2015. november 1., vasárnap

Three sides of life 36. rész: Reggel

-Jó éjt édes! - váltottak volna egy gyors csókot Jungkook fölött Taetaeval, ám a legfiatalabb csak bámult fel a két sötét alakra.
-Én is kaphatok ilyet? - szólt közbe, mert V és Jin nem nagyon akarták abbahagyni, ám erre már kénytelenek voltak elengedni egymás ajkait.
-Pont ugyan ilyet? - néztek le rá.
-Igen. Mindkettőtöktől.
-Persze picur.

Reggel Jungkook volt az első aki magához tért, bár elég lassan. A két fiú között ugyanis kényelmes, meleg vacka volt, ami csábította, hogy aludjon tovább, de mikor kinyitotta szemeit, pislogni sem akart, mert csak gyönyörködni szeretett volna a másik lágy arcában. Jin vele szembe fordulva aludt és mivel Kookie párnáját jelenleg Taehyung keze szolgáltatta, így annak ujjai elértek a legidősebb orráig, aki tudatosan nyomta orrát az ellazult kézfejhez. Szája résnyire nyitva volt, amit a legkisebb szeretett volna magáénak tudni, de nem akarta megzavarni egy angyal pihenését, így csak gyönyörködött a másikban annak tudta nélkül. Ám Vnek nem épp a legkényelmesebb volt a felállás. Kook lassan kiszorította a vért karjából és Jin hiába engedte forró leheletét ujjaira, ez nem segített, kezdett fázni karja. Ezért megmozdult, mire Jungkook, hogy ne zavarja meg a másikat, felemelte fejét, majd felsőtestét is amennyire csak tudta. Taehyung ezáltal tudott akadály nélkül fészkelődni, ami új volt számára, így meg is ébredt rá, hogy nem kell a picurt arrébb rakni. Álmosan pislogott a kisebbre, míg az megtámaszkodott könyökein és csak nézték egymást.
-Szia! - súgta Jungkook mosolyogva, miután nem bírta tovább állni az édes tekintetet.
-Mmm - nyöszörgött V, majd egy nagy sóhaj kíséretében ő is feltámaszkodott, hogy a másik fülébe dorombolhassa reggeli üdvözlését - Sziah! - puszilta is meg a fiatalabb arcát, de nem sokáig maradt vele egy magasságban, mert azonnal visszadől puha párnájára.
-Nézd! - hajolt le hozzá Jungkook - Olyan aranyos. - mosolygott, majd visszatérve előbbi helyzetébe pislogott tovább Jinre.
-Igen. Kis édes. - húzódott apró mosolyra szája.
-Nem bírom. - bújt Jinhez mondata után azonnal és áterőszakolta az alatt egyik karját, hogy magához tudja szorítani - Olyan cuki vagy! - fészkelte magát a legidősebb álla alá, aki meg is ébredt.
-Mmmm.... Kookh. - lepődött meg amiért így keltik - Mi a baj? - ébredezett, de hangja még nagyon fáradt volt.
-Semmi. - mosolygott és puszilgatni kezdte arcát - Sziiiiiah!
-Kooooookh... - tűrte a kisebb reggeli dilijét - Mmmm. - fordult hátára, így Jungkook rá tudott feküdni.
-Mi az? - vigyorgott, miközben beharapta alsó ajkát  - Aludni akarsz még?
-Hát...... lehet.
-Óóóó..... mindjárt visszaaludhatsz, csak annyira édes voltál, nem bírtam tovább. - támaszkodott meg Jin feje mellett kétoldalt és feljebb csúszott.
-Nyomsz picur. - ásított Jin.
-Te is engem. - mosolygott - Kihasználjuk?
-Ahh! - temette arcát a párnába V - Még mindig kanos.
-Mert reggel van, te pedig aranyos voltál. - nyalta meg ajkait Jungkook, Jin meg csak pislogott fel a legfiatalabbra, majd elnevette magát - Most meg mi van? - szomorodott el.
-A kis cuki Kookie csábít. Hát elolvadok. - kacagott.
-Naaaaah! Ne már! Hyuuung!
-Pedig tényleg vicces főleg, hogy pont Jinnek csinálod. - vigyorgott V is - Ő a legidősebb, neki kéne szexiznie, nem neked.
-De.... ahh hyungh! - ült annak csípőjére és felegyenesedett - Naaaaa! - fogott rá az alatta fekvő péniszére a vékony anyagokon keresztül.
-Jungkook, fényes reggel van. - mosolygott rá Jin, miközben nyújtózott egyet.
-Éééééés?
-Neki nem számít a napszak édesem. - tápászkodott fel V is, majd odamászott hozzájuk és megpuszilta a legidősebbet - De most..... lehet egyetértek vele. - nézett jelentőségteljesen a másik szemeibe.
-Már te is? - lepődött meg Jin.
-Hiányzol édesem. Nagyon.
-De ha mindenki engem akar, nem fogom tudni teljesíteni egyszerre minden kívánságotokat.
-Nem baj. - mocorgott Jungkook - Csakhhh.... szeretkezzünk!
-Már nem szex? - kérdezett vissza Jin.
-Nem. Már tudja, hogy szeretkezni szoktunk. - emelkedett fel V és Jungkookra mosolygott.
-Ez aranyos.
-Akkor csináljuk? Benne vagy hyung? - ért össze legnemesebb szervük, bár csak ruháikon keresztül.
-Had térjek magamhoz kicsit. - dörzsölte meg szemeit.
-Ösztönzés kell neki picur. Gyere ide! - simított arcára, az pedig engedelmesen fordult felé és fogadta V csókját, majd belenyögött annak szájába.
-Hahh..... de gonoszak vagytok. - sóhajtott Jin, miközben a két fiút nézte, kiknek nyelvei hatalmas harcot vívtak, Jungkook pedig lassan mozgatta csípőjét a legidősebben.
-Nah? - engedte el a legkisebb ajkait Taehyung - Most már felébredtél? - pillantott Jinre szeme sarkából.
-De még mennyire. - ült föl.
-Kivel szeretnéd kezdeni? - kérdezte V, de Kook döntött az idősebb helyett és megcsókolta azt, miközben hajába túrt.
Mély levegővételek közepette ringatózott tovább, amint nyelveik boldogan értek újra egymáshoz a tegnap este után. Taehyung eközben előpakolta a szokásos kellékeket, majd vetkőztetni kezdte Jint, így az kénytelen volt elválni a legkisebbtől. Jungkookot magához ölelve fordult V felé, hogy azt se hagyja ki a jóból, a legkisebb pedig kihasználva szabad percét inkább kicsit eltávolodott, és megszabadult ruháitól. Még boxerját sem hagyta fent, amit a többiek nem vettek észre azonnal, mert egymással voltak elfoglalva.
-Hiányoztál. - engedte el Taehyung a másik ajkait.
-Ti ish. - nyelt nagyot, amint megérezte nyakán a legkisebb puha párnáit - Kookh? - pislogott rá, miközben megsimogatta a már csupasz testet.
-Akarlak hyungh! - nyögött, majd megfogta a másik nadrágját, hogy szabaduljon meg tőle és lemászott az idősebbről.
V is hamar messzire dobta pólóját, végül pedig szinte egyszerre vették le boxerjukat, amit már Jungkook erőszakoskodott ki, aki elterült az ágyon és sóhajtozva nézte a másik két fiút. Jin nem bírt magával. Az édes látvány teljesen megbabonázta, ahogyan a legkisebb meztelenül feküdt és csak társaira várt, ezért azonnal lábai közé térdelt. Megsimította péniszét, mire Kook még jobban nekitolta csípőjét.
-Nehh! Taetaeh! Gyere hozzámh. - nyögött fel, amint meglátta, hogy V inkább Jinnel szeretne foglalkozni.
-Mit szeretnél? - támaszkodott a kisebb mellé, aki azonnal ráfogott a másik férfiasságára, majd magához húzta, hogy ő bizony azt akarja.
Taehyung nagyon meglepődött tettén , de élvezte a helyzetet, amint Jungkook szájába vette és kényeztetni kezdte őt. Még nyögdécselt is közben, mert Jin elkezdte felkészíteni a legkisebbet első ujjával. Kook feljebb emelte csípőjét, hogy a lehető legjobb hozzáférést biztosítsa a másiknak, aki nem hitt a szemének. Két szerelme az orra előtt élvezte a másik testét, és vonaglott a legcukibb teremtés ágyán, ami szebb látvány volt, mint bármi eddigi életében. Hihetetlen forróság öntötte el szívét, ahogyan V nem erőltetett semmit sem a picurra csak simogatta annak izmait. Végül belátta, jó ötlet volt így indítani a reggelt. Lassan második és harmadik ujját is bevezette Jungkooknak, miközben már szabad kezébe fogta annak férfiasságát is, hogy ne fájjon neki annyira az előjáték, de nem úgy tűnt, hogy a fiatalnak bármi is rosszul esne, mert csak felhúzta lábait és nyögdécselt tovább. V azonban rosszabbul állt. A picur puha nyelve forró szájában nem könnyített helyzetén. Olyan jól dolgozott, hogy nem hitte el, de teste igenis kezdte megadni magát, ezért eltávolodott, majd megcsókolta Kookiet, akit így végre visszakényszerített párnájára.
-Túl jó vagyh. - lihegett V - Pihenj kicsit.
-Ahhhh! - nyögött fel a fiatalabb, mert Jin nem hagyta nyugodni.
-Nagyon hiányoztatok. - támaszkodott meg Jungkook két oldalán a legidősebb, Taehyunggal pedig egy gyors csókot váltott.
-Utána az enyém vagy. - húzta meg Jin haját V.
-Reméltem is. - kezdett mozogni, és Kook követte tempóját nyögéseivel.
Olyan rég szeretkezett, hogy nem is tudta mennyire hiányzik neki, csak mikor a picur sóhajtozni kezdett alatt, majd belé kapaszkodva hallatta hangját. Közben azonban Taehyung nem akart egy percet sem veszíteni, ezért benedvesítve ujjait igyekezte felkészíteni Jint is a későbbi történésekre. Szerette volna szerelmét karjaiban tartani és látni majd arcát, amint újra, meg újra eléri benne azt a bizonyos pontot férfiasságával, így mögé térdelve látott neki játszadozásának, mialatt önmagáról sem feledkezett meg, habár ezt nem akarta, de muszáj volt fenntartani azt az állapotát, ha  sikításra akarta majd bírni Jint.
Az idősebb boldogan mozgott bele a másik ujjaiba, miközben Jungkook érzékeny pontját kereste és meg is találta, ugyanis a fiatalabb nagyot nyögve mart Jinbe, amint az cseppet sem lassított. Ezután már nem bírt csendben maradni. Minden lökésre hallatta hangját és lassan a felette támaszkodó mellkasára vezette kezeit. Szólni szeretett volna, hogy nem bírja tovább, de végül csak ívbe feszült háta, összeszorította szemeit és eltátott szájjal hatalmasat sóhajtott, amint saját hasfalára élvezett. Jin már látta néhányszor ezt a gyönyörű pillanatot, így mikor újra szemei elé tárult a látvány lassított. Jungkook telesen ráfeszült és utolsó lökéseire minden egyes alkalommal megremegett.

-Gyere édesem. - fogott V a legidősebb csípőjére, miközben fülébe súgta.
Jinnek csak elég volt kis terpeszben térdelnie és leereszkednie, mert V mögötte ült sarkain, így azonnal helyben volt ahhoz, hogy behatoljon a kifáradt fiú testébe, aki meg is lepődött.
-Most ígyh? - lihegett és megérezte magában Taetae péniszét, amint lassan kitölti őt.
-Egy kicsith. - fogta meg Jin karjait, miközben magára húzta, majd mozogni kezdtek.
Jól felkészítette párját, aki hátravette fejét, ahogy V szinte elsőre megtalálta gyönyörközpontját.
-Ezth - kapkodta a levegőt - hogy csinálod? - próbált uralkodni magán.
-Már ismerlek szerelmemh. Csináld újrahh! - kérte Jint előző tettére, az pedig megismételve újból rászorított izmaival Taehyungra. V felmordult, de egy pillanatra sem lassított, vagy változtatott a szögön, így Jin pár lökéssel később már a végét járta.
-Kihh..... kicsimhh..... lassítshhh! - próbált beszélni nyögései közepette.
-Nem akarokh. - folytatta, ezzel pedig a legidősebb kikészült.
Minden erejét elveszítve élvezett el, ám a fent felejtett gumi miatt V nem gyönyörködhetett teljességében a látványban. Erre végre lejjebb adott a loholó tempóból és míg Jin a karjaiba dőlt, megfosztatta azt a zavaró kis védelemtől.
-Most jóh. - csókolt nyakába, miközben kimasszírozta az utolsó cseppeket is szerelméből - Na most gyere az ölembe. - forgatta meg lassan, végül pedig szemtől szembe kerültek egymással, amit annyira szerettek.
-Hyungh. - ült mögöttük sarkaira Jungkook és Jin vállára csókolt. Ám egyikük sem válaszolt. A legidősebb csak nyögött, amint újra V péniszébe ült, az pedig érdeklődve pislogott a picurra, hogy mit szeretne - Én is kipróbálhatom? - simított végig Jin derekán és csípőjén, miközben az mozogni kezdett.
-Majdh. - akadozott Taehyung lélegzete - Legközelebb? Haahhhh, szerelmemh! - fogott a idősebb fenekére és megmarkolva azt, segített mozogni a másiknak.
Jin, mivel érezte a magam mögött térdelőt, most nem Vbe kapaszkodott. Inkább lefejtette a legkisebb ujjait derekáról és azokat összefonva sajátjaival dőlt egy kicsit hátra.
-Mondtamhh, - lihegett - hogy ennyit nem tudok teljesíteni. Aaah! Már meginthh! - szorította meg a picur kezét, miközben fejét annak vállára ejtette.
-Ezt már én sem bírom. - húzta egyre jobban magára Jint V, az pedig csak küzdött, hogy ne azonnal élvezzen el másodszorra, hanem azért legyen egy kis játék is előtte, ám ez nem igazán akart sikerülni.
Jungkook közben megkívánta az idősebbet a látvány miatt. Ő is el akarta ezt érni nála, hogy szinte sikítozzon és szenvedjen az ő péniszétől is, ahogyan Vétől is, ám erre még várnia kellett. Jelenleg viszont beérte annyival, hogy Taehyung nyújt neki örömet, amitől Jin minden izma megfeszült, majd végre akadály nélkül élvezhetett el újból, ezzel pedig Taetae elérte célját. Az idősebb hosszan szorította forró izmaival férfiasságát, így néhány mozdulat után őt is átjárták azok a mennyei hullámok. Lassabb tempóban vezette le energiáját, miközben Jungkookon akadt pillantása. Jint szemlélte, ahogyan szinte teljesen rá nehezedve csukott szemekkel próbál magához térni, ám láthatóan zavarban volt, amiért a legfiatalabb ennyire megtiszteli figyelmével.

-Édesem. - hajolt Jinhez V, miután viszonylag rendeződött légzése - Jól vagy?
-I-igen. - pirult el kicsit.
-Mi a baj? - érdeklődött tovább.
-Jungkook. - pillantott fel Jin - Mért nézel így?
-Mi? - pislogott sűrűn, amint magához tért - Én csak..... ezt még nem láttam és ledöbbentett. - engedte el az idősebb ujjait és átkarolta annak derekát.
-Megbabonáz, mi? - vigyorgott V a kisebbre - Elveszi az ember eszét, ha meglátja Jint élvezkedni. Olyan gyönyörű. - harapta be alsó ajkát.
-Jaj, ne már! Ne mondj ilyeneket! - mordult rá a legidősebb, de kezdett nagyon zavarba esni.
-Pedig ez az igazság szerelmem. - nyomott egy gyors csókot ajkaira, majd lábai alá nyúlva kiemelte öléből, így teljes mértékben Jungkook ölelgette tovább hyungját.
-De ne mondjatok ilyeneket!
-Mért ne? - fejtette le magáról a kellemetlen gumit, miközben mosolyogva érdeklődött.
-Mert..... mert nagyon zavarba ejtő. - ült föl lendületesen, ezzel viszont lefejelte a gyanútlan Kookie állát, kinek fogsora csattant is - Jaaaaj, picuuuuur! - fordult azonnal vissza felé Jin - Nagyon fájt?
-Íííííjj, ennek jó hangja volt. Velem is ezt csinálta első randinkon.
-De nem direkt és most sem. - aggódott Jin.
-Jól vagyok. - mozgatta meg állát Jungkook - Csak elég rossz érzés volt.
-Sajnálom. - nyomott egy puszit arcára a vétkes - Nem direkt volt. Nyelved jól van? Nem haraptad át?
-Nem. Semmi baj, megmaradok. - mosolygott.
-Akkor nem aggódok. - követte példáját az idősebb - Reggelit?
-De hát most ettem. - vigyorgott Kookie.
-Ahh! Ne perverzkedj!
-Te meg ne pucsíts be! - csapott Jin fenekére V - Mert a végén még megdug valaki. - kelt ki az ágyból.
-Mondjuk te? - ült le az idősebb.
-Mondjuk. - kuncogott Taehyung.

-Mikorra mész hyung? - érdeklődött Jungkook az asztalnál ülve, mert most oda lettek kényszerítve enni.
-Négyre. Mért? - töltött magának inni a házigazda, majd visszatelepedett a fiúkhoz.
-Mert addig csinálhatunk egy csomó mindent.
-Nem fogjuk végigszexelni a napot. - jegyezte meg V két falat között.
-Nem is arra gondoltam.
-Figyelek picur. - mosolygott Jin.
-Elmehetnénk valamerre.
-Nem maradhatnánk itt? Alig vagyok itthon. Had legyek csak veletek.
-Akkor nem megyünk sehova, de csináljunk valamit.
-Film jó lesz?
-De csak ha közben ölelgethetlek. - szólalt meg újra V - Aztán megint ki tudja meddig nem látlak, úgyhogy ma nem menekülsz.
-Rendben.
-De ha akarsz aludhatsz hyung. - fészkelődött Jungkook - Én azzal is elvagyok. - vigyorgott.
-Nem nem. Ébren vagyok. Inkább meséljetek nekem, meg beszélgessünk, hogy mi volt veletek, aztán kísérjetek el munkába.
-Ez jobban tetszik. - fejezte be reggelijét Taehyung.
-Jó. Ú! Taetae! A gyűrű. - jutott eszükbe a kis ajándék.
-Jaj, tényleg. - pattant fel az említett - Hozom. - rohant a hálóba.
-Ugye nem volt drága? - kérdezte a kisebbtől Jin.
-Nem tudom, Taetae fizette.
-Jaj, ha drága volt, nagy bajban lesztek.
-Itt vagyok! - tért is vissza, majd mint egy lovag letérdelt a legidősebb elé - Drága szerelmem.
-Ezt ne csináld! - vigyorgott Jin.
-Hozzám jössz édesem? - nyújtotta át a gyűrűt.
-Már engem is megkértél! - morrant fel Jungkook.
-Jah, tényleg. Akkor majd utána hozzám jössz? - mosolygott ő is.
-Nem törvénytelen ez? - vette el az ajándékot.
-Hát.... nem érdekel. Tetszik?
-Juuuuj igen. Nagyon szép. Na melyik ujjamon hordjam? . próbálgatta fel
-Én a középsőn hordom. Ott kényelmes. - javasolta Jungkook a kedvenc ujját.
-Mutatón szexibb Kookie. - nézett a kisebbre Taehyung.
-De én ott nem szeretem.
-De nézd meg! - mutatta fel V a saját ékszerét.
-Hmm... mutatón? - húzta fel a gyűrűt Jin - Lehet itt fogom. Bár nem szorít.
-Ne is szorítson. Akkor nem fogod tudni levenni. Mutasd csak! - fogta meg az idősebb kezét Taetae, hogy megnézze - Nagyon jól áll. - pillantott fel a másikra csillogó szemekkel.
-Köszönöm szépen. Nagyon aranyosak vagytok.
-Így összetartozunk. - szólt mosolyogva Jungkook - És soha többé nem lesz egyikünk sem magányos. - feküdt az asztalra félreoltva a tányérokat.
-Igen.... többé nem leszel egyedül picur. - nézett a cukin pislogóra Jin.
-Na! - pattant fel V - Akkor tunyulunk?
-Végeztél?
-Igen. Kook meg tuti nem fog többet enni. Nézz csak rá.
-Jól laktál Kookie? - fordult felé.
-Igen. Filmezzünk! - pattant fel és a kanapéhoz rohant.
-Keressetek valamit, addig elpakolok. - tápászkodott fel Jin is, miközben V sem volt hajlandó tovább térdelni.
-Ne pakolj el! Csak gyere pihenni. - fogta meg kezeit - Most velünk vagy. Használd ki. - húzta magával Jungkook felé.
-De akkor itt lesz estig, büdös lesz, este meg nem lesz erőm elpakolni. - nyafogott.
-Majd míg készülődsz rendet rakunk neked. Naaaa! Pihenj.
-Hahh.... jó! De akkor mielőtt elmegyünk, tényleg elpakolunk. - adta be derekát.
-Esküszöm.
-Gyere hyung! Ülj középre! - mászott arrébb Jungkookie, hogy elférjenek.


(Folytatjuk :D Na elég jó dolgotok van, mert tanulnom kéne, de valahogy nem sikerül most rávennem magam.... meg fogok bukni. Jah, amúgy holnap kiderül, hogy fogok-e tudni írni jövőhét végén, vagy nem..... Ha igen, akkor lehet már hét közben is, ha nem akkor...... akkor január végéig ne is várjatok sokat. De azért szorítsunk értem XD Jó?)

További infók!
Szavazzatok a BTS-re a MAMA-n: http://mama.mwave.me/vote Bejelentkeztek facebookkal, vagy twitterrel, megcsináljátok, majd másik böngészőből, esetleg eszközről bejelentkeztek a másikra és megismétlitek. a BTS két kategóriában jelölt, legalább azokban nyerjenek ők. Hajrá ARMYk!
Vendég Oneshotokat várunk. Aki író, vagy csak lenne egy jó sztorija OS-re, az írja meg és küldje el az e-mailünkre. További információk itt: http://btsfanficsneked.blogspot.com/2015/10/vendeg-irokat-varunk.html

3 megjegyzés:

  1. Aaaanyira jó volt :3 V beszólásán meg egyenesen sírtam: "neki kéne szexiznie" XD
    Nem jutok szóhoz komolyan... :D
    Kitartást! *szurkol* ^^

    VálaszTörlés
  2. Meg lesz ^^ meg neked is tuti :D

    VálaszTörlés