2016. február 27., szombat

BTS Fanlevél Küldés!

Sziasztok!

Nos hát indítunk egy projectet is az oldallal.
Ezt azért kezdeményeztük, mert sok ARMYval beszéltünk már, hogy mi küldtünk ki csomagot is, levelet is, ilyenkor pedig nagyrészt mindenki csak nézett egyet hogy, ilyet lehet? Szóval ezért gondoltunk indítunk egy ilyesmit, így levesszük a terhet a vállatokról és egy sokkal nagyobbat aggatunk nyakatokba. Ez pedig annyi, hogy ki kell találnotok mit szeretnétek írni a kedvencnek, vagy épp az egész bandának. Nos tényleg ez szokott lenni a legnehezebb feladat, ám a többit mi intézzük. Segítünk nektek angolra fordítani, majd ha ez megvan, begyűjtjük a leveleket 500 Ft kíséretében és egyszerre adjuk fel az egészet.
Mindez június 1.-ig lehetséges, ugyanis szülinapra szeretnénk ha odaérne.
Jó hosszú időtök lesz, de nekünk is van ez, mert nekünk is rengeteg dolgunk van. Így lényegében az előre megjósolt csúszásainkat is beleszámoltuk.
Ám ez csak egy rövid összegzés arról, hogy mit is szeretnénk. Az eseményt megtaláljátok facebookon. Kérünk titeket figyelmesen olvassátok el és ha van kérdés ezek után, csak akkor írjatok oda. A többivel kapcsolatban pedig odaírjatok, ahova kértük!

Várjuk leveleiteket!


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése