2015. november 25., szerda

J-Hope&Gayoon 6. rész

-Jó rég lehetett.
-Mért mondod?
-Mert már ennyitől is kőkemény vagy. Érzem a nadrágodon keresztül. - nyúlt melltartója közepéhez elől - Ígérd meg, hogy nem sietsz.
-Megpróbálok nem sietni. Majd szólj rám, ha mégis kapkodnék. - kapaszkodtam nadrágjába.
-Lefoglak majd. Kis kanos. - nyitotta szét fehérneműjét és nem bírtam levenni szemeimet a formás kis gömbökről.

(Van zene oldalt hozzá. Ehhez a részhez tartozó 1.)

-Húúúúúh! - sóhajtottam nagyot.
-Azért ne ilyen feltűnően! - simított végig felsőtestemen, amin még pólóm pihent, bár már nagyon zavart.
-Mit?
-Hát ezt? - feküdt szinte rám, majd a nyakamat kezdte csókolgatni - Olyan, mintha szűz lennél.
-Mi, ne már! De nem vagyok az. - háborodtam fel.
-Tudom. - nevetett - Csak kezdő vagy. - puszilgatott tovább.
-Ez sem igaz! Nem vagyok az! - csaptam fenekére.
-De. - nevette el magát - Bizonyos értelemben az vagy, az én mértékeim szerint. - tért át fülemre, majd ajkai közé vette - Nem tudod milyen a jó szex, de majd én megmutatom.
-Figyelekh! - sóhajtottam és fel is mordultam, miközben rászorítottam formás hátsójára.
Aprót nyögött erőteljes mozdulatomra, kezei pedig már pólóm aljánál jártak, majd lassan elkezdtek felfelé kúszni bőrömön. Végig simított hasamon és megfeszültem, amint hideg ujjaival egyre csak cirógatott. Éreztem rajta, hogy hasonló helyzetben lehet, mint én, mert úgy fedezte fel testemet, mintha nem hitte volna el, hogy ott feküdtem alatta. Beleharaptam nyakába, mikor már nem bírtam tovább kis kínzását, majd ledöntöttem az ágyra, így végre én kerültem felülre. Meglepődött, miközben felemelkedtem, hogy lekapjam pólómat és csak pislogott fel rám. Amint messzire repült felsőm, fölé támaszkodtam, terpeszbe kényszerítettem, hogy kényelmesebb helyem legyen, majd csókolgatni kezdtem puha bőrét. Kulcscsontjától indultam lefelé, apró sóhajai pedig csak biztattak, hogy ne álljak meg, ám melleinél így is elidőztem. Muszáj volt. Megnyaltam majd számba vettem egyik mellbimbóját, miközben kezeimet sem bírtam visszatartani, és leellenőriztem formáit, hogy milyen puhák. Halk hang hagyta el ajkait, amint kicsit fogaimat is bevetettem, majd hajamba túrt. Rákényszerített, hogy elengedjem és visszamásszak hozzá egy csókra, de nem akartam egy pillanatot sem tétlenül tölteni. Miközben nyelveink újra találkoztak kiengedtem farmerját, hogy szépen megfoszthassam ruháitól a lehető leghamarabb. Kapkodásomat pedig fel is fedezte, pedig igyekeztem leplezni.
-Lassabbanh! - tolt el magától egy kicsit, amennyire engedtem, miközben már bugyiját kezdtem simogatni.
-Nem is sietek annyirah. - csókoltam nyakába, ő pedig megfogta csuklómat és próbált tényleg kicsit lassabb tempóra bírni.
-Én nem úgy érzemh. Ahh! Neh, még neh! Hol jár az ujjadh? - nyögdécselt amint beférkőztem a kis csipkés csodája alá, majd nem bírtam ellenállni a csábításnak és megéreztem forróságát.
-A legjobb helyenh. Milyen nedves vagyh! Ezt mind miattam? - támaszkodtam föl mellé szabad kezemre. Elkaptam tekintetét, de csupán egy pillanatra, mert úgy látszott mégsem voltam olyan kezdő.
-Ezthh, ahhh.... - nyögött fel - hogy csináltadh? - feszült ívbe egy pillanatra háta, majd kapkodva a levegőt vonaglott alattam tovább.
-Mégis jó vagyok? - vigyorogtam, miközben ő láthatóan nagyon élvezte a helyzetet. Talán túlságosan is, de gyönyörű volt, így nem bírtam megállni. Több ujjammal kezdtem kényeztetni, mire vállaimra kapott.
-Neh! - hallatta hangját továbbra is és már beszélni is alig tudott - Lassíth! Ígyh túl, ahhh, hamar.
-Mi lesz? - gonoszkodtam - Ha már ennyitől meghalsz, mi lesz ha tovább megyünk? - de nem teljesítettem közben kérését, mivel pedig már tudtam, hol keressem leggyengébb pontját, ki is használtam azt.
Nem gondoltam volna, hogy majd ennyitől sikerül elérnem nála mindent, de mikor minden izma megfeszült, elkönyveltem magamban, hogy tévedett. Viszont az a látvány...... Talán nem kellett volna így megoldani az elsőt, mert iszonyatosan kényelmetlen volt a nadrágom, amint orgazmusa közben felnyögött. Rossz ötlet volt, de akkor már nem számított.

-Basszus! - emelkedtem fel, majd kapkodva vettem le magamról nadrágomat, míg Gayoon ajkait apró hangok hagyták el, ahogyan próbált lenyugodni.
Utáltam még időt pazarolni a kis védelemre, de mindig muszáj volt. Azonban ez már elég volt neki, hogy kicsit magához térjen és újra tudjon gondolkodni.
-Nyugalom. - tette kezeit mellkasomra, bár csak jelképes ereje volt, mert felhúztam lábait, majd azonnal hozzá igazodtam.
-Pont te beszélszh? - néztem szemeibe, majd arcomra simított - Jaj, ne csináld ezt! - könyörögtem szinte, amint feljebb emelte térdeit és összezárta azokat, így pedig nem férhettem hozzá.
-Lassabban. - pislogott ártatlanul rám.
-De nem bírom! - nyúltam alá hirtelen, ő pedig megijedve nyakamba karolt, ahogy felültem vele. Így már lábaival sem tudott akadályt állítani elém, csak kicsit feljebb emelkedve ült ölemben - Ereszkedj csak! - fogtam meg térdeit és kénytelen volt egyre lejjebb helyezkedni ölemben.
-De lassanh! - sóhajtott, amint megérzett, hogy kezdem kitölteni.
-Majd meglátjukh. Hahhhh.... Istenem! - fogtam fenekére és számomra sokkal kényelmesebb helyzetbe kényszerítettem.
Olyan rég éreztem már hasonlót, hogy azonnal elvette az eszemet. Nyakamba karolva kezdett lassan ringatózni ölemben, én pedig nem bírtam a csigatempót, így kezembe vettem az irányítást. Bár ellenkezett, de erősebb voltam, ezért az én akaratom érvényesült. Teljesen hozzám simulva élvezkedett, ahogy pedig vállára csókoltam újabb hangok hagyták el torkát. Végigpuszilgattam egészen nyakáig, majd fülére harapva mordultam amint rászorított benne lüktető tagomra.
-Nehh - kapkodta a levegőt - siess!
-Imádlakh! - fogtam csípőjére, ahogyan a rég tapasztalt érzés újra kezdett felgyülemleni testemben.
Ám ezt ő is megérezte és mivel nem készültem rá, egy laza mozdulattal le is tudott dönteni. Lefejtette ujjaimat testérő, majd csuklómnál fogva leszorította kezeimet. Lassítani szeretett volna és ő irányítani, ami nekem nem igazán tetszett.
-Hahh, neeee. Pedig már majdnem megvolth! - lihegtem, mivel pedig erősebb voltam nála könnyen tudtam újra ráfogni.
-De neh! - vitte arrébb ujjaimat, hogy ha már fogdosom, akkor máshol is simogassam - Élvezd az egészeth! - hunyta be szemeit, majd elengedve csuklóimat mellkasomra támaszkodott.
Ugyan lassabban mozgott, de sokkal mélyebbre ült, így nem volt szívem ellenkezni. Úgyis kikötötte, hogy le fog fogni, ha nagyon kapkodok, ezért igyekeztem követni kis utasításait. Próbáltam nem arra gondolni, hogy már majdnem megvolt, de nehéz volt leküzdeni magam, így sunyin visszakerült egyik kezem csípőjére és gyorsításra bírtam, bár nem akarta. Kicsit küzdöttünk így, mialatt szemeimbe nézve nyögdécselt tovább, én pedig kész voltam felrobbanni, csak egy kicsit más tempó kellett volna hozzá. Végül nem tudtam tovább ellenállni. Letepertem az ágyra és most én nyomtam csuklóit a matracba.

-Ne kapkodjh! - nyögött fel, miközben vonaglott alattam.
-Nem bírom továbbh. - akadozott lélegzetem, mert nem hazudtam és feje mellé könyököltem, hogy teljes testét érezhessem magamhoz simulni.
De ő sem volt már annyira magánál, hogy ellenkezzen, így csak végighúzta apró körmeit oldalaimon, majd, amint alá nyúltam egyik kezemmel és megemeltem kicsit csípőjét, belém kapaszkodott, majd újra megfeszültek izmai. Még ő mondta, hogy ne kapkodjak, mikor így kínzott. Nem is tudom mit várt, mert ettől nem bírtam tovább. Nyakába temetkeztem és néhány határozottabb mozdulattal értem én is a csúcsra, nyögdécselései pedig csak rátettek még egy lapáttal.
Végül aztán tényleg olyan lassan mozogtam, ahogy már korábban kérte. Levezetésnek tökéletes volt sóhajai közt míg én csak puha bőrét ízlelgettem nyakán, ujjai pedig hátamat simogatták, amitől néha egész testemen végigfutott egy kis borzongás.
-Köszönöm. - súgtam és folytattam puszilgatását.
-Többször meg ne merd köszönni. Nem azért csináltam. - fordult felém, így kicsit felemelkedtem, hogy szemébe nézhessek.
-Megszoktam..... ezt is.
-Akkor jobb, ha most máshoz szoksz hozzá, mert ez csak a bemelegítő volt. - harapta be alsó ajkát, míg én csak kérdően pislogtam rá - Ma este nem alszunk. - simított végig nyakamról le végig karjaimon.
-Még szeretnéd?
-Persze! - válaszolta olyan határozottan, mintha ez természetes lenne.
-De.... hogyan?
-Várunk még egy kicsit miattad, aztán jöhet is. Addig meg.... én majd munkálkodok. - csókolt meg és ez elég is volt hozzá, hogy elhiggyem, tényleg komolyan gondolta.

(Ehhez a részhez tartozó zene 2.)

Végül úgy lett ahogy ő akarta. Nem aludtunk egy percet sem míg a nap fel nem kelt. Mindent megmutatott amit szeretett és még a lassúságra is sikerült rábírnia mit, mint kiderült, nagyon szeretek. Bár azonnal ez nem ment volna. Amennyit kihagytam, muszáj volt egy gyorssal indítani, hogy aztán kis önuralmat gyakorolva a kedvére tehessek. De örültem neki, az egész estének és hogy ilyen türelmesen állt hozzám. Mikor megláttam a kórházban az ajtóban, nem igazán gondoltam ezt, majd később sem, mikor elmondta, hogy csak miatta élek. De ahogy másnap, nagyjából délben, felébredtem, ő pedig ott szuszogott mellettem, hatalmas baromnak éreztem magam. Olyan bunkó voltam vele, pedig csak segíteni akart. Viszont az, hogy ott aludt mellettem, kócos hajjal, smink nélkül, volt a legnagyobb csoda, amit valaha láttam. Még a szentjánosbogarak sem értek fel hozzá.
Végül nem bírtam csak nézni, muszáj volt magamhoz ölelnem, mire meg is ébredt kicsit és nyöszörgött egy sort, míg újra kényelembe nem helyezkedett immár karjaimban. Nem igazán tűnt úgy, mint aki fel akar kelni, így hagytam is. Csak élveztem, hogy ölelhetem, miközben ráébredtem valamire. Ő az a Gayoon, akit szeretek!

Sikeresen visszaaludtam, miközben ölelgettem, bár mér egyáltalán nem voltam álmos, valahogy mégis sikerült, így következőleg már ő keltett.
-Hoseokh! - súgta fülembe - Éhes vagyok.
-Jó reggelt neked is. - nyitottam ki szemeimet, majd ahogy visszaült térdeire láttam, hogy kiszolgálta magát és az én egyik pólómat kisajátította.
-Már délután van. Éhes vagyok. Kaphatok valamit?
-Persze. - fordultam hátamra - Mit szeretnél? - dörzsöltem meg szemeimet.
-Nem tudom. Mi van?
-Nem tudom. Hmm.... mindjárt keresek valamit. - ültem fel és egy alsó után nézelődtem - Te.... rendet raktál? - pislogtam Gayoonra, aki továbbra is mellettem ült sarkain.
-Egy kicsit. Csak összeszedtem a sok...... szemetet. - mosolygott.
-Ohh. És a boxerem? - kerestem tovább, de már kezdtem kimászná a takaró alól is.
-A székre pakoltam a ruháidat. - pattant föl, majd mutatta is, hogy összehajtogatva, szép rendben áll minden ott - De nem akarsz tisztát?
-Csak kiugrok valami kajáért, majd utána átöltözök.
-Biztos? Nem fognak csúnyán nézni? - aggódott.
-Végignyögdécselted az éjszakát és délután mászunk ki először a szobából. Szerintem ez lesz a legkevesebb.  - ettől pedig azonnal zavarba esett, miközben kivettem kezéből nadrágomat - Nyugalom, nem fogják felhozni. Ők is szoktak szexelni, nem csak mi. - mosolyogtam rá, miközben felöltöztem.
-Jó, de az más.
-Mért is?
-Mert...... nem velem na!
-Hát el sem hiszed, hogy ennek mennyire örülök. - pusziltam meg - Mindjárt hozok valamit.
-Gonosz vagy. - fordult utánam.
-Ezt a kezdeti tiszteletlenségedért. - álltam meg az ajtóban és nyelvet öltöttem - Mindjárt jövök. - csuktam be magam után.

-És hová is megyünk? - vettem fel egy pulcsit, mert az este még elég hűvös volt, miközben faggatóztam tovább, hogy hová akar elvinni már megint.
-Majd meglátod. Egy barátomhoz megyünk. Ez is tetszeni fog neked. Kész vagy? - állt mellém.
-Igen. De nem tudom, mi kellhet még. Ha nem mondod el hová megyünk, hogyan készüljek fel?
-Erre nem kell felkészülni. Induljunk! - fogta meg kezem.
-De honnan veszed, hogy élvezni fogom? - léptünk ki a szobából és hagyta is, hogy én vezessem tovább. Továbbra is félt nálunk egy kicsit.
-A tegnapot is élvezted nem? Akkor ezt is fogod.
-Mért vagy ebben olyan biztos? - faggattam tovább, hátha megtudok valamit, miközben még mindig egyik kezembe csimpaszkodva követett végig a lakásban.
-Mert ha azt nem is élveznéd, - hajolt fülemhez és suttogva folytatta - akkor majd megint egész este szeretkezünk.
-Biztos vagyok benne, hogy élvezni fogom az estét. - indultam be azonnal, ahogy kimondta a varázsszavakat.
-Hova mentek? - kérdezte édesapám, amint elkezdtük felvenni cipőinket.
-Gayoon valami barátjához. Mutatni akar nekem valamit nála.
-Mikor jöttök?
-Őőőőmm. - néztem Gayoonra kérdően - Nem tudom. Majd. - pislogtam vissza apámra.
-Rendben. Majd ha későn jöttök, akkor halkan. - ment tovább a lakásban.
-Oké.
-Telefon legyen nálad! - szólt vissza.
-Van!
-És messzire megyünk? - faggattam tovább Gayoont, miközben kiléptünk a lakásból hangos köszönések után.
-Nem.
-Hova megyünk?
-Majd megtudod. Állj le. Ha odaértünk, mindent megtudsz. - indultunk el.
-Hát jó. Bízok benned, elvégre nincs más választásom.
-Hát nincs. - mosolygott, majd összekulcsolta ujjait enyémekkel. Imádtam, hogy ilyen. Végre úgy éreztem, tényleg van barátnőm.


(Huhúúúú comeback napon a mi comebackünk is XD Sajnos hazudtam, mert ez nem jelenti azt, hogy innentől rendszeresen lesznek részeink, csak egy barátom miatt folytatom ezt. Igyekszek neki sietni ezzel, hogy minél hamarabb befejezhessem és olvashassa. Továbbá leszögezném, hogy nem kell minden elhinni, amit az interneten olvashattok. Mivel a napokban elküldtem egy ARMYt kicsit nagyon melegebb éghajlatra, akinek elég sokan behódoltatok a semmire, biztos vagyok benne, hogy szidott engem. Elvégre ilyenek az emberek. De nem kell mindent elhinni. A bemutatkozásomban, egy másik bejegyzésben meg úgyis lehet olvasni rólam, hogy mitől akadok ki, innentől pedig szerintem egyértelmű minden. No de vannak itt fontos dolgaink is.
CSOMAGKÜLDÉS: A Fandom idén is küld kis csomagot karácsonykor a drágáinknak. Akit érdekel a program, az itt mindent megtalál----> Fandom
Akinek egy csöppnyi jel sem utal arra, hogy kpopos, az ne várjon felvételt. Illetve aki már örült kpoposnak számít se. Normális, szorgalmas embereket várunk. A csoportba nincsenek posztolgatások, csak a Fandom projectek, így ne számítsatok minden szaros képre. Arra vannak más csopik.
BTS comeback: Ez pedig egyenlő az újabb szavazások korával. Majd most már ezekről is lesz blogbejegyzés, meg szerintem a Fandom projectekről is fogok kiírni, így érdemes lesz figyelni minket. természetesen mindent rendszerezni fogunk, hogy tudjatok tájékozódni.
Addig pedig jó olvasgatást! Kommentelni pedig ér és NAGYON ajánlott! :D Folytatjuk!)

2 megjegyzés: