2016. február 22., hétfő

Jin&Jungkook yaoi threeshots 3. rész


-Jinhhh. - csúszott ki végül száján, bár a lehető leghalkabban, mikor már majdnem teljesen magához tért és kinyitotta szemeit. Még mindig levegőért kapkodott, de már nem annyira mint korábban, viszont elkezdett reménykedni - Legyen dolga Suganak, kérlek! - imádkozott suttogva, miközben elkezdett végre tusolni.
 
-Hyung, neked most nincs semmi ihleted? - ült a legidősebb ágyán Jungkook, miközben annak párnáját ölelgette és reménykedett.
-Most pihenek. Mert? - fordult másik oldalára, ezzel hátát mutatva a kisebbnek - Akarsz stúdiózni?
-Nem, csak érdekelt. Mostanában nem jártok le Rapmonnal egész estékre.
-Mert most más a helyzet. Fárasztóbbak a napok, meg nincs is annyira ihlet roham. - temetkezett párnájába.
-Ahh értem. Aztán lehet már holnaptól már lesz, ugye?
-Mindig ennyit beszélsz? - emelkedett fel ér ránézett álmosan - Mert akkor többet nem alszol itt.
-Csendben vagyok.
-Végre. - fejelt vissza a párnába.
-Na. - jelent meg Jin az ajtóban, mire Suga morgott, hogy továbbra sincs nyugta - Aludhatunk. - csukta be az ajtót, majd elbotorkált a sötétben ágyáig - Remélem ezúttal ruhában alszol kicsi maknae. - emelte meg a takarót és bemászott a kisebb mellé.
-Igen. Azért hyung, most nem egyedül alszok.
-Hát reméltem is, hogy ezért fel fogsz öltözni.
-Befejezhetnénk a trécselést? Van aki aludni szeretne. - szólt rájuk Suga.
-Bocsánat Yoongi. Jó éjt! - hallgatott is el Jin.
-Jó éjt! - reménykedett csendben a másik végül pedig meg is kapta, ugyanis a kis pár meg nem, mert szólalni hangosan az este további részében
Csupán fészkelődtek még pár percig, majd mikor már Jungkook a lehető legjobban odabújt az idősebbhez, Jin a kisebb köré fonta karjait és fejére csókolt. Bátran ölelkeztek, hisz a szoba másik lakója sohasem foglalkozott az ilyesmivel, a többiek pedig messze voltak. Különben is, pici az ágy, ha kérdezik és így kényelmes. Ez lenne a mentőmondatuk, ám reménykedtek, hogy nem lesz rá szükségük, bár nem görcsöltek emiatt. Jungkooknak eszébe sem jutott mialatt igyekezett minél közelebb maradni idősebb társához, így még mocorgott, amivel akarta ellenére sem hagyta elaludni a másikat.
-Kookh! - sóhajtott a fiatalabb nevét lehelve a sötét szobába.
-Hmm?
-Nyugi. Aludni szeretnék. - suttogott.
-Bocsánat.
-Semmi. Szép álmokat.
-Azok lesznek. - vigyorgott a legkisebb, bár ezt párja nem látta, és igyekezett nyugton maradni, hogy eleget tegyen a kérésnek.
Reggel viszont azt várta volna a világ is, hogy fordul a kocka és a mindig koránkelő Jin fogja zavarni a kisebb édes álmait, ám ezúttal már annyira kimerültek voltak a rengeteg munkától, hogy még az idősebbnek is több pihenésre volt szüksége, amit azonban telefonja ébresztője nem engedett meg. A már gyűlölt dallam újra megszólalt, mint minden reggel, mire a három fiú morogva reagált. Seokjin morcosan engedte el a kisebbet és nyúlt mobilja után, ám már jól ismerte önmagát, így azt olyan messzire rakta, hogy pont fel kellett állnia érte.
-Lassan kelni kell.- mászott vissza a legfiatalabb mellé, majd a takaró alá újra befészkelte magát és átölelte Kookot.
-Nem akarok. - bújt hyungjához - Máshoz több kedvem van. - fonták össze lábaikat, de a fiatalabb fejében más terv készült kibontakozni, így mocorogni is kezdett, minek következtében reggeli merevedéseik a vékony pizsamaruhákon keresztül összeért.
-Ne csináld ezt. - szorította magához Jin a másikat, hátha ezzel le tudja majd fogni, de annak csípője csak mozgott tovább - Állj le! - mordult rá, de igyekezett csendben maradni, hisz Suga még a szobában volt és nem tudták, mennyire kelt fel az ébresztőre.
-De én szeretném. - emelte fel fejét Kookie, így pedig Seokjin nyakába bújt, aminek eredménye apró, forró, nyálad csókok voltam lüktető erén.
-Nem vagyunk egyedülh. - sóhajtott. Igaza volt, de igazából nem ez tartotta őt vissza a legjobban - Pihenj kicsi Kook! - markolt a kisebb fenekére és magához szorította, így viszont ágaskodó férfiasságaik szinte teljes mértékben egymáshoz simultak.
-Mert így aztán kicsit se izgató. - emelkedett fel kicsit Jungkook, hogy ezt az idősebb fülébe tudja súgni.
-Csak most ne. Nem vagyunk egyedül.
-Nem kívánsz?
-Úgy érzed, hogy nem kívánlak? De, nagyon is a nap minden percében és valahányszor más ölelget téged szétvet a féltékenység. Viszont most nem vagyunk egyedül. Majd máskor, ha sikerül a kis magány. - pillantott a kisebb szemeibe, amiket még sohasem látott ennyire csillogni.
-Rendben. - mosolyodott el lassan a Kookie - Akkor jó reggelt! - nyomott egy gyors csókot párja ajkaira, amin az idősebb meg is lepődött - Megyek mosakodni. - pattant ki az ágyból a fiatalabb, majd már a szobában sem volt, mialatt Seokjin próbált feleszmélni a hirtelen váltásból.
-Szóval ezért akart ennyire itt aludni. - szólalt meg Suga néhány perccel később.
-Yoongi? - könyökölt fel Jin és társa ágya felé fordult - Te…. ébren vagy?
-Igen. Felkeltem a nyomorult telefonod borzasztó ébresztőjére.
-És… mennyit hallottál? - nyelt nagyot Jin. Nem így akarta tudatni a többiekkel, hogy mi a helyzet, de főleg nem mostanában. Majd maximum akkor tervezte, mikor már huzamosabb ideig tart és sokkal biztosabb, mint így az elején.
-A nap minden percében meg akarod dugni Kookot? Buzi lettél hyung? - fordult hátára a rapper.
-Én…. csak….. nem tudom, de Kook….
-És mióta? A veszekedések is házastársi gondok voltak? - fordította lomhán fejét társa felé, akihez beszélt.
-Nem. Utána. A békülés… túl jóra sikeredett.
-Értem. Ki tud még róla?
-Senki. Neked sem kéne.
-Hmm… akkor ezek szerint kérhetek bármit, ha titoknak akarjátok megtartani a kis kapcsolatotokat, igaz?
-Ne légy gonosz Yoongi! - ráncolta szemöldökét Jin. Nem szerette, ha fenyegetik.
-Majd meglátjuk. A kis maknae néha nagyon bosszantó ám. - ült fel ágyában - De ha jól hallottam, még nem történt semmi komoly.
-Nem.
-Ez cuki. Tekintve, hogy te mennyit perverzkedsz, Kook meg hogy megnézte a nőket már hetekkel ezelőtt is. - vázolta fel a tényeket, ami Jinnek kicsit sem tetszett és azonnal grimaszolt is, amint a kisebb libidója kezdett témává válni - Viszont ha sor kerül rá, akkor ne olyan helyen, ahol én is járok, rendben? A tudattól rosszul leszek, hogy döngeted Jungkookot a kanapén, ahova ülni szoktam.
-Ilyen tuti nem lesz.
-Mert ő fog téged? Nekem mindegy, csak ne közös helyen.
-Nem ő fog engem. - mordult rá Jin.
-Megbeszéltétek, hogy ebben ennyire biztos vagy.
-Nem.
-Hát akkor? Ő sokkal férfiasabb néha. Míg te cukizol, ő feszíti az izmait. Azért készülj fel arra is, hogy mi lesz, ha mégis te maradsz alul.
-Ilyen nem lesz.
-Majd meglátjuk. - kelt ki ágyából - Hahh, kell a kávém. - sóhajtott, majd elindult kifelé a szobából.
-Suga. - szólt utána Jin.
-Mi va’? - fordult vissza az ajtóból.
-Nem mész mostanság stúdiózni egyik este?
-Érdekes. Kook pont ugyan ezt kérdezte tegnap. Nem tudom. De ahhoz, hogy titeket kettesben hagyjalak, hogy élvezzétek egymás társaságát, sokat kell fizetned.
-Akkor úgy csináljuk majd, hogy ott alszol a másik ágyban, ha nem akarsz lelépni.
-Fejlődsz. - sóhajtott nagyot Suga, majd orrnyergét dörzsölve vette rá magát válaszára - Rendben, majd megbeszélünk valamit. - pillantott újra Jinre.
-Köszönöm.
-Nem szívesen. - lépett ki végül az ajtón.

Ám ez a megtárgyalás nem következett be olyan hamar, mint várták. Jin nem sietette, bár néha megemlítette, például mikor Kook elsőre játszotta el azt, hogy beosont az idősebbhez, míg az fürdött. Kicsit sem egyértelműen húzta hyungja agyát, míg azt játszotta, hogy minden hátsó szándék nélkül segít rendesen megfürödni társának. Na az ilyen alkalmak után Seokjinben kicsit lüktetett a vágy, így beszélt szobatársával, de minden egyes lakalommal elmondta azt is, hogy nem, igazából még nem akarja. Akkor szeretné Jungkookot a matracba préselni, amikor kicsit sem számít rá és nem is próbálkozik annyira felizgatni társát, hogy elveszítse józan eszét, majd ott helyben magáévá tegye. Ő kedvesebb, ezért pedig sokkal érzékibben szeretné majd kivitelezni az első alkalmat, ami lassan, de biztosan közeledett. Végül el is érkezett az alkalom. Jungkooknak a banda nélkül kellett színpadra állnia, bár nem egyedül, és megmutatnia, milyen csodálatos is a hangja. Nem is izgult volna emiatt annyira, de sokkal bonyolultabbnak bizonyult a helyzet. Zion T.-vel kellett énekelnie rengeteg ember előtt, még a tévéz nézőket is beleszámítva, emiatt pedig nagyon izgult. Félt, hogy hibázni fog, hogy Zion T. nem lesz vele megelégedve, hogy elcsuklik a hangja, szétmegy a hangtechnika, vagy bármi hasonló, ami miatt szépen leég majd a színpadon. Így aznap hatalmas idegességében el is felejtkezett hyungjáról. Egész nap körbe volt ugrálva, és társai is próbáltak, készülődtek gyakorolta, mert csapat fellépés is várt rájuk, így Jin nagy elkeseredésére nem igazán foglalkoztak egymással. Bár az idősebb nagyon szeretett volna Kookhoz bújni, megölelni, vagy egy eldugott helyen csókot lopni tőle, de nem akarta megzavarni a kisebbet. Nagyon készült arra a napra és nem ő szerette volna kizökkenteni a tempóból, így meg sem próbálta, viszont eldöntötte. Ez lesz az a nap, amikor Sugat megkéri, hogy estére szívódjon fel, mert most a kisebb is megérdemli a jutalmat és jár is neki. Ha végül sikerül ezzel zárni napjukat, akkor Jungkookot olyan boldognak láthatja majd, mint még soha, ez pedig erőt adott neki, hogy csupán távolból gyönyörködjön az izguló maknaeban. De nem is kellett több, hisz ott lesz az este plusz…. olyan édes volt! Sose látta még ennyire feszülten.

-Ez aztán nap volt. - dobta le cuccait RM, amint visszaértek a dormba az éjszaka közepén, a fárasztó fellépés után.
-Igen. De én élveztem. - vigyorgott V, miközben saját szobája felé vette az irányt.
-Mert megint lepacsiztál minden idollal. - jegyezte meg Hoseok, hogy mi is történt a másikkal.
-Az csak jó, ha vannak barátaink a többi bandából is! - kiabált még vissza neki Taetae.
-Ebben igaza van. - állt ki mellette Jimin.
-Pont te mondod, aki mindig olyan tartózkodó a többiekkel? - mordult rá Hopi.
-Igen, mert… azért igaza van. - vigyorgott Jimin is.
-Na én gyors fürdök. - jelentett ki Suga, hogy ma ő lesz az első a zuhany alatt - Aztán Nam, lejössz velem a stúdióba? Van egy-két ötletem.
-Ahha, nekem is van pár irományom, amik már régóta ülnek a noteszomban. Csak kicsit összeszedem magam, meg zuhany nekem sem árt.
-Oké. Akkor sietek.
-Én is megyek majd srácok. Rég voltam már lent, így most nálam is felgyülemlett néhány dolog. - szólt a témához Hopi.
-Akkor a rapper line ma nem alszik itthon. - állapította meg a tényt Jin - Kook, van kedved velem még gyakorolni az este. Holnapra meg kel tanulnom egy szöveget és már múltkor is mondtad, hogy érdekel. Segíthetnél átismételni még lefekvés előtt. Persze csak ha van hozzá erőd. - indult szobája felé Seokjin.
- Óóóó! Megint szöveget tanulsz!? Igeeeeen! Érdekel! Segítek. - rohant utána a kisebb és láthatóan le se esett neki, hogy ki mit mért csinál.

Végül Jin szobájában töltötte az estét, míg Suga be nem nyitott, hogy elköszönjön, de a kicsinek ekkor sem koppant még, hogy tulajdonképpen nem véletlenül ürül ki hirtelen a szoba. Csak bújta a szöveget, míg a legidősebb megbeszélte a dolgokat Yoongival, miszerint az ő ágyát messzire elkerülik és cuccait is, mert ha megtudja, hogy azokat érintették, még az international ARMYk is tudni fogják, hogy ők ketten szexeltek. De Jinnek eszében sem volt a másik cuccait használni. Saját ágyába tervezte megdönteni a legkisebbet.
-Na Kookie, tetszik a szöveg? - csukta be az ajtót Suga után, majd visszasétált ágyához, amin a legfiatalabb ült és lapozgatta a szövegkönyvet.
-Én akarok lenni a másik. Veled tökéletesen elő tudnánk adni. - koncentrált Jin házi feladatára.
-Lehetsz. De csak itt és most. - támaszkodott meg Jungkook mellett két oldalt a matracon és a másik meglepetésére csókot készült lopni attól, aki le is rakta azonnal ölébe a füzetet - Ezt mért kaptam? - pislogott hatalmasakat, amint Seokjin elengedte ajkait.
-Suga elment kis édes. Egyedül leszünk az este. Csak mi ketten. Vagy nem szeretnéd? Hisz hetek óta ezért rágod a fülemet.
-De, de.... tényleg? - lepődött meg.
-Fel sem tűnt, igaz? - mosolygott Jin.
-Nem fogtam fel. Annyiszor mondtad, hogy nem, hogy már eszembe sem jutott.
-De most igen. Az egész este csak a miénk és én szeretnélek megjutalmazni a mai napért. Nagyon ügyes voltál, büszke vagyok rád.
-Köszönöm hyung. - esett zavarban. Még sosem dicsérte meg ennyire egyenesen őt a másik, pláne nem így. Mondatából tisztán érezte a fiatalabb, hogy párjának tekinti őt Jin, amitől kellemes melegséget érzett mellkasában. Most igazán érezte, hogy a másik nagyon szereti.
-Na tedd ezt le. - vette ki Jungkook kezéből a könyvet és arrébb rakta - Még összegyűröd nekem. - hajolt a kisebb nyakéba Seokjin és csókolgatni kezdte.

A fiatalabb nem hitte el. Sokszor próbálkozott rengeteg helyen. A zuhany alá is rendszeresen bemászott párjához, hátha sikerül belőle kicsikarni valamit, de szinte sohasem jutott előrébb, most pedig nem is kellett tennie semmit, máris kényeztették. Csupán akkor eszmélt fel az addig álomnak hitt helyzetben, mikor Jin ledöntötte őt ágyára és lágyan megharapta nyaka puha bőrét, mire ösztönösen felsóhajtott, kezei pedig az idősebb alkarján indultak fel párja vállai felé. Amint forró csókokat kapott egyre jobba izzó bőrére, ujjai utat találtak az idősebb pólója alá. Nagyok sóhajtozott, miközben Seokjin hátán simított végig és kicsit lehúzta magához, hogy egy röpke pillanatra teljesen egymáshoz tudjanak simulni, majd megérezte kulcscsontján párja ajkait, mire felnyögve hátrahajtotta fejét, feljebb emelte mellkasát és szinte könyörgött az idősebbnek, hogy megismételje tettét. Ám Jinnek útjában állt az a fránya póló, viszont egyik keze már neki is rég a kisebb kockáit és oldalát simogatta, így Kook lábai között sarkára ült, hogy megfoszthassa a fiatalabbat felsőjétől. A maknae örömmel dobta messzire a zavaró ruhadarabot, majd saját testén pihentette kezeit míg végignézte, ahogyan Seokjin szorgos vetkőzésbe fogott. Ő még övétől is szabadulni kezdett és amint azt kirántotta nadrágjából, a kisebb sliccét vette kezelésbe. Nem szeretett volna sokat vesződni a ruhák szétdobálásával, így hamar lehúzta Jungkookról farmerját, a kisebb zavarba esett valamiért, ezért miután már csak egy boxerban feküdt, lábai között párjával, az ágyon, térdei közelítettek egymás felé, ám Jin ezt nem hagyta és megfogva azokat kényszerítette terpeszbe Kookot.
-Mi a baj? - mosolygott lágyan a kisebb szemeibe.
-Nem.... nem tudom. - pislogott sűrűn - Hirtelen szégyenlős lettem.
-De mért? - támaszkodott meg feje mellett kezein Seokjin, majd továbbra is megnyugtató, édes mosolyával őrizte a kisebb tekintetét.
-Nem tudom.
-Pedig sokszor jöttél be hozzám fürödni meztelenül. Most meg még van rajtad ruha. Bár tény, hogy nem sokáig.
-Aaaahh, hyung! Rajtad se legyen!
-Vetkőztess le!
-Rendben. - vett is lendületet, hogy most majd leteríti a másikat, de az megakadályozta a kisebbet terve kivitelezésében.
-Na na na. Csak vicceltem. - nyomta vissza a matracba Jin miközben kuncogott - Vetkőzök én magamtól is.
-Akkor siess. Már alig férek el. - mocorgott és kiskutyaszemekkel pillantott fel az idősebbre, hátha ezzel eléri, hogy pillanatok alatt megszabaduljon maradék ruhájától is.
-Inkább segítek a kis problémádon. - mosolygott, majd megcsókolta Jungkookot.
Nem sokáig sajátította kis a legfiatalabb nyelvét, mert hamar folytatni szerette volna útját lefelé, végig a maknae puha bőrén, izmos felsőtestén, kockás hasán, míg el nem ért annak legszűkebb ruhaneműjéig. Felpillantott Kookra, miközben ujjait bebújtatta a boxerba, hogy lehúzza azt párjáról, majd csókjaival haladt a kis alsónemű után egészen addig, míg el nem ért a fiatalabb férfiasságának tövéhez. Amint arról lekerült utolsó ruhadarabja is Jin folytatta, amibe belekezdett. Torkához simult Jungkook büszkén álló mérete, mialatt apró puszikkal közelített afelé és lassan csókolt végig férfias méretén, közben pedig végig a legkisebbet figyelte, aki csak nyögött és ugyan így tett. Nem hitte el amit érzett, így muszáj volt látnia is, ám amint társa szájába vette péniszét Kookie szemei lecsukódtak és hatalmasat sóhajtott. Rég volt része hasonlóban, ezért szinte teljesen új érzés kezdett eluralkodni testén. Seokjin néhány apróbb mozdulata közben kezeit idősebb társa vállaira vezette, lábait jobban felhúzta és nagyobb terpeszbe nyitotta azokat, majd újra lepillantott a szorgosan munkálkodóra. Alig látott ki szempillái alól, de pont eléggé ahhoz, hogy egyre sűrűbben nyögjön. Túl jó érzés volt, túl szép kilátással, túl tökéletes munkával, így megpróbált mélyebbeket lélegezni. Fejét visszaejtette a párnára, szemei újra lecsukódtak és közben abban reménykedett, hogy nem álmodik, mikor hirtelen rá is jött, hogy nem.
-Hyung! - kapta vissza tekintetét az idősebbre és annak vállain pihenő kezeinek hála, még kicsit el is tudta tolni magát társától, aki meglepetten engedte ki a fiatalabbat szájából.
-Nyugalom. Ez kell. Pihenj le. - fogott rá újból Kook péniszére - Finom vagy. - vette ismét nyelve mellé.
Jungkook igyekezett úgy tenni, ahogyan azt Jin javasolta, de nehezére esett. Az idősebb ujját tökéletesek érezte magában és cseppet sem volt kellemes. Már elgondolkozott azon is, hogy inkább megkéri, hagyják abba, főleg mikor párja második ujját is megérezte magában. Ekkora élvezetes sóhajai végleg megszűntek és egy halk nyikkanás hagyta el csupán torkát, majd összeszorított szemekkel, rendszertelen lélegzetvételekkel tolta el Seokjint.
-Nyugi. - mászott vissza fölé az idősebb, de a kellemetlenséget okozó két ujját továbbra sem húzta ki Kookie szűk testéből - Mindjárt jobb lesz. - simította meg a kisebb arcát, aki továbbra sem nyitotta ki szemeit, csak nagyot nyelt.
-Nagyon rossz. Fájh. Hagyd abba. - küzdött és remegő kezekkel nyúlt Jin párja karja után, hogy eltolja azt.
-Várj egy kicsit. Itt kell lennie. - mozgatta ujjait, mire Jungkook fájdalommal teli hangokat hallatott.
-Hyungh! - pillantott fel Jinre kérlelő szemekkel.
-Egy pillanat. Itt..... valahol.
-Hyungh én, AHH! - tátotta el száját, amint az idősebb ujjai megtalálták azt, amit kerestek.
-Mondtam. - érte el újra az érzékeny pontot és Kookie elengedte kezét, majd azonnal párnájába markolt, miközben egy pillanatra sem engedte el Seokjin tekintetét - Ezt akarom látni egész este. - mozgatta ujjait és igyekezett minél többször a fellegekbe repíteni a kisebbet - Olyan szép, hogy élvezkedsz. Ez nagyon felizgat.
-Hyungh! - lihegett Jungkook, miközben igyekezte nem széttépni a szegény párnát - Mégh!
-Csinálom édesem. - csókolt a kisebb nyakába Jin, amint az oldalra fordította fejét és újabb mély levegőt vett - De mással is szeretném. - kezdett ollózó mozdulatokba ujjaival.
Muszáj volt kicsit ellazítani a másik feszes izmait, ám közben végig figyelt, hogy néha elérje azt az érzékeny pontocskát, amitől Kooknak elállt lélegzete is. Hosszú percekig kényeztette az alatta fekvőt csókjaival és pontos mozdulataival, de ő sem bírta már tovább. Túlságosan izgatóan nyögött a kisebb lassan kezdett becsavarodni, így mikor már elég lazának érezte párját Jin, felemelkedett és lejjebb tolva alsó ruházatát fogott saját nagyságára, amit Jungkook figyelemmel kísért.
-Hatalmas. - kerekedtek el szemei.
-Kicsit nagyobb csak, mint a tiéd. - mosolygott Seokjin, miközben kicsit még munkálkodott saját magán is társát nézve.
-De.... én láttalakh. A zuhany alatt. Állt is egyszerh, de nem volt.... ilyen nagy.
-Mert nem akartam, - támaszkodott vissza egy kezére Jungkook feje mellé Jin - hogy ott helyben kedvemben járj. Ez már az az állapot, hogy nincs visszaút. - igazította magát mondata közben a fiatalabb bejáratához, majd lassan kezdett benyomulni.
-Ahh! - harapott alsó ajkába Kook és átkarolta az idősebb nyakát, miközben igyekezett a lehető legnagyobb terpeszbe nyitni lábait, hátha azzal enyhíteni tudja fájdalmát - Ne ne ne! Álljh! - szorította össze szemeit. Erre mégsem készült fel.
-Csak még egy kicsit. - tett eleget a kisebb kérésének, de szeretett volna teljesen elmerülni forróságában - Egy kicsit és teljesen benned leszekh! - sóhajtott mondata végén, majd saját péniszét segítő keze Kook férfiasságára vándorolt - Relaxh. Már csak egy kicsih. - igyekezte elterelni a kisebb figyelmét, amint annak nemességét kényeztette ujjaival, majd nyakába csókolt és nem várta meg az engedélyt, tovább nyomult, míg teljes mérete nem dobogott párjában. Jungkook fájdalmasan nyüszített mialatt egyre jobban szorította Seokjint magához. Még egy-egy könnycsepp is kicsordult szemeiből, ám amikor az idősebb megállt, kezei erőtlenül hullottak az ágyra.
-Kookh. - emelkedett meg kicsit hyungja - El fogok érni így is odáigh. Ne aggódjh. - lihegett - Csak kicsit szokjh megh.
Ám a kisebb nem tudott választ adni, csak bólogatott és elfogadta, hogy semmi beleszólás a történésekbe. Csupán szenvedő alany, de bízik a másikban, hogy majd a jótól is pont ennyire elveszti erejét, mint most a fájdalomtól. Ezért lassan pislogott jó néhányat, végül pedig behunyta szemeit és lejjebb hajtotta fejét remélve, hogy ezt érteni fogja társa. Így is lett. Jin tudta, ismerte a kisebbet, ezért mikor az behunyta szemeit nagyot sóhajtott, majd óvatosan megmozdult. Kookie izmai megremegte, mert még mindig nem a kellemes érzés futkározott testén és a lepedőbe markolt. Nem szerette volna Seokjinen levezetni a feszültséget, így inkább az ágyat kínozta mialatt társa mozogni kezdett, ő pedig újra nyögdécselni, de még nem élvezetből. Csak tudtára akarta adni párjának, hogy még nem jobb, közben az idősebb igyekezett ezen segíteni. Lassan kereste a legjobb szöget, ám a szűk test őt nagyon kínozta. Csupán Kook fájdalmas arca volt az, ami megakadályozta, hogy szinte azonnal megtöltse a kisebb testét.

Percekig próbálkozott és nem gyorsított tempóján, mikor végül megunta az eredménytelen kísérleteket és Jungkook alá nyúlt, mire az ijedtében azonnal nyakába karolt. Jin nem szólt semmit, csupán felült és ölében a kisebbel a falnak dőlt. A maknae megtartotta magát egy bizonyos magasságban, ám az idősebbnek ez nem tetszett. Csípőjére fogott, majd végig el nem engedve párja tekintetét nyomta lejjebb, míg teljesen bele nem ült férfiasságába és meglepetésére ezúttal az élvezettől nyögött fel.
-Mondtamh, - lihegett Jin, amint Kook megfeszült kicsit - hogy elérek odáigh. - gyönyörködött a levegő után kapkodóban.
Jungkook azonban nem szólalt meg, hanem önként kezdett mozogni az idősebb ölében. Megtalálta a legkedvesebb szöget magának és azt nem tervezte elveszteni, így határozottan ringatózott párja karjai között, míg az sóhajtozott. Ő is szerette volna már ezt érezni nagyon-nagyon régóta, de nem akarta elkapkodni. Pont egy ilyen nap végére szerette volna, mint cseresznyét a tejszínhabra, Jungkook önkéntes munkája pedig tökéletesen meg is felelt ennek. Csak simogatta a fiatalabbat ahol elérte, egyik kezével pedig annak péniszén meg is állapodott, hogy egyszerre érjenek a csúcsra, miközben a fiatalabb mindig jobban és jobban megfeszült. Lovagolt az élvezet hullámain, párjai péniszén, annak szerelmén, törődésén, miközben nem is figyelt rá, de nem is kellett. Mikor felsóhajtott Jin mindig követte, csókot lopni meg szinte egyszerre akartak a másiktól, így az összhang tökéletes volt köztük az utolsó utáni pillanatig is. Ugyan Kook nem szólt előre, de nem volt rá szükség. Seokjin tökéletesen olvasta a jeleket, így amint a fiatalabb egyre jobban simult hozzá, úgy felkészült, néhány mozdulattal később pedig a maknae már kettejük közé is élvezett. Nagyon sóhajtott és fájdalmas lassúsággal emelkedett fel, de ez elég volt Jinnek. Látni, amint szerelme az ő karjaiban, az ő péniszétől él át orgazmust, amit még hallhat felülmúlhatatlan élménynek bizonyult, így még a lassú, levezető mozgásokkal is sikerült elérni, hogy Seokjin átélje azt a gyönyört, amit néhány pillanattal korábban Kookie.
-Haaaah. Hidegh. - foglalt helyet újra az idősebb ölében a maknae és alsó ajkába harapva szemlélte társát, aki csukott szemmel töltötte meg testét.
-Kookh. - lehelte ajkai közt, de csak ennyit semmi többet.
-A tiéd vagyokh. Csak a tiédh. - mozgatta még csípőjét, ezzel kicsikarva az utolsó cseppeket is párjából.
-Ahh, Kookh. - lesett ki pillái alól.

-Hajnali fél négy van. Ma sem alszunk sokat. - nyomkodta telefonját Hopi, amint felfelé sétáltak a dormba.
-Már megszokhattad. - válaszolt neki Suga.
-Jah, csak szeretek panaszkodni. - értek lassan a bejárathoz.
-De most csendben srácok ne úgy, mint a múltkor. - fogta meg a kilincset RM - Értve vagyok?
-Igen. Csak engedj már be. Aludni akarok. - förmedt rá Yoongi.
-Jó-jó. - fogott suttogásba és benyitott.
Az egész dorm aludt. Sötétség honolt mindenütt a szobaajtók pedig tárva nyitva álltak, kivéve egyet. Suga és Jin közös szobájának bejárata csukva volt, ennek pedig a rapper örült  a legkevésbé. Lehet túl korán jöttek? Pedig húzta az időt ameddig bírta, de aludni is akart. Bár őt hol érdekli. Ha befejezték, ha nem, ő most bemegy és alszik.
Indult ezekkel a gondolatokkal a kétes ajtó felé, ám mikor a kilincsért nyúlt, már inkább imádkozott, de feleslegesen, hisz a kis párocska már rég aludt. Mikor benyitott ez tudatosult is benne, plusz még valami. Jin rendszerető és figyelmes. A szoba ki volt szellőztetve, amin Suga meglepődött, bár a legidősebb mindig is ilyen kedves volt. Ezért hatalmas megkönnyebbüléssel csukta be maga mögött a bejáratot, majd vetődött be ruhástul ágyába.
-Megfelel? - szólalt meg Jin.
-Még ébren vagy?
-Pár perce mentem ki vízért.
-Ohh. Am jah. Kösz, hogy nem kell szagolnom a szex szagot.
-Semmiség.
-Az ágyam ugye kimaradt? - fordult oldalára Suga.
-Persze. Csak az enyémre nem szabad ülnöd.
-Ezért különösen hálás vagyok. És hogy ment? Te kerültél alulra?
-Nem. De nem volt még ehhez fogható estém. - ölelte magához a kisebbet Jin, miközben csukott szemmel mosolygott.
-Az jó..... nagyon jó. Na jó éjt.
-Neked is. - gondolkozott még el kicsit Jin, majd Jungkook füléhez hajolt és a sötétbe pislogva megszólalt - Nem tudom, hallasz-e, de nagyon szeretlek. - suttogta, majd megpuszilta a maknaet, aki mocorogni kezdett - Kis édesem.
-Ne most udvarolj neki, nem érdekel.
-Bocsánat.
-Csak legyen csend.
-Az lesz. - hunyta be szemeit Jin. Ugyan lett volna még mondandója a kisebbnek, de most csak ez számított. Hogy tudassa vele, szereti. Eddig még csak utalt rá, bár nehezen bírta megállni, hogy ne rejtse bele egy hétköznapi mondatába, szex közben pedig csupán a levegő hiány akadályozta meg, hogy végre elmondja a másiknak, most azonban semmi akadálya nem volt. A kisebbet sem terhelte, hogy kötelezően viszonoznia kelljen. Bár a fiatalabb minden meggondolás nélkül azonnal rávágta volna, hogy ő is szereti a másikat. De ezt Jin nem tudhatta. Viszont majd egyszer. Egyszer majd Kook is fogja mondani. A legváratlanabb pillanatban, mikor Seokjinnek a legnagyobb szüksége lesz rá. Addig viszont... Jó éjszakát!


Nincs átolvasva!!!
(És vége HUH bakket álmos vagyok. 3 óra és kelek LOLOLOL nem vicces -.- Na de megígértem és ötletem is volt, így muszáj volt befejezni. Ám nem olvastam át, azt majd holnap.
Suga és 1000 DAY project, amire most két képet várunk! Küldjetek! :D Itt a LINK hozzá.
A nyereményjátékunkhoz pedig itt! ---> LINK
Vegyetek részt mindkettőben! A blogot meg igyekszünk újra annyira aktivizálni, mint régen)

10 megjegyzés:

  1. Ez ez ez ez ez......*értelmesre vált* Szuper befejezés lett :D Ugyan reggel olvastam, de csak most jutottam odáig, hogy véleményezzek :)
    Szóval... hol is kezdjem...Mikor elkezdtem olvasni volt egy megérzésem, hogy ott Sugával lesz valami, majd mikor ahhoz a részhez értem egyre jobban körvonalazódott bennem, hogy tuti hogy meg fogja hallani őket - a belső kis hang ott rikácsolta a fülembe - amik ezek után jöttek, arra nagyon kíváncsi voltam mi lesz, hogy oldják meg...Suga elmondja-e, vagy a párosunk hogy fogja megoldani az együtt létet...ki is derült szépen sorban minden :) És az az elterelés OwO fantasztikus volt na meg a pár együtt áthancúrozott óra -tudom én is jóval indítottam - de feldobta a napomat.:D
    A vége pedig...Hát majdnem sírtam a nevetéstől :) bár ha Suga helyében lettem volna, mint Suga, lehet a frász kerülgetett volna engem is.
    Összesítve: Huhh imádtam :3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juuuj ennek örülök. Franc! Túl jól ismertek. Váltanom kell, hoyg ne legyek kiszámítható :3
      Azért nagyon boldog vagyok, hogy tetszett. Olyan kis szerelmesre akartam írni meg perverze is egyszerre XD Végül nekem tetszett a végeredmény, csak keveset aludtam. De megérte :D

      Törlés
    2. Ömm lehet hogy nem vagy nagyon kiszámítható, csak én érzek rá szinte mindig egy csomó sztorinál,filmnél,regénynél a dolgokra :P
      Nagyon édes lett ^^ Na igen... a kevés alvás meghozza gyümölcsét :) de azért remélem tudsz majd pihizni valamikor - ha a suli ritkán hagy (mert minden suli egyofrma XD )

      Törlés
    3. Azért igyekezni fogok, hogy te se tudd megmondani mi fog jönni. Csak így, hogy csak happy endet írok, elég nehéz XD

      Törlés
  2. Nagyon nagyon tetszett ez a rész is :3 már annyira vártam, és tádám *-* kicsit később jött, de szerintem teljesen megérte rá várni. Köszönöm hogy ilyen jó kis véget kerítettél neki :D imádom ezt a párost, olyan kis aranyosak, de ami nagyon tetszett, hogy mennyire életszerűen írtad le. Mármint Jungkook nem olyan kis "jó oké minden király semmi sem fáj" uke volt, amit külön köszönök. Kisördög, meg minden, de neki is van azért esze.
    Szóval ja, a karakterek élethűek, az érzéseik is, a poénok is tökéletesek voltak. Az elején majd' elolvadtam olyan aranyos volt Kook Sugaval *-*
    Na, de száz szónak is egy a vége, ISTENKIRÁLY lett :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de örülök, hogy ennyire tetszett. A karakterekkel meg igyekeztem, hogy Suga bunkó legyen, a többiek meg hasonlítsanak magukra, de szerintem lehetett volna a rapper még bunkóbb azért XD De örülök, hogy külön kiemelted, hogy nem az volt hogy, ahh semmi baj, menni fog, hanem, hogy rohadtul fáj. :3 Ez külön jól esik.
      Jaj de boldog vagyok a kommentedtől ^-^ Köszönöm szépen! :D

      Törlés
  3. Ez hihetetlen jó volt *--* nagyon tetszett jin milyen kis féltős volt suga hát sugába most se csalódtam ezek a megszólalásai nem is suga lett volna Xdd a vége hát meghaltam milyen aranyos volt már hah ez nagyon jó volt *---*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett a befejezés :D
      Készülök még hasonlókkal, remélem majd azok is el fogják nyerni mindenkinek a tetszését. ^-^

      Törlés
  4. Awww... Nagyon jóóó... már csak a VHope threesorts van, és az összes ide feltöltött fic elolvasvaa...
    Mééég... Imádooom...

    Mondjuk a végefele volt egy olyan érzésem, hogy kapunk egy meglepetés treesome-ot is, Namjoon Hoseok és Suga főszerepében... :P
    De ez így nagyon-nagyon édes befejezés volt, szóval még ma elolvaísom a másik threesorts-ot is...

    Köszönöööm. <3

    VálaszTörlés