2017. május 13., szombat

Just watch me 7. rész: Kellemetlen változás

-Ne foglalkozz vele. Holnap mindent megtudunk. Inkább pihend ki magad. Az előbb még álmos voltál.
-Most is.
-Hát akkor hajrá.
-Könnyen beszélsz. - pillogott a sötét plafonra társa - Iszok tejet. - kelt fel pár perc múlva.
-Remek ötlet. Attól legalább elalszol.
-Remélem. - ment ki a szobából Lucky.
Közben Europe is lassan kicsit aggódni kezdett, de ő inkább társai miatt. Túlságosan izgultak mindenért, a legapróbb dolgokon is idegeskedtek, ami nem tesz jót nekik. A jövőben pedig kifejezetten ártalmas lehet majd, ha beindulnak a dolgok. Erre ki kell majd találni valami megoldást.



Másnap mondanám, kipihenten keltek, de nagyot hazudnék. Szokásos fáradtsággal szemükben ébredtek, első utuk pedig a reggeli kávé és gyors reggeli után az edzőterembe vitte őket. Gyengébb edzéssel kezdtek, tekintettel a nem rég befejezett étkezésre, majd lassan vált egyre durvábbá az erősítés, ezzel óvták szervezetüket. Viszont ha rajtuk múlt volna, nem indulnak el a Big Hithez a megbeszélésre. Inkább futottak volna még egy órát, emeltek volna még rengeteg súlyt, de sajnos menedzserük mellett még ott volt Europe is, aki igazán utált mozogni, így siettette őket az öltözőbe. Mindenkit ő szedett le épp arról a kondigépről, amire menekült a kötelező elbeszélgetés elől.
-Már csak te vagy. - állt Youngjoo mellett, ki nagyban futott - Neked is menned kell öltözni.
-Még van néhány kilométerem. - válaszolt két légvétel között a leader.
-Nélküled nem mehetünk el. Te tárgyalsz. Gyere és öltözz!
-Még ezt lefutom.
-Young! - nyúlt bele dolgaiba Europe és kikapcsolta lassan a gépet - Értem én, aggódsz. Félsz minden egyes hírtől, ami a kiadó részéről jön, de muszáj vele szembe nézni. Ha tolod, nem lesz jobb, ugyanott ott lesz mumusként. Jobb, ha minél hamarabb szembenézel vele és túlesel rajta.
-És mi van ha probléma? Ha tényleg gond, amit helyben meg kéne oldanom, de nem megy? - állt meg a futópadon barátja felé fordulva.
-Menni fog.
-De mi van, ha nem?
-Akkor kisegítünk. De menni fog. Viszont nem lesz most gond, ne aggódj. Akkor nem találkoztunk volna és beszélgettünk volna a fiúkkal tegnap, mikor már tudtak róla.
-Igazad lehet.
-Van. Menjünk öltözni! El fogunk késni. - indult Europe, kit bizonytalanul követett pár pillanat múlva a leader.
Hamar végeztek a gyors zuhannyal és a friss ruha felvételével, amiben az izgalom hatalmas szerepet játszott, hiszen így mindent gyorsabban csináltak. Négyük közül egyedül Europe nem idegeskedett, bár lassan kezdték átragasztani rá társai a remegő kezeket. Éppen ezért imádkozott, hogy minél hamarabb tudják le a kis megbeszélést, így átvette az irányítást arra rövid időre, míg be nem léptek a kiadó bejáratán szorosan Chunghoo mögött, ki vitte is őket tovább lendületesen az egyik konferenciaterembe.
-Üljetek csak le, mindjárt jön a főnök. - foglalt helyet menedzserük.
-Mivel kapcsolatban lesz megbeszélés, ha szabad kérdeznem? - érdeklődött Youngjoo mivel a többiek nem mertek megszólalni.
-Mindjárt megtudjátok. Nem biztos, hogy örülni fogtok neki. A fiúk sem repestek, volt aki hőbörgött is, de beletörődnek lassan.
-Ne húzd az agyunkat, adj valami segítséget! - hagyta el kimért leader énjét Youngjoo.
-Young, nyugi. - próbálta visszahozni Europe, mielőtt teljesen kikel magából. Nem voltak még annyira jóban az új menedzserrel, hogy ezt az oldalukat is megmutassák, a főnökkel pedig pláne nem, hogy egy labilis, leaderhez nem méltó hangulatban találja vezetőjüket, kivel lehet, tárgyalnia is kell majd, ha a lányokat kínosan érintő változásról lesz szó.
-Bocsássatok meg! - érkezett is meg pár perc múlva a nagyfőnök néhány papírral kezeiben - Késésben vagyok, úgyhogy sietek most is. Nos, - ült le - a fiúknak már mondtam, ők nem repestek az ötletért több ok miatt sem, de sajnos ez így a legegyszerűbb. Remélem még nem pakoltatok ki, mert van két lakás innen nem messze, ami egybe van nyitva. Azt szeretnénk, ha oda beköltöznétek a fiúkkal. Az egyik fele csak egy hálószobás, a másik viszont három. Az lenne az egész lényege, hogy elvegyüljetek egymás között és jobban megismerjétek a fiúkat, így jó lenne, ha a három hálószobásból az egyiket választanátok. - magyarázott a főnök, miközben a lányok ledöbbentek. Csupán ezért nem szakították félbe, pedig megtették volna, csak még nem dolgozták fel az információkat - Próbaidőnek egy hónapot kaptok, ha azután úgy gondoljátok, nagyon rossz, nem jöttök ki jól velük és mindkét csapat szenved, akkor átköltözhettek az egy hálószobás felére, de ennyi a maximum. Viszont én rohanok is tovább. - állt fel rövid mondandója után - Itt a bérleti szerződés. - nyújtott oda egy papírt Chunghoonak - Jó költözködést lányok! - szaladt is dolgára a nagyfőnök, miközben az érintettek csak pislogtak jobbra-balra.
-Ezt kell csak aláírnotok. Nálam van egy kulcs a lakáshoz, de holnapra másoltatok. A hétvégén költözünk, addig még van három napotok, ha kipakoltatok akkor most pakoljatok össze, ha nem, akkor meg pihenhettek.
-Na várj! - eszmélt fel Youngjoo - Költözzünk össze férfiakkal?
-Hát... igen. De ez a csapat másik fele, ezért kell ez.
-De mire jó ez? Alig ismerjük őket és... férfiak. Ez azért nem kis dolog.
-Ne így nézzétek a dolgot. Ők a csapat másik fele és nem egy hálószobában lesztek velük. Egy másik szobával arrébb lesztek. Ez azért kell, mert így könnyebb titeket összerázni, összeszedni, ha menni kell valahova és védeni is. Nem utolsó sorban pedig ez olcsóbb, mint a két külön lakás, amiben most vagytok.
-Hát nem igazán hátrálhatunk ki belőle úgy érzem. - nézett le a papírra Youngjoo.
-Nem. De ha elkezdtek majd közösen dolgozni, fellépni és turnézni, akkor ugyanennyire lesztek összezárva, ha nem jobban. Fel kell készülnötök előre, hogy kibírjátok a feszült csapattársaitokat minden pillanatban. Nem lenne jó egy konfliktus a turné kellős közepén.
-Ezzel célozni szeretnél valamire? - vetett szúrós pillantásokat menedzserükre a leader.
-Nem. Csupán szeretnénk, ha összeszokottabb csapattal tudnánk mi is és ti is dolgozni. - hazudott vagy sem, senki sem tudja, mindenesetre jól kivágta magát a menedzser a szorult helyzetből.
-Úgysem mondhatunk nemet. Kérnék egy tollat. - írta alá Young, majd szép sorban a többiek, kik nem mertek megszólalni. Nem is volt nagyon miért, hiszen kötelezően igent kellett mondaniuk, más választásuk nem maradt.

-Férfiakkal együtt élni. - ült teljesen lesújtva otthon a kanapén Lovely.
-Hát erre szerintem egyikünk sem számított. - dobta le maszkját Europe, majd nagy levegőt véve foglalt helyet társa mellett a karfán.
-Nem tudom, mit mondhatnék. - tekerte le sálját nyakáról Youngjoo - Nagyon választásunk nem volt.
-Hogy kell idegen férfival együtt élni? - érdeklődött Lovely - Lehet törülközőben mászkálni? Tarthatom a kozmetikumokat a fürdőben? És a tampont? Azt biztos nem.
-Nálunk ezt a férfinak el kell fogadnia, ha nővel él. És itt most nem kapcsolatról beszélek, hanem például családról. Majd maximum eldugjuk. - válaszolt Europe, miközben a leaderjük magukra hagyta őket, hiszen nem tudott választ adni kérdésükre, sem megnyugtatni, vagy ésszerűen érvelni, miért lesz ténylegesen is jó ez a változás.
-Még szerencse, hogy nem rendezkedtünk be annyira. A lustaság most előny. - Ült le Lovely mellé Lucky - De akkor gondolom kezdhetünk pakolni már most.
-Lehet. Nem tudhatjuk, mennyi időnk lesz később. Viszont Lovely, szeretnék tisztázni veled valamit.
-Mit?
-Nem jöhetsz össze egyik fiúval sem!
-Jahj, már megint!? - csattan fel - Ezt már megbeszéltük.
-Tudom, de azért ne felejtsd el. Ha összeköltözünk velük akkor is marad ez a szabály.
-Felfogtam már elsőre is. - forgatta szemeit a maknae - És még mindig nem tudom, honnan veszitek, hogy bármelyikőjük is tetszik.
-A közvetlenség és a süti felajánlás enyhén furcsa volt. Azóta sem értetted meg ezt? - próbálta Lucky felvilágosítani ezúttal.
-Még mindig csak kedves gesztus volt. Kell az ilyen, hogy megkedveljenek. Márpedig most pont emiatt költözünk össze, nem? Majd ott is tartsak távolságot és ne menjek át hozzájuk, vagy mi? Döntsétek el, mit akartok!
-Csak mértékkel, rendben? - válaszolt Europe.
-Nem tudom, mi a ti mértéketek.
-Például ne ülj első alkalommal az egyik fiú ölébe, ha nem tudsz leülni. És ameddig lehet, addig szerintem ne mászkálj törülközőben, sem az általad pizsamának nevezett bugyi-póló összeállításban.
-Igen. - helyeselt a legidősebb.
-Jó! Nem akartok egy listát írni? Úgy könnyebb lenne. - morgott a maknae.
-Nem. Jobb lenne, ha magadtól tudnád ezeket. - beszélgettek tovább Luckyval, Europe pedig lassan otthagyta őket. Elvonult saját kis birodalmába egy kis időre, ahogyan szokott mindennap, és elmerült otthona ügyeiben, mert érdekelte a hazai állás mind a k-pop részéről, mind más hírek kapcsán.

Ám ez az új feltétel a kiadó részéről nem csak őket lepte meg. Az elkövetkezendő napokban, míg a lányok minden este egyre jobban becsomagoltak, a fiúk is hasonlóan tettek, viszont korántsem annyira beletörődően, mint kellett volna. Morogtak esténként néhányan, ami a közös foglalkozásokon is meglátszott lassan, hiszen nem mindenki fogta vissza magát minden pillanatban és villantott hamis mosolyt. De így legalább a két banda annyiban egyetértett, hogy ez elég nagy kényelmetlenséget okozhat majd mindkettejüknek. Így megegyeztek, hogy csak az egy hónapot fogják túlélni bármiféle komoly harc nélkül, majd a lányok megkapják a másik lakást és onnantól, mintha nem is lennének összenyitva, úgy fognak élni egymás szomszédjaiként.
-Ez az ötlet nekünk is tetszik. Csak Sejin, meg Chunghoo meg ne tudja, hogy ez a terv. - ült törökülésben Youngjoo a próbateremben, mint a kör egyik tagja.
-Nem kell az orrukra kötni mindent. De ez így lesz a legjobb. Megpróbáltuk, ők elégedettek, saját lakásunk lesz, mi is azok leszünk. Mindenki jól jár. - válaszolt Suga, ki az egésznek a kitalálója volt.
-Sajnálom, hogy ennyi kellemetlenséggel jár ez nektek. - kért bocsánatot RapMon.
-Ohh! Ne! Miattunk van az egész. Miattunk kerültetek ilyen helyzetbe, hogy belekényszerítenek egy olyanba, ami kellemetlen. Nagyon sajnáljuk és igyekszünk majd minél kevesebb gondot okozni.
-Ez kedves tőletek és a minimum is. - fejtette ki véleményét Suga.
-Úgy érti, ilyen helyzetben minimum. - próbálta menteni a menthetőt Rap Monster.
-Nem. Tőletek a minimum. Bár így is sok megpróbáltatáson mentetek keresztül, ez azért most teljes mértékben miattatok van és azért kicsit fújok rátok. Elég sokat elértünk önerőből, erre meg sem kérdezik, hogy mit szeretnénk, összekényszerítenek veletek. Ennek egyáltalán nem örülök. De kénytelen vagyok elfogadni a helyzetet és túltenni magamat ezen, különben a haragom miatt az egész bandát leírhatjuk. És ezt most a fiúkra értem. - kerültek kényelmetlen helyzetbe Suga szavai miatt társai, bár sokak gondolatait tolmácsolta monológjában.
-Sajnos igazad van. Mindent meg fogunk tenni, hogy ne okozzunk kárt. Ha pedig nem tudjuk ezt megtenni, akkor önként felmondunk és nem húzunk le titeket a süllyesztőbe. Ezt már a legelején megmondtuk PD-nek is. Nem akarjuk más bukását a mi döntéseink miatt.
-Hoztam vacsorát. - érkezett meg Europe, ki még a mélyebb beszélgetések kezdete előtt ment el Lovelyval némi ennivalóért.
-Ezt nem tudtuk. De remélhetőleg erre nem kerül sor. Nagy tehetségek ülnek ebben a szobában most és szerintem, ha sikerül megütni a közös hangot, akkor nagy dolgokat vihetünk véghez. - próbált békét teremteni RM.
-Miről maradtunk le? - pakolt le Lovely, miközben érdeklődött
-Reméljük, sikerül. - beszélgetett a kér leader tovább.
-Sikerülni fog. - mosolygott megnyugtatóan RapMon.


(Folytatjuk! Reméljük a heti rendszerességet majd tudjuk tartani. Sok sikert az érettségihez, a ZHkhoz és a vizsgákhoz is mindenkinek!
Facebook oldalunk --> LINK
K.A.R.D rajongók ----> LINK )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése