2019. július 3., szerda

I've lost you 8 times

Ahogyan ígértem, itt a nyári sorozat a Kitty kitty befejeztével, ami ezúttal egy 9 részes hentai lesz Namjoon főszereplésével, kit ti szavaztatok meg férfifőszereplőnek.

Rövid kis ismertetés következik. Adott Namjoon és a barátnője, Minjee, kivel harmonikus kapcsolatban élnek együtt immáron két éve. Az évforduló alkalmából Nam úgy dönt, megkéri barátnője kezét, ki természetesen igent mond, de nem ilyen egyszerű az élet. Namjoon egy kincs és nem csak a lány számára, hanem az egész Univerzum számára is. Pont ezért Nam életre szóló támogatását ki kell érdemelni, mivel nem szívesen adná egy olyan ember kezei közé ezt az angyalt a Világ, ki nem képes megfelelően gondoskodni róla. Így nyolc próbatétel elé állítja Minjeet, ki mit sem tud az egészről, viszont hamar tisztázódik majd számára, mi is a lényeg. Tanulj meg vigyázni rá, még akkor is, ha ő nem vigyáz saját magára! Minjeenek nyolc alkalommal kell átélnie a szeretett férfi halálát, mely után az Univerzum mindig visszadobj az idő azon pontjára őt, mikor még képes megakadályozni a tragikus események láncolatát. Amennyiben akár egyszer is kudarcot vall úgy elveszti élete szerelmét, így nagyon hamar alkalmazkodnia kell a helyzethez, melyről vajmi kevés információja lesz, hiszen senki sem ad választ kérdéseire. Vajon a fejfájás egy halálos betegség tünete? Vagy az étvágytalanság a figyelmeztető jel, melyet nem vesznek elég komolyan? Esetleg a következő zebránál leli halálát Namjoon, mert nem figyeltek eléggé?


Nyolc halálok, nyolc időugrás, nyolc esély és egyetlen lány.
Te képes lennél végigcsinálni anélkül, hogy beleőrülnél?

A részek nem lesznek egyforma hosszúságúak, mivel egy-egy minitörténetet kell majd minden alkalommal megírnom, de ettől még 100%-ban élvezhető lesz!


1. rész: Álmodtam?
2. rész: Heimlich

2 megjegyzés:

  1. Mayu nôvérkém!
    Gondoltam felnézek ide, annyira fici olvasó kedvemben voltam, igen így több, mint egy év után xD Ôszintén nem számítottam, hogy ez az oldal még aktív :D Kellemes meglepetés!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Többé-kevésbé, de az :D Kedv meg ötlet az van írni, idő nincs :D

      Törlés