2016. július 5., kedd

Three sides of life 77. rész: Epres csók

-Én is itt vagyok!
-Hát észrevettük. De ezért nem kíméllek. - szabadult meg Taehyung is első ruhadarabjától annak ellenére, hogy azt szerette volna, ha párjai vetkőztetik - Most összesítjük az apróságokért járó büntiket és megkapod. - mászott fölé.
-Benne vagyok.
-Én meg benned. - vigyorgott Tae saját elmés viccén, miközben két társa inkább fejét fogta, hogy egy ilyen pillanatban mégis hogyan, mért mondhat ilyet.

-Hogy tudsz ilyet mondani, pedig olyan jól indult! - fogta fejét Kook.
-Mért? - mosolygott Taehyung - Elment ettől a kedved? - emelkedett fel és Jungkook lábaira ült.
-Hát egy kicsit.
-Pedig ideillő volt.
-De most nem.
-Inkább akkor kellett volna mondanom mikor ténylegesen is benned vagyok és még egy lökéssel mélyíteni is a dolgot?
-Pontosan. - csapott combjaira a kisebb.
-Ez tényleg fájdalmas vicc volt. - feküdt melléjük Seokjin - Most kezdhetjük elölről az egészet.
-Hátha nálatok ez a helyzet, akkor én a háttámlának dőlök és jöhet az a térdelés, amit mondtál.
-Azt... - pislogott sűrűn Jin, miközben pirult arca - ...umm.... csak kicsúszott.
-Na mi az? A picurnak szívesen nekem meg nem? - vigyorgott.
-Nem arról van szó csak.... aaaaaaa! - temetkezett tenyereibe.
-Jin vízforralósat játszik. Ritkán ilyen. - kuncogott a kisebb.
-Kookie! - csapta meg társa.
-Tiszta vörös vagy. Lángra ne kapj! - ért arcához Kook.
-Te ne heccelj picur, mert tényleg bünti jár!
-És előtte vagy utána hozzak jégkockát? - mosolygott.
-Na gyere csak ide! - kelt fel Jin, hogy most aztán visszavág, a fiatalabb pedig menekülni próbált, de lábain ülő társa miatt nem tudott.
-Taetae engedj!
-El ne engedd! - térdelt a legfiatalabb mellé és csikizni kezdte - Megérdemli most!
-Neheheee! - tört ki nevetésben - Taeeeeh! - kapálózott mitől alig bírta lent tartani őt társa, végül pedig veszített is és Jungkook ledobta magáról.
Négykézláb kezdett menekülésbe, ám kis gömbben végezte amint Seokjin derekánál fogva oldalára borította, mialatt alig jutott már levegőhöz.
-Na heccelsz még ha?
-Hyu-hyu-hyu neeeeeeh! - nem bírt megszólalni.
-Mutasd magad! - ölelte magához a picurt, majd bele is fújt annak nyakába és a kisebb megborzongott - Visszabeszélsz?
-Elégh! - kapkodott levegő után hatalmas vigyorral, összeszorított szemekkel.
-Kis gonosz vagy ám, tudod-e? - fonta karjait szorosan a másik köré és arcát kezdte puszilgatni.
-Nem is igazh. - lihegett - Naaaaa hyuuuung! Nyálas leszek.
-És elolvadsz, vagy mi? Cukorból vagy?
-Igen!
-Még mindig nincs kedvetek? - szólt közbe Tae őket nézve, sarkán ülve.
-Nekem mindig van, csak elölről kell kezdeni. - fordult hátára Jungkook, miközben Jin mellette könyökölt, szabad kezével pedig böködte meztelen felsőtestét.
-Akkor van egy ötletem. - pattant fel Taehyung, majd kirohant a szobából.
-Előre félek. - nyomkodta a kisebb oldalát Seokjin.
-Ne csikizz! - kapta el ujját a legfiatalabb.
-Nem csikizlek.
-Jah, akkor mit csinálsz?
-Bökdöslek. Nem szabad? - pislogott rá hatalmas szemekkel Jin.
-Inkább mást csinálj! - fordult vele szembe a kisebb és közelebb bújt hozzá, majd egy csókot lopott tőle.
Míg elmerültek egymásban Tae módszeresen pakolta ki a hűtőt összeszedve azokat az ehető kellékeket, amikkel el tudta képzelni az estét. Már egy szatyorban gondolkozott, hogy azt kéne megpakolnia, mikor hallotta a kisebb sóhaját. Le fog maradni, ezért inkább megelégedett annyi cuccal, amennyit addig összekapart és rohant is vissza társaihoz a hálóba, ahol Jin már Jungkook lábai között foglalt helyet, támaszkodott egyik kezén, míg másikkal húzta magához a kisebb csípőjét, mialatt nyelve a fiatalabb nyakát ízlelgette.
-Újra kell kezdeni, hm? - pakolt le a földre Tae, majd Jjanggut kihessegetve zárta be az ajtót gyorsan, hogy hamar csatlakozhasson ő is.
-Mit hoztál? - emelkedett fel Seokjin.
-Ne hyungh! - nyelt egyek Jungkook - Folytasd! - fogta immáron a másik mindkettő mellette támaszkodó karját.
-Ennivalót. - pattintott ki egy jégkockát a tartóból - Még mindig forró vagy kicsim? - vette szájába.
-Most Kook a melegebb. - tette tenyerét az említett mellkasára, miközben kicsit feljebb emelkedett, amint Tae közelített hozzá.
 -Akkor majd így, - helyezte fogai közé a hideg darabot egy pillanatra - vedd a szádba és úgy menj a nyakától a nadrágjáig. - Jin pedig egy "uhum" kíséretében bólintott - De előbb vedd el! - fogott párja arcára és megcsókolta.
Viaskodtak nyelveik, ám nem sokáig, mert a kocka olvadt, Kook pedig nyafogott. Mikor Taehyung elengedte az idősebbet az azonnal a legfiatalabb füléhez hajolt, majd arrébb lökve annak arcát, ezáltal elfordítva fejét, kezdte meg útját a másik érzékeny hallószerve mögül le, végig nyaka legforróbb vonalán egészen kulcscsontjai találkozásáig, majd onnan fájdalmasan lassan mellkasán keresztül folytatta, hasfala mentén nadrágja pereméig. Jungkook közben nyögdécselt. Füle tövében még kellemetlenül hideg érzés fogta el, így párja karjait szorította, nyakánál viszont már élvezetes hűvösség futott végig gerincvonalán, mely a kockával együtt folytatta lomha útját, mikor viszont a farmer pereméhez ért társa, sunyi módon pedig becsúsztatta nyelvével az addigra apróvá redukálódott kis gyönyört egészen boxerjába ujjai segítségével, Kook újra nyafogni kezdett.
-Hyuuuung! - támaszkodott az idősebb vállaira.
-Mi az? - nézett fel rá csillogó szemekkel.
-Ez nem volt szép. Ahhj!
-Mi van picur? - jelent meg újra Tae, ki megint matatott addig valamit az ágy mellett, míg Jin kényeztette a legfiatalabbat.
-Hyung berakta a nadrágomba a jeget és ahh, hh neeeee! Mmmmm. - szorította össze szemeit - Végig pont az mentén neee! - remegett meg.
-Mond áááá! - hajolt fölé fejjel lefelé V.
-Miért?
-Csak mond. - mosolygott és Jungkook eltátotta száját mibe kapott egy epret - Kis nasi. Fele az enyém. - hajolt a kisebb ajkaira, majd leharapott egy darabot a gyümölcsből, mialatt Seokjin elkezdte megszabadítani a kicsit alsó ruházatától.
Tae lassan tért át a szó szerint édes csókba és jót mosolygott, amint a kicsi botladozva rágott aprókat a falaton majd nyelte le, miközben nem akarta megtörni a csókot. Pedig erre a néhány pillanatra Taehyung megengedte volna, hiszen neki is kellett az a cseppnyi idő. Végül csak összefonódtak nyelveik, melyek eperrel voltak ízesítve, és a legfiatalabb élvezte az új felállást, míg meg nem szabadították alsójától, mert azután pár pillanattal később kipattantak szemei, miközben elakadt lélegzete.
-Hyungh! - tolta el Taetaet és lenézett említett társára, ki a második jégkockát fogva ujjai közé simogatta már hasát, viszont előbb még makkján volt a fagyos kis darabka.
-Nem jó?
-Ümmm.... hideghh! - könyökölt fel, míg Taehyung újabb epret vett ajkai közé.
-Pedig alig ért hozzád. - vitte újra érzékeny terültre a hideg kockát, mire a kisebb nyögve húzta fel lábait és gondolta, összezárja térdeit, akkor majd megszabadul az olvadozó jégtől, ám Jin szabad kezével lenyomta az egyiket a puha matracra - Olyan aranyos vagy. Látszik ám, élvezed. És ez milyen? - húzta végig teljes hosszán az egyre apróbb tárgyat.
-Neeee! - fogta meg csuklóját a kisebb.
-Ha nagyon akarnál, le tudnál állítani. - simogatta a kisebb legérzékenyebb részét a lassan teljesen vízzé váló kockácskájával, végül ujjai melegével enyhítette az elméletileg kellemetlen tett hidegségét.
-Jin! - jelent meg Tae fogai között egy eperrel és  Seokjint az ágy háttámlájának tolva csókolta meg.
A kis gyümölcsön azonnal osztoztak, persze az idősebb nagyobb arányban részesült belőle, hiszen imádta, miközben a fiatalabb ujjai már nadrágját gombolták ki, végül a cipzár lehúzása után bújtak is legféltettebb részéhez, bár még csak egy vékony anyagon keresztül simogatták azt, mi lassan teljes méretében pompázott. Jinnek hihetetlenül tetszett az epres csók és alig tudta elengedni a kisebbet, hogy megszabaduljon önmaga által felsőjétől, de párja által alsójától - Nem akarsz akkor térdelni nekem Kookkal? - mosolygott Taetae.
-Hát.... ha.... ennyire szeretnéd. - pirult újból.
-Csak egy kicsit. - csókolt nyakába - Nem lesz rossz. - hajolt füléhez.
-Umm.... jóh. - sóhajtott aprót, majd lassan felkelt, amint társa hagyta.
Taehyung az ágyszélére ült, hogy mindketten hozzáférhessenek kényelmesen, Jin és Kook pedig sarkaikon foglaltak helyet a földön. A legidősebb valóban zavarban volt, bár nem tudni miért, hiszen a legfiatalabbat már kényeztette így önként, ki most elsőként szeretett volna megmozdulni és ezért még segített is Taenak vetkőzni, miközben az jót mosolygott rajta. Amint pedig földet ért az alsónadrág is Jungkook bevetette magát és társa férfiasságára fogva nyalt azon végig, mint valami fagyin, miközben végig szerelme szemeibe pislogott ártatlanul, mintha semmi rosszat sem tenne. Majd makkját kezdte szopogatni, nyelvével ízlelgetni, min Jin csak nagyot nyelt. Izgató volt így látni a kisebbet, azonban semmi ötlete sem támadt, hogyan csatlakozhatna be. Inkább nézte őket, hallgatta Tae sóhaját és gyönyörködött percekig, míg a legfiatalabb meg ne szólalt.
-Hyungh! Gyere. - fogta meg kezét és húzta oda.
Újból végignyalt Taetae teljes hosszán, majd csókolgatni kezdte, mire lassan Seokjin is erőt vett magán, mert felnézett párjára, ki őt figyelte és most rá volt kíváncsi. A kicsi lelkes volt, így az idősebb bizonyult kihívásnak. Mikor összeakadt tekintetük Tae ezért el is pirult ugyan úgy, ahogyan Jin, majd mikor az követte Kook tetteit Taehyung felsóhajtott. Nagy lépésnek érezte és muszáj volt hangot adnia örömének. Közben társai egyre jobban belejöttek, már nyelveik is találkoztak férfiasságát kényeztetve, mikor viszont annak hegyére adtak szinte egyszerre csókot és összeakadt tekintetük megálltak egy pillanatra, végül egymásnak estek. Taetae ekkor feküdt ki az ágyon kezeibe temetve arcát hatalmas nyögéssel. Megőrjítették. Imádta őket nézni bármilyen helyzetben, de ahogyan nemessége felett támadták le a másikat azok után, hogy miket műveltek azzal, elszabadult fantáziája és szüksége volt némi pihire, mielőtt még feltámadt volna az az énje, kivel mostanában olyan sokat harcolt.
-Gyereh Kookh! - vette ölébe az említettet Jin, ki vállára támaszkodva tolta ki fenekét és ejtette hátra fejét, amint megérezte magában párja első ujját.
Egymáshoz simultak, péniszeik is összeértek a kisebb megfeszülése közben, ki megbillentette még pluszban csípőjét, hogy megőrjítse szerelmét és siettesse, ami bevált. Seokjin kulcscsontjára ejtette fejét nyögése közben, a picur pedig folytatta. Visszaemelte tekintetét, kezét pedig levezette kettejük közé. Míg párja második ujját készült bevetni, addig ő összefogta férfiasságukat, majd ütemesen mozgatni kezdte csuklóját.
-Kookh!..... Picurh! - sóhajtozott az idősebb, végül duettben törtek ki, miközben Tae lassan tért magához a hangoktól.
A nyögések keltették, a legkisebb neve, amiket Jin csak akkor szokott ilyen kéjesen lehelni, ha már közel jár. Ezért erőt vett magán és felült, ekkor pedig az a látvány fogadta, hogy miközben Seokjin még csak bemelegítette a kisebbet, már nyakába temetkezett, fenekét is szorította szabad kezével, a fiatalabb pedig munkálkodott profi csuklójával és idősebb párja hajába bújt orrával.
-Nana! - húzta fel Jungkookot az ágyra, ki szomorúan nyüszített. Belejött mióta kis kutyus füleket hordott - Lassabban. - mászott vele feljebb az ágyon, Jin pedig éhes tekintettel követte őket.
Kérdés sem volt, a legkisebb ragadt kettejük között, de nem bánta.
-A csókot én kérem! - tapadt is ajkaira hyungja, mialatt Tae elengedte a fiatalabb kezeit, így az tudott Seokjinbe kapaszkodni ahogyan Taehyung megemelte, de inkább nem folytatta tettét, mert a kisebb fájdalmasan nyögött és meg is feszültek karjai, hogy most Jinre fog támaszkodni.
-Édesemh. - puszilt Jungkook vállára, majd újra Seokjint szólította - Szerelmem. Csak egy röpke pillanat.
-Mmmh. - engedte el Kook ajkait nagyot nyelve.
-Síkosító. - ölelte magához a legfiatalabbat, hogy könnyebben megtarthassa, míg támasza egy másodpercre eltávozott. Nem is volt több, hiszen sietett vissza és Taetae kezébe nyomva a kis tubust kapta el újra a picur nyelvét - Köszönöm. - mosolygott a kapkodáson, de legfőképpen azon, hogy milyen könnyedén tette tulajdonképpen szolgájává Jint Kookie.
Elengedte a legfiatalbbat, míg saját magát kente be a hideg folyadékkal, párjai pedig kezdtek visszatérni ahhoz, amit elkezdtek. Végül nem is vette újra ölébe a kisebbet, inkább feltérdeltette, mire az önként, bármiféle utasítás nélkül tolta is ki formás popsiját párjának, ki már sokkalta könnyebben foglalta el helyét.

Amint lassan csúszott beljebb, a mindig örömet nyújtó forróságba, a szokásos módon sóhajtottak fel egyszerre bár Kook ezúttal nem emelte fel annyira fejét. Inkább Jin fülébe nyögdécselt húzva ezzel az idősebb agyát, majd újból férfiasságára fogott, ám ezúttal csak az övére, végül egy ütemre kezdte mozgatni kezét Tae csípőjével. A legidősebb végigcsókolta nyaka minden négyzetcetijét, mialatt ujjai lesiklottak a legfiatalabb két oldalán forró, puha bőrén. Lassan mindhármuk vére meggyulladni készült, ahogyan az eddigi talán legjobb felállást találták meg, ám mikor Jungkook eltolta a ház urát, majd lehajolt péniszéhez és kérdés nélkül vette nyelve mellé, Jin kifeküdt. Úgy húzta fel lábait, ahogy a kisebb tette a jégkockától pár perccel korábban és próbálta elfojtani nyögéseit keze segítségével, ám nem ment. A picur.... heves volt, ráadásul elképesztően ügyes.
-Hahhh! Kookh! - markolt a lepedőbe mikor Jungkook hangjától kellemes rezgés vette körül férfiasságát - Még egyh.... ilyenh éshh.... - lihegett, Tae pedig látni akarta, hogy tényleg az lesz-e, amire gondol, ezért a kisebb legkellemesebb pontját kereste és találta is meg.
Seokjin megfeszült a picur újabb morgásától, mely ezúttal is péniszét vette körül, majd száját töltötte meg édes nedvével, melynek nem tudott parancsolni. Nem szerette volna így befejezni semmiképpen, mert nem rajongott érte, de nem tudott vele mit kezdeni. Kook szuper volt, a csókkal pedig korábban már elvette minden önuralmát.
-Hahh! Taehh! - támaszkodott meg Jin csípője mellett - Hyuuuungh!
-Kookh! - engedte el magát végül Taehyung és kibukott kicsit másik énje, ki meg is ragadta a fiatalabb tincseit, majd azokat meghúzva emelte feljebb a kisebbet - Nyögh! - harapott nyakába.
-Hyuuungh! - fogott csípőjén pihenő kezére és haját markoló ujjaira - Nem bíromh! - sóhajtozott, pár pillanattal később pedig már Jin forró tenyere is nehezített helyzetén.
Többé egy másodpercre sem tudta becsukni száját, végül lábai kezdtek remegni, ahogyan fel is oldódott, majd legidősebb hyungja bőrén folytak végig most az ő cseppjei bőségesen, mint mindig, melyeket mély nyögések kísértek.
-Ehzt! Mééééghh! - cincálta fülét is Taetae, miközben lassított. Hamarosan ezernyi kis fognyomot hagyott maga után a pihe puha bőröcskén, végül megelégelte a felállást és leterítette Kookot.
Jin mellé nyomta az ágyba szó szerint, hiszen csuklóira támaszkodva támadta meg nyaka eddig érintetlen felszínét, mialatt erőteljes mozgásba kezdett. Jungkook persze élvezte, hogy társa megint elengedte magát, állati ösztöneit és az alapján végzi minden mozgását, mert így sokkal jobban kimutatta érzéseit. Tisztán látták rajta mindketten, mennyire imádja azt, amit csinál, vágyik a kielégülésre, mikor pedig felmordult, erőset harapva Kook vállába, ami már inkább fájdalmas volt, mintsem izgató, megszorította csuklóit is, végül megtöltötte a legkisebb forróságát.
-Taeh! - húzódott el fogaitól - Neh! - bújt nyakába inkább amennyire tudott, hiszen még lefogták - Ahh! - lökött rajta erőset párja - Elégh lesz.
-Jungkook-ah! - harapta most fülét, mire Kook újra felnyögött kicsit sem élvezetében.
-Fáááájh! Taeh kérlekh. - menekült volna párja azonban csak néhány pillanattal később engedte.
-Hahh. - emelkedett fel teljesen a kisebbről lehajtott fejjel - Bocsánath. - temetkezett egyik kezébe.
-Semmi bajh! - lihegett a kicsi - Csakh.... ez most nem esett jól. A nyakamon jobbh. - simított végig az említett bőrfelületen Kook, mire Taetae kábán követte tekintetével azokat és sajátjait szája elé csúsztatta.
Egy pillanat alatt szúrta ki a piros foltokat, melyeket gyűlölt, rosszul lett tőlük, még ha a kisebbnek tetszettek is, de közben újra izgult Kookra. Ezzel kész, elbukott, elvesztette az állat énjével folytatott heves harcot és előre félt a folytatásól.
-Basszamegh! - kelt fel inkább, majd rohant a fürdőbe. Hideg kell, jéghideg zuhany jegesmedvék és pingvinek társaságában, vagy vér fog még folyni az este.


(Ebből a részből annyi igaz, hogy Jin imádja az epret.)
(Folytatjuk :D Sorry még mindig a lustaságomért, nehezen veszem rá magam, de igyekszem, csak nehéz >< Közben csináljátok amiket kérünk és ezt a részt is TESSÉK OLVASNI! Itt is vannak lényeges dolgok, ha pedig nem olvassátok akkor a fici közepén a legjobb résznél lesz figyelemfelhívás, hogy elbasszam az élvezetet, de végre figyeljetek arra amit én is kérek. indig csak ti kértek,a  ti kedvetekben járunk, MOST TI JÖTTÖK!
My Music Taste K-pop koncert kampány ---> LINK
Facebook My Music Taste csoport --> LINK (HELPER)
iKON kampány --> LINK
FTIsland kampány --> LINK
BTS kampány --> LINK
Idolater Magazinok --> LINK
Facebook oldalunk --> LINK )

10 megjegyzés:

  1. Wooow... Ez.. Nem semmi lett. Jahj Édes kicsi Jinem, hogy zavarba jött már a feladatától ♡.♡ bár még mindig szívfájdalmam hogy most is kicsit háttérbe szorult Tae szemében a vége felé, de egyébként összességében nagyon aranyos volt, meg persze hát nem is tudom, szexi is néhol és hát mint mindig most is nagyon jól írtál le.. Tulajdonképpen mindent. Szóval köszönöm szépen a részt! Nagyon várom a folytatást is ❤❤ Csak így tovább! 😉 😊❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett. Hát most igyekezni fogok, remélem nem kell annyit várnotok majd :D Csak hentait is be kell fejeznem T-T

      Törlés
  2. Wow ez nafyon jo volt a jeg meg az eperhu. Jint hogy tudja iranyitani mar a csókal a picur. Viszont Tae állatias énye ugy latszik atveszi fölötte a hatalmat jaj olyan izgi h mi lesz meg itt. Es uh nagyon jo. ^-^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden lesz :3333 és most igyekszek mert én is izgulok csak ma dolgom van XD

      Törlés
  3. Csak én bírom Tae állati énjét? Wá már nagyon vártam ismét óránként jöttem fel és néztem, hog jötte fel új rész és wow. Már nagyon várom, hogy végül lesz-e vér vagy sem. ( Remélem igen XD)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XDDDD Milyen kis gonosz remélem igen XDDD
      Óránként ne gyere fel csak állíts értesítőt a posztokra vagy az oldalra és akkor tudni fogod azonnal, ha kijön vlmi. De megpróbálok sietni :)

      Törlés
    2. Tudom , hom6y gonosz vagyok XD. Tudom be is van állítva csak mindig elolvasok valamit újra és ezért is jövök el óránként.

      Törlés
    3. Ohh :D hűséges szorgalmas olvasó :3

      Törlés
  4. Huhh bakker a vége gyilkos lett erre nagyon kíváncsi leszek :* az állatias Tae nagyon bejön <3 huhh ott már baj van ha még Kookot is otthagyta és hideg kell neki :) ez már nem állat hanem vadállat de nekem nagyon tetszik......<3 hát ez egyre jobb lesz komolyan csak így tovább szuper vagy <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohh köszönöm. Remélem sikerül még fokozni a dolgokat, mert szeretném :3

      Törlés