2016. február 13., szombat

Nyereményjáték 2016.02.13 - 03. 25.

Sziasztok!

Na itt az új nyereményjátékunk! Ez most más, mint az előző, mert többet kell dolgoznotok.
Mint mondtuk már korábban, három kategória lesz, azok kedvéért akik nem szeretnek mindent.
Hentai, Yaoi, Mindkettő. Mert van aki viszont mindent olvas. A feladat pedig a következő:
Mindenkinek van 10-10-10 idézet ficikből, melyeket ki kell keresni, hogy melyikből vannak. Ezekből persze csak azt kell megcsinálnotok, amelyik kategóriába jelentkeztek. Egy ember csak egy kategóriába jelentkezhet, így hiába csináljátok meg a yaoi tízesét is, meg a hentaiét is, ha bekülditek mindkettőt akkor automatikusan átrakunk titeket a mindkettős kategóriába. Továbbá! Csak a helyes megoldások versenyeznek. Ergo, ha csak egyetlen egy idézetet is rosszul határoztok meg, akkor nem játszotok. Viszont! Nem vagyunk olyan nagyon nyomorékok, ezért annyi könnyítés van nektek, hogy kétszer visszaküldjük nektek, hogy melyik megoldás rossz. Mivel rengeteg ficink van, így megértjük, hogy elsőre nem egyszerű helyesen megoldani, ezért ennyi segítséget kaptok.
Külföldről is lehet játszani ám, mielőtt megkérdeznétek :D
Na és akkor foglaljuk össze a játékot:
  • Megoldás beküldése, melyik idézet melyik ficiből van.
  • Csak egy kategóriában indulhat, egy ember.
  • Csak helyes megoldások szállnak versenybe. Viszont! Kétszer visszaküldjük segítséggel, ha hibás.
  • Február 13.-ától Március. 25.-ig tart a játék. 26.-a sorsolás. Igen, megint véletlenszerű.
  • Mind a három kategóriából lesz 1-1-1 győztes.
  • Azonban! Néha kiírjuk majd, hogy melyik kategóriában hányan vannak. Mert pl, ha a henatiban egy ember indul, az garantált nyertes, így ha ilyen nagy számbeli eltérések lesznek, akkor lehet majd átkéredzkedni 1-2 embernek.
  • Csak az e-mailre küldött megoldások játszanak! mail: btsfanfictionsmayu@gmail.com
Olvassátok végig a játékot, mert a poszt végén is lesznek fontos információk!
Akkor pedig itt is vannak az idézetek!

Mindkettős kategória!
  1. - Uramisten mi a jó büdös szent szar ez itt hát vigyétek már el előlem ezt az undorító teremtményt minek létezik egyáltalán ilyen szarság!!!!
  2. -Te is kaptál.Amúgy meg ne sajnáld!Szeretem ezeket a sebeket.Harci sebek. - harapta meg a száját.
  3. -Ha nem böködöd a seggeddel, akkor igen. - mosolyogtam kicsit, mert valóban nem olyan állapotban voltak odalent a dolgok, mint amilyenben kellett volna lenniük.
  4. Útközben megbeszéltük, hogy mit szabad és mit nem. Ölelgethetem majd, de nem csókolhatom meg. Pedig szerintem nem fogja elhinni, ha nem csókolom meg. Mindegy az ő dolga, hogyan rázza le a pasiját.
  5. -Nem megyek. - fejtette le magáról párja karjait Jin - Nézd csak! - cipzározta ki kabátját - Ha már nem hagyod, hogy levegyem, búj be mellém. - tárta szét hatalmas téli felszerelését, amibe Hyeyeon azonnal bele is bújt.
  6. -Mert én is itt vagyok. - nyitotta ki szemeit és nézett maga elé - De én tényleg nagyon szeretlek. - pillantott Vre - És kérj bármit, én teljesítem. - mászott oda hozzá - Csak próbálj meg elfogadni. Adj egy esélyt hyung, kérlek. - bújt Taetae nyakába és egy csókot nyomott forró bőrére.
  7. -Imádlak Namjoon. - nézett rám. - Most nincsenek itt a többiek.Nem lehetne, hogy megmutassam mennyire imádlak? - indult felém.
  8.  -Öhm... - nyelt egy nagyot Rapmon. Ezek szerint Suga nagyon is hallott minket, de legalább nem hozza fel nyíltan. Bár így is nagyon zavarba ejtő a dolog - Majd intézek valamit.
  9. Megállt egy pillanatra és a kisebbik tekintetét fürkészte, aki már lángolt, annyira zavarban volt. Közben elterült mellettük a másik páros is, így újabb ötlete támadt Vnek. Kivette öléből Jungkookot majd térdre kényszerítette Jinhez közel.
  10. -Pont ezt. - temettem arcomat kezeimbe - Hogy bántalak, pedig nem akarlak. És nem tudtam ellene semmit sem tenni. Ahh Hoseok, én annyira sajnálom. Nem akartam.
Hentai kategória!
  1. -Na ha már ennyire nélkülözhetetlen lettem itt öt perc alatt, akkor pólót le!Ennyi jár nekem, ha már én itt meztelenül álldogálok. - tettem csípőre a kezem és vártam mit lépnek.
  2. - Igaza van, most már úgy is hivatalosan is csillagjegy lettem, bármikor át tudok menni a kapun és elintézhetjük a formaságokat.- nézett szépen pillogva a kapuőrre mire az beadta a derekát és szép lassan eltűnt a nagy fényes kapun.
  3. Én is felpattantam a többiekkel együtt, majd mind a heten segítségére siettünk. Ugyan voltak ott őrök, de túl kevesen arra a fiúbandára, meg nem is fértek hozzájuk rendesen. Haverjai jól körbeállták a srácot és nem engedték hozzá a biztonságiakat. Ahogy pedig közeledtünk feléjük, Nyuszó nem bírta tovább a kínzást. Még messze voltunk tőlük, amikor úgy ráncigálták le a színpadról ruhájánál fogva, mint valami állatot.
  4. -Majdnem öngyilkos lettem. - léptem ki a boltból, de utolsó lépésemet már úgy tettem meg, hogy őt néztem - Mellesleg pedig nem rajtad múlt, hogy túléltem. Szerinted ennyivel meg tudsz félemlíteni? A haláltól sem félek, akkor majd pont tőled fogok.
  5.  -Mit csináltál? - távolodott el - Úristen Yoongi! Most azonnal bejössz enni! - húzta a karomat.
    -Jó, de várj egy kicsit! - vontam magamhoz és mélyen beszippantottam illatát - Ez hiányzott a legjobban. El sem hiszed, mennyire fáradt vagyok. Csak azért dolgoztam ennyit, hogy ezt újra érezhessem.
  6. -Jaaj egyforma a vezeték nevük. Hát ez tök jó! Mondanom se kell meglepett, hogy Iseul védelmére keltél. Kangdae azt mondta te hoztad haza.
  7. -Jaj, takarodjatok már innen! - sétáltak Minnie autójához - Tudjátok mit? Igen, végigkeféltük a vihart és kibaszott jó volt. Ezt írjátok meg ti faszszopók.
  8. -Akkor büntess meg! Használd a gumibotod, a bilincsed, meg mindent, ha már beszereztem neked. - kapkodta a levegőt Juna, ahogy fantáziája beindult.
  9. -Akkor leveszem. - kezdett vetkőzni Jimin, de félúton rájött, hogy Sunyoungnak bizony igaza volt - Ááááá! Ez végig karcolta a lábam. - dobta el a nadrágot.
  10. -Hát tudod..... két nap múlva White Day éééés. - húztam a lényeget - Eddig utáltam az ilyesmiket. Nem is tartottam őket. De most bele vagyok kényszerítve. - elhallgattam és Jint néztem.


Yaoi kategória!
  1. - M-Mi a...? - jött ki a fürdőből. - Ha nem tudnád, én is ott alszom! - kiáltott Jiminre, aki épp meztelenül elfeküdve elégítette ki magát lassan mozgatva kezét méretes férfiasságán;
  2. -Hyungh..... - nyúlt az idősebb álla alá - Nyeld le szépen. - lepődött meg saját mondatán is, de ezt még szerette volna látni.
  3. -Jaj Hoseok mi történt? Annyira rossz látni, hogy így sírsz. Mond el mi a baj! Hátha tudok segíteni.
  4. -Ennyire zavar? De én csak szivatlak Jimin! - hagyta abba a ficánkolást - Nem azért nem hyungozlak, mert nem tisztellek, hanem azért mert sokkal közelibb barátnak tartalak, mint a többieket. - fordította oldalra a fejét, hogy szeme sarkából láthasson.
  5. -Nem, de nézz már oda Hopi! - nyújtózkodott, majd utoljára megingott és a gravitáció eluralkodott rajta, de láttam előre, hogy ez lesz, így sikerült elkapnom.... úgy ahogy. Úgy mondanám inkább, hogy tompítottam érkezését a kemény padlóra.
  6. -Hyungh! - nyögött fel Jungkook, amint már biztonságban voltunk és kezemet fenekére vezette - Folytasdh!
  7. -Ho..... Hopihh! - nyögött, majd megtámaszkodott az említett vállain - Elfogokh..... ahhh... Hopihh! - hunyta be szemeit. Nem bírt már értelmesen beszélni de társa így is megértette.
  8. -Dehogyis. Gyere! - nyúlt lábai alá Hoseok, V pedig ijedtében nyakába csimpaszkodott, miközben Hopi felállt vele - Most meglephetsz. - sétált a fiatalabbikkal.
  9. -Igen, a te kiskutyád. - mosolygott Kookie. Végre rájött, hogyan tudassa Jinnel a helyzetet.
  10. - Azt mondtad, hogy velem akarsz aludni. Nyugodtan mehetsz, ha akarsz. - mondta Jin, miközben kicsit megharapta a fülét - De ne hidd, hogy még egyszer meg fog ez történni, ha most elmész.


A nyeremények pedig. A következő kis csomagból két, azaz KETTŐ darab képeslap, amit majd a nyertesek választanak ki. (Nagyon nagy képes lapok!)


Továbbá! Két darab mitesszer elleni krém, ami megszárad és lehúzható.
Pluszba még! A következő képről még egy dolog, amit ti választotok ki. (A készlet változó, szóval majd a játék végén minden nyertes megkapja azt a képet, amiről lehet válogatni, de nagyjából ezekből lehet majd) A plusz lehet még egy mitesszer ellenes krém is. (Koreai kozmetikumok)
Ezek arcmaszkok, szem alá a kis táskák ellen párnácskák és ajakra puhító, ápoló párnácskák. Mivel kétlem, hogy jelentkezne férfi is a játékra XD ezért merek ilyen nyereményeket nektek felajánlani :D

Szóval még egyszer összefoglalva. Egy kategóriának az idézeteit kell kikeresni, hogy miből van és ha több részes, akkor hanyadik rész. Visszaküldjük kétszer, ha van benne hiba és segítünk, mert néha nagyon nehéz. Több kitöltése esetén a mindkettős kategóriába kerültök. Mindhárom kategóriából lesz 1-1-1 nyertes, amit véletlenszerűen választunk ki. Ha valamelyik kategóriába kevés ember lesz, akkor szólunk nektek. Közvetítünk majd nektek időnként. Csak e-mailcímre küldött megoldásokat fogadunk el.

Plusz:
Mért volt szavazás? Mert eredetileg azt terveztük, hogy fici író verseny lesz, de aztán annyira vezetett a csak olvasó részleg, hogy inkább ilyet csináltunk. De ha a kedves kis íróink benne vannak, lesz köztük is egy verseny, aminél remélhetőleg egy album lesz a nyeremény. De ugye ez nagyon pénz függő, szóval nem mostanában lesz, hanem mondjuk nyáron.

Minden pontosan másolt idézet, szóval ami hiba van benne, az a ficiben is hiba :D

Kis informatikai tudással hihetetlen gyorsan megoldható!

4 megjegyzés:

  1. Elég tetszetős~!
    A "Nem vagyunk olyan nagyon nyomorékok(...)" rész külön tetszett :DD És tényleg,nagyon fair az egész :)
    Mindjárt küldöm is a megoldásom^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekeztünk. De így is csak a régi olvasóink, vagy esetleg a szorgalmasak vannak előnyben. De, mentségünkre szóljon, mi előre figyelmeztettünk mindenkit több fici végén is, hogy olvassatok, mert az a lényeg. :D
      Mindenesetre szerintem, elég kedvesek vagyunk :D Meg kicsit dolgozzatok ti is XD Mi szenvedünk 3-4 órákat egy ficivel ti meg 10 perc alatt elolvassátok... tessék most dolgozni XD

      Törlés
  2. Huu OwO azt hiszem este ráfekszem a témára :) 1-2 nagyon gyorsan beugrott - a frissebben visszaolvasottak - azt hiszem nekiállok lejegyzetelni, és kitalálni melyikben induljak - bár valószínűek tartom hogy amelyikben hamarabb találom meg hamarabb a több megfejtést ^^
    Az írósnak is örültem volna- de hogyha lesz akkor addig legalább "gyúrok" a dologra ( még egy dolog ami ösztönöz hogy ha lusta vagyok is írjak, még ha nem is lesz jó...mintha csak vázlatolok meg halogatom) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lesz nyáron mindenképp, beszéltük Múzsával, összedobunk egy bizonyos összeget amiből bevásárolunk nektek nyereményeket és az első 3 helyezettet akarjuk majd díjazni. Remélhetőleg addigra több írónk lesz, vagy olyan akik legalább néha-néha írnak, hogy azért legyen vlmi versenyecske. :) Addig meg ilyesmi van :D

      Törlés