2018. augusztus 20., hétfő

[Képzeld el!] Zavarba jönnek saját képük miatt

Most futottam bele egy videóba, ahol Jungkooknak a koncerten a nagy kivetítőn mutatják meg a BBMA-en villantott kockás hasát, amitől nagyon zavarba jön. Rögtön el is gondolkodtam, vajon a többiek is zavarba jönnének? Mivel pedig a most íródó ficimmel lassan haladok, így gyorsan összedobom ezt.

Szóval lássuk ahogy te, mint a párjuk, megmutatsz valamelyik tagnak egy nagyon szexi képet róla, ő pedig zavarba esik.

 

Jin

Még jó, hogy mellette állt egy ismerős, így volt kihez menekülnie zavarában. A magabiztos külső mögött, amit a nagyközönségnek mutat, valójában egyáltalán nem olyan önelégült, mint látszik. Éppen ezért, mikor bókolsz neki amúgy is zavarba esik, de ha még ehhez egy szexi képet is mutatsz néhány kommenttel, plusz te is hozzá teszed, mennyire jó pasi, akkor biztos lehetsz benne, fülig pirul majd és ezt sem fogja tudni, hogyan kell levegőt venni.

 


Suga

Azért őt is elég egyszerű zavarba hozni, főleg ha kettesben vagytok. Olyankor teljesen el tudja engedni magát, ledobja az idol álarcot és olyan, mint bárki más. Éppen ezért, ha mutatsz neki egy igazán szexis képet önmagáról, plusz még fűszerezed is azt saját gondolataiddal, hogy mennyire kívánatos pasi, elillan a kemény rapper külső és visszafoghatatlan nevetésben tör ki.



J-Hope

"Jaj, ne mutogass ilyeneket! Tedd el inkább és menjünk!" Folytatja is a készülődést. Éppen indulnátok, mikor Twitteren tekerve belefutsz egy elképesztően szexis képbe róla, amit természetesen meg is mutatsz neki, majd egy-két kommentet még fel is olvasol, hogy biztosan zavarba hozd, ám Hopi erősen ellenáll és próbálja leplezni sikeredet a készülődéssel. Ám látod azt a mosolyt az arcán, attól nem tud megszabadulni.



Rap Monster 

Máskor is próbálkoztál már, de nem jutottál előrébb soha, ahogyan most sem. Namjoont nem lehet zavarba hozni, egyszerűen lehetetlen. Vagyis számodra, ha kettesben vagytok. Tipikus daddy figura. Mindig magabiztos, erős kiállású, így ezúttal is csak látod rajta mit gondol, mikor szaftos kommenteket fűzve mutatsz neki egy igazán szexi képet róla, amit éppen találtál: "Ó, igen. Jól látod baba."






Jimin

Őt még saját csapattársai is képesek zavarba ejteni, így neked ez egyáltalán nem kihívás, sőt! Van hogy szomorú napokon ezzel szórakoztatod magadat, vagy ezzel vidítod fel őt. Hisz ki ne mosolyodna el, ha látja a drága mochit vigyorogni zavarában. Ráadásul mindig sikerül behúzni a csapdába azzal, hogy valami érdekeset akarsz mutatni neki, így sosem tud elbújni a bókjaid elöl és fülig pirul, valahányszor találsz egy vonzó képet róla.


V

Zavarba esik majd rögtön áttér arra, hogy milyen cuki a rajongásod iránta. Bár a kis pír nem tűnik el az arcáról, mégis inkább azzal foglalkozik, mennyire aranyos vagy. Vagyis nagyon küzd. Nem akar megint nevetve elbújni pulcsijában, mint legutóbb, mikor sikerült elérned, hogy maximálisan elvörösödjön a bókjaid és egy szexi kép miatt. Ezúttal nem enged, inkább ő hoz téged zavarba a mosolyával.



Jungkook

Mint egy kisgyerek, úgy összehúzza magát. Csak vigyorog a cuki nyuszi mosolyával és azt se tudja mit mondjon. Megint egy étteremben kellett őt zavarba ejtened annyi emberrel körülöttetek, hogy véletlen se tudjon elmenekülni vagy elbújni előled. Nagyon gonosz vagy, de imádod amikor zavarba esik. Elképesztően aranyos olyankor. Szinte el is felejted pár pillanatra, hogy egy izmos férfiállat képet találtál róla éppen.



(Továbbra is, ha lenne bármilyen helyzet, amiről szívesen olvasnátok "Képzeld el!" bejegyzéseket, írjatok kommentet. Plusz maradjatok velünk, igyekszünk hozni ficiket sűrűbben.
EXTRA! Indítottunk egy írói versenyt kettő kategóriával. Az egyikhez lehet jelentkezni még szerdáig a zsűribe, a másikhoz pedig már lehet is leadni ficiket. Természetesen van nyeremény az első 3 helyezettnek, szóval érdemes indulni!
Zsűribe jelentkezésről részletek: ZSŰRI
Beküldés közönség kedvencére részletek: KÖZÖNSÉG KEDVENCE

A verseny egy BTS ficis csoport fellendítésért indult! Ezért máshol nem hirdetjük és csak azok indulhatnak, akik az adott csoport tagjai. Ha látjátok a posztot, akkor indulhattok. :) Hajrá írók! Olvasók pedig készüljenek, mert ők fognak szavazni Közönség kedvencében majd.

Ha tetszik amit csinálunk látogassatok el Likeoljátok Facebook oldalunkat, hagyjatok kommentet, vagy likeoljátok a ficis csoportokban hagyott ficiről íródott posztunkat!
Köszönjük, hogy benéztetek hozzánk!

Facebook oldalunk --> LINK
K.A.R.D rajongók ----> LINK )

1 megjegyzés: