2016. február 5., péntek

Fényes Csillag 3~rész



Ezt komolyan nem hiszem el,végre találtam valakit aki szeret engem és az élete árán se hagyna el erre... nem nem ezt nem engedem, biztos van rá valami megoldás,hogy örökre itt maradhasson velem.
- Kérlek ne hagyj itt hiszen csak most ismertelek meg nem teheted ezt velem, ha szeretsz nem hagysz el... kérlek- éreztem ahogy megremeg a kezem és kezdenek legördülni a könnyeim.
-  Szeretlek!- mondta Byul majd a két keze közé fogta az arcom és megcsókolt.
-  Én is nagyon szeretlek!-  és olyan szorosan öleltem magamhoz,hogy minden érzelmemet átérezze.
Lassan ledöntöttem az ágyra majd hozzásimulva gyengéd táncot jártak a nyelveink. 


Egyre gyorsabban lélegeztünk és  testünk is kezdett felforrósodni. Levettük egymásról a felsőnket és hirtelen fölém kerekedett. Volt egy kis birkózás mire eldöntöttük, hogy Byul szeretne engem kényeztetni,de most komolyan ki tudna ellenállni ennek. Ahogy fölém hajolva, vágytól teli szemeivel az enyémekbe pillantott nem bírtam tovább magammal, muszáj volt többet látnom a tökéletes testéből ezért reflexszerűen hátranyúltam, hogy ki tudjam kapcsolni a melltartóját.
- Csak egy aprócska kérdés, mit a fenét csinálsz a hátamnál?- húzta fel a fél szemöldökét miközben felegyenesedett.
- Hát nem egyértelmű? Ki akarom kapcsolni, csak sehogy sem sikerül.
- Jimin... elöl kapcsos a melltartóm.- és innentől kezdve inkább ráhagytam a vetkőzést, ki tudja,milyen nehézségi fokozatok lesznek még itt, a végén ki kell találnom valami kódot ahhoz, hogy le tudjam venni a bugyiját.
Miután gyorsan lekapott magáról mindent újra fölém mászott és elkezdett kényeztetni, csakhogy a nadrágomon keresztül és ez nem bizonyult így kényelmesnek, de kíváncsi voltam a végkifejletre így hagytam, had dolgozzanak azok a szép hosszú, hideg, vékony ujjacskái. Először a nyakamat kezdte elhalmozni apró puszikkal majd lejjebb halad végig a kockás hasamon, ahol kicsit megállt. Láttam rajta mennyire tetszik neki így egy kissé befeszítettem, hogy még jobban látszódjon. Egy picit pillantott csak fel, éppen csak annyira, hogy össze tudjunk mosolyogni. Végre elért a nadrágomig, komolyan mondom, alig bírom ki, de muszáj még  kitartanom, had játszadozzon csak. Lassan elkezdte kikapcsolni az övem és közben folyton szemezett velem, majd hirtelen levette rólam farmeromat és az alsónadrágomat is. Hagytam had nézegesse méretem, hiszen én is gyönyörködtem azokban a formás kis melleiben. Felhúztam magamhoz és miközben elmélyedtünk egymás szájában gyorsan helyet cseréltem vele, hogy én kerüljek felülre. Elég volt a kényeztetésből már tényleg nem bírok uralkodni magamon tovább. Először csak az egyik ujjammal kezdtem el tágítani, mire fájdalmasan felnyögött ezért a fogam közé vettem mellbimbóját, hogy kicsit enyhítsek a fájdalmán. Ám ezek az élvezettel teli nyögések nem segítettek így gyorsan bedugtam a második ujjamat is.
- Jiminnnhh kérlekh érezni akarlakh.- nem kellett kétszer mondania.
Gyorsan felhúztam az óvszert és szép lassan belecsúsztam, mindkettőnknek megállt a lélegzete egy kis időre. Megvártam míg megszokjuk egymást majd lassan elkezdtem mozogni. Megemelte kissé a csípőjét, hogy jobban érezhessen, majd belekapaszkodott a nyakamba és lehúzott magához egy forró csókra. Miközben ízlelgettük egymást elkezdtem gyorsítani és egyre erőteljesebbeket lökni rajta, mire felmordultam.
- Aaah nem bíromh továbbh, muszájh- de egyszerűen nem tudtam befejezni mondandóm inkább cselekedtem.
Miközben a nyakamban csimpaszkodott mint valami cuki kis pókmajom, beleültettem az ölembe és úgy emeltem fel, majd szépen besétáltam vele a zuhany alá.
- M-mit csinálszh? Ah jobban érezlekh de jóh érzéésh hmmm.
- Csillagokath látokh miattadh drága Csillagomh.
- Hihetetlenh, hogyh mégh itt ish ilyen lüke tudszh lenni.- mosolygott rám miközben megengedtem a jó meleg vizet.
A csempéhez nyomtam amire kicsit felszisszent ugyan de még így is nagyon élvezte. Próbált kapaszkodni ám nem sikerült neki túlságosan, hiszen nem csak csúsztak ujjai de én sem könnyítettem meg helyzetét. Ahogy végig folytak a forró vízcseppek Byul testén hihetetlenül lázba hozott ezért egyre jobban kezdtem felgyorsulni. Minden egyes lökésemnél kieresztette azt az édes hangját, amitől én is fel-fel mordultam. Hirtelen megremegett alattam kedvesem és háta ívbe feszült majd egy elnyújtott nyögést hallatott fülembe miközben még mindig a nyakamon csimpaszkodott.
- Megtaláltamh?
- Haah ühühhmm.
- Mégh egy kicsith bírdh ki nekem sem sokh márh.
Ahogy ezt kimondtam még löktem rajta két ugyan ilyen erőset pont oda és kész, belé élveztem. Nem váltunk ketté azonnal egy kicsit még érezni akartuk egymást közelségét, melegségét és remegését. Egymásra néztünk majd újra meg újra összekulcsoltuk nyelvünket, majd mikor elváltunk egy hosszú nyálcsík maradt csak kettőnk között. Igen tényleg nagyon szeretjük egymást, szoros kötelék van közöttünk, hihetetlen ez az érzés, nem is lehet szavakba önteni, ezt át kell élni. Elzártam a csapot és szépen visszasétáltam Byullal a kezemben az ágyhoz, majd bebújtunk a jó meleg takaró alá. Szorosan hozzám bújt fejét pedig a mellkasomon pihentette én pedig az arcát simogattam közben. Kezemet kezdtem volna levezetni kulcscsontjáig ám valamit éreztem.
- Bassza meg!
- Jimin te megráztál ez nagyon fájt.
- Bocsánat de nekem is, valami megrázott vagy nem tudom mikor a nyakadnál jártam.
- Csináld még egyszer, most!
- De hát az előbb fejeztük be, kicsit pihenjünk jó?
- Jajj nem azt te bolond, simíts végig megint a nyakamon.
Úgy tettem ahogy kérte majd mikor közeledett a kezem a nyakához hirtelen a nyaklánca elkezdett világítani,de nem az egész, csak az a kis lakat ami rajta volt és én eddig nem is vettem észre. Ám a tetkóm is villogni kezdett. Összenéztünk Byullal majd felültünk az ágyon,hogy jobban szemügyre tudjuk venni ezt a furcsa jelenséget. Még mindig fénylett így hozzá akartam nyúlni, de nem tudtam helyette átnyúltam a karomon és kitudtam venni a kulcsot.
- Azta! Nem is tudtam róla, hogy ilyet is tudok ez-ez hihetetlen.- kerekedek ki  szemeim.
- A nyakláncom! Ezzel a kulccsal tudod kinyitni.
Belehelyeztem a kulcsot a lakatba, majd elfordítottam. Abban a pillanatban egy nagy fényes kapu jelent meg a szobámban majd Byult beszívta, és fogalmam sincs mi történhetett odabent, de azt éreztem, hogy valami megváltozik bennem is. Mintha erősebb lettem volna hirtelen aztán a kapu eltűnt, Byul hirtelen visszatért, majd pedig remegve visszabújt az ágyamba. Egyikünk sem tudta nagyon mi volt ez, de valami változás történt mint kettőnkkel az biztos. Kinéztem az ablakon hátha valami új dimenzióba kerültünk, de helyette egy szakállas öregembert láttam aki kint kukucskált. Gyorsan felvettem egy alsónadrágot majd odamentem az ablakhoz, hogy kinyissam.
- Magam meg kicsoda és mi a fenét leskelődik itt utánunk? Hívom a rendőrséget.
- Ne, ő a csillagkapu egyik őre ismerem őt.
- Ja jó de miért pont most kellett jönnie? Nem tudott volna várni szakállacska míg jobban elrendeződünk?- néztem furcsán az öreg szakállas emberre.
- Én vagyok a csillagkapu őre és azért jöttem, hogy hivatalosan is dokumentálhassam a szerződést.
- Még is milyen szerződést?- értetlenkedtem.
- Várjunk ez azt jelenti, hogy Jimin egy csillag mágus, és én lettem az egyik csillagjegye?
- Így van, kiérdemelt téged ez a fiú, mivel láttam mennyire oda figyel rád és szeretitek egymást így megkaphatja ezt a jogot. Ám mostantól senkinek nem mondhatod el, hogy mi vagy és milyen képességeid vannak. Harcolnod kell a gonosszal Byul segítségével és...
- Jó-jó értem hatalmas felelősséggel jár, de nem tudna később vissza jönni? Éppen egy dolog közepén járunk.- sürgettem az öreget mert még nem volt elég szerelmem ölelgetéséből.
- Igaza van, most már úgy is hivatalosan is csillagjegy lettem, bármikor át tudok menni a kapun és elintézhetjük a formaságokat.- nézett szépen pillogva a kapuőrre mire az beadta a derekát és szép lassan eltűnt a nagy fényes kapun.
- El sem hiszem, hogy ez történt velünk, ez felfoghatatlan.
- Nem örülsz, hogy így örökre veled maradhatok?- kezdte volna biggyeszteni kis száját ám nem engedtem neki, hogy most búslakodjon.
- De hogy nem nagyon is boldog vagyok, most már semmi sem választhat el minket egymástól.


És itt a vége :D Remélem tetszett nektek első alkotásom :D Nem soká megint jelentkezem ;) És köszönöm a kommenteket sokat jelent ^^ 

4 megjegyzés:

  1. Awwwwww :3 Ez nagyon tetszett, bár egy hosszabb sztori jobb lett volna ;) A további alkotásaidat meg alig várom, imádom ezeket a misztikus dolgokat c:
    Puszi~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóó köszönöm szépen ☺️☺️☺️ Akkor képzeld el, hogy ez egy OS nak készült XD Meg ugye tetsztelni is szerettem volna tetszik e nektek egyáltalán az ilyen műfaj :D de most egy hosszabb sztorival jövök ^^ puszi~

      Törlés
  2. Juuuuj ez nagyon jo volt tetszet a vege de kar hogy vege :( de nem baj megerte nagyon jo lett :)) ha kicsit hosszabb lett volna nem bantam volna de igy is nagyon jo lett :D :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj nagyon szépen köszönöm ^^ most egy hosszabbal próbálkozok remélem az is tetszeni fog mert lesz ott minden ami misztikus 😀😀😀

      Törlés