2015. július 12., vasárnap

Közreműködőink, avagy tudj meg többet rólunk!

Sziasztok/Annyeong(bár ezt ritkán használom)!

Na és itt van a várva várt bejegyzés rólam..... meg tőlem :D Nos ez tele lesz az én személyes szarságaimmal, így akit nem érdekelne az író, annak előre szólok, hogy felesleges ezt tovább olvasni. Én szóltam :D

Igazából nem tudom hol kezdjem. Most érettségiztem(2015) és reménykedek, hogy felvesznek az egyetemre..... na jó, ez kicsit túlzás, mert apró nyolcvan ponttal többem van, mint amennyi tavaly kellett(egoooooo), szóval rohadt esélyes a dolog, de nem iszunk előre a medve bőrére. Viszont, ha minden a terveim szerint alakul, akkor szeptembertől ápoló leszek. Aztán majd egyszer az életben valami világhírű, zseni doki, mert tervezem már most, a szintkülönbözeti vizsgát.
Nagy részt pasikkal barátkozok, mert velük valahogy jobban kijövök, bár a kpopper létem óta eléggé felgyülemlettek a csaj barátaim is. Bár a hisztiket nehezen viselem, ezért sem volt eddig túl sok lány barátom. Imádok beszélni, ami alap csaj vonás, de azért szeretem, ha mesélnek is nekem. Nyugodtan félbe lehet szakítani, különben nem állok le. Imádok mindenkiről megtudni mindent, kész információs központ vagyok, ha erről van szó, de pletykálni nem szoktam. Csupán szeretek megismerni új személyiségeket, mert vonzódok a pszichológiához. Továbbá hihetetlenül romantikus és álmodozó lény vagyok. De komolyan. Megálmodtam már, a leendőbeli családomat, a kölkeimmel és a férjemmel, meg a házunkkal is. Néha azért sietek sajnos az ilyesmivel ><. De ha nincsenek álmaim, nincs mért küzdjek és lejjebb adok a szintből ezért fontosak nekem az ilyesmik. Másik nagy dolog, amit felfedeztem már magamon, hogy nem nagyon izgat, ha engem szidnak. Ám ha az emberek egymást rohanják le, vagy többen egy embert, arra allergiás vagyok. A kpop hatersekről meg ne is beszéljünk. Szóval, ha valaki veszekedősnek tart az ezért van, mert belekötött valamibe, amit szerettem, vagy valakibe, én meg kiszúrtam és védelmére keltem. Lábjegyzet: Néha imádok veszekedni.
Amúgy nehezen viselem a hülyéket és az olyanokat, akik azzal jönnek, hogy mennyire szar az életük, meg reménytelen. Mert mintha nekem olyan rohadt reményteli lenne. A különbség csak az a magamfajták és a másik csoport között, hogy míg mi küzdünk és sosem adjuk fel, addig a másik kupac rakás szar (jobb szó nincs rá) ül a seggén és csak rinyál. Nekem eléggé képtelen álmaim vannak, de anyám is megmondta: Csak azt utálom benned és a bátyádban, hogy amit a fejetekbe vesztek, azt meg is valósítjátok.
Ja igen, van egy bátyám. Bár nem nagyon csípjük egymást. A család darabokra szakadt, és én anyámat meg a barátaimat tekintem a családomnak. A vér nem nagyon köt, ha gyűlölöd a másikat és számomra nem is mond semmit. Szóval máshogy látom a világot mint a többi ember. Bár anno nagyon negatív voltam, erről Rora tudna mesélni, mára már nagyon nagy küzdő lettem és viszonylag optimista (Rora azóta tönkre vágott 9 évnyi barátságot milliónyi hazugságával. Plusz a többi barátját is sikeresen lekoptatta). Vannak mélypontjaim, de olyankor lefekszek, vagy elmegyek pancsolni, mert ezek feltámasztanak.
Mivel nem akartam taglalni, hogy milyen szuper vagyok stb., ezért inkább megkértem pár barátomat, hogy írjanak ők rólam véleményt. Remélem tőlük többet megtudtok majd rólam, de ha lenne még kérdésetek, vagy érdekel valami írjatok nyugodtan. Facebookon lehet jelölni, mert imádom az olvasóimat. Írni meg bármikor bármiért lehet. Folyton fent vagyok és mint márt említettem, imádok beszélni :D Nem harapok. Aki viszont nem talál facebookon, annak van egy e-mail cím a környéken :D
(A szobám pedig egy szentély kb. De csak azért, mert szeretem, ha színes. Ha elég érdeklődő van, lehet rakok fel részletekről képet.... de ahhoz sokan kell legyetek. ><)

[Az író eltávolította!]


Másodikként az eredeti Múzsám jellemzése következik. Őt alig fél éve ismerem és fiatalabb nálam. Neten találkoztunk és ennek a fejezetnek a megjelenésének napján érkezik hozzám egy hétre. Random beszélgettünk mindenről, míg egyszer bedobtam neki az ötletet, hogy írnék egy blogot, szerinte megtegyem? Mire ő készségesen támogatott, pedig akkor még csak pár hete ismertem. Ez volt januárban. Szóval a "Múzsának" címzésű Jimin részek neki szólnak, és amikor a Múzsám emlegetem, akkor róla beszélek. Pusztán azért, mert ő minden részben benne van. De tényleg! Minden részt, legyen az OS, rövid sztori, vagy Franci, megbeszélünk. Megvitatjuk mi lesz és hogyan. Kivéve persze a neki szánt meglepiket. Szóval jöjjön az original Múzsa véleménye, aki alig hat hónapja a barátom:


"Mayu… Nagyon- nagyon örülök neki, hogy megismerhettem mondhatni az életem egyik fordulópontja lett.


Az egész barátságunk úgy kezdődött, hogy a BTS csoportba kiírt valamit, és tudja a fene miért, én kommentáltam, aminek a következménye az lett, hogy rám írt. Elkezdünk beszélgetni már mindennap, néha egész nap, és valahogy sose untuk meg egymást, mert mindig kitaláltunk valami hülyeséget. Az elején még úgy gondoltam, jesszusom, ez a csaj komolyan érettségizni készül? Hiszen olyan fura, kelekótya. De ahogy jobban megismertem rájöttem, mennyire érett és okos. Mikor kicsit magam alatt vagyok és ráírok, akkor Mayu rögtön segít nekem, lelket önt belém és biztat, illetve tanácsokat is ad. A természete hát… könnyen fel lehet dühíteni, főleg a hülyeségekkel de, próbálkozik és kontrollálja magát, amihez mekkora önfegyelem kell már. Én egy hihetetlenül erős lányként ismerem, akire komolyan felnézek és követni szeretném majd a példáját, mert ahhoz hogy elérje a céljait, mindent bevet annak érdekében, hogy sikerüljön, és ez a felfogása eléggé ragadós. Rám nagyon nagy hatást gyakorol Mayu, mert minden megvan benne, ami egy nagyon jó barátban is. Őszinte, megmondja a véleményét neked, ha kéred, ha nem, mindig fel tud vidítani, nagyon perverz és vicces. Én nagyon szeretem, mert tényleg érzem, ahogy törődik velem és tudom, hogy neki is szüksége van rám, nem csak nekem rá és úgy érzem, hogy teljesen megnyíltunk egymásnak és számíthatunk egymásra."

Kajak ennyire kell félni tőlem, ha rossz passzban vagyok? >< Na jó, ez kicsit aggasztó. De alkotok még ezen.


Utoljára pedig jöjjön az úriember, aki előreengedte a lányokat. Nos Ke$menről annyit kell tudni, hogy hihetetlen nagy kocka XD bocs, de ez az igazság. Viszont party arc is, ami ritka kombináció. Minden hülyeségben benne van és olyan beszólásai vannak, hogy sírva fetrengsz a röhögéstől a padlón. Imádom, hogy ekkora poén gyáros, meg azt is, hogy talpra esett. Elég jól helytáll az életben és nagyon észszerűen gondolkodik. A luxust meg nem veti meg :D Ő nem akkora kpopper, viszont nagy animés. Sok online játékkal játszik és a PhotoShopban is nagy mester. Nagy állatbarát és hihetetlen kedves. Szóval lássuk egy angyal mit mond az ördögről :D :

(Igen neki is van BTS favja, méghozzá Rapmon)
"Welocme. Ez egy használati utasítás !

Mayu jellemvonásaihoz.
Hát úgy kezdeném, ha valamit a fejébe vesz, akkor az úgy is lesz, határozott :D Ezen kívül egy barátságos személy, viszont ha rossz napja van, akkor inkább ne faggasd, küldj K-POP-ot neki és okés lesz :D
Nagyon jól lehet vele ökörködni és mindig benne van a hülyeségben. Egy jó fej csajszi kövessétek a blogját :D
(A többi azért van, mert rászóltam, hogy ez túl kevés XD)
NA DE KOMOLYRA FORDÍTVA A SZÓT *duh*
Valóban amiket fönt írtam röviden tömören, mint a Metróban. Tényleg egy nagyon barátságos csajszi, hihetetlen jókat lehet vele beszélgetni, mind komoly, mind idióta témákról :D *köhm*(időnként tudd elég perverz is lenni xD) 
Ha rossz napja van, akkor harapófogó kell a beszélgetéshez, de ezt lehet oldani (nem WD-40-el), hanem olyan dolgokkal, amiket szeret (főleg K-POP), küldj egy-két képet és sztem sínen leszel :D
Próbáld ne felidegesíteni, mert akkor ÚJJAJ, fusson ki merre lát xD de most komolyan I'M DEAD SERIOUS. 
A céltudatossága nem ismer határok, ha valamit a fejébe vesz, nincs az az isteni, illetve földi erő, ami megállítaná a megvalósításában. Energia benne, mint a duracelnyusziban :P
Ha azon vacillálsz még ezek után is, hogy rá írj-e akkor én mondom, hogy IGEN ÍRJ RÁ BASZOD nem tod mit hagysz ki, ha nem beszélsz vele :D

Ke$meN out."

Szóval ezek lennének az én barátaim. Remélem segített kicsit mindaz, amit ők és én írtam magamról. Egymástól tök függetlenül írták ezeket, és Isten a tanúm, csak helyesírást javítottam.

Tehát: Írjatok nekem nyugodtan, nem harapok és szeretek beszélgetni! :D

Továbbá, ha szeretnétek nekünk írni, de nem akartok lentre kommentet, íme a bloghoz tartozó e-mail cím *trombita szó*:      btsfanfictionsmayu@gmail.com
Továbbá készült egy facebook oldalunk is: https://www.facebook.com/btsfanficacsajoknak?fref=nf

Ide jöhetnek kérdések, kérések, minden. Az egyetlen csak az lenne, hogy címbe írjátok be, hogy kihez szól és hogy mi az. Ugyanis a kis barátaim belementek, hogy tőlük is lehessen kérdezni, amennyiben akartok, szóval címezhetitek nekik is. Válaszolni a blogon fogunk, de lehet, hogy e-mailben is. Azért a blogon, hogy ugyanaz a kérdés ne hangozzon el többször, illetve aki új, jobban tudjon tájékozódni. Viszont nevet nem jelölünk majd a kérdezőknél.

Továbbá felhívás az olyan olvasók számára, akik írnak is:
Szeretnénk kihirdetni, hogy szívesen várunk vendég írókat egy-egy oneshot erejéig. Írásaitokat posztoljuk az oldalon nevetekkel és blogcímetekkel együtt.
Néhány kikötés:
  • Teljesen originálnak kell lennie. Hogy mit jelent ez? Eddig még nem posztoltad máshol, csak konkrétan erre az oldalra írtad. Persze ez után kirakhatod sajátodra.
  • Miután kiraktad sajátodra, meg kell jelöld a blogunkat! Ha már ide írod és mi hirdetünk téged, ennyit megtehetsz te is.
  • Nem kopi! Hasonlíthat az ötlet valakiére, de nem ragadunk ki belőle fontos, jellegzetes dolgokat. Én is futottam már bele utólag ficibe, hogy uhh bazz, ez hasonlít az enyémre, de akkor kiírtam(vagyis fogom, mert még nem írtam meg), hogy saját ötletből jött, attól függetlenül, hogy az hasonlít erre és olvastam.
  • Fenntartjuk a jogot, hogy ha elolvastuk és nem tetszik bármi miatt (grammatika, helyesírás, hiányos fogalmazás, KOPI), visszaküldjük az írónak. Ez nem azt jelenti, hogy olyat kell írod amit mi szoktunk, csupán azt, hogy minőséginek kell lennie. Felőlem káromkodhatsz, verselhetsz, tagolhatsz máshogy, lehet fantasy, nem érdekel, de legyen egy szint amiből nem adunk lejjebb.
  • Előző pontból pedig egyenesen adódik, hogy doc-ban kell elküldeni a ficit. Előtte azonban meg kell beszélnünk, hogy írhatsz-e, vagy szeretnénk-e, hogy írj hozzánk, hogy ne legyen felesleges a munkád. Ez annyiból áll, hogy te megkérdezel minket, hogy lenne-e igény vendégre most, ugyanis egy héten max egy vendég írót akarunk kirakni.
  • Ezen felül pedig. Van néhány író akikért én rajongok(Mayu), így lesz akit majd én kérek fel oneshotra :D Szóval ne lepődjetek meg :D
  • Plusz utolsó. Aki ideír, az ütőset írjon! Olyan különlegességeket akarunk itt látni, amik alig léteznek az éterben. Szóval a szokásos párosokat annyira nem csípjük, persze jöhetnek, de jobban örülünk egy olyannak, amihez hasonlót még csak nem is olvastunk. Viszont ha szokásos páros akkor a sztori üssön! Essen le az álla az olvasóinknak :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése