2016. február 18., csütörtök

Nincs ihlet... állunk

Sziasztok!
Na elég nagy bajban vagyunk, mint látjátok a címből. Én legalább is, de ma beszélgettünk Raikoval és ő se tűnt úgy, mint akit szétvetnek az ötletek, de nem kérdeztem igazából, csak panaszkodtam. Szóval nincs semmi ihletem. Pedig én nagyon próbálkoztam, a threeshotsot is elkezdtem, de most nem tetszik, szóval át fogom írni. Hopi szülinapjára is akartam OS-t, mint Jinére, de semmi. Viszont ha lesz, akkor lesz Hopi love story :D Ám jelenleg szenvedek. Akarok írni, de nem tudok :/ Erőltetni meg nem fogom, mert abból csak kaki lesz. Szóval.... addig nem tudom. Oldjátok meg a játékot, meg Sugara küldjetek képet. Mindenesetre hurcolom magammal a laptopom, hátha az egyetemen jön rám az írhatnék. De igyekszek visszahozni magam és amint sikerül, ontom is tovább a ficiket. :D Most már Francit is befejezem. Sokan kértétek, meg én is akarom.

Ettől pedig el is értünk oda, ahova akartam még pluszba. Remélem akik szeretnek kérdezni, azok most olvasni fogják ezt és nem olyan véleménnyel vannak a hírekről, mint csillagfarkasunk a képen. Félre ne értsetek, szeretem ha kérdeztek, hogy mit mikor folytatok, vagy mikor lesz ilyen-olyan OS, mert így tudom mire vágytok. Ám most szóltam, hogy nincs ihlet, így míg nem írok újra, kérlek titeket ne kérdezzetek. Olyankor úgyis azt válaszolom amit el szeretnék érni, de ha nem lesz ihlet, úgysem fogom tudni. :(

Szóval türelem srácok, engem is idegesít ugyan, hogy nem tudok írni, de kitartás. Fog ez változni.

A képek pedig Chiara Bautista munkái, akit nagyon szeretek, mert nagyon szépen rajzol és a képei elgondolkodtatóak. Keressetek rá addig, míg ficire vártok. Én is őt nézegetem, hátha megsegít.

~Mayu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése