, ez hasonlít az enyémre, de akkor kiírtam(vagyis fogom, mert még nem írtam meg), hogy saját ötletből jött, attól függetlenül, hogy az hasonlít erre és olvastam.
  • Fenntartjuk a jogot, hogy ha elolvastuk és nem tetszik bármi miatt (grammatika, helyesírás, hiányos fogalmazás, KOPI), visszaküldjük az írónak. Ez nem azt jelenti, hogy olyat kell írod, amit mi szoktunk, csupán azt, hogy minőséginek kell lennie. Felőlem káromkodhatsz, verselhetsz, tagolhatsz máshogy, lehet fantasy, nem érdekel, de legyen egy szint amiből nem adunk lejjebb.
  • Előző pontból pedig egyenesen adódik, hogy doc-ban kell elküldeni a ficit. Előtte azonban meg kell beszélnünk, hogy írhatsz-e, vagy szeretnénk-e, hogy írj hozzánk, hogy ne legyen felesleges a munkád. Ez annyiból áll, hogy te megkérdezel minket, hogy lenne-e igény vendégre most, ugyanis egy héten max egy vendég írót akarunk kirakni.
  • Ezen felül pedig. Van néhány író akikért én rajongok(Mayu), így lesz akit majd én kérek fel oneshotra :D Szóval ne lepődjetek meg :D
  • Plusz utolsó. Aki ideír, az ütőset írjon! Olyan különlegességeket akarunk itt látni, amik alig léteznek az éterben. Szóval a szokásos párosokat annyira nem csípjük, persze jöhetnek, de jobban örülünk egy olyannak, amihez hasonlót még csak nem is olvashattunk. Viszont ha szokásos páros akkor a sztori üssön! Essen le az álla az olvasóinknak :D "

  •  Bármilyen műfajú lehet! 18+, 16+, 12+, yaoi, hetero, boys love, love story stb!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése