2017. június 17., szombat

Just watch me 9. rész: Elfelejtve

-Eléggé. Frusztrált is mindannyiunkat. Mert távolságtartó is volt eleinte. Nem akart ismerkedni. Bár, mint kiderül csak félt megszólalni. Félt attól, hogyan reagálunk majd, ha rosszul mond valamit, meg hogy nem fog megérteni bennünket mikor válaszolunk.
-Ne beszéljetek ki, ha nem vagyok itt! - tért vissza Europe pont olyan nagy csendben, ahogyan szokott, majd leült kettejük közé, de mégis társához közelebb, miközben Seokjin reménykedett, a másik nem mérges rájuk. Nem tudott leolvasni semmi érzelmet az arcáról, így picit ideges lett, mit is fog szólni a helyzethez, hogy ő a téma.


-Csak mesélt, nem akartunk kibeszélni, vagy hasonló.
-Az angolodról kérdezett. - bújt társához Lucky.
-Értem. Az jól megy.
-Igen, ezt megtudtam. - mosolygott Jin. Kicsit megkönnyebbült, hogy nem morcos rájuk Europe - De a koreaiddal sincs baj. Az is jó.
-Nem tökéletes sajnos, de igyekszem, hátha egyszer az lesz.
-Nem probléma, nem vészes.
-Azért van akinek az.
-Az előző ügynökségetek furcsa volt, nem jó értelemben. Ne adj rájuk!
-Nem róluk van szó. Van néhány fan is, akik elég morcosak, ha egy szót is elrontok, vagy akárcsak egy apró hibát is vétek kiejtésben, hangsúlyban, bármiben. Ezért nem szeretek én interjút adni.
-Azok nem fanok, már mondtam unnie. Ne figyelj rájuk! - nyomta be Lucky a televíziót, míg kényelembe helyezte magát idősebbik társa rovására, kit leminősített a kanapé egy részének.
-Ohh, ez tudom milyen. Mi is sok ilyenbe futunk. De Luckynak azért igaza van. Nem igazi fanok azok, akik valami kis hiba miatt a nyakadnak esnek. Ne is figyelj rájuk!
-Próbálok.
-Seokjin! - toppant be Youngjoo, majd egy pillanatra megállt a két lakást elválasztó folyosó végén, mielőtt folytatta volna útját  - Üdv a mi részünkön! Kérsz valamit? - ment a konyhába.
-Nem, köszönöm! De nem vagyok vendég kérlek, ne kezelj úgy. Együtt lakuk.
-Rendben.
-Young ráérsz most? - érdeklődött Lucky.
-Igen. De gyere utánam a konyhába, ha halaszthatatlan. - torpant meg az említett helyiség ajtajában.
-Oké! - pattant fel társa és ment is vele, így pedig egyedül maradt Europe és Jin.
-Nem vagyok ám jó társaság. - szólalt meg néhány perc csend után az idősebb.
-Valami közöset csak találunk. Más nem, angolban kérem segítségedet. - oldotta a feszültséget Seokjin.
-Ha tudok, segítek. De nem tudom, milyen vagyok tanárnak.
-Nekem már egy kis segítség is sokat számít.
-Hát jó. - találtak is közös pontot, amiről társaloghattak, így aznap este nem merült fel több kínos csend kettejük között.
Később még a másik két lány is csatlakozott a maknaet kivéve, ki továbbra is a fiúk részén lebzselt, így pedig témát váltottak, melyből alig vette ki részét Europe. Ebben persze több tényező is szerepet játszott, ám sajnos Jin fejében egy teljesen új merült fel, hogy miért nem szólal meg a másik, ami egyáltalán nem volt igaz, bár ő ezt nem tudta.

-Europe nem szeret bennünket. - szólalt meg másnap az autóban ülve a csapat többi tagjával, miközben a táncterembe tartottak próbálni.
-Ezzel nincs egyedül. - jegyezte meg Suga, hogy ő sem a lányokat.
-Ezt honnan veszed hyung? - kérdezett vissza Rap Monster.
-Nem igazán veszi ki a részét a beszélgetésekből. Ugye tegnap ott voltam náluk és amíg csak ketten voltunk, és konkrétan neki tettem fel a kérdéseimet, addig válaszolt, bár néha elég kurtán. Ám amint többen lettünk mintha ellopták volna a hangszálait. Alig mondott valamit.
-Lehet csak fáradt volt.
-Nem tudom. Nem úgy tűnt, mint aki örült nekem, hogy ott vagyok. - grimaszolt, amint kibámult az autó ablakán.
-Nekem azt mondta Youngjoo, hogy nincs ellenszenv a részükről felénk.
-Biztos hazudott. - szólt hozzá Suga is.
-Ne nézz ki belőlük ilyesmit! Nincs okod rosszat gondolni róluk. - húzta száját a leader, miközben Suga ügyet sem vetett rá.
-Azért megpróbálok majd még beszélgetni vele. - bambulta az utcán sétáló embereket Jin.
-Lehet átugrom majd veled hyung, de még meglátom. Ha nem leszek nagyon fáradt akkor megyek. - nyomkodta mobilját J-Hope, miközben ő is hallgatta a beszélgetést, akárcsak a többiek.
-Az jó lenne. Elvégre mindannyiunknak össze kell ismerkednünk velük.
-Majd idővel. - csitította le társát Suga.
-Na srácok! - tette le a telefont menedzserük, majd kezdte is sorolni nekik az információkat, amiket tudatnia kellett velük.
De mindezek ellenére sem volt képes Seokjin túllépni az előző estén, ezért szabad perceiben azon gondolkozott, hogyan nyithatná meg a különös idegent, hogy többet beszéljen velük és kevesebbet hallgasson. Az elkövetkezendő napokban rendületlenül járt át esténként a lányokhoz egy-két órát cseverészni, sokszor pedig hurcolta magával néhány társát is, amire RapMon külön megkérte, ezzel pedig rá is bízta a két csapat összerázását. Seokjin ezért még komolyabban vette a dolgot és még akkor sem hagyta ki a látogatást, mikor mindannyian zombiként közlekedtek mindkét lakásban egy hosszabb nap után.

-Többiek? - jelent meg pizsamában egyik este Seokjin a lányok nappalijában, hol csak Youngjoo ült gépe előtt éppen.
-Europe a zuhany alatt, a fiatalok pedig most vonultak el aludni. Nem futottál beléjük? - olvasott valamit a másik, így fel sem nézve rá válaszolt.
-Nem. Én is most jövök a zuhany alól.
-Oh. - pillantott fel rá Youngjoo - Frissen, üdén. Nem vagy fáradt?
-De, csak gondoltam beszélgetünk még kicsit lefekvés előtt a lányokkal.
-Hát azt már nehezen.
-Mit csinálsz? - ült le Youngjoo mellé Seokjin.
-Fanokkal foglalkozok. - fordult újra a laptopjára Youngjoo - FanCafé, Twitter, aztán a közös kamu fiókunkról is körbenézek, hogy mi a helyzet. De egyenlőre még csak FanCafén járok. - gépelt tovább.
-Jó hosszú levél. - olvasott bele Seokjin, mire Youngjoo egy kérdő pillantással jutalmazta - Bocsánat. Ez udvariatlan volt. Semmi közöm hozzá. - hátrált meg.
-Nyilvános lesz, szóval nyugodtan. A lényege annyi, hogy hamarosan mutatunk valamit és köszönöm a kitartásukat, sokat jelent és ehhez hasonlóak.
-Értem.
-Itt vagyok. - érkezett meg RapMon is egy szál köntösben - Ne haragudj Youngjoo, hogy zavarunk, nem fogunk sokáig maradni. - dobta le magát a kanapéra.
-Fáradt vagy te is, megértem. Itt sem kéne lennetek, nem lennénk morcosak. Aludnotok kellene jelenleg. - gépelt tovább.
-Fogunk is, csak ez is fontos. Mit csinálsz?
-Írok a Hypnotizedoknak. Kis levélke nekik. De egy kis csendre lenne szükségem hozzá, mert én is álmos vagyok és nem tudok sok felé figyelni. Sajnálom fiúk. Tényleg feküdjetek le és hagyjátok ezt ma, nem gond, ha néha kimarad.
-Bocsi. Rendben, mindjárt megyünk, csak kicsit pihenek még itt. - válaszolt RapMon.
-Oké. - folytatta dolgát Youngjoo.
-Héj Young, hova rak - szakította félbe mondatát Europe, amint találkozott tekintete a fiúkéival. Azonnal kifordult a nappaliból, vissza a fürdő felé, ugyanis maszkját odabent hagyta, ami nem lett volna gond, ha a srácok saját lakásrészükön vannak. Ám a hosszú nap után sem hagyhatták ki a csevegést, amivel meglepték őt és akarata ellenére felfedte arcát nekik, pedig még egyáltalán fel sem merült ez az ötlet benne.
-Mi? - nézett fel az említett, de már nem látta társát - Hová lett? - érdeklődött a fiúk felől.
-A fürdőben van. Azt hiszem... bent hagyta a maszkját. - pislogott Youngjoora RapMon - Nem ilyennek képzeltem.
-Akkor ezért hallgatott el. - tért vissza laptopjához - Elkerülhetetlen volt már ez, csak azt vártam, mikor játssza el.
-Hát most sikerült.
-Jahp.
-Young! - bújt ki a fürdőszobából újra Europe, immáron maszkjában - Hol az arcradír?
-Elfogyott, Lovely kidobta a tubust.
-Király. - tűnt el újra.
-Szerintem jobb ha megyünk, ezt pedig majd holnap megbeszéljük Europepal. - lökte oldalba társát RapMon.
-Okay. Jimint még nem láttam átjönni aludni. Zuhanyzik, vagy merre jár?
-Igen, ő ment utánam. - válaszolt az egyik leader a másiknak.
-Okés. Jó éjt! - köszönt el a fiúktól Youngjoo, majd azok is tőle és már el is tűntek, mintha nem is jártak volna arra aznap este.
Persze ezek utána Europe már egy pillanatra sem mert megmozdulni maszkja nélkül, ahogyan korábban sem és nem is értette, hogy juthatott eszébe kimenni anélkül a lakásba. Bár erre volt egy tökéletes magyarázat. Elfáradt, akárcsak a többiekm és pusztán figyelmetlenségből hagyta ott a mosdó szélén azt, amit nem szeretett volna. Legalább is még nem.
-Szuper. - öltözött fel a fürdőszobában - Már csak ez hiányzott. - sóhajtott nagyot, miközben arra gondolt, hogy innentől nincs menekvés. Mostantól ez lesz a téma a fiúk köreiben és őt addig fogják nyaggatni valószínűleg, míg végleg le nem teszi otthon. Ebben pedig bizonyára segítségükre lesz saját maknaeja is, ki az utóbbi időben olyan jól összemelegedett J-Hopepal, általa pedig egy kicsit még V-vel is. Így még fárasztóbb napokra készült, már ha ez lehetséges volt az edzések és próbák mellett, mint eddig - Young, a fiúk?
-Elmentek aludni. - gépelt meg sem állva válasza közben sem.
-Szuper. - indult hálószobájuk felé a másik lakásba - Mondtak valamit? - állt meg kis időre társa mellett.
-Jah, hogy holnap megbeszélitek. Vártam már a bakidat, ideje volt.
-Köszi, de én nem örülök neki. - folytatta útját.
-Namjoon miatt nem aggódnék.
-Azért én megteszem. Na alszok. Te is feküdj le minél hamarabb. - hagyta magára leaderét némileg idegesen Europe.
-Oké-oké.


(Nos megjavult a gépem, így tudok újra biztonságosan írni és fogok is, mert szeretnék. Már viszketett a tenyerem, hogy nem gépelhetek. :) Lassan pedig szeretnék izgalmasabb történéseket is behozni a sztoriba, szóval tartsatok velünk!
Facebook oldalunk --> LINK
K.A.R.D rajongók ----> LINK )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése