2017. június 23., péntek

Three sides of life 95. rész: Lelkiismeret 2.

-Ne használjátok ki az én picuromat! - morgott.
-Te úgyis hanyagolod most, legalább társaságban van.
-De már nem! Ahh! Add neki a telefont!
-Sajnálom Jin.
-Jimin ne merd ezt velem
-Szia!
-Ne! JIMIN! - hallotta, hogy a vonal megszakadt - Az Istenit! - tárcsázta másik párját némi megoldást várva tőle.



-Taetae merre jársz? - érdeklődött, miközben próbált némi nyugalmat erőltetni hangjába.
-Otthon vagyok. Anyáékkal beszélgetek. Miért? Elment Youngbum?
-Igen, de nem az a legfontosabb most. Hoseok és Jimin elvitte Kookot csajozni. A mi picurunkat.
-Oh... - hallgatott el egy pillanatra - De szerintem biztos félreérted. Sose vinnék el senki párját, hogy másikat szerezzen.
-Hoseoknak segít csajt fogni.
-Ja, hogy jaaa! Hú, azért... kicsit megijedtem. De mi a probléma ezzel? Féltékeny vagy?
-... Nem! - hazudott természetesen. Hiába Jungkook még sohasem nőzött és nagyon nem is szeretett volna, egyenesen a dolog ellen volt, azért még féltette rendesen őt Jin. Bár... kettős érzelem. Talán egy lánnyal normálisabb jobb élete lenne. Ám most erősebb volt az a fele, hogy Kookot félti, elrabolják tőle. - Csak szeretném, ha ma velem aludnátok újra. Hiányoztok és át akartalak hívni titeket, de Jungkook helyett Jimin vette fel a telefonját és nekem nem fogadott szót. Nem tudtam beszélni vele.
-Jah, értem. Mindjárt felhívom őket meglátom, mit tehetek. De akkor ma este menjünk át? - reménykedett Taehyung.
-Igen, persze! Gyertek! Rendelünk vacsorát és egész este játszunk, filmezünk, pihenünk, amit csak akartok.
-Hehe. - kuncogott fel Tae - Most hatalmas hibát vétettél, ugye tudod? Ezt az "amit csak akartok" részt lehet megbánod még.
-Nem érdekel. Az előző esténél jobban semmit sem bánhatok már meg. Azóta is borzasztóan másnapos vagyok. Csak gyertek át kérlek. Hiányoztok.
-Rendben, rendben. Intézkedek. De kicsit még családozok, meg Kooknak is ruhákat összeszedni idő gondolom. De megyünk szerelmem. Vigyünk valamit? Gyógyszert amitől jobban leszel? Enni, inni?
-Nem kell semmi. Rendelek vacsorát, míg ideértek. - sóhajtott nagyot - Csak gyertek.
-Megyünk. És ne rendelj! Viszünk Namtól enni. Csak pihenj, ha szarul vagy.
-Rendben. - zárták is le beszélgetésüket, majd miután elköszöntek egymástól belevágtak esti terveikbe.

Taehyungnak nem volt egyszerű rávenni Jimint, hogy adja át a telefont tulajának, hiszen Hoseok rettenetesen élvezte a kisebb segítségét kinek hála, minden egyes leszólított lánnyal azonnal talált közös témát, mert tudta, miről beszélgettek barátnőjével az elmúlt öt percben. Ám mikor Jimin végre szólt Jungkooknak, hogy egyik párja keresi, a legfiatalabb szinte kitépte a mobilt a másik kezéből. Egész nap erre várt, mióta pedig besötétedett csak arra, hogy Taehyung végre keresse, megy hozzá. Ám még örömtelibb hírt kapott, mire rohanva elköszönt barátaitól, kikkel a napot töltötte, majd indult is útjára. Ám az nem haza vitte.
-Hamar ideértetek. - nyitott ajtót Seokjin meglepetten, hiszen alig egy fél órája tette le a telefont, ám még jobban elkerekedtek szemei, mikor egy lihegő Jungkook állt csupán az ajtajában - Picur! Miért lihegsz ennyire? Baj van?
-Csakh - kapkodott levegő után és megtámaszkodott az ajtófélfában kezében telefonjával - siettemh.
-Nem kellett volna te. - húzta beljebb a lakásba, hogy bezárkózhasson vele - Táska sincs nálad. Haza sem mentél?
-Nemh! - dobta le magát a legközelebbi székre - Csak szóltam anyáéknak, itt alszokh. - nyelt nagyot.
-Hozok neked inni. - ment a konyhába Seokjin, míg a legfiatalabb kifújta lassan magát - Nem kellett volna ennyire rohannod. - ült le vele szemben.
-De szerettem volna. Nem szeretem Youngbumot! Szerintem nagyon rossz ember és nem akarom, hogy találkozz vele! - bökte ki azonnal problémáját olyan komoly arccal, mintha hirtelen éveket öregedett volna.
-Igazad van. Nem fogok ám találkozni többet vele, ne aggódj. - mosolygott rá Jin.
-Oh... szuper akkor. - itta is meg a kapott vizet Jungkook.
Miután visszatette az üres poharat az asztalra átparancsolta párját a kanapéra. Látta rajta, nincs túl jól, így nem hagyta többet ugrálni az idősebbet Kook. Csak feküdt ott rajta Jjangguval, miközben a tévére bambultak, beszélgettek és várták Taehyungot, ki hamarosan megérkezett az életmentő vacsorával. Bár Seokjinnek nem volt túl sok gusztusa enni, ahogyan egész nap sem a rosszullét miatt. Ám párjai nem hagyták, hogy pont ő kibújjon ez alól, ki olyan sokat eszik, így a kanapé előtt ülve adtak neki néha egy-egy falatot saját adagjukból, miközben meséltek napjukról, hogy legalább ennyi legyen a gyomrában és ne koplaljon.
-De azért még enned kéne szerelmem. Később is jó, csak ma még egyszer. - pakolt el Tae - Nem örülök, hogy ennyire kiütöttétek magatokat tegnap.
-Én sem. Nem is akartam. De Youngbum tett valamit az italomba és az nagyon fejbe vágott.
-Nem szimpatikus ez a Youngbum nekem. - tettek rendet Kookkal.
-Tudom. Picur is mondta és már nekem sem az. Reggel helyretettem és azt hiszem, többet nem fogom látni.
-Értem. Sajnálom. - járkált Taetae, miközben Kook visszafeküdt Jinre.
-Én nem tudom. - simogatta legfiatalabb párja fejét Seokjin. Lehet sajnálni fogja, de jelen pillanatban inkább örült, hogy Youngbumtól megszabadult - Mond csak picur, - suttogott - szeretnél megint székben ülni?
-Itt feküdni jobb.
-Sajnos pedig ehhez fel kéne ülnöd.
-Jól van, kiengedlek. - tápászkodott volna fel Jungkook, de Jin visszahúzta magához, hogy a fülébe súghassa esti terveit.
-Lehet éhes nem vagyok, de azért van amit lenyelek, emlékszel?
-Hyung! - lepődött meg a fiatalabb miközben párja nyakába bújt - Azt mondtad, rosszul vagy.
-Igen, de a kedvetekre akarok tenni. Jó vacsora, kényelem. Ezek mellett igazán elférne még valami, nem gondolod? - markolt rá Jungkook fenekére.
-Itt dugtok a kanapén és kihagytok a mókából? - szólalt meg Taetae, amint megállt a mellettük.
-Éppen most tudattam az esti terveimet a picurral. - kelt fel Seokjin - Ülj csak le mellé! - nyomta le Taehyungot Jin, míg ő elszaladt és bezárta Jjanggut.
-Mit tervez? - érdeklődött Jungkooktól.
-Azt mondta, van amit lenyel. De mást nem mondott, én pedig csak következtetek, hogy mire gondolt. - inkább nem válaszolt konkrétan, mert valahogy nem jött a nyelvére az a szó, amit kellett volna mondani.
Jin azonban rohant vissza, mikor pedig letérdelt eléjük a földre akkor már biztossá vált, mi is következik. Egyszerre próbálta meg levetkőztetni párjait, kik segítettek neki, így szinte azonnal hozzáférhetett boxerjeikhez, melyeken keresztül már kezdett kirajzolódni érdeklődésük.
-Ezt komolyan gondolod szerelmem? - mocorgott Taehyung.
-Igen. Csak nem tudom, melyikőtökkel kezdjem.
-Előbb magaddal! - mozdult meg, majd Tae vetkőztetni kezdte a legidősebbet.
-De én csak veletek akarok foglalkozni. - segítette társát, hogy megfossza őt nadrágjától.
-Fogsz is, de nem ruhában. - húzta le farmerjét, majd alsóját, mielőtt pedig visszaült volna a fotelre még ő is megszabadult maradék ruhájától.
Már csak a legkisebb volt hátra, ám neki pár pillanatot még várnia kellett, mert Seokjin kicsit zavarban volt a helyzet miatt. Ott térdelt párjai előtt és éppen készült teljesen alávetni magát nekik, ami nem ment olyan gördülékenyen, mint szerette volna, ezért szüksége volt néhány mélyebb lélegzetre, mielőtt még messzire dobhatta volna Jungkook boxerét is. Ha pedig már a legfiatalabb lábai között térdelt, akkor vele kezdett foglalkozni.

Először csak kezébe vette Kook férfiasságát, mi már majdnem teljes nagyságában állt, és lassan, ritmusosan mozgatta csuklóját. Nem kapkodott, még erőt gyűjtött, miközben csókolgatni, nyalogatni kezdte a kisebb makkját. Jungkook egyre mélyebbeket sóhajtott ahogyan szemei előtt kényeztette őt a lehető legélvezetesebb módon párja, mikor pedig lassan beengedte szájába férfiasságát Jin, ő feleresztett egy mordulást torkából. Az idősebb forrósága jól eső érzéssel árasztotta el testét, nyelve mozgása pedig nem engedte, hogy egy lélegzetvételt is nyögés nélkül hagyjon. Ezért Jungkook vált a leghangosabbá közülük, ki be-behunyta szemeit és olykor megremegett, amint megérezte Seokjin torkát makkjával. Felidéződtek benne az emlékek, mikor először próbálták ezt, mi miatt akaratlanul fokozódott benne az élvezet. Túl korán volt még, csupán pár perce szopta őt szerelme, ő pedig nem akart ilyen hamar megkönnyebbülni, így vállaira téve kezét próbált értelmes mondatot kicsikarni magából, ami nem igazán sikerült. Ám Seokjin értette, látta szemeiben, mennyire kikészült már ennyitől és úgy döntött, hagyja kicsit pihenni másikat, addig pedig foglalkozik Taehyunggal, ki csak gyönyörködött eddig a látványban, ám közben sem tétlenkedett. Saját hosszán ütemesen mozgatta kezét, mialatt ködös tekintettel szemlélte párjait. Igyekezte bevésni elméjébe a képet, amint Jungkook előtt álló farokkal térdel Seokjin, hogy majd magányosabb perceiben legyen miből táplálkozni, mikor pedig az idősebb felpillantott rá és átpártolt hozzá, meg is kapta ezt a kis emléket. Jin lassan magára hagyta a legfiatalabbat, hogy Taehyung lábai között térdelhessen, ki megnyalva ajkait túrt a másik hajába, majd húzta oda saját péniszéhez. Neki már nem volt szüksége előjátékra, csak Seokjin forró, nedves szájára és izmos nyelvére, mit rögtön megkapott. Ő hevesebb volt, nem olyan, mint Jungkook. Nem hagyta, hogy a másik irányítson, ezért végig szorongatta ujjai között annak tincseit, mialatt mozgatta csípőjét és így minden alkalommal megérezte Seokjin torkát. Imádta ezt, nem is tudta sóhajok nélkül hagyni a másik munkáját, mert úgy futottak végig testén a jóleső kis hullámok, hogy nem bírt nekik ellenállni.
-Hyungh! - térdelt mellette pár perc múlva Jungkook, ki éppen saját férfiasságát izgatta. Látta rajta, Jint szeretné ő is, ezért kitalált valami újat.
-Gyere ideh! - engedte el az idősebbet és ölébe vette Kookot - Nem, most ne ülj a farkamba! - csókolta meg vállát. Amint Jungkook elfoglalta helyét, ő egy kezébe fogta mindkettejük péniszét, úgy kezdte pumpálni azokat, mialatt nyakát csókolgatta, harapdálta és nyalogatta - Ahh! Jinh! Nyisd kih! - hevültek fel, Taehyung pedig figyelte félszemmel tétlenkedő párját, ki továbbra is a földön térdelt előttük.
Ő izgatta Kookot és Kook nyögései őt, mikor pedig Seokjin még közelebb is térdelt, majd száját kinyitva nyelvével dörzsölte Taehyung péniszét, az már érezte, nem bírja sokáig. Ám Jungkook még addig sem tartott ki. Ahogyan megpillantotta Jin hatalmas szemeit, melyek rendületlenül csillogtak, elélvezett. Nedvét örömmel nyelte újra párja, melynek cseppjeit úgy nyalogatta le Taehyung makkjáról is, ki hatalmasat mordult amint megérezte azokat saját péniszén. Egy álma vált valóra ezzel és Jungkook hangos nyögéseivel, melynek hatására egyre jobban masszírozta férfiasságán azt a pontot, mitől bármikor képes volt felrobban. Így nem telt sok időbe, éppen csak annyiba, hogy Jin újra készen álljon, ő már el is érte a csúcsot és ezúttal Taehyung ondóját nyelte készségesen párja. Ám most Tae nem gyönyörködött a látványban, csupán hátraejtette fejét mély sóhajai közben, mialatt megérezte Seokjint, ahogyan az újra szájába veszi makkját Kookéval együtt. Az egész teste beleborzongott ebbe a kellemes érzésbe, ahogyan lassan ellazult a kanapén ülve ölében Jungkookkal. Jin tökéletesen csinálta, mintha már ezerszer lett volna része ilyesmiben olyan profin, ezt az elégedettséget pedig mély sóhajokkal adta párja tudtára.
-Ohh! - lélegzett nagyokat - Ez isteni... Imádom. - simogatta Jungkookot, ki próbálta megtartani magát és nem elterülni a kanapén - Nem tudom, miért kaptuk ezt ajándékba, de többször is adhatnád. Baszkih!
-Háth... - engedte ki szájából párjait Jin - Csak... - kezdet bele mondatába.



(Folytatjuk :D ... Kicsit gonosz vagyok, tudom.
Facebook oldalunk --> LINK
K.A.R.D rajongók ----> LINK )

4 megjegyzés:

  1. KOMOLYAN
    CSAK?
    Nem bírom :'D
    Nagyon jó lett mint mindig,várom a folytatást!:D

    VálaszTörlés
  2. Neeeee itt ????? Miért ez felér egy gyilkossággal aj.. Ezer meg egy kérdés cikázik a fejemben. Mit fog modani? Hogyan? Hogy fogagyák? Mi lesz? Jaj de félek... Amugy imadtam es mivel végre van szabadidom bepotolom a tobbi irasbol a emaradásom ^-^

    VálaszTörlés
  3. Muszáj fenntartani az érdeklődést. :D
    Zsuzsi lesz időd pótolni, mert dolgozok is, így nem fognak olyan sűrűn jönni a ficik szerintem. :)

    VálaszTörlés
  4. Nee, pont itt? Most annyira kíváncsi vagyok, hogy fognak reagálni. Egyébként nagyon tetszett a rész.^^

    VálaszTörlés