2016. február 4., csütörtök

Jimin&J-Hope yaoi oneshot

Harmadik fél szemszöge

Sokat koncerteztek a fiúk szinte mindig is. Kevés pihenőjük volt, a rengeteg munka mellé pedig nem nagyon fért magánélet, így a családozás kifejezetten luxusnak minősült köreikben. Nem is számítottak inkább rá soha, hogyha majd egyszer mégis összejön, akkor meglepődjenek és boldogok legyenek, de ha nem, akkor se csalódjanak nagyot. Azonban sokszor voltak magányosak, amin még az sem segített, hogy mindent elmondtak egymásnak. Pedig igyekeztek, nagyon is.
-Mond csak Hopi. - szólalt meg Jimin az ágyában fekve, mielőtt elaludtak volna - Te nem akarnál többet hazajárni?
-De, jó lenne. De dolgozunk és szeretem ezt is. Majd eljön annak is az ideje, mikor már többet leszek otthon. - fészkelődött.
-Mi a baj Jimin? - érdeklődött Tae is - Megint letargiában vagy?
-Kicsit. Hirtelen nagyon elkezdett hiányozni mindenki.
-Mert volt időd ezen elmélkedni. Inkább aludj. - fordult oldalára Hoseok.
-Jó. remélem ezért hamarosan hazamehetünk egy kicsit.
-Annak én is örülnék. De tényleg jó éjt srácok. Korán kelünk és fotózás is vár ránk.
-Jah, tényleg. Jó éjt!
-Nektek is fiúk. - hallgatott el Jimin, de nem tervezte még, hogy alszik. Csak gondolkodott, hogy vajon mikor juthat haza. Egy kis kikapcs nem ártott volna már, de esély sem volt rá, a fiúk pedig hiába voltak ott, néha akkor is egyedül érezte magát.

Végül annyit gondolkozott, hogy fele annyit aludt mint társai, ezért sokkal fáradtabban is kelt. Szemei alatt hatalmas karikák ékeskedtek, amikre már napok óta gyúrt, hisz a szoros tempó miatt igen kevés pihenőjük volt, most pedig, mikor tudott volna aludni, egyszerűen nem bírt. Pedig napközben még a sminkes székben is elszundított. Ennek a kis éjszakai elmélkedésnek azonban meg is lett az eredménye. Alig bírt kimászni az ágyból, majd egész nap zombi módjára közlekedett. Fotózás előtt direkt ivott kávét, ami segített picit helyzetén, így a koffein karöltve a rengeteg sminkkel el is tüntette arcáról a fáradtságot. Profi módjára állt ki a fényképező elé és végezte munkáját, miközben megpróbált nem hatalmasakat ásítani. Bár ez nem mindig jött össze, ennek ellenére sikeresen teljesítette feladatát rengeteg szép képpel, amikből lehetetlennek bizonyult a válogatás. Még neki is tetszett a nagyja, így inkább teljesen a marketingesre bízta, hogy majd ő hogyan fog dönteni. Miután pedig sikernek könyvelte el a fotózást megrohamozta a kipakolt ételeket, ugyanis míg fel nem kellett állnia a fodrászszékből ő aludt. Ezért a kamera előtt már javában korgott a gyomra.
-Éhen veszek. - lépett Kook és Jin mellé - Mennyi minden.
-Jaja. És Jint ne nézd, mert sosem fogod tudni abbahagyni az evést. - fordult is meg a legfiatalabb, majd egy hatalmas péksütivel sétált el.
-Nem tehetek róla. Imádok enni. - pakolt egy kis tányérra magának a legidősebb minden félét, miközben néhány falat a szájába is jutott.
-Ha annyit megeszel oda a diétád.
-Francokat. Ma nem számít.
-Ahh értem. - mosolygott Jimin, majd nézelődni kezdett, hogy ő mit is támadjon le.
-Na mit eszünk? - jelent meg J-Hope is.
-Nem tudom még. Nem tudok dönteni.
-Én ilyen csokidarabosat fogok enni. - vett is egy szeletet a sütiből.
-Ez a bevonatos meg tök jól néz ki. - emelte fel a zacskót amiben az édesség volt, majd egy darabot kivéve belőle enni kezdett - Ez tök finom.
-Itt csak finom kaják vannak. - kezdtek sétálgatni, míg szünetet tartott a fotós is.
-Ezt lesz a kedvencem. Remélem van még belőle. - választott ki egy újabb darabot - Megkóstolod? - nyújtotta Hoseoknak, felé fordult.
-Várjál, először te ezt! - nyújtotta a szelet süteményt társának, aki bele is harapott, közben pedig végig az idősebbet nézte - Nem túl édes, pont jó, pedig van benne csokoládé is.
-De ez akkor is jobb. - nyújtotta újra a kis darabot J-Hopenak.
-Jól van megkóstolom, de csak mert te nyújtod és az édes kis ujjaidtól csak finomabb lehet.
-Ez úgysem kerül bele a bomba, nem tudom mit udvarolsz. Nem fogja látni egy fan sem.
-Nem is miattuk csinálom. - harapott bele mosolyogva a süteménybe Hopi.
-Furcsa vagy. - ráncolta szemöldökét Jimin.
-Furább, mint szoktam?
-Igen.
-Hoseok! Gyere! - kiabáltak az idősebbnek, az pedig szó nélkül otthagyta társát, aki csupán egy vállrándítás után le is tudta J-Hope megnyilvánulását.
Ám érdekes mód visszasétált az étkezőpulthoz, majd lerakva a zacskónyi csokibevonatú süteményt, inkább abból vett egy szeretet, amiből hyungjától is kapott egy falatot. Az most sokkal finomabbnak bizonyult számára, mint a másik kis édesség. Hoseok ugyan furcsán viselkedett, ám nem nagyon foglalkoztak vele többet a nap hátralévő részében. Pedig mindkettejüket izgatta egy kicsit a helyzet, de mégsem hozták fel, csak úgy tettek, mintha semmi sem történt volna, mert szerettek volna egymás közelében maradni. Ez egészen estig sikerült is, amikor hazaérve Jimin azonnal becsoszogott a fürdőbe. Nagyon fáradt volt, mert keveset aludt, ezért szeretett volna minél hamarabb ágyba kerülni. Így is elaludt hazafelé J-Hope vállán, amivel a másik tudtára adta, hogy mennyire álmos.
-Jimin! - toppant elé az idősebb, amint az említett kijött a fürdőből egy szál boxerban.
-Hopi. - torpant meg.
-Egyél mielőtt lefekszel. - emelte fel a tálat egy kis vacsorával - És beszélgettünk a holnapról a fiúkkal. Kitaláltunk valami újdonságot. - mosolygott.
-Tényleg? - kerülte ki a fiatalabb, majd szobájába indult - Mit?
-Hát sokat hallottunk róla, hogy mennyire szeretik a fanok, ha ölelgetjük egymást, így lett egy ötletünk. - haladtak közös szobájuk felé - Így arra gondoltunk, hogy holnap úgyis van egy koreo ugye, amiben párokban vagyunk. Ott lehetne egy bromance, ahogy a többi bandánál is.
-Mire gondoltál pontosabban? - nyitott be a hálóba Jimin, majd ruhásszekrényéhez sétált.
-Nem tudom, de remélem nem zavar. Majd holnap kitalálom.
-Hát.... - gondolkozott el egy pillanatra. Bármi is az, amit Hoseok szeretne, attól Jimin tuti zavarba fog esni, elvégre már attól is elakadt szava, mikor észrevette, hogy haza úton végig J-Hope vállán aludt, de..... ez Hoseok. - jó. Nem zavar. Ha a többiek is csinálják, nekem is megfelel. - vett elő egy pólót és felöltözött.
-Huh, jó. Azért féltem, hogy fogsz reagálni.
-Ha a többiek belementek, nekem is kell nem? - nézett hyungjára és halványan mosolygott.
-Hát, végül is ez igaz. Na most egyél mielőtt lefekszel. - nyújtotta neki a tányért az idősebb.
-Mit hoztál nekem? - kezdtek beszélgetni.
Végül annyira elhúzódott az esti társalgás miközben falatoztak, hogy Hoseok kétszer is fordult a tányérral újabb adagért. Nem akarta egyedül hagyni társát, mert féltette, hisz előző este nagyon honvágya volt, ezért foglalkozni akart vele, ami túl jól sikerült is, így egy ágyban aludtak el, csupán Hopin még a rendes ruhája volt.

-Akkor mindenki kitalált valamit? - készülődtek a színfalak mögött pár perccel a fellépés előtt, miközben a füleseket rakták fel.
-Igen, megbeszéltük tegnap Taeval az egészet. - igazgatta a kábeleket magán Jin.
-Jah, én is letárgyaltam Kookieval. - válaszolt Rapmon.
-Akkor jó, Nekünk is megvan Jiminnel, Suga meg megúszta, úgysem olt ínyére a dolog. - fordult a színpad felé Hopi.
-Engem hagyjatok ki az ilyesmiből, nem szeretem. - morgott még kicsit Yoongi a kezdés előtt.
-Tudom. Hajrá srácok! - kezdett rá a leader - Mindent bele, menni fog! Csak ügyesen.
Majd a szokásos lelkesítő szövege után egyként léptek a színpadra. Szívük torkukban dobogott, ahogy mindig, de az első néhány perc után belerázódtak és végezték dolgukat, amit nagyon is élveztek. Imádtak annyi ember előtt énekelni és ugrálni, a hatalmas taps, meg őrjöngés pedig csak biztatta őket. Lassan de biztosan közeledtek a kiválasztott koreográfiához, amikor pedig el is értek hozzá, majd bevetették új ötletüket, hatalmas sikítás hallatszott a közönségből. Ám Jimin és Hoseok másra figyeltek. Szinte semmit se vettek észre az ujjongásból, csak azon szomorkodtak, hogy oda kellett tennie a fiatalabbnak a kezét, így nem csókolhatta meg ténylegesen is társát, aminek az idősebb is örült volna, habár ezt nem akarta bevallani, senkinek sem.
Ezek után azonban levakarhatatlan vigyor ült mindkettejük arcára. A koncert végéig csak mosolyogtak, mint a tejbe tök, amit a rajongók betudtak annak, hogy szimplán örülnek nekik, ám teljesen más állt a háttérben, ennek pedig lehet még a fanok is jobban örültek volna, egy részük biztosan.
Fellépés után folyt róluk a víz, bár ott helyben nem tudtak lezuhanyozni, csak átöltözni. Percekig ültek egy helyben, ahogy szoktak, míg iszogattak, hogy a vesztett folyadékot pótolják, miközben beszélgettek, de Hoseok és Jimin nem szólaltak meg. Egymás mellett pihentek egy kanapén, amint pedig elfogyott az idősebb itala, a fiatalabb nyújtotta neki sajátját, tekintetük pedig találkozott. Amint J-Hope beleivott a flakonba továbbra is egymást figyelték, ám Jimin úgy mosolygott, amiből a másik mindenre rájött, így bátrabb lett. Visszadőlt a kanapé támlájának, majd hirtelen megcsípte a fiatalabb combját, aki csikis volt, ezért azonnal össze is rezzent és kuncogott, míg az idősebb folytatta. Végül hatalmas nevetésben tört ki a kisebb és felpattant. Mosolyogva állt meg az idősebb előtt, miközben combját dörzsölte, majd mikor Jungkook hozzászólt hirtelen a kisebbel kezdett foglalkozni.

Igyekezték leplezni a kialakuló kis kapcsolatukat, bár nem nagyon kellett. Alapjában véve is sokat voltak együtt, rengeteget szivatták a másikat, így nem kellett visszavenniük.  Folytatták egész este, ahogyan szokták. Hazaérve sem hagyták abba, csupán szétváltak egy kicsit, mert Hoseok rohant el elsőnek fürdeni, Jimin pedig kivételesen éhes volt, aminek mindannyian örültek. Evett, ráadásul magától, így nem izgultak az egészségéért. Végre nem kellett pluszba még azon görcsölni, hogy mikor esik össze a profi táncos. Azonban az nem tervezte, hogy egyedül vacsorázik, ezért mikor tudatosult benne, hogy Hopi jelenleg esélytelen egy olyan vacsorára, mint tegnap, ezért új ötlete támadt. Elvégre fürödtek már együtt mindannyian, tehát nem fog neki meglepetést okozni az, amit a fiatalabb kiötlött. Így lendületesen sétált a fürdőszoba felé, majd belépett annak ajtaján, miközben meg sem próbálta leplezni, hogy ott van.
-Ki az? - hajolt ki Hoseok a függöny mögül - Szia Jimin! - mosolygott - Mit szeretnél? - nézte társát, aki azonnal elkezdte ledobálni cuccait.
-Veled akartam vacsorázni.
-Hamarosan végzek és megyek..... baj van? - érdeklődött, amint szemlélte, hogy Jimin már a nadrágjától is teljesen megszabadult.
-Nincs. Csak.... ha nem jössz enni, jövök hozzád fürdeni. - vált meg boxerjától is, majd sietve bemászott társa mellé a forró zuhany alá - Húúú. Nagyon meleg. - menekült a cseppek elől.
-Már megszoktam. Várj! Lejjebb veszem. - váltott egy kicsit hidegebb vízre - Így jobb lesz talán.
-Igen, köszönöm. - tipegett lassan Hopi mellé.
-Mért akarsz velem fürdeni?
-Csak.... gyorsabban haladunk így is nem?
-Éhes voltál, mikor hazaértünk. Mért nem eszel inkább? A fürdés ráér. - mosolygott a kisebbre.
-De.... én veled akarok vacsorázni.
-Pár perc és mentem volna. De aranyos vagy. - puszilta meg Jimin homlokát, majd folytatta a tusolást.
-Hopi. - szólt halkan a fiatalabb, de társa hallotta.
-Tessék?
-Velem is alszol, mint tegnap? - érdeklődött, miközben kezdett elpirulni.
-Persze. - vigyorgott tovább az idősebb, amint pedig meglátta a másik arcát, nem bírt neki ellenállni - Olyan édes vagy, ha zavarban vagy. - fogott Jimin csípőjére két kézzel és tekintetét próbálta elkapni.
-Mmm..... Hoseok. - pislogott sűrűn társára.
-Láttam, hogy néztél. - húzta magához a fiatalabbat.
-Hogyan? - lépett közelebb a másikhoz, míg Hopi teljesen át nem karolta a fiatalabb derekát, így pedig olyan helyen is érezték a másikat, ahol az előtt még soha.
-Fantáziálgattál. - hajolt Jimin füléhez - Arról nem is beszélve, hogy este motyogtál.
-Én? M-mit? - tette kezeit az idősebb vállaira, miközben már nem tudott hova tovább pirulni, ám szerencsére pont nem látta társa az arcát, hiszen az épp fülével volt elfoglalva.
-Az én nevem mondtad és hozzám bújtál. Meg..... éreztem mást is. - harapta meg a kisebbet Hoseok.
-Csak..... én.... nem tudom mi lehetett. - hajolt az időseb nyakába Jimin. Te jó ég! Akkor igaz az, amit álmodott, de még ki is hallatszott. Ne már! Most mindent tud a másik.
-Én tudom. És nagyon tetszett. - csókolgatta a fiatalabb nyakát - Ki is használtam volna, de Tae ott aludt. Felkeltetted volna az édes kis hangoddal. - kúszott egyik keze előre Jimin férfiasságára, ami már kezdett megkeményedni, de Hoseok sem állt máshogy. Eszébe jutott az este, meg a halkan nyögdécselő társa, amitől az éjszaka is szenvedett.
-Ne..... Hopih. - szorított társa vállaira, amitől megfeszültek izmai, ezt pedig az említett látni szerette volna, így elhúzódott kicsit tőle.
-Nyugalom. Csak meghálálom neked az estét. - mozgatta lassan ujjait Jimin már kemény péniszén és lassan nekitolta a hideg kőnek, ám a fiatalabbnak fel sem tűnt. Csak pislogott, miközben olyan történt, amire nem számított volna életében soha - Csak ne hangoskodj. - térdelt le Hoseok.
-Hopih. - sóhajtozott már ennyitől is a fiatalabb, majd mikor említett társa megcsókolta férfiasságát megremegett.
Az idősebb először csak játszadozott Jimin merev tagjával. Apró puszikat lehet hegyére, majd végignyalt teljes hosszán, mialatt kezét sem pihentette. Szépen bevezette társát az élvezetekbe, majd utolsó, forró, nedves csókjánál már lassan szopogatni is kezdte az érzékeny kis felületet. Megfontoltan engedte szájába, Jimin pedig mély levegőket véve igyekezte elhinni, hogy mi is történik vele. Ha tudta volna, leszaggatta volna a csempét a falról, mikor végig Hoseok szemeibe nézve gyönyörködött benne, ahogyan társa szájában lassan elmertül férfiassága. Majd Hopi lehunyta pilláit és ütemesen mozogni kezdett, amitől a fiatalabb nyögni kezdett. Rég volt része hasonlóban, férfival pedig még soha sem csinálta, hiába képzelte el milliószor ezt az éppen előtte térdelő barátjával, még nem próbálta. Így élesben szíve majd kiugrott a helyéről, miközben igyekezett nem azonnal elélvezni, ami nem volt könnyű feladat. Hoseok nyelve lágyan simogatta minden egyes mozdulatnál pénisze legérzékenyebb pontját, kezeivel pedig plusz munkát végzett, amitől Jimin egy pillanatra sem tudott szusszanni. Csak sóhajtozott, élvezkedett, mialatt lassan, de biztosan elvesztette önuralmát és az utolsó pillanatokhoz ért.
-Ho..... Hopihh! - nyögött, majd megtámaszkodott az említett vállain - Elfogokh..... ahhh... Hopihh! - hunyta be szemeit. Nem bírt már értelmesen beszélni de társa így is megértette.
Kiengedte szájából, szabaddá tette egyik kezét és felnyúlt a fiatalabbhoz, hogy lehúzza magához egy csókra, aki készségesen hajlott is, hisz lassan ereszkedett le, amint érezte a ritka élvezetet felszabadulni testében. Hoseok ajkaira tapadt, kinek ujjai továbbra is kényeztették, így mikor nyelveik összefonódtak Jimin a csókba nyögött és Hopi kezébe élvezett, miközben ő is térdre rogyott. Nem bírt állni amint megremegett teste. Még az idősebbtől is elvált pár pillanattal később, és levegő után kapkodva hajtotta le fejét zavarában.
-Ez isteni volt! - szólalt meg azonnal J-Hope - Finom vagy és ahogyan élvezel. Látni akarom még. Sokat akarom látni. - harapott a fiatalabb nyakába, aki kicsit elhúzódott az éles fogak elől.
-Hopihhh! - hajolt az említett vállára Jimin, mialatt az átkarolta, hogy ne dőljön el.
-Nyugalom, nem ma lesz. De nagyon felhúztál. Hideg zuhany kell. Te menj ki addig és egyél valamit. Ha végeztem az ágyamban szeretnélek látni. - csókolta meg az előbb még megtépázott bőrt.
-Mindjárth. - próbálta összeszedni magát a fiatalabb.

-Fiúk jövőhéten, ha akartok, mehettek haza pár napra. Lesz három napotok szabad. - tájékoztatta a srácokat pár nappal később este a manager, aki hallotta a fiúktól, hogy Jimin mennyire hazavágyik, így intézett is neki valamit, amit tudott.
-Éljeeeen! - ujjongott Jungkook, majd fel is pattant és a szobájába rohant.
-Na, ez jó hír. - dőlt hátra a kanapén Rapmon.
-Hát, nekem nem annyira. - morgott Suga.
-Naaaa. Próbáld meg. Anyukádnak biztosan hiányzol. - biztatta Jin.
-Neki igen. De nem is vele van a baj.
-Na jó. A lényeg, hogy lesz pár napotok pihenni. Azt csináltok amit akartok, de adjátok le előre a terveiteket. Én most rohanok is. Reggel találkozunk.
-Rendben szia! - köszöntek el tőle a fiúk.
-Hazamehetünk Jimin. - ölelte át Tae - Remélem most örülsz. Nagyon menni akartál és lesz is rá alkalmad. Ez szuper hír!
-Igen az! - mosolygott, de észrevette amint Hoseok felemelkedett mellőle.
-Hova mész? - érdeklődött.
-Táncolni. Van kedved jönni?
-Persze. Megyek edzeni Hoseokkal Tae. - hámozta le magáról a fiatalabb karjait.
-Rendben. - hátrált V - Megyek Kookhoz. Biztos bepörgött. - kelt fel ő is majd ment a legkisebbhez.
A két táncos összeszedte cuccait, majd elindultak a próbaterembe, ám nem is amiatt, amit társaik hittek. Tényleg edzettek, sokszor azért jártak le és sohasem maradt el, csupán kiegészítették még némi mozgással a koreokat.
-Ho.... Hos..... Hoseok. - tudott végre megszólalni Jimin két csók között, miközben az emlegetett a falnak nyomta az öltözőben.
-Tessék? - falta a fiatalabb nyakán a bőrt.
-Majd egyszer az ágyban is. - tudatta vágyát az idősebbel, aki meg is állt, elhúzódott és gondolkozott.
-Umm.... két nap múlva Japán. - nézett Jiminre - Közös szoba.
-Te szerzed a gumit, én hozok csokit, meg epret.
-Zuhany alatt is.
-Még a teraszon is.
-Megbeszéltük. - kapott újra a fiatalabb ajkai után, majd már el is kalandozott fantáziája. Este a teraszom hmm.... szép kilátás, egy nyögdécselő Jiminnel társítva. Már ettől elélvezett volna, ha nem lett volna beígérve neki valami ritkaság aznap estére, az öltözőbe.

Nincs MÉG átolvasva!

(Na igen. Küzdök. Ez csak egy OS volt, így nem lesz folytatás, habár tudom, jó helyen hagytam abba, de fantáziátok vigye tovább a sztorit :3 Holnap, vagyis ma igyekszek már emberi időben posztolni, elvileg sikerülni is fog, ha időben kelek. Játékot a szavazás lejárta után írjuk, és most más lesz mint a múltkor, de a ficik ismerete ide is kell, plusz sokat segít..... és azt hiszem más nem volt. Jaja. Holnap már próbálok Three sides-ot hozni :D Addig meg kitartás!)
Ha felkeltem átolvasom és javítom, ahol kell :)

8 megjegyzés:

  1. Hát ez így korán reggel nagyon jól esett ^^ Nagyon cuki volt.
    És igen >×< a legjobb résznél hagytad abba, de nem baj, kell ilyen is. :D Na meg eleve valahohgy beindult a fantáziám hogy miket terveznek :P
    Uuuu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, korán reggel ez pont jó indító XD
      Most nem akartam szexet, de valami hasonlót vittem bele, így nem is maradtatok éhesen, de mégis :3 hihi XDD

      Törlés
  2. Jaj nagyon jó és aranyos lett olyan joooo. Igen igen a legjobb résznél na de se baj a fantáziám meg van XD. Japán erkély mi XD nagyon de nagyon joooooo. Jaj várom a hisszab Jimin Hoseok sztorit olyan aranyosak együt nem tudom miért de most odavagyok értük XD nagyon jó lett és várom a folytatásokat ^-^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, a Jimin&Hoseokról nem tudok semmit se mondani még, mert nincs hozzá ihlet, de majd alkotok valamit, ám most sok fici vár megírásra és nem fogynak! Ez olyan bosszantó XD Pedig nagyon dolgozok :D
      Örülök hogy tetszett :3

      Törlés
    2. Neked lehet hogy boszantó nekem viszont csak jó :p

      Törlés
    3. Legalább te élvezed XD Én csak fogom a fejem, hogy ahelyett, hogy csökkenne a megírandók száma, csupán nő XD

      Törlés
  3. Nagyon jo lett a vege golt a legjobb :)
    Hogy soroltak mar a helyszineket XD fantaziamba ennek a folytatasa nagyon jo lett XD jezusom de egoista vagyok XD mindegy a lenyeg hogy azert a tied sokkal jobb lett
    Hat nem irtam semmi erdekeset XD ezutan a tortenet utan nem tudok fogalmazni XD :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ez a cél mindig :D :3
      Nem akartam már szexet írni ezért lett itt vége :D a többi meg a ti dolgotok. Innentől úgy alakul, ahogyan ti szeretnétek, én csak megadtam a löketet.

      Törlés