2016. február 1., hétfő

Fényes Csillag 1~rész

Jimin POV


Már egy éve, hogy szakított velem a barátnőm mégsem tudom elfelejteni őt hiába is próbálom kiverni a fejemből. Igazából ezért is jöttem el haverokkal erre a campingre, de még mindig ugyan úgy Ő jár a fejemben.
-  Hé haver! Most mit lógatod itt az orrod bent a sátorban? Nem azért cipeltelek magammal,hogy aztán ne csináljunk semmit!
Sugának igaza volt végre össze kell szednem magam és új lappal indulnom. Így elhatároztam magam... Új erővel új életet fogok kezdeni lezárva a múltat magam után,többé vissza se nézek csak előre.
-  Igazság szerint kicsit fáradt vagyok és nem sok erőm van bármit is csinálni,szívesebben ülnék és nézném a csillagokat inkább.
-  Jaj te, még mindig ezen a régi sztorin csámcsogsz? Csak lépj tovább hiszen már rég történt és amúgy is én itt vagyok neked Min Sugaa! -  mondta hatalmas nagy biztató mosollyal az arcán.
-  Ne aggódj, már döntöttem és holnaptól újra a régi leszek.
-  Ez a beszéd! De tényleg csak nézzük inkább az eget mert elfáradtam ebbe a sok lelkesítő dumába.
Tipikus mindig ez van nem szeret lelkizni így gyorsan témát vált vagy pedig pár mondattal lerendezi az egészet. Éppen azon gondolkoztam vajon hogy is tudott kirángatni engem a szobám menedékéből amikor megláttam egy hullócsillagot. Nagyon tetszett mert még sose láttam azelőtt ilyet viszont azt tudtam ilyenkor kívánni szokás.
-  Yoongi láttad ezt? Kívánj te is valamit hátha teljesül! -  kiáltottam fel és a hirtelen hangra az éppen bóbiskoló barátom hátraesett a székkel.
-  Mi a fenének üvöltesz mikor itt vagyok melletted!? Mégis hány éves vagy te, hogy így lázba hoz egy hullócsillag? Inkább feküdjünk le hosszú volt ez a hétvége és holnaptól vissza kell rázódnunk a régi kerékvágásba. Neked meg az újba kell belerázódnod. -  mondta morcosan majd bement álmosan a sátrába és vélhetően elaludt a horkolásából ítélve.
Így van holnaptól én leszek az Új Jimin és ebben senki nem fog megakadályozni, ezért azt kívántam, hogy ami probléma szembekerül velem azt megtudjam oldani bármi áron. Ezekkel a gondolatokkal követtem barátom példáját, de azért még odasúgtam neki egy jó éjszakát majd én is álomba merültem. Hirtelen vakító fényt láttam magam előtt és ebből az áradatból egy lány lépett ki. Távolinak tűnt ezért az arcát sem láttam, de mindenképp megakartam tudni, hogy ki ő ezért úgy döntöttem közelebb megyek hozzá ám bármennyire gyorsan is futottam olyan volt mintha csak  egy helyben futkorásznék. Mivel ez nem vezetett sehova inkább utána akartam kiabálni ám nem jött ki semmilyen hang a torkomon ám a lány biztos láthatta rajtam az erőlködést így egy kicsit közelebb jött ám még így sem láttam az arcát. Valamit nagyon szorongatott a nyakánál idegességében féltem valamivel bántani akarja magát, de mielőtt tehettem volna valamit felriadtam Suga ordítozására.
-  Uramisten mi a jó büdös szent szar ez itt hát vigyétek már el előlem ezt az undorító teremtményt minek létezik egyáltalán ilyen szarság!!!!
Lassan kinyitom a szemem, kómásan felülök és mit kell látnom, hogy miért üvölt? Egy rohadt meztelencsiga... Igen hajnalban ezzel ordibál mintha megértené vagy ezzel gyorsabban ki tudna csúszni a sátorból.
-  Mit pislogsz itt rám értetlenül keljél felfele és takarítsad ki a sátorból még mielőtt mindent összenyálkázik itt nekem!
-  Ugye tudod, hogy amíg te aludtál akár rád is mászhattak?-  húztam félmosolyra a számat.
-  Jó rendben te viszed az összes cuccunkat és ki is mosol mindenemet soha többé nem campingezek.-  kezdett nyafogni a sírás szélén állva-  Deeeee örülök, hogy újra a régi vagy viszont ne szokd meg a beszólogatást mert megverlek.
Ezzel ott is hagyott engem és a csigát. Miközben pakoltam azon elmélkedtem vajon ki lehetett az a lány akit álmomban láttam, de nem sajátítottam neki túl sok jelentőséget. Mikor hazaértem anya letámadott egy hatalmas nagy öleléssel és láttam az arcán azt a bizakodó mosolyt vajon megváltoztam?
-Szia anya nekem is nagyon hiányoztál-mosolyogtam rá vissza biztatóan azzal a most már minden oké nézéssel.
-  Jaj kisfiam de örülök neked akkor végre jó jegyeket fogsz szerezni az iskolában igaz?
Na köszi hamar túltette magát ezen a "megrázkódtatáson" bár tényleg egy szavam sem lehet hiszen nem szekált a tanulással na de majd most.
-  Fel mentem a szobámban elrendeződöm és szerintem le is fekszek holnap iskola mi meg alig aludtunk a hétvégén. Reggel keltesz kakaóval ugye anyuci?- néztem rá hatalmas nagy kiskutya szemekkel.
- Hát persze kincsem pihend ki magad.
Másnap az iskolába belépve olyan sprintet levágott Suga, hogy azt még én sem hittem el és még izgatott is volt, azért ez így kora reggel eléggé lesokkolt.
-  Jimin hallod haver ezt nem fogod elhinni egy új csaj jött az iskolába tök rejtélyes meg minden totál felkeltette az érdeklődésemet jah igen a mi osztályunkba jár.
-  Fura, hogy ezt kell mondanom de nyugi az ofő becsengetéskor úgy is befogja nekünk mutatni.
-  Jó-jó na gyere már nem akarok elkésni.
Mikor beléptem a terembe rögtön észrevettem azt a titokzatos lányt. Ott ült a sarokban egyedül az arcát pedig eltakarta a fekete macskás kapucnija. Becsengetéskor mindenki leült a helyére a tanár pedig felszólította az új diákot, hogy mutatkozzon be.
-  Sziasztok a nevem Kwang  Byul és egy távoli helyről érkeztem örülök a találkozásnak.
Hirtelen déjà vu érzésem lett ahogy megláttam hosszú szőke haja volt  pont mint álmomból lévő lánynak. Az arca bájos. finom vonásai voltak a komor póker arca ellenére még is sugárzott valami vidámság belőle.
-  Hallod haver nekem nagyon felkeltette az érdeklődésemet muszáj a közelébe kerülnöm ugye segítesz nekem?
-  Hihetetlen vagy nincs jobb dolgod mint csajozni? És miért pont az új lány kell neked?
-  Mit értetlenkedsz már itt segítesz vagy nem?
-  Csak azért akarsz vele összejönni mert ő még nem ismer igaz?-  néztem rá egy mindent sejtető vigyorral.
-  Talán, de most nem ez a lényeg.-röhögött saját magán is .
Végül úgy döntöttem segítek neki mert hát az igazsághoz az is hozzá tartozik, engem is érdekelt ez a titokzatos Byul. Ezért úgy döntöttünk ebédszünetben odaülünk mellé hiszen eddig csak egyedül sétálgatott szóval úgy voltunk vele biztos örülni fog a társaságunknak.
- Szia! A nevem Min Yoongi örülök a találkozásnak de hívj csak Sugának-  kacsintott a lány felé.
-  Khm helo én Park Jimin vagyok remélem nem gond ha ideültünk hozzád.
-  Sziasztok semmi gond örülök a társaságotoknak. Nem nagyon akarnak velem beszélgetni a többiek inkább csak pusmognak a hátam mögött.- mondta kicsit lebiggyesztve a száját, istenem de aranyos.
-  Szóval mesélj egy kicsit magadról miért jöttél át a mi sulinkba?-  próbálta kérdezgetni barátom de a Byul látványosan nézett valamit, követtem tekintetét és a észrevettem.hogy a tetkómat figyeli az alkaromon.
-  Hé! Hahó! Mit nézel annyira? Teljesen elbambultál.-kalimpált Suga kezeivel ami majdnem az én szememet is kiütötte.
-  B-bocsánat én csak a karodat néztem.- felhúztam az ingujjamat, hogy jobban szemügyre tudja venni.-  De szép antik kulcs, megkérdezhetem mi ennek a tetkónak a története?
-  Majd talán később nekünk mennünk kell jó volt beszélgetni szia!- és elrángatott Yoongi az ebédlőasztaltól.
- Még is mi ütött beléd? Ha azon aggódsz megint bedepizek a történettől akkor nem kell már túl vagyok rajta.
-  Dehogy is nem ez érdekel ha nem az,hogy egyértelműen te jössz be neki és mivel ilyen jó haverod vagyok átengedem neked főleg mert akkor legalább boldog leszel és nem kell lelkesítselek folyton. Láttam ám te is hogyan néztél rám szóval ne próbáld meg letagadni csak fogadd el és kezdésképpen összehozok nektek egy randit ahol eltudod neki mondani így nem lesz kínos csend sem na na na ki a legjobb na ki?
-  Egyértelmű, hogy te vagy nagyon köszönöm.
Igazán hálás voltam neki hiszen ez nála nagy szó, hogy lemond egy lányról. Megtisztelve éreztem magam és hihetetlenül boldognak 1 év után újra randizok egy aranyos lánnyal el sem hiszem. Végre kezdetét veheti az Új életem. Másnap iskola után Suga lebeszélt egy találkozót ami annyit tesz meghívott mindkettőnket a kosáredzésére. Nem panaszkodom hiszen ez egy igazán jó alibi gratula tesó még mindig jó vagy!
- Szia Byul hát te?- teljesen úgy tettem mintha nem tudnék semmiről ez mindig bejön jó stratégia.
-  Oh! Jimin de jó, hogy te is itt vagy Suga hívott meg az edzésére na és te?
-  Én mindig itt vagyok szurkolok neki a lelátóból.
-  Tegnap olyan gyorsan elmentetek minden rendben volt?- milyen kis kíváncsi teremtés nagyon tetszik nekem.
- Persze csak haza kellett rohannia mert otthon felejtette a cuccát semmi komoly egyébként szívesen elmesélem neked a tetkóm történetét ha még érdekel.
- Hát persze kérlek.- szinte csillogtak a szemei jó volt látni ahogy ilyen vidáman mosolyog.



Sziaztok! :D Ez az első irományom ami egy Three Shots. Ha tetszik nektek az első rész és szeretnétek, hogy folytassam akkor kérlek kommenteljetek :D Szeretem a misztikus dolgokat így nyilván egy ilyen témájú ficivel kezdtem mint "debüt" :D Én volnék a Múzsa aki misztikus történetekkel szeretném színesíteni a blogot amennyiben bejön nektek :D Ezért kérlek titeket kommenteljetek, hogy tetszett-e az első rész és folytassam-e. Kíváncsian várom a véleményeiteket :D ~Múzsa (N Raiko)

6 megjegyzés:

  1. Wow! Ez....ez....valami fantastic!
    Naggyon jó! Az meg nem is kérdés,hogy tetszik!
    És igen.....folytatni kell!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen és örülök,hogy tetszik :D Rendben akkor folytatom :D

      Törlés
  2. Úr isten, nagyon tetszett!! :0 És mi az , hogy folytassad-e? Majden elröhögtem magam, mikor megláttam a kérdést ><
    Folytasd!!
    Alig várom, hogy több része legyen!! (Bocsi a megfogalmazásomért, a fangörcs...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úr isten köszönöm :D Nagyon örülök,hogy ennyire tetszik :D Lesz folytatás akkor mindenképp :D

      Törlés
  3. Nagyon nagyon jó légyszi folytasd!!:D
    Ugy is szeretem a misztikus dolgokat kiváncsi vagyok mi lesz!! És még egyszer folytatnod kell!! :D :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örük, hogy tetszik és köszönöm szépen �� Mindenképpen folytatni fogog és remélhetőleg jövök meg ilyen témájú ficikkel : D :D :D

      Törlés