2016. február 11., csütörtök

Drink Up, Kid

Sziasztok! Na ez egy különleges alkalom, mert Raiko fordított nektek egy ficit, amit random hozzávágtam. Végül annyira jól sikerült, hogy alig kellett belejavítanom.
Szóval ez nem saját, hanem egy fordítás. Így más az alkotó és minden elismerés őt illeti.

Író: Jacksonofabitch (asianfanfics-es író)
Cím: Drink Up, Kid  - Fenékig, kölyök
Link az eredetihez




Jin tudta, hogy ez egy rossz ötlet volt, hogy megengedte a maknaénak, hogy Yoongival és Hoseokkal elmenjen. Jin tudta hogy lehetetlen, hogy legyen egy nyugodt estéje a három legkergébb tag nélkül. Jin jobban tudta. És mégis hagyta, hogy megtörténjen. Nagyot sóhajtott, ahogyan Jimin-t cipelte a szobája felé, aki már félig aludt, de még eléggé ébren volt ahhoz, hogy Jin arcát bökdösse. Taehyung csimpaszkodott a hátába, miközben alkoholtól bűzlő leheletével a fülébe szuszogott. Végül sikerült neki bevinnie Jimint az ágyába. Taehyung mellézuhant, majd elkezdte bökdösni, piszkálni alvó barátját. Otthagyva a kettőt, ő is a szobájába ment, már alig várva, hogy pihentethesse sajgó hátát. Taehyungnak miért kellett annyira kapaszkodnia a hátába? Bár Jimin pedig alacsony volt, eléggé nehéz is. Alig várta, hogy egy hosszút aludhasson, és kipihenhesse magát.Nem látta előre a meglepetést, ami az ágyában szétterült az összes lehetséges égtáj felé.
- A fenébe, mondtam Yoonginak és Hoseoknak, hogy fektessenek le téged. - morgott Jin, ahogyan bámulta Jungkookot, aki felmosolygott rá, kissé homályos szemmel.
- Hey Jinnie hyung. - mondta kissé érthetetlenül a legfiatalabb, miközben próbált felkelni, kissé megtántorodva. Jin azonban elkapta, mielőtt a földre zuhant volna.
- A pokolba, miért engedték meg neked, hogy igyál? Meg fogom ölni őket reggel.”
Jungkook nevetett, karjait Jin dereka köré fonta, miközben nyakába fúrta az arcát.
- Yoongi azt mondta hogy szobát cserél, mivel a tiéd közelebb van, ő meg lusta. Vagy valami ilyesmi. Hoseok félbeszakította.
Jin nagyot sóhajtott, miközben odaterelte Jungkookot Yoongi ágyába.
- Ideje lefeküdni.
- Veled akarok aludni~ - nyafogott Jungkook, még szorosabban kapaszkodott belé - Kérlek~
- Rendben - csak aludni akart. Jin lefektette Junkookot az ágyába, a fal felé tolva, hogy ő is le tudjon feküdni.
- Aludj.
Egy kezecske feltűrte pólóját, ujjak táncoltak a kockái körvonalain.
- Nem akarok még aludni. Jinnie.
- Neked még mindig Hyung. - mondta Jin miközben megfogta Jungkook csuklóját, miközben az pólóját megigazította - Most aludni, vagy Namjoonal fogsz.
Jungkook nyüszített és Jinre mászott, így annak csípőjén foglalt helyet lovagló ülésben.
- De Namjoon nem te vagy.
- Jungkook, mit gondolsz mit csin- - a maknae ajkai a szavába vágtak, bénán megcsókolva őt, a tapasztalat hiánya nyilvánvaló volt. Egy pillanatra Jin elveszett a csókban, élvezve a párnák érintését, ahogyan azok az övével mozdultak.
- Jungkook, nem tehetjük ezt. - mondta Jin, leküzdve magáról Jungkookot.
Újabb vinnyogást hallatott Jungkook.
- Miért nem, Hyung? Nem szeretsz engem? - biggyesztette le ajkait - nem gondolod azt, hogy aranyos vagyok?
Az Isten szerelmére, ő csak aludni akart. Túl fáradt volt ehhez.
- Jungkook, van egy csomó ok arra, hogy miért nem teheted ezt. Azt, hogy nem szeretlek téged, vagy nem tartalak aranyosnak, nem része ezeknek. Jungkook mosolygott, ahogyan megpróbált megint Jin fölé kerekedni.
- Szóval, ha tetszem neked és aranyosnak tartasz, akkor nem látom okát annak, hogy miért ne tehetnénk meg.
- Kivéve az, hogy kiskorú vagy, a csapattársam, és ittál. A fészkes pokolba is Jungkook, állj le! - mondta miközben Jin harcolt a  magas tinédzserrel. Végleg elvesztve türelmét, átfordította a fiatalt, leszorítva őt a matracra.
Jungkook felnyögött, felemelve testét, hogy megcsókolhassa Jint.
- Te nagyon forró vagy Hyung. Gyerünk, nem vagyok annyira részeg és néhány hónap múlva már törvényesen nagykorú leszek. Kérlek, annyira nagyon akarlak téged. - Jin érezte milyen kemény a fiatalabb még nadrágon keresztül is mikor kicsit megemelte a csípőjét miközben kívánóan nyafogott. „Kérlek Jinnie Hyung. Ez nem olyan, amit kaphatnál máshol.”
- Emiatt pokolra kerülök. Remélem értékeled.
- Értékelném ennél jobban is, hogyha bennem lennél a… - Jin nem láthatta az önelégült mosolyt csukott szemével, amit frusztráltsága miatt hunyt be, de tudta, hogy ott van. De eltökélt volt, hogy letörölje azt az arcáról.
Lehajolt Jungkook szájára, ráharapva az alsó ajkára és körülötte. Jungkook felsóhajtott, ezáltal Jin könnyedén becsúsztathatta a nyelvét a fiatal szájába, felfedezve annak minden egyes négyzetcentiméterét.
Ezzel egy időben, lenyomta a csípőjét Jungkookra, egy újabb nyögést kicsalva belőle.
Egy másik kemény harapással, Jin végigcsókolta az utat erős állvonalához, éppen a füle alatt, ahol csipkedni kezdte.
- Te nagyon helyes vagy, tudod?
Suttogta Jungkook fülébe, majd a fülbevalót finoman húzogatni kezdte.
- És te szeretsz harapni. - nyafogott Jungkook, amikor Jin visszahúzódott, hogy levehesse felsőjét - Szeretem. Te annyira tökéletes vagy Jinnie. - majd végighúzta Jin hasán kezét, miközben játékosan felmosolygott a Hyungjára - Te annyira.
- Fogadok, hogy te is, Jeon Jungkook. – hajolt Jin a kisebb mellbimbójára, míg a másikat ujjaival kényeztette. Gyengéden ráharapott az elsőre, majd a másikra váltott, miközben Jungkook az élvezettől már nyögdécselt - Biztost mindent megtennél, amit csak szeretnék, nem? Az ágyhoz bilincselhetnélek és  te megengednéd, nemde?
- Van nálad? - zihált Jungkook, körmeit belevájva Jin vállaiba és vékony, piros vonalakat karmolt a puha bőrbe.
Jin megállt, a szekrénye aljára pillantva, miközben merengett, hogyha talán…
- Most nem.
- Várj, te megtennéd? Óh istenem.
A legidősebb végignyalt a hasától egészen köldökéig, amivel elérte, hogy Kook fészkelődni kezdjen.
- Aranyos vagy Jungkookie.
- Te perverzebb vagy nálam.
- Nem most kellene könyörögnöd nekem?
- Vegyél rá!
- Még mindig Hyung vagyok neked. -  hagyott egy sötét foltot a maknae csípőjén, mielőtt lehúzta volna annak nadrágját - Yoongi megint ellopta a gatyádat? - kérdezte, ahogy Jungkook kipattant nadrágjából - Miért nem hord senki alsógatyát ebben a csapatban? - morogta Jin, mielőtt a szájába vette volna Jungkook makkját, aki hangosan fellélegzett, kezeivel már-már fájdalmasan tépte kényeztetőjének a hajába. Talán a bilincs nem is lett volna olyan rossz ötlet. Kiengedve a maknaet a szájából, felvigyorgott a fiatalra, néhány ujját annak szájához szorítva.
- Jungkook.
 - Nincs síkosítód?
- Yoongi ellopta a testápolómmal együtt. Na, vagy ez, vagy semmi.
Sóhajtott egyet és befogadta  a követelődző ujjakat szájába, nyelvével játszadozva velük, amíg már eléggé nedvesek nem lettek.
- Siess!
Jin forgatta a szemeit a sürgetésre. Fiatalok. Nos, ha gyorsabban akarja, hát ő tud gyorsabb is lenni.
Jungkook háta ívbe feszült, miközben már majdnem sikított a hirtelen érzéstől, amikor két ujj egyszerre, hirtelen beléhatolt.
- Ez fáj!
Jin megcsókolva belsőcombját, hogy megnyugtassa, mondta.
- Te mondtad, hogy siessek. - addig harapdálta Jungkook lábát, míg elég nyomot nem hagyott maga után, majd ujjait gyengéden ki-be kezdte mozgatni, keresve azt a pontot, amitől Jungkook el fog olvadni alatta.
Amikor Jungkook a nevét sikoltotta, becsúsztatott harmadik ujját is újra, meg újra érintve azt a bizonyos pontot. Kook vissza lett nyomva Jin ujjaira, büszkeségéről hasára cseppent egy csöpp, amit Jin gyönyörűnek talált.
- Ne, mit csinálsz? - nyavalygott Jungkook, mikor Jin kihúzta az ujjait - Már olyan közel voltam.
Jin megharapta Jungkook vállát, élvezve a halk nyögést, mit cserébe kapott.
- Azt hittem, hogy máshogy akarod. - kicsit kutatott az éjjeliszekrényben, majd mikor megtalálta a kondomot, felszakította, kibújt maradék ruhájából és felhúzta.
- Tudod, hogy nem lehetek terhes, ugye?
- Bajlódni akarsz a hátsódból kifolyó spermámmal? - masszírozta meg magát Jin, sóhajtozva a gondolattól, amire vágyott, mióta Jungkook elkezdte ez az egészet - Kész vagy Kookie? - kérdezte miközben Jungkook bejáratához helyezkedett.
- Kérlek. – bólogatott Kook vágyakozóan.
Lassan az idősebb behatolt, majd megállt, hogy Jungkook megszokja az érzést, mikor már teljesen bent volt. Kook megpróbált relaxálni és légzésére koncentrálni. Jin néhányszor megsimogatta péniszét, hogy elterelje a figyelmét. Végül lehajolt, majd megcsókolta a kisebbet.
- Kibaszott jó érzés benned lenni.
- Most már, már mozoghatsz.- nyávogta Jungkook és Jin kihúzódott majdnem teljesen, majd erőteljesen visszalökte magát. Még néhányszor megismételte ezt, ameddig nem talált egy stabil tempót, fellelve érzékeny pontját minden egyes lökéssel - Erősebben, gyorsabban, ahh gyorsabban kérlek.
Jin felmordult, erősebben lökve csípőjét Jungkook hívogató melegségébe, bőr bőrrel találkozó hangjával betöltve a szobát Jungkook nyüszítéseivel együtt.
- Oppa, annyira..Istenem csodálatos vagy Jin.
Jin majdnem elment ott helyben, amikor az oppa elhagyta azokat a csodás ajkakat. Káromkodott egyet, majd felgyorsította tempóját, átkarolva egy kézzel Jungkookot.
Nevének folyama, káromkodások, kétségbeesett oppák hagyták el Jungkkok száját. Egy hangos ”Jin oppa!”-val, Jungkook hasára élvezett, még talán arcáig is elért.
Jin közben végig bámulta, érezve az ismerős szorítást a hasában, ami egyre jobban közelbbivé vált, minden egyes alkalommal, amikor Jungkook szorosabb lett körülötte. Végül Jungkook nevének morgásával élvezett a gumiba.
Felsóhajtva kihúzódott, leszedte magáról a kondomot és összecsomózta, mielőtt kidobta volna. Megragadt néhány zsebkendőt, majd törölgetni kezdte Junkookot úgy, ahogy a leglágyabban csak képes volt rá. Ki kell mosnia a lepedőit is holnap reggel, de az még várhat.
Újra megcsókolta Jungkookot, mielőtt magához szorította volna.
- Most komolyan összebújunk?
- Azt mondtad, hogy velem akarsz aludni. Nyugodtan mehetsz, ha akarsz. - mondta Jin, miközben kicsit megharapta a fülét - De ne hidd, hogy még egyszer meg fog ez történni, ha most elmész.
Jungkook néhány percig csendben volt, és Jin már majdnem elaludt, mikor megint felszólalt.
 - Hyung, eljönnél velem egy randira?
- Csak akkor, ha te fizetsz.
- Hyung!


 Ha időm engedi akkor néha hozok fordítást :D ~Raiko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése