2017. május 17., szerda

BETELT A POHÁR, ELSZAKADT A CÉRNA (400. bejegyzés)

Először is köszönöm!

Köszönöm azoknak, akik miatt a kerek 400. bejegyzést el kell pazarolnom arra, hogy dühöngök, amiért FOLYAMATOSAN KOPIZTOK!

2 naponta kapok fülest a NORMÁLIS OLVASÓIMTÓL, hogy erre adtál engedélyt?
TERMÉSZETESEN NEM! Semmire nem adtunk engedélyt, soha, senki nem kapott engedélyt, hogy elvigye akárcsak 1 sorunkat is! Igazán, nagyon szépen köszönöm, hogy ennyire nincs gerince egyeseknek, de hogy ekkora arca van egyeseknek!

Ez a kislány ráadásul akkorára volt magával, hogy miután LETÖRÖLTE a "ficijeit" még nekem írt egy aranyos üzenetet. Ezek után mondjátok meg! KINEK ÍRJAK ÉS MIÉRT? Miért írjak, ha ennyien nem becsülik? MIÉRT? Miért, ha ennyire nem vagytok tisztelettel az iránt, hogy egyetem mellett a szabadidőmet arra áldozom, hogy nektek leírjam azokat, amikről álmodozok? MIÉRT???

Ilyen kis cuki levelet kaptam tőle, majd letörölte az egész profilját. Kérdem én, ha ott volt kredit akkor miért is törölte le a ficiket és magát is?

"Annyira szánalmas vagy de komolyan! Most jobban èrzed magad?! Hah!? Te is jól tudod hogy kivolt irva minden ficinèl a nèv ès vagy a forrás. Elèg elbaszott èleted lehet azt nèzve hogy másokèt teszed tönkre!"

9 megjegyzés:

  1. Dühítő hogy vannak ilyen embsrek és nagyon sajnálom hogy a 400. bekegyzésed ez lett :( én nagyon remélem h ezutan nem fognap lopni mert nagyon keményen dolgozol a ficiken.

    VálaszTörlés
  2. Ennyire nincs sok embernek egyéni gondolata? Elég szánalmas mások ötleteit vagy bármi mást lopni. Én nagyon szeretem a ficijeidet, ezért engem is idegesít ez a dolog. Remélem mihamarabb befejezik ezt. Fighting!

    VálaszTörlés
  3. Ez most rendesen felbaszott
    Ha a végén valamelyik billentyű harcos eléri,hogy ne írj én esküszöm...
    Mi ez?Könyörgöm!Még is mi ez?
    Kinek gondolja magát?
    Aish..
    Légy erős Unnie!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reméljük annyira sosem idegesítenek fel, hogy a végén tényleg abbahagyjuk az írást. Bár abban a pillanatban mindig így gondoljuk. ><

      Törlés
  4. X""""""""""""""""""DDDDDDDDDDDDD
    ÓMÁJGÁD, HOGY KAJAK LÉTEZNEK ILYEN ELCSESZETT EMBEREK XD (sajnálom, de kimondom a véleményem. EZ AZ JÓEMBER, ami szánalmas.)
    Bizony, én is elnézegettem már párat -homlokráncolgatva fojtva vissza a röhögést- és nagyon elszomorútó, meg persze rohadtul dühítő az ilyen:c Már gyanítottam, hogy kijön a napokban egy ilyesmi bejegyzés, mivel olvastam pár kommentedet is:/
    Fogalmam sincs, mit tennék a helyetekben. A legkevesebb talán, hogy letépném a fejét, most komolyan. Borzalmasan tud esni, elhiszem. Valóban halványlila gőzöm sincs, mi lenne, ha ezt az én történeteimmel tennék meg. Nagyon együtt érzek<3
    Felháborító, hogy még jönnek is rájuk az ilyen elismerésektől túlcsorduló kommentek, ő meg csupán piszkosul örül a kis ügyes-okos fejének, amiért dícséretekkel halmozzák el mások kemény munkái miatt-.-" Azt hiszem, nehéz munka árán írtok meg ilyen tökéletesre oneshotokat és ficiket, szóval képzelem mennyire szíven üt ez benneteket:(
    Abban reménykedem, hogy minél hamarabb abbahagyják ezt. Jogos volt a kirohanásod.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én sem tudom mi lenne a megoldás. Jelenleg le van védetve az oldal, egy betűt sem tud már senki kimásolni, csak ha saját kezével begépeli szépen és úgy kopizza. Tehát aki ezek után lop az ég szorgalmas tolvaj is. De ugyanannyi erővel írhatna is.
      Ott tartok, hogy fogom a történeteimet és beillesztem Google-be, hogy megtaláljam még a másolatokat, mert elegem van. Kevesebb, mint 1 hét alatt fogtam 2 kislányt is általatok. Mert ti, normálisak, szóltok, hogy valami nem stimmel. Ezért pedig köszönet.
      Közel sem érzem tökéletesnek a sztorijainkat, de ettől még igen, nem kis meló megírni egyet sem. Főleg a fordítások. Az örök élet és egy nap. Szóval igen, rendesen felnyomja az ember agyát mikor meglátja másnál ugyanazt. -.-

      Törlés
  5. Engem is nagyon felidegesít, főleg, hogy nem csak tőled lopott, hanem olyantól is, akinek még csak esélye sincsen oda szólni, hogy : "Figyelj már, az-az én munkám, és nem adtam engedélyt arra, hogy kitedd, pláne nem így!"
    Ráadásul én a te, és még egy két ember fici-jén keresztül ismertem meg a fanfiction-ök világát, általatok alakult ki az ízlésem is, hogy mit szeretek. És valaki jön, és ellopja, aztán nagy büszkén ott díszeleg vele, és fogadja a dicséreteket olyanoktól, akiknek fogalma sincsen arról, hogy létezik a te blogod, és hogy eredetileg azok a történetek a te tulajdonodban vannak, mert esetleg ők a Wattpadon kívül nem olvasnak mást. Sőt a csaj másik lopott fici-jénél elolvastam az egyik állandó olvasójának a kommnetjét is, ami ezzel kezdődött kb.: "Ez a történet nekem nagyon ismerős..." A többi nem lényeg! Pont! Nincs mit magyarázni! Mert még az olvasó sem gondolt bele, hogy ha ennyire ismerős neki, akkor utána keresne a címnek, és ezzel nem őt akarom hibáztatni, mert tévedni emberi dolog, csak ezzel is megelőzhette volna ezt az egészet.Ráadásul, mivel nekem is ismerős volt, ráadásul már tudtam, hogy kizárt, hogy az a sajátja legyen(túl jól volt az is megírva ahhoz, hogy a kopizó munkája legyen)Így rákerestem, és mit ad isten, első találat az a blog volt, ahol az eredeti fanfiction volt fent, és amikor megláttam, hogy az író már 2014 óta nem aktív, rendesen káromkodtam egy sort, amit most nem írok le ide.Ugyanis a kopis csaj, mielőtt felfedeztük őt, pontosan nyolc órával az előtt frissítette azt a kopiját, tehát kétség sem fér hozzá, kié az eredeti.Persze már azt is letörölte.És ez idegesített fel a legjobban. Azért rakja föl Wattpadra a kopikat, mert tudja, hogy az eredetik írója nincs fent azon a közösségi felületen, tehát azt hiszi nem találja meg őt(téved az összes ilyen "ember")Ráadásul régi történeteket rak fel,amiket nem szúrnak ki, mer rég olvasták, és nem emlékeznek rá, vagy nehogy rájöjjenek, mert esetleg facebook-on, vagy máshol látták, mert újdonságról van szó, és ráadásul inaktív írótól lopta, akinek jelenleg halványlila gőze sincs arról, hogy tőle konkrétan loptak.És még ráadásul azt hitte, attól, hogy mondjuk JK-t átírja Jimin-ra attól majd minden megoldódik, nincs bűn. Kisanyám... Egy bandás fanfiction-ben, ami a valóságra épít(a fiúk kora, a bandában betöltött szerepükre, a képernyőn látott viselkedésükre)hogy lehet, hogy Jimin fiatalabb Taehyung-nál, és ráadásul a legfiatalabb!!!!
    Bocs, csak engem is nagyon felidegesített, hogy ilyen idióta, és azt hitte magáról, hogy majd nagy jampi lesz, és majd ő megússza!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen igazad van. Most pedig, ha belegondolunk, hogy akkor így mégis hány kis "író" éldegélhet, hogy rég inaktív íróktól lopkodja a sztorikat és senki sem tud róla, mert ugye régi és vagy nem emlékszik, vagy nem is olvasta egyáltalán, az író meg nem foglalkozik már ezekkel... Az az érzésem biztosan rengeteg ilyen van és ez nagyon fel... nagyon! Nem is értem ezeket az embereket. Egyszer elbeszélgetnék velük, hogy mégis mi vezérelte őket, mit gondoltak, miért?! Mert nekem soha nem jutna eszembe ilyen. Sőt, ha valamit egyetemen is úgy tudok, hogy mással együtt csináltuk a közös feladatot akkor is kiemelem, hogy igazából nekem semmi nagy tettem benne, mert nem én jöttem rá. Pedig az aztán piti dolog, soha nem számítana többé semmit. Ezek meg... komolyan nem hiszem el. Nem tudom már, mi lesz a következő? Van egy ugyanilyen kinézetű blog is vagy mi?

      Törlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés